|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
24.2.2009 19:25:33   
Anonimen
bravo Ela

beyba - še zmer maš v tikerju, da je rojena 2009 user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 951
24.2.2009 19:26:05   
Anonimen
obvlaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaaaamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 952
24.2.2009 19:32:20   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Luka Patrik,mojo tut pod razno tolk telefoni ne zanimajo,prej kaksen polnilecuser posted image .Nya,super rezijauser posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ela,bos kmal pred mamico sibala in ji ne bo vec treba na prehrano gledatuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 953
24.2.2009 19:35:34   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

jaz sem pa zdej par dni obujala spomine, sem gledala posnetke otrok, ko sta bila majhna. Noro, kako čas beži. Ko je bla Sara stara 4 leta, Mark pa 1, pa ko je Sara igrala na violino, pa pela na korajži velja, pa Markove prve hokejske, pol pa še smučarske tekme, pa rojstni dnevi. Joj, kako sta bila lušna. Pa za božič sta skupaj zapela....., men so kar solze tekle ob gledanju. Pa mami se je mal zamislila nad kg, ko se je vidla na posnetku izpred .... letuser posted image

RMRM user posted image

Za kg pa user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 954
24.2.2009 19:35:39   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Tako to zgleda user posted image

user posted image

Ja, najmanj tako je snežilo, ko sem se jaz domov iz službe peljala. 30-40/h smo se vozili. Moja prva vožnja v snegu. user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 955
24.2.2009 19:35:46   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Tina bravo za praznovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nejca boš pa že jutri toliko bolj pocrklala

Mhm. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 956
24.2.2009 19:35:53   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Slovenka...kaj pa pilates?user posted image še laufa'

Še, še, skoraj vsak dan, ampak le 20 minutni program, za 50 minutnega ni nikoli prav časa.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 957
24.2.2009 19:35:58   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: nya

spredaj je lahko samo lupinica, ostali avtosedeži ne, je pa tko, da ma moja kolegica tudi tri otroke, pa ima vse tri sedeže zadaj

...nam žal ne gredo,pa tud pas zadaj ni ustrezen

Mi imamo tudi Passata, pa user posted image user posted image user posted image načrtujemo. user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 958
24.2.2009 19:38:01   
slovenka
Nya, super superman. Pa bogi na koncu user posted image

Beyba, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Fajn in žalostno hkrati - ko bodo tako hitro odšli stran od mamic. Jaz našo zadnje dni, kar tako šiba okrog po stanovanju, kar naenkrat ful rada nosim. Da si še malo tega naužijem, ker glih skoraj me ne bo več hotla. Že vidim user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 959
24.2.2009 19:44:56   
Anonimen
Družina sedi pri kosilu.....
Sin vpraša očeta: oči, katere vrste jošk obstajajo?
Oče presenečeno odgovori:...veš sine obstajajo tri vrste ženskih jošk...
pri dvajsetih so kot lubenice... okrogle in sočne...  pri štiridestih in petdesetih so kot hruške...še lepe vendar že viseče... po šetdesetem letu pa so kot čebula...
Čebula?..se začudi sine...
Ja, ko jih vidiš , te spravijo v jok...hahha...
Nato hčerka vpraša mamo:  mami, koliko vrst lulčkov obstaja...
Mati odgovori:.. hčerka penisi so kot drevesa... pri dvajsetih je moški penis kot hrast... trd in pokončen... pri štiridesetih in petdesetih je kot vrba... bolj elastičen.. upognjen... vendar še pogojno uporaben... po šestdesetem letu pa je kot... božično drevo...
Božično drevo...? se začudi hčerka...
Ja , mrtev od korenine naprej.... kugle pa so samo še za okras..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 960
24.2.2009 20:10:28   
babysolza
user posted image  user posted image  user posted image

Mi pa danes še ne spimo. user posted image user posted image  Mamo danes že cel dan mal zamaklnjen in ni šanj, da jo uspavamo. Pa sva jo dala še mal na puzle in zdaj vrešči in piska kot sredi dneva. user posted image

Smo se šli pa danes dogovort z eno ful fajn gospo da bo mirkala Sabino kako leto. user posted image user posted image  Mi kr nekako ni, da bi šla tako majčkena že v vrtec. Bo imela tudi družbo, 2 fanta. user posted image user posted image  Tako da trenutno je po planu vrtec september 2010. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 961
24.2.2009 20:43:06   
*anamor*
Večer,

no mi smo pa danes kupili nove čeveljčke. Od SuperFita. So baje boljši od cicibana, ker so lažje. In naš mali bauc je bil tako vesel, ko smo mu jih obuli. Začel je skakati od veselja in vriskati.

user posted image

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 962
24.2.2009 21:50:57   
RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: nya

http://video.google.com/videoplay?docid=-7849101876115688904&hl=en

user posted image moj pa še ne zna tega............user posted image

user posted image user posted image user posted image  moj tudi ne

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 963
24.2.2009 21:53:37   
RMRM
Drugače pa, Ela in Luka Patrik user posted image user posted image user posted image

Pa še ena slikica pustnih šem, smo se tko na brzino odločil, da se gremo mal pokazat k mojim staršem user posted image user posted image

user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil RMRM -- 24.2.2009 21:54:58 >

