Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 15:21:14
|
|
|
|
Anonimen
|
evo obljubljena maškara potem bom naložila še en mali video, da vidite, kako naš superman muva
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 15:21:58
|
|
|
|
Anonimen
|
kdoo je caaaaaaar? že drugič danes oujeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 15:23:05
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* IZVIRNO SPOROČILO: nya Dobro jutro - no, dober dan. Danes smo vstali ob 8.15 - je pa okrog 4h nekaj jamral - pa zdej ne vem al ga je motilo to, da je oči smrčal al ga je matralo kej drugega. V glavnem, zdej spi od 10h - sva hotla v NM mal na kavico, pa se ni izšlo, je bil tko zmatran, da sm ga odnesla v sobo, mu dala dudo in je že spal. Drugače pa danes je tud naš maškara. Ga bom posfotkala, ko vstane mojca - LUKA - vseeeeeeeeee najboljšeeeeeeeeee za mesecev ž hvalaaaaa Luka Patrik: sorry stari, sem res pozabu. Sem bil na počitnicah in me je nona non stop pedenala in nisem utegnu mami vzet mobiča da bi ti čestital. Sicer pa slišim da zadnje čase ful spiš. Kako ti rata stari? no, fajn bodi in upam da za 9-ko ne pozabim Lunca: ojoj Da povem še o vrtcu in maškarah. Jerneju je bilo čisto dovolj, da se je šel v vrtec pokazat! Spet mi odrasli in naše predstave. Sicer pa--kaj on ve, kako res izgleda pustna zabava . Sploh pa ne morejo vzgojiteljice mislit na čisto čisto vse. Moje mnenje. In vseh teh popoldanskih aktivnosti v vrtcu imajo čez glavo preveč. Pravzaprav je povsem dovolj pustna zabava v sklopu dopoldanskega varstva.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 15:24:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya evo obljubljena maškara potem bom naložila še en mali video, da vidite, kako naš superman muva Si ga pri Alei slikala Lustka,lustkan
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 15:24:33
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya evo obljubljena maškara potem bom naložila še en mali video, da vidite, kako naš superman muva Saj je tudi na tej fotki v akciji-se mi zdi!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 15:25:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan. Mate lepe maškorce. Naša HB spi, končno Se pa komaj prebijam danes skozi RR, očitno nekaj štrajka Pa neta nam zmanjkuje občasno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 15:25:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Luka Patrik: sorry stari, sem res pozabu. Sem bil na počitnicah in me je nona non stop pedenala in nisem utegnu mami vzet mobiča da bi ti čestital. Sicer pa slišim da zadnje čase ful spiš. Kako ti rata stari? no, fajn bodi in upam da za 9-ko ne pozabim Luka ni panike stari - sej veš, kako so stare - skoz neki težijo, pa težijo - moja ma spomin ko zlata ribica- sej veš, za en krog v buči
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 15:27:06
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Luka Patrik: sorry stari, sem res pozabu. Sem bil na počitnicah in me je nona non stop pedenala in nisem utegnu mami vzet mobiča da bi ti čestital. Sicer pa slišim da zadnje čase ful spiš. Kako ti rata stari? no, fajn bodi in upam da za 9-ko ne pozabim Luka ni panike stari - sej veš, kako so stare - skoz neki težijo, pa težijo - moja ma spomin ko zlata ribica- sej veš, za en krog v buči
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 15:27:27
|
|
|
|
Anonimen
|
AS,super ,ti pa paniko za prazni nic . Samo res,mi cist drugace gledamo na vse,ko mislimo kako so nasi otrci bogi,oni se porajtajo ne,ko se nam zdi,da so cist flegma brez skrbi,jih pa znotraj nekaj drega ...samo,da je bil Jernej vesel . Nya,a za supermena si iskala rutko??
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 15:35:03
|
|
|
|
Tina 28
|
Lovro, Luka, Sofija in Izabela...kolk ste luštni....pr nas smo se bolj okrog Nejca zmišljeval...Anja je bla pol indijanska sestrica čist v izi, čeprav me je mel, da bi bla kakšna bolj doterana šemica. pa drugo leto
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 16:02:38
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 AS,super ,ti pa paniko za prazni nic . Samo res,mi cist drugace gledamo na vse,ko mislimo kako so nasi otrci bogi Ah, ja! če sem mu vsak dan trobila, kako bo v vrtcu na pustni zabavi fino . In potem mu rečem, da zabave pač ne bo--sem res jaz ena šema šemasta . On se je pa hotel samo v vrtcu pokazat in je imel minutko dovolj. Jaz pa prej vsa nesrečna brez veze. Ja, kaj češ--celo življenje se učimo . ,oni se porajtajo ne,ko se nam zdi,da so cist flegma brez skrbi,jih pa znotraj nekaj drega ...samo,da je bil Jernej vesel . Nya,a za supermena si iskala rutko??
