|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
24.2.2009 22:17:51   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

No, jaz pa videa ne znam odpret...tko da še ne vem, kolk je moja zadaj. Je zdaj postala mal bolj okretna...če ravno kaj hoče se z rokami vleče do tja...v stajici vstane in se obrača v obe strani. iz sedečega se zna spravit na trebuh...kontra ne.....in če bi primerjala...kar nekaj časa sem, ko sem čakala, kaj bo zdaj....bla mal user posted image ....je daleč za Nejcem. Sam je Nejc res ena gibčna žverca...tamala pa bolj v izi in previdno.

Zdaj pa že dolgo časa ne čakam več, ker vidim, da je drug karakter in mogoče mi ne bo treba za tem otrokom skoz lavfatuser posted image

tina tvoja je v primerjavi z mojim prava akrobatkauser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 976
24.2.2009 22:17:57   
Anonimen
lunca in RMRM - lahko noč

lunca - me je pa prav presenetilo, da lahko otrok sedi na sprednjem sedežu, ker v tem istem zakonu tud piše, da mora bit star mislim, da 13 let, da lahko sedi spredaj

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 977
24.2.2009 22:18:37   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

nočko lunca, tud jaz grem. Sem kar fuč, sem včeraj do enih zjutraj gledala video posnetkeuser posted image

...............si mela nostalgijo,priznaj ,da je blo luštnouser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 978
24.2.2009 22:22:04   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: nya

lunca - me je pa prav presenetilo, da lahko otrok sedi na sprednjem sedežu, ker v tem istem zakonu tud piše, da mora bit star mislim, da 13 let, da lahko sedi spredaj

12 let ali 140 cm, ampak to je brez avto sedeža. Glede na moje izkušnje sem jaz za "črno na belem", oz. da vsaj poimensko veš, kdo ti je nekaj zatrdil.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 979
24.2.2009 22:22:46   
lunca14

Ja ampak je napisano,če avto ne ustreza tehnično,da ne gre,potem lahko otrok sedi spredaj v ustreznem sedežu,ma,vsak ti drugače pove,sem prebirala po forumih mnenja in je pol,pol,eni ja eni ne,ampak sem dobila pravi odgovor,pa tud če gledamo s strani varnosti,če se kaj zgodi,je skor vseeno kje sediš,nikoli ne moreš predvidet stvari,kje bo kdo bolj na udaru,so poškodovani na prednjih sedežih in na zadnjih,še najbolj sem na udaru sama,na sredini,kaj čem,verjamem v usodo,ko bo moj čas mimo........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 980
24.2.2009 22:22:57   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

nočko lunca, tud jaz grem. Sem kar fuč, sem včeraj do enih zjutraj gledala video posnetkeuser posted image

...............si mela nostalgijo,priznaj ,da je blo luštnouser posted image user posted image

res ja, sploh ko je to tolk let nazaj. Pa Sara še R ni znala rečt, je blo še po kohoškouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 981
24.2.2009 22:24:54   
lunca14

12 let ali 140 cm, ampak to je brez avto sedeža. Glede na moje izkušnje sem jaz za "črno na belem", oz. da vsaj poimensko veš, kdo ti je nekaj zatrdil.user posted image

...........člen 120 o zakonu o vožnji oseb v osebnem avtu,ma tud če mi napiše kazen,je ne bom plačala,se bom sklicevala na ta zakon,pa pika,al mi naj pa nov avto kupjouser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 982
24.2.2009 22:26:32   
lunca14

res ja, sploh ko je to tolk let nazaj. Pa Sara še R ni znala rečt, je blo še po kohoškouser posted image user posted image user posted image

misliš na libo,laca,lakuser posted image user posted image user posted image .............kok so luštni,pri meni je sedaj enej v tem obdobju,zna izgovorit črko r,ko pa govori,je pa laca,motoluser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 983
24.2.2009 22:29:24   
lunca14
user posted image se beremo zjutraj obuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 984
24.2.2009 22:31:24   
RMRM
http://www.vozimo-pametno.si/

Pišite nam:
spv.drsc@gov.si

Lunca, jaz bi na zgornji naslov podala pisno vprašanje z zaprosilom za pisni odgovor, da imaš nekaj v roki. Ker česar ni točno določeno napisano v zakonu, ti bo vsak po svoje razlagal.

