|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
24.2.2009 11:22:24   
Anonimen
Dobro jutro - no, dober dan. Danes smo vstali ob 8.15 - je pa okrog 4h nekaj jamral - pa zdej ne vem al ga je motilo to, da je oči smrčal al ga je matralo kej drugega.

V glavnem, zdej spi od 10h - sva hotla v NM mal na kavico, pa se ni izšlo, je bil tko zmatran, da sm ga odnesla v sobo, mu dala dudo in je že spal.

Drugače pa danes je tud naš maškara. Ga bom posfotkala, ko vstane user posted image

mojca - LUKA - vseeeeeeeeee najboljšeeeeeeeeee za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mesecev

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 901
24.2.2009 11:22:28   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Smo smesne s temi slikami...ce kaksna zaide na junijke,si ziher misli..zu so same mlade puncareuser posted image

Itak!user posted image user posted image user posted image
en popoln laik bi si mislil, da imajo osnovnošolci tu svoj forumuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NEJC:
user posted image

Tina--sem vesela, da je zabava tako lepo uspela! Naj ti ne bo hudo zaradi tega, ker ga ravno danes ne moreš pocrkljat. Nejcu si podarila prekrasno zabavo in nasploh si super mamica. Več mu enostavno ne moreš dati!

Ninny--belo niuser posted image -Gorenjska podeželska idilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 902
24.2.2009 11:25:15   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

no, a vidite da je pri nas sončekuser posted image

....ja,ja stare fotke od laniuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 903
24.2.2009 11:26:25   
lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

a jaz še mojo prilepimuser posted image

,,,no dej,če si upašuser posted image

evo upam user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image user posted image angarduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 904
24.2.2009 11:28:30   
lunca14

VSE NAJBOLJSE  NEJC

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vse naj naj dino-menuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 905
24.2.2009 11:31:00   
lunca14
tina............user posted image user posted image user posted image za praznovanje,pa tko kot ti je ninny rekla,jutri bo pri tebiuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 906
24.2.2009 11:33:44   
lunca14
naya......Drugače pa danes je tud naš maškara. Ga bom posfotkala, ko vstane user posted image

.....le dej,mal ga požokaj,da se bo prej zbuduuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lunca14 -- 24.2.2009 11:34:01 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 907
24.2.2009 11:48:15   
lunca14
tina............če se ne motim je tvoj policaj,a neda?imam eno vprašanje,glede vožnje otrok v avtu,namreč mi v našega pasata,zadaj,ne mormo,dat tri avtosedeže,potem pa sem brala zakon in je zelo dvoumno napisan,da lahko otrok sedei,na prvem sedežu ob sovozniku,v ustreznem avtosedežu,tako,tudi sedaj vozimo otroke,dva sta zadaj in jaz,spredaj sedi maj,v avtosedežu,daj ga vprašaj,kako je to v praksi,ne bi rada,da me kak zaj.....zaradi tega,ker drugače ne mormo vozit vseh treh,pa še zadaj sta samo dva trotočkovna pasa,sredinski pa je samo dvotočkovni,tam ga pa sploh ne smem pripet.Hvala za info.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 908
24.2.2009 11:49:48   
Tina 28
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 909
24.2.2009 11:55:31   
Tina 28
Ne boste verjele...to so vse slike, ki mi jih je uspel nardit...zadrege ta velke. So meli pa še brat in bivši fotoaparat in zdaj žicam za slikeuser posted image .

Lunca...bom vprašala...ampak trenutno ne bi, ker sem ga danes že dvakrat klicala. bom popoldan, ko bom Nejca 16.16 povedala, da so ga vzeli ven iz trebuha točno 6 let nazaj

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 910
24.2.2009 11:57:45   
lunca14
tina..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super fotke,vsi ste prekrasni in vidi se da ste,je užival 100/h.user posted image

...........ni panike bom počakala,saj ni tako nujno,samo sem v dilemi,ker eni mi pravijo,da lahko,drugi,da ne,mah,ne vem,samo,drug avto,si pa trenutno ne moremo privoščituser posted image

< Sporočilo je popravil lunca14 -- 24.2.2009 11:59:41 >

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 911
24.2.2009 12:03:58   
Anonimen
Tina,super slikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,tamala je pa sploh posrecenauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 912
24.2.2009 12:10:42   
Anonimen
Zdajle je tamala zaspala in sem ji prvic malo rolete spustila...kako ve,zatemnite ali ne cez dan?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 913
24.2.2009 12:14:30   
Tina 28
kleo...jaz ne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 914
24.2.2009 12:15:55   
RMRM
Tina, super super super slikice, pa fino da je zabava uspela user posted image user posted image user posted image .

Tvojga škrata boš pa ju3 pomojčkala še za danes, pa bo.user posted image

Lunca, jaz bi na tvojem mestu po mailu zastavila vprašanje, da imaš pisni odgovor, ker te stvari so tako dvorezne že v zakonu napisane. En policaj ti bo rekel, da lahko voziš spredaj, drug ti bo pa napisal kazen. Jaz sem mela tko ko sem vozila možev avto s tujo reg. En mi je rekel, da ni problema, ker sva poročena, drug mi je pa hotel mandatko pisat. Pa še danes nisem 100 % kako je s to stvarjo.
Sem tud sama že spraševala kako je s temi ogledalci v avtu, da otroka vidiš, pa tud nisem dobila 100% zajamčeno, da mi nihče ne bo kompliciral.

