Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 11:22:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro - no, dober dan. Danes smo vstali ob 8.15 - je pa okrog 4h nekaj jamral - pa zdej ne vem al ga je motilo to, da je oči smrčal al ga je matralo kej drugega. V glavnem, zdej spi od 10h - sva hotla v NM mal na kavico, pa se ni izšlo, je bil tko zmatran, da sm ga odnesla v sobo, mu dala dudo in je že spal. Drugače pa danes je tud naš maškara. Ga bom posfotkala, ko vstane mojca - LUKA - vseeeeeeeeee najboljšeeeeeeeeee za mesecev
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 11:22:28
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Smo smesne s temi slikami...ce kaksna zaide na junijke,si ziher misli..zu so same mlade puncare Itak! en popoln laik bi si mislil, da imajo osnovnošolci tu svoj forum NEJC: Tina--sem vesela, da je zabava tako lepo uspela! Naj ti ne bo hudo zaradi tega, ker ga ravno danes ne moreš pocrkljat. Nejcu si podarila prekrasno zabavo in nasploh si super mamica. Več mu enostavno ne moreš dati! Ninny--belo ni -Gorenjska podeželska idila
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 11:25:15
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny no, a vidite da je pri nas sonček ....ja,ja stare fotke od lani
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 11:26:25
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: ninny a jaz še mojo prilepim ,,,no dej,če si upaš evo upam angard
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 11:28:30
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 VSE NAJBOLJSE NEJC vse naj naj dino-men
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 11:31:00
|
|
|
|
lunca14
|
tina............ za praznovanje,pa tko kot ti je ninny rekla,jutri bo pri tebi
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 11:33:44
|
|
|
|
lunca14
|
naya......Drugače pa danes je tud naš maškara. Ga bom posfotkala, ko vstane .....le dej,mal ga požokaj,da se bo prej zbudu
< Sporočilo je popravil lunca14 -- 24.2.2009 11:34:01 >
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 11:48:15
|
|
|
|
lunca14
|
tina............če se ne motim je tvoj policaj,a neda?imam eno vprašanje,glede vožnje otrok v avtu,namreč mi v našega pasata,zadaj,ne mormo,dat tri avtosedeže,potem pa sem brala zakon in je zelo dvoumno napisan,da lahko otrok sedei,na prvem sedežu ob sovozniku,v ustreznem avtosedežu,tako,tudi sedaj vozimo otroke,dva sta zadaj in jaz,spredaj sedi maj,v avtosedežu,daj ga vprašaj,kako je to v praksi,ne bi rada,da me kak zaj.....zaradi tega,ker drugače ne mormo vozit vseh treh,pa še zadaj sta samo dva trotočkovna pasa,sredinski pa je samo dvotočkovni,tam ga pa sploh ne smem pripet.Hvala za info.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 11:49:48
|
|
|
|
Tina 28
|
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 11:55:31
|
|
|
|
Tina 28
|
Ne boste verjele...to so vse slike, ki mi jih je uspel nardit...zadrege ta velke. So meli pa še brat in bivši fotoaparat in zdaj žicam za slike . Lunca...bom vprašala...ampak trenutno ne bi, ker sem ga danes že dvakrat klicala. bom popoldan, ko bom Nejca 16.16 povedala, da so ga vzeli ven iz trebuha točno 6 let nazaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 11:57:45
|
|
|
|
lunca14
|
tina.............. super fotke,vsi ste prekrasni in vidi se da ste,je užival 100/h. ...........ni panike bom počakala,saj ni tako nujno,samo sem v dilemi,ker eni mi pravijo,da lahko,drugi,da ne,mah,ne vem,samo,drug avto,si pa trenutno ne moremo privoščit
< Sporočilo je popravil lunca14 -- 24.2.2009 11:59:41 >
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 12:03:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina,super slike ,tamala je pa sploh posrecena
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 12:10:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdajle je tamala zaspala in sem ji prvic malo rolete spustila...kako ve,zatemnite ali ne cez dan?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 12:14:30
|
|
|
|
Tina 28
|
kleo...jaz ne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 12:15:55
|
|
|
|
RMRM
|
