RMRM
|
mi2 sva mela enkrat en tak dogodek, da so šli men kar lasje pokonc. Smo se vsi 4 peljali lepo po AC, tempomat naštiman na 130, vse po predpisih, edino moj ni bil privezan, mi 3 pa vsi. Pol se nama je pa čudno zdelo, ko so trije zdel v enem sivem golfu pa vštric z nami vozil pa ful v avto gledal...., v glavnem nama sploh ni potegnil. Čez par sto metrov pa loparček. Nas ustavi in ker drugega ni našel, začne težit zaradi varnostnega pasu. Sem mu rekla takrat, če za tujce opozorilo ne velja ( to je blo v času ko so začeli z opozorili), pa prav pametno pravi, ne, pri nas ni nobenih opozoril. Pa sem mu samo rekla, da pri nas, na naši PP jih pa imamo....., pa mi spet on odgovori, ja, če pa delate na PP, pol pa veste, da nimam z vami postopka, mislm HUDO. Sem se mu lepo prijazno zahvalila za PRIJAZNOST. Najhuj mi je blo pa to, da je taisti ob istem času imel s seboj v službenem vozilu, v času postopka s stranko, otroka, ki NI BIL PRIVEZAN, niti ni bil v varnostnem sedežu....ma no comment. Sam se moj ni hotel zapenat, jaz se pa tud nisem hotla izpostavljat. Danes bi blo ziher čist drugač . No, spet dolgovezim, ampak te štorije zgleda kar ne morem pozabit.
|