Pa še en primer glede tega, ko se ne ve kdo pije kdo plača. Moj na svojem avtu nima slo vinjete, ker se vedno z mojim vozmo, ko pa gre skozi karavanški predor, pa naj bi vinjeto imel, samo glede na to, da gre na zadnjem odcepu na AC, naj je ne bi potreboval. Jaz sem od Darsa pridobila pisno potrdilo, da gre res za izemo in da vinjete v tem primeru ne rabi, tako da ima moj to mail potrdilo kar v avtu. Par dni po tem so ga kontroliral in če ne bi imel pisno, bi plačal ko norc. Zato jaz vedno pravim, da za vse moraš imeti čitabe.

Saj vem, spet sem naklofala cel romanuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 915
24.2.2009 12:18:45   
RMRM

Zdajle je tamala zaspala in sem ji prvic malo rolete spustila...kako ve,zatemnite ali ne cez dan?

jaz nikoli, ker lahko zamenja noč in dan. Naš po navadi čez dan spi kar na kavču, pa vse zraven ropota, od TV, sesalca, posode....... Zvečer mora bit pa tišina, ko gre spat, takrat se pa samo njegov Mozart slišuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 916
24.2.2009 12:20:03   
Anonimen
Tina,saj jaz ji drugac tudi ne,itak ima baldahin-zaveso nad posteljo,samo mi je na misel padlo....
RMRM,ti si na policiji zaposlena pa te se zezajouser posted image user posted image ,roman je bil potreben se za lep cas nazajuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 917
24.2.2009 12:22:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

jaz nikoli, ker lahko zamenja noč in dan. Naš po navadi čez dan spi kar na kavču, pa vse zraven ropota, od TV, sesalca, posode....... Zvečer mora bit pa tišina, ko gre spat, takrat se pa samo njegov Mozart slišuser posted image user posted image

Tkole je bila Tali navajena,itak je bil ropot ce sva bili v garsonjeri,Marisa pa ima cez dan vkljucen radio,zvecer pa prav tako Mozarta ali uspavanke,ce se zbuja ji pa vrtiljak prizgem.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 918
24.2.2009 12:23:54   
RMRM

Tina,saj jaz ji drugac tudi ne,itak ima baldahin-zaveso nad posteljo,samo mi je na misel padlo....
RMRM,ti si na policiji zaposlena pa te se zezajouser posted image user posted image ,roman je bil potreben se za lep cas nazajuser posted image

mah, nikol nisem tega izkoriščala. Če zaslužim kazen, jo pač plačam, v nasprotnem primeru pa...... user posted image  
Ker pa vozim po predpisih, pa ni panike user posted image user posted image user posted image user posted image

kleo, če imaš baldahin, jaz nebi rolet dol vlekla

< Sporočilo je popravil RMRM -- 24.2.2009 12:24:47 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 919
24.2.2009 12:27:20   
Anonimen
RMRM,saj pravim da jih ne,samo danes sim jih malo,se do polovice ne.Baldahim moram zlikat,zatouser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 920
24.2.2009 12:28:10   
aleksandra silvija
Naša "čbelca":
user posted image

Kleo--čez dan nikoli ne temnim

Tina--vsaka čast za fot5ke in tipi top zabavo!!!!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 921
24.2.2009 12:45:38   
Anonimen
Lovlo,kolk si lustna cebelicauser posted image user posted image in tkole lepo ze stoji..vaaavuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 922
24.2.2009 14:09:19   
lunca14
mi smo bubani,ma vročino 38,,,,,,,,,,,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 923
24.2.2009 15:12:38   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Dobro jutro - no, dober dan. Danes smo vstali ob 8.15 - je pa okrog 4h nekaj jamral - pa zdej ne vem al ga je motilo to, da je oči smrčal al ga je matralo kej drugega.

V glavnem, zdej spi od 10h - sva hotla v NM mal na kavico, pa se ni izšlo, je bil tko zmatran, da sm ga odnesla v sobo, mu dala dudo in je že spal.

Drugače pa danes je tud naš maškara. Ga bom posfotkala, ko vstane user posted image

mojca - LUKA - vseeeeeeeeee najboljšeeeeeeeeee za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mesecev
ž

hvalaaaaa user posted image user posted image user posted image

Luka Patrik: sorry stari, sem res pozabu. Sem bil na počitnicah in me je nona non stop pedenala in nisem utegnu mami vzet mobiča da bi ti čestital. Sicer pa slišim da zadnje čase ful spiš. Kako ti rata stari? no, fajn bodi in upam da za 9-ko ne pozabim user posted image user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 924
24.2.2009 15:18:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

mi smo bubani,ma vročino 38,,,,,,,,,,,

user posted image ojoj,a ta mejcken??Drzte se Luncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?