Tina, super super super slikice, pa fino da je zabava uspela . Tvojga škrata boš pa ju3 pomojčkala še za danes, pa bo. Lunca, jaz bi na tvojem mestu po mailu zastavila vprašanje, da imaš pisni odgovor, ker te stvari so tako dvorezne že v zakonu napisane. En policaj ti bo rekel, da lahko voziš spredaj, drug ti bo pa napisal kazen. Jaz sem mela tko ko sem vozila možev avto s tujo reg. En mi je rekel, da ni problema, ker sva poročena, drug mi je pa hotel mandatko pisat. Pa še danes nisem 100 % kako je s to stvarjo. Sem tud sama že spraševala kako je s temi ogledalci v avtu, da otroka vidiš, pa tud nisem dobila 100% zajamčeno, da mi nihče ne bo kompliciral. Pa še en primer glede tega, ko se ne ve kdo pije kdo plača. Moj na svojem avtu nima slo vinjete, ker se vedno z mojim vozmo, ko pa gre skozi karavanški predor, pa naj bi vinjeto imel, samo glede na to, da gre na zadnjem odcepu na AC, naj je ne bi potreboval. Jaz sem od Darsa pridobila pisno potrdilo, da gre res za izemo in da vinjete v tem primeru ne rabi, tako da ima moj to mail potrdilo kar v avtu. Par dni po tem so ga kontroliral in če ne bi imel pisno, bi plačal ko norc. Zato jaz vedno pravim, da za vse moraš imeti čitabe. Saj vem, spet sem naklofala cel roman
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 12:18:45
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Zdajle je tamala zaspala in sem ji prvic malo rolete spustila...kako ve,zatemnite ali ne cez dan? jaz nikoli, ker lahko zamenja noč in dan. Naš po navadi čez dan spi kar na kavču, pa vse zraven ropota, od TV, sesalca, posode....... Zvečer mora bit pa tišina, ko gre spat, takrat se pa samo njegov Mozart sliš
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 12:20:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina,saj jaz ji drugac tudi ne,itak ima baldahin-zaveso nad posteljo,samo mi je na misel padlo.... RMRM,ti si na policiji zaposlena pa te se zezajo ,roman je bil potreben se za lep cas nazaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 12:22:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Zdajle je tamala zaspala in sem ji prvic malo rolete spustila...kako ve,zatemnite ali ne cez dan? jaz nikoli, ker lahko zamenja noč in dan. Naš po navadi čez dan spi kar na kavču, pa vse zraven ropota, od TV, sesalca, posode....... Zvečer mora bit pa tišina, ko gre spat, takrat se pa samo njegov Mozart sliš Tkole je bila Tali navajena,itak je bil ropot ce sva bili v garsonjeri,Marisa pa ima cez dan vkljucen radio,zvecer pa prav tako Mozarta ali uspavanke,ce se zbuja ji pa vrtiljak prizgem.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 12:23:54
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Tina,saj jaz ji drugac tudi ne,itak ima baldahin-zaveso nad posteljo,samo mi je na misel padlo.... RMRM,ti si na policiji zaposlena pa te se zezajo ,roman je bil potreben se za lep cas nazaj mah, nikol nisem tega izkoriščala. Če zaslužim kazen, jo pač plačam, v nasprotnem primeru pa...... Ker pa vozim po predpisih, pa ni panike kleo, če imaš baldahin, jaz nebi rolet dol vlekla
< Sporočilo je popravil RMRM -- 24.2.2009 12:24:47 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 12:27:20
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM,saj pravim da jih ne,samo danes sim jih malo,se do polovice ne.Baldahim moram zlikat,zato
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 12:28:10
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Naša "čbelca": Kleo--čez dan nikoli ne temnim Tina--vsaka čast za fot5ke in tipi top zabavo!!!!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 12:45:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Lovlo,kolk si lustna cebelica in tkole lepo ze stoji..vaaav
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 14:09:19
|
|
|
|
lunca14
|
mi smo bubani,ma vročino 38,,,,,,,,,,,
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 15:12:38
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Dobro jutro - no, dober dan. Danes smo vstali ob 8.15 - je pa okrog 4h nekaj jamral - pa zdej ne vem al ga je motilo to, da je oči smrčal al ga je matralo kej drugega. V glavnem, zdej spi od 10h - sva hotla v NM mal na kavico, pa se ni izšlo, je bil tko zmatran, da sm ga odnesla v sobo, mu dala dudo in je že spal. Drugače pa danes je tud naš maškara. Ga bom posfotkala, ko vstane mojca - LUKA - vseeeeeeeeee najboljšeeeeeeeeee za mesecev ž hvalaaaaa Luka Patrik: sorry stari, sem res pozabu. Sem bil na počitnicah in me je nona non stop pedenala in nisem utegnu mami vzet mobiča da bi ti čestital. Sicer pa slišim da zadnje čase ful spiš. Kako ti rata stari? no, fajn bodi in upam da za 9-ko ne pozabim
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.2.2009 15:18:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 mi smo bubani,ma vročino 38,,,,,,,,,,, ojoj,a ta mejcken??Drzte se Lunca
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?