Lahko pa podaš pisno vprašanje tudi na Policijsko upravo v tvojem kraju, SUP, nasloviš pa na prometnega inšpektorja. Sem sigurna, da ti bodo z veseljem odgovorili.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 985
24.2.2009 22:32:51   
RMRM

misliš na libo,laca,lakuser posted image user posted image user posted image .............kok so luštni,pri meni je sedaj enej v tem obdobju,zna izgovorit črko r,ko pa govori,je pa laca,motoluser posted image

ne,ne, naša Sarca je mal podedvala kohoški h user posted image user posted image user posted image , je blo hiba, haca, hak

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 986
24.2.2009 22:34:16   
Anonimen
RMRM se kar strinjam, ker policisti (če ga ma katera doma, brez zamere) nimajo blage veze, o katerem zakonu govoriš, ko mu hočeš kej dokazovat - že tko pravijo, da morta bit dva skupaj: k eden bere, drug pišeuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 987
24.2.2009 22:36:01   
RMRM

RMRM se kar strinjam, ker policisti (če ga ma katera doma, brez zamere) nimajo blage veze, o katerem zakonu govoriš, ko mu hočeš kej dokazovat - že tko pravijo, da morta bit dva skupaj: k eden bere, drug pišeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 988
24.2.2009 22:42:07   
RMRM
mi2 sva mela enkrat en tak dogodek, da so šli men kar lasje pokonc. Smo se vsi 4 peljali lepo po AC, tempomat naštiman na 130, vse po predpisih, edino moj ni bil privezan, mi 3 pa vsi. Pol se nama je pa čudno zdelo, ko so trije zdel v enem sivem golfu pa vštric z nami vozil pa ful v avto gledal...., v glavnem nama sploh ni potegnil. Čez par sto metrov pa loparček. Nas ustavi in ker drugega ni našel, začne težit zaradi varnostnega pasu. Sem mu rekla takrat, če za tujce opozorilo ne velja ( to je blo v času ko so začeli z opozorili), pa prav pametno pravi, ne, pri nas ni nobenih opozoril. Pa sem mu samo rekla, da pri nas, na naši PP jih pa imamo....., pa mi spet on odgovori, ja, če pa delate na PP, pol pa veste, da nimam z vami postopka, mislm HUDO. Sem se mu lepo prijazno zahvalila za PRIJAZNOST. Najhuj mi je blo pa to, da je taisti ob istem času imel s seboj v službenem vozilu, v času postopka s stranko, otroka, ki NI BIL PRIVEZAN, niti ni bil v varnostnem sedežu....ma no comment. Sam se moj ni hotel zapenat, jaz se pa tud nisem hotla izpostavljat. Danes bi blo ziher čist drugačuser posted image user posted image user posted image .

No, spet dolgovezim, ampak te štorije zgleda kar ne morem pozabit.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 989
24.2.2009 22:44:49   
RMRM
Zdej pa res grem user posted image . Nočko. user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 990
24.2.2009 22:55:46   
Anonimen
RMRM - ti delaš na pp?

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 991
24.2.2009 22:59:04   
polly80
o nya user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 992
24.2.2009 23:09:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

o nya user posted image

o pozdravljena user posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 993
24.2.2009 23:16:05   
Tina 28
Nya..sem na notebooku, ki sem ga dobila in zgleda, da nima vsega kar rabim. Sem hotla zdaj flash dol potegnit, pa me po nameščanju spet vrže na začetekuser posted image

Pa tolk me firbec matrauser posted image

jeeej...sem na ta starmu pogledala...faca...naša na podoben način stoji v stajci in ko hoče korakat se velikokrat ob svoje noge zvrne tko k se je zdaj Luka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 994
24.2.2009 23:16:13   
polly80
hej hej user posted image
a superman že spi?user posted image
naša miška zaenkrat še kot top.se odvajama dojenja,ker nimam dost mleka in je kar hudo..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 995
24.2.2009 23:19:38   
Anonimen
ja, ja spi - mi mamo sam še 4 obroke dojenja

ponoči se ne dojimo, čez dan mu pa vmes dam plasmon (ni sladek - mtinca je spraševala), če je sitka, pa zaenkrat kr ratuje

mislim, pa da bomo tudi mi počasi zaprli mlekarno, se mi zdi, da mam tud jaz manj mleka

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 996
24.2.2009 23:20:39   
Anonimen
Tina - so res msešni tile začetki, ne

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 997
24.2.2009 23:26:01   
Tina 28
ful so posrečeni...tko kot pri govoru (kar ste mele govorauser posted image ). Ne spomnis se, kdaj razvijejo globinski vid, saj naša tamala na postelji clo mal popuza in ko pride do robe se še kar naprej tišči pa vidi, da bo šla čez....seveda, jo hit dvignem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 998
24.2.2009 23:27:45   
polly80
nya-sem se smejala.sm pogledla videouser posted image user posted image user posted image
vita se isto postavljauser posted image ,pa danes je isto padla,sam da na tlauser posted image .sam ne morš verjet,kk lepo se vrže,tako da glavo čist počasi zadaj položi,heheuser posted image user posted image user posted image
so posrečeni ja.danes sem ji prve copatke kupila od super fitauser posted image ,ji gredo tolk na živce,jih hoče po vsej sili dol dat,a se jih mora navadit..

sem malo pogledla slike,lepe slike,lepe maškarceuser posted image user posted image user posted image ,brat pa ne utegnem,je že s FB tolk delauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 999
24.2.2009 23:27:47   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?