|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
24.2.2009 15:21:14   
Anonimen
evo obljubljena maškara

user posted image

potem bom naložila še en mali video, da vidite, kako naš superman muva

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 926
24.2.2009 15:21:58   
Anonimen
kdoo je caaaaaaar? že drugič danes
oujeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 927
24.2.2009 15:23:05   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Dobro jutro - no, dober dan. Danes smo vstali ob 8.15 - je pa okrog 4h nekaj jamral - pa zdej ne vem al ga je motilo to, da je oči smrčal al ga je matralo kej drugega.

V glavnem, zdej spi od 10h - sva hotla v NM mal na kavico, pa se ni izšlo, je bil tko zmatran, da sm ga odnesla v sobo, mu dala dudo in je že spal.

Drugače pa danes je tud naš maškara. Ga bom posfotkala, ko vstane user posted image

mojca - LUKA - vseeeeeeeeee najboljšeeeeeeeeee za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mesecev
ž

hvalaaaaa user posted image user posted image user posted image

Luka Patrik: sorry stari, sem res pozabu. Sem bil na počitnicah in me je nona non stop pedenala in nisem utegnu mami vzet mobiča da bi ti čestital. Sicer pa slišim da zadnje čase ful spiš. Kako ti rata stari? no, fajn bodi in upam da za 9-ko ne pozabim user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Lunca: ojojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da povem še o vrtcu in maškarah.

Jerneju je bilo čisto dovolj, da se je šel v vrtec pokazat!user posted image  Spet mi odrasli in naše predstave.user posted image
Sicer pa--kaj on ve, kako res izgleda pustna zabavauser posted image .

Sploh pa ne morejo vzgojiteljice mislit na čisto čisto vse. Moje mnenje.
In vseh teh popoldanskih aktivnosti v vrtcu imajo  čez glavo preveč.
Pravzaprav je povsem dovolj pustna zabava v sklopu dopoldanskega varstva.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 928
24.2.2009 15:24:23   
Anonimen

evo obljubljena maškara

user posted image

Si ga pri Alei slikalauser posted image
Lustka,lustkanuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 929
24.2.2009 15:24:33   
aleksandra silvija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo obljubljena maškara

user posted image

Saj je tudi na tej fotki v akciji-se mi zdi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 930
24.2.2009 15:25:01   
Anonimen
Dan. Mate lepe maškorce.user posted image Naša HB spi, končno user posted image

Se pa komaj prebijam danes skozi RR, očitno nekaj štrajka user posted image Pa neta nam zmanjkuje občasno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 931
24.2.2009 15:25:03   
Anonimen

Luka Patrik: sorry stari, sem res pozabu. Sem bil na počitnicah in me je nona non stop pedenala in nisem utegnu mami vzet mobiča da bi ti čestital. Sicer pa slišim da zadnje čase ful spiš. Kako ti rata stari? no, fajn bodi in upam da za 9-ko ne pozabim user posted image user posted image user posted image user posted image

Luka ni panike stari - sej veš, kako so stare - skoz neki težijo, pa težijouser posted image  - moja ma spomin ko zlata ribica- sej veš, za en krog v bučiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 932
24.2.2009 15:27:06   
aleksandra silvija

Luka ni panike stari - sej veš, kako so stare - skoz neki težijo, pa težijouser posted image  - moja ma spomin ko zlata ribica- sej veš, za en krog v bučiuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 933
24.2.2009 15:27:27   
Anonimen
AS,superuser posted image user posted image user posted image ,ti pa paniko za prazni nicuser posted image .
Samo res,mi cist drugace gledamo na vse,ko mislimo kako so nasi otrci bogi,oni se porajtajo ne,ko se nam zdi,da so cist flegma brez skrbi,jih pa znotraj nekaj dregauser posted image ...samo,da je bil Jernej veseluser posted image .

Nya,a za supermena si iskala rutko??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 934
24.2.2009 15:35:03   
Tina 28
Lovro, Luka, Sofija in Izabela...kolk ste luštni....pr nas smo se bolj okrog Nejca zmišljeval...Anja je bla pol indijanska sestrica čist v izi, čeprav me je mel, da bi bla kakšna bolj doterana šemica. pa drugo letouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 935
24.2.2009 16:02:38   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

AS,superuser posted image user posted image user posted image ,ti pa paniko za prazni nicuser posted image .
Samo res,mi cist drugace gledamo na vse,ko mislimo kako so nasi otrci bogi Ah, ja! če sem mu vsak dan trobila, kako bo v vrtcu na pustni zabavi finouser posted image . In potem mu rečem, da zabave pač ne bo--sem res jaz ena šema šemastauser posted image . On se je pa hotel samo v vrtcu pokazat in je imel minutko dovolj. Jaz pa prej vsa nesrečna brez veze. Ja, kaj češ--celo življenje se učimouser posted image .
,oni se porajtajo ne,ko se nam zdi,da so cist flegma brez skrbi,jih pa znotraj nekaj dregauser posted image ...samo,da je bil Jernej veseluser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 936
24.2.2009 16:36:32   
Anonimen
AS,si se mlada,te bo ze izuciluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 937
24.2.2009 16:49:20   
mtinca1
spanje: mi spimo od 8 zvečer do ...... cca.23:30-takrat še bedim in jo malo dvignem, pocartam pa zaspi nazaj; včasih pa na rokah lepo zapre oči, ko jo pa hočem položit, pa v jok; takrat pa jo po par poskusih kr pustim v postelji, še malo jokca, potem pa zaspi......nato spi do cca. 4-ih zjutraj - takrat sem pa sem jaz totalna koma in jo vzamem in greva v dnevno na kavč, jo podojm in zaspi in nazaj v posteljco..... do cca. 7-ih.