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 964
24.2.2009 21:59:34   
lunca14
rmrm..........user posted image user posted image user posted image user posted image dobre,luštne šemice.....................ma ,a veš,da si me malo pomirila,ko si napisala,da tvoj tud še ne stopica naokoli,ko berem in gledam fotke od ostalih junijk,me kr tako malo preletava dvom,o razvoju mojga škorčka,ko še vedno tako lepo leži,pa samo sedi,pa še to,če se preveč kam nagiba se prekucne...........pol pa vidim elo,kako že hodi,luka se premetava,lovro se drži.........ma mi je šlo že kar na jokuser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 965
24.2.2009 22:00:07   
Anonimen
pust širokih ust - in maškare so tko lušne, pa duda je zakon :)

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 966
24.2.2009 22:04:02   
RMRM

rmrm..........user posted image user posted image user posted image user posted image dobre,luštne šemice.....................ma ,a veš,da si me malo pomirila,ko si napisala,da tvoj tud še ne stopica naokoli,ko berem in gledam fotke od ostalih junijk,me kr tako malo preletava dvom,o razvoju mojga škorčka,ko še vedno tako lepo leži,pa samo sedi,pa še to,če se preveč kam nagiba se prekucne...........pol pa vidim elo,kako že hodi,luka se premetava,lovro se drži.........ma mi je šlo že kar na jokuser posted image user posted image user posted image

Lunca, NE se sekirat, saj najbrž vidiš po svojih 3, da je vsak drugačen, eden prej osvoji eno stvar, drugi drugo. Veš, jaz bi bla že na psihiatriji, če bi tamaučka primerjala s tavelkima, Je pač počasen, pa glede na težave ki jih imava, mi je bistven res vsak napredek. Če bi blo karkoli narobe, brez skrbi, bi te pediater že opozoril, ker tolk kot so pa sedaj na vsako stvar pozorni...., tega prej res ni blo.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 967
24.2.2009 22:05:23   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

user posted image  user posted image  user posted image

Mi pa danes še ne spimo. user posted image user posted image  Mamo danes že cel dan mal zamaklnjen in ni šanj, da jo uspavamo. Pa sva jo dala še mal na puzle in zdaj vrešči in piska kot sredi dneva. user posted image

Smo se šli pa danes dogovort z eno ful fajn gospo da bo mirkala Sabino kako leto. user posted image user posted image  Mi kr nekako ni, da bi šla tako majčkena že v vrtec. Bo imela tudi družbo, 2 fanta. user posted image user posted image  Tako da trenutno je po planu vrtec september 2010. user posted image

Ja odlično,mene je tud groza,ko pomislim,da bo moral lun it v vrtec.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 968
24.2.2009 22:08:19   
lunca14
Ma sej vem,sam vseeno,začneš podzavestno primerjat otroke med sabo in vvidiš vedno samo negativne stvari,je pa tko,da manj veš,manj se informiraš lepše ti je,ker pustiš da stvari tečejo po ustaljenem toku.Kake teževe pa mata vidva?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 969
24.2.2009 22:12:15   
RMRM

Ma sej vem,sam vseeno,začneš podzavestno primerjat otroke med sabo in vvidiš vedno samo negativne stvari,je pa tko,da manj veš,manj se informiraš lepše ti je,ker pustiš da stvari tečejo po ustaljenem toku.Kake teževe pa mata vidva?

ker je bil močno hipotoničen, je še vedno zelo švohcan v ramenskih mišicah, tko da tud samostojno še ne sedi, na rokice se še vedno ne zna opret, tko da bo še kar potrebno enih vaj. Ampak glavno da pomaga. V bistvu se je šele sedaj začel z nogicam odrivat, kotali se še ne, oz.tud interesa nima... Pa še drugo, pa ne bom zdej morila...

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 970
24.2.2009 22:12:56   
Tina 28
No, jaz pa videa ne znam odpret...tko da še ne vem, kolk je moja zadaj. Je zdaj postala mal bolj okretna...če ravno kaj hoče se z rokami vleče do tja...v stajici vstane in se obrača v obe strani. iz sedečega se zna spravit na trebuh...kontra ne.....in če bi primerjala...kar nekaj časa sem, ko sem čakala, kaj bo zdaj....bla mal user posted image ....je daleč za Nejcem. Sam je Nejc res ena gibčna žverca...tamala pa bolj v izi in previdno.

Zdaj pa že dolgo časa ne čakam več, ker vidim, da je drug karakter in mogoče mi ne bo treba za tem otrokom skoz lavfatuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 971
24.2.2009 22:13:04   
lunca14
user posted image

Vidim,da sem sama,pa grem spat,lahko noč,vsem skupi,lepo sanjajte
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 972
24.2.2009 22:13:50   
Anonimen
samo na link klikneš, pol pa tam na sredi play prtisneš

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 973
24.2.2009 22:14:18   
RMRM
nočko lunca, tud jaz grem. Sem kar fuč, sem včeraj do enih zjutraj gledala video posnetkeuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 974
24.2.2009 22:16:59   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

ker je bil močno hipotoničen, je še vedno zelo švohcan v ramenskih mišicah, tko da tud samostojno še ne sedi, na rokice se še vedno ne zna opret, tko da bo še kar potrebno enih vaj. Ampak glavno da pomaga. V bistvu se je šele sedaj začel z nogicam odrivat, kotali se še ne, oz.tud interesa nima... Pa še drugo, pa ne bom zdej morila...

Vidiš sva na istem,včasih lepo sedi in je kot klopek,potem,pa se zna prekucnit na vse strani,na roke se delno opira,z nogami se je tud šele ta teden začel odrivat,kotali se ne in nima interesa,ampak je pa zelo močan v ramenskih mišicah in na sploh.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?