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 16:36:32
|
|
|
|
Anonimen
|
AS,si se mlada,te bo ze izucil
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 16:49:20
|
|
|
|
mtinca1
|
spanje: mi spimo od 8 zvečer do ...... cca.23:30-takrat še bedim in jo malo dvignem, pocartam pa zaspi nazaj; včasih pa na rokah lepo zapre oči, ko jo pa hočem položit, pa v jok; takrat pa jo po par poskusih kr pustim v postelji, še malo jokca, potem pa zaspi......nato spi do cca. 4-ih zjutraj - takrat sem pa sem jaz totalna koma in jo vzamem in greva v dnevno na kavč, jo podojm in zaspi in nazaj v posteljco..... do cca. 7-ih. čez dan pa zaspi enkrat - ob 11-ih po edinem dnevnem dojenju. zatemnim pa nikoli spalnice podnevi. čeprav sva ravno zato namontirala tak črni rolo na okno; samo takrat še nisem prebrala, da potem lahko zamenja dan za noč . voziček - zaenkrat še nič ne razmišljam, da bi kupili še enega. vstajanje - včeraj se je sama postavila pokonci ob kavču, ampak je bil gor daljinc, pa pojoča knjigica, pa mobitel - res mamljiva ponudba. drugače je pa aktualno predvsem kobacanje, pa klečanje, pa iz klečanja postavljanje ene noge v položaj za vstat. danes sem ugotovila, da je v hippovem prepečencu tudi sladkor. a obstaja tudi tak brez sladkorja? Nejc(lonapo) in Jernej(as) - - res škoda, da nista mogla v maškare . no, naša tudi ni bla nič, ampak ona še itak ne ve. verjetno bo sam slikco za spomin pogrešala, ko se večja. pa luštne maškare - leteči Superman, pa stoječa čebelica.... Nejc (tina28) - vse najboljše za 6. rojstni dan . pa ful dobra zabava - po fotkah sodeč. najboljše, da že kr letos rezerviraš prostor še za drugo leto . Anja - mala indijanka - je tudi zeloooo srčakana. Lunca - če ga boš vozila na sopotnikovem sedežu, ne pozabit air-bag izklopit. kdo pa ima vročino?... kdorkoli že... evo en kup . *Mojca* - čestitke Lukcu za obmesečnico . zdaj pa se grem mal še z otrokom ukvarjat, mam slabo vest. še sreča, da je tud ati doma .
< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 24.2.2009 16:50:53 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 16:55:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Nya,a za supermena si iskala rutko?? aha
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 16:56:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Si ga pri Alei slikala Lustka,lustkan ne, ne - mamo mi tud belo sedežno hahaha
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 16:59:00
|
|
|
|
lunca14
|
Lunca - če ga boš vozila na sopotnikovem sedežu, ne pozabit air-bag izklopit. kdo pa ima vročino?... kdorkoli že... evo en kup . Kolikor so moje info prave,naj bi bil airbag vklopljen,ker je otrok obrnjen v smeri vožnje,samo sedež mora bit odmaknjen,kolikor se da.Spredaj se vozi maj.Vročino pa je fasal lun,dopoldne je bil še čist ok,potem pa je začel nekaj jokat in nergat,ga potipam,in vročina,je še vedno ,ampak je bolje volje,tako,da upam,da mamo spet kak dnevni virus. naya odličen supermen,še video čakam a.s. tud tvoj lovro čebelček je superski,pri nas je bil,no je enej čmrelj
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 17:03:28
|
|
|
|
Tina 28
|
Lunca..naš policaj je rekel, da je najbolj, da je tamal spredaj vobrnjen kontra...airbag izklopljen....potem pa....? naj bi bil airbag sklopljen vglavnem tko, da ti velik nisem pomagala. Jaz bi upoštevala RMRM-jin nasvet....boš vsaj sigurna. Saj veš....policaji so le ljudje in vsakemu logika po svoje dela...pa tud zakoni so vedno z luknjami in pomojem še oni ne vedo, kako in kaj. Saj veš v Sloveniji je premajhna rodnost, da bi v zakone basali člene, ki predpiuje, kako peljati v avtu tri malčke
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 17:05:17
|
|
|
|
Tina 28
|
Slovenka...kaj pa pilates? še laufa'
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 17:05:18
|
|
|
|
Anonimen
|
airbag MORA biti izklopljen
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 17:07:23
|
|
|
|
Anonimen
|
spredaj je lahko samo lupinica, ostali avtosedeži ne, je pa tko, da ma moja kolegica tudi tri otroke, pa ima vse tri sedeže zadaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 17:10:48
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya spredaj je lahko samo lupinica, ostali avtosedeži ne, je pa tko, da ma moja kolegica tudi tri otroke, pa ima vse tri sedeže zadaj ...nam žal ne gredo,pa tud pas zadaj ni ustrezen
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 17:20:23
|
|
|
|
lunca14
|
Eko ni več dileme o prevozu otrok,klicala sem na policijo in jih vprašala,kako je s tem,otrok,mora bit v ustreznem sedežu,glede na njegovo starost in težo,in ne opredeljuje,kje mora ali ne sme otrok sedet,sem ga izrecno vprašala,če lahko sedi na sprednjem sedežu,odg.je bil,da lahko in zračna blazina mora bit vklopljena,je pa v členu 102,ki je jasen vsem policistom,tako ,mi je rekel.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 19:21:41
|
|
|
|
beyba
|
moj otrok je pa ravnokar naredil prvi korak samostojen-ker ji je zmanjkal od sedežne do stola, je naredila korak in se ujela za stol....kar na jok mi gre....še mal pa bo dellaa prave korake.... spušča pa stoji že nekaj časa, sam nikoli ni upala noge prestavit....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?