čez dan pa zaspi enkrat - ob 11-ih po edinem dnevnem dojenju.
zatemnim pa nikoli spalnice podnevi. čeprav sva ravno zato namontirala tak črni rolo na okno; samo takrat še nisem prebrala, da user posted image  potem lahko zamenja dan za noč user posted image .

voziček - zaenkrat še nič ne razmišljam, da bi kupili še enega.

vstajanje - včeraj se je sama postavila pokonci ob kavču, ampak je bil gor daljinc, pa pojoča knjigica, pa mobitel - res mamljiva ponudba. drugače je pa aktualno predvsem kobacanje, pa klečanje, pa iz klečanja postavljanje ene noge v položaj za vstat.

danes sem ugotovila, da je v hippovem prepečencu tudi sladkor. a obstaja tudi tak brez sladkorja?

Nejc(lonapo) in Jernej(as) - user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  - res škoda, da nista mogla v maškare user posted image . no, naša tudi ni bla nič, ampak ona še itak ne ve. verjetno bo sam slikco za spomin pogrešala, ko se večja.

pa luštne maškare - leteči Superman, pa stoječa čebelica....

Nejc (tina28) - vse najboljše za 6. rojstni dan user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . pa ful dobra zabava - po fotkah sodeč. najboljše, da že kr letos rezerviraš prostor še za drugo leto user posted image . Anja - mala indijanka - je tudi zeloooo srčakana.

Lunca - če ga boš vozila na sopotnikovem sedežu, ne pozabit air-bag izklopit. kdo pa ima vročino?... kdorkoli že... evo en kup user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

*Mojca* - čestitke Lukcu za obmesečnico user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

zdaj pa se grem mal še z otrokom ukvarjat, mam slabo vest. še sreča, da je tud ati doma user posted image .

< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 24.2.2009 16:50:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 938
24.2.2009 16:55:15   
Anonimen

aha

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 939
24.2.2009 16:56:15   
Anonimen

Si ga pri Alei slikalauser posted image
Lustka,lustkanuser posted image user posted image

ne, ne user posted image user posted image user posted image  - mamo mi tud belo sedežno hahaha

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 940
24.2.2009 16:59:00   
lunca14
Lunca - če ga boš vozila na sopotnikovem sedežu, ne pozabit air-bag izklopit. kdo pa ima vročino?... kdorkoli že... evo en kup user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .
Kolikor so moje info prave,naj bi bil airbag vklopljen,ker je otrok obrnjen v smeri vožnje,samo sedež mora bit odmaknjen,kolikor se da.Spredaj se vozi maj.Vročino pa je fasal lun,dopoldne je bil še čist ok,potem pa je začel nekaj jokat in nergat,ga potipam,in vročina,je še vedno ,ampak je bolje volje,tako,da upam,da mamo spet kak dnevni virus.

naya user posted image user posted image user posted image odličen supermen,še video čakamuser posted image
a.s.user posted image user posted image user posted image tud tvoj lovro čebelček je superski,pri nas je bil,no je enej čmrelj

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 941
24.2.2009 17:03:28   
Tina 28
Lunca..naš policaj je rekel, da je najbolj, da je tamal spredaj vobrnjen kontra...airbag izklopljen....potem pa....?  naj bi bil airbag sklopljen vglavnem   tko, da ti velik nisem pomagala.

Jaz bi upoštevala RMRM-jin nasvet....boš vsaj sigurna. Saj veš....policaji so le ljudje in vsakemu logika po svoje dela...pa tud zakoni so vedno z luknjami in pomojem še oni ne vedo, kako in kaj.

Saj veš v Sloveniji je premajhna rodnost, da bi v zakone basali člene, ki predpiuje, kako peljati v avtu tri malčkeuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 942
24.2.2009 17:05:17   
Tina 28
Slovenka...kaj pa pilates?user posted image še laufa'

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 943
24.2.2009 17:05:18   
Anonimen
airbag MORA biti izklopljen

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 944
24.2.2009 17:07:23   
Anonimen
spredaj je lahko samo lupinica, ostali avtosedeži ne, je pa tko, da ma moja kolegica tudi tri otroke, pa ima vse tri sedeže zadaj

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 945
24.2.2009 17:10:48   
lunca14

spredaj je lahko samo lupinica, ostali avtosedeži ne, je pa tko, da ma moja kolegica tudi tri otroke, pa ima vse tri sedeže zadaj

...nam žal ne gredo,pa tud pas zadaj ni ustrezen

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 946
24.2.2009 17:20:23   
lunca14
Eko ni več dileme o prevozu otrok,klicala sem na policijo in jih vprašala,kako je s tem,otrok,mora bit v ustreznem sedežu,glede na njegovo starost in težo,in ne opredeljuje,kje mora ali ne sme otrok sedet,sem ga izrecno vprašala,če lahko sedi na sprednjem sedežu,odg.je bil,da lahko in zračna blazina mora bit vklopljena,je pa v členu 102,ki je jasen vsem policistom,tako ,mi je rekel.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 947
24.2.2009 18:51:32   
Anonimen
http://video.google.com/videoplay?docid=-7849101876115688904&hl=en

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 948
24.2.2009 18:55:17   
lunca14

http://video.google.com/videoplay?docid=-7849101876115688904&hl=en

user posted image moj pa še ne zna tega............user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 949
24.2.2009 19:21:41   
beyba
moj otrok je pa ravnokar naredil prvi korak samostojen-ker ji je zmanjkal od sedežne do stola, je naredila korak in se ujela za stol....kar na jok mi gre....še mal pa bo dellaa prave korake.... spušča pa stoji že nekaj časa, sam nikoli  ni upala noge prestavit....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?