|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
24.2.2009 9:15:16   
tassika
Ma veš kaj jutri je že sreda in potem bo takoj vikend, pa čez 8 tednov imam že dopustuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
24.2.2009 9:19:17   
tinuška
JUTRO!

Punce moje kako smo kaj? Jaz sem spet SUPER!! user posted image  Še 3,80 dneva!!! (odštevam kot bi se bližal dan poroda!!user posted image user posted image user posted image ) Včeraj sem padla v posteljo, da se je kar pokadilo!

Rižko: Pusti to psiho! Sej bo!!! Vem, da bo!!! In močno upam, da bo hitro prišel dan, ko se soočiš s šefom in mu poveš kaj mu gre! Veš kako je to luštno! Boš videla. Ti lepo čuvaj malega Rižka in malo ga pobožaj in pozdravi še v mojem imenu! Berem pa, da imaš nekje slikice iz Tenerifov.. Jaz bi jih tudi pogledala... user posted image  Skratka bejbika moja zlata - ne sekiraj se!! In kje je sedaj tisti receptek, ki vašim tako sede?! user posted image

Tassika: Držim pesti za tvoj pregled in javi kaj je novega! Vidim, da imaš težave z okicami... Mogoče pa preveč na RR tipkaš!!! user posted image user posted image  Hecam se! Nabolje, da si res omisliš ena taka seksi očalca!! Že tko luštna - pol bo pa hudo!!! Jaz sem tudi danes strašilo! (kot vsak dan!!!) user posted image user posted image user posted image

Malamravljica: user posted image user posted image user posted image  

Pilotina: kje si mačka! V službi? Ne bit preveč pridna... user posted image

Nogavica: tvoj dragi ima velike učke? Se večajo premosorazmerno s tvojimi joškicami!? user posted image  Jaz sem imela tudi male težave z njimi... nimam ravno majhnih potem pa kar naenkrat BUM in so bile OGROMNE! (vsaj meni se je zdelo tako) Prav zoprna stvar! user posted image

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
24.2.2009 9:20:44   
pilotina
hahahaha...maš to dobro izračunano  user posted image user posted image user posted image

tik tak bo april tu user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
24.2.2009 9:23:39   
pilotina
tinuška...ku ku, tuki sem user posted image ...v službi, ampak z vami user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
24.2.2009 9:25:14   
tinuška
jaz tudi... KAO v službi, ampak bolje rečeno z vami!

Pa glumim gljivo in blefiram una moja sodelavka me pa gleda k čuk!!! KOZA ena!user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
24.2.2009 9:34:34   
pilotina
ma sem prou vesela, da se boš rešla tega...tvoj šef, pa sodelavka, pa vsi...naj se kr oni gledajo med sabo
še malo, pa boš mela mir pred njimi

da ti povem...sem bla sama tik pred tem, pa nisem naredila tega koraka...ga pa je moj dragi kmalu za tem user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
24.2.2009 9:43:24   
tinuška
sodelavka (beri: žena od šefa) sedi tukaj, dela nič in to je to! Za bruhat! Ampak kar naj... Še malo...

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
24.2.2009 9:43:41   
tassika
No da vam povem, sem uspešno napol zlomila očala, še dobro da imajo dve prečki, ker drugače bi mogla na bolniško, ker ne bi nič videlauser posted image  Nove šipce pa dobim šele naslednji četrtek tko da upam da zdržijo do takrat in zdaj moram res kupit nove okvirje.
Moj pravi, da sem to naredila zanalašč pa res nisem no, ker te so mi še všeč in tudi če bi kupila nove, bi te obdržala. No ja zdaj je kar je.
Ja Pilotina imam izračunano, ker mi je včeraj sodelavka rekla, še 4 tedne do dopusta jaz pa nazaj jaz pa še 8.
Tinuška ti kar blefiri ne bit tko neumna kot jaz k sem bila tko prijazna da sem še vse kar sem imela podelala, potem pa še besede hvala nisem slišala.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
24.2.2009 9:45:44   
Anonimen
Pikice čvekaste...
Jst sm okupirana že od prihoda.
Moram spet mal pojamrat.. a lahko? Plissss... user posted image
Ogromno enga rjavga izcedka mam in grozno me spodaj boli. Kot pred M in kot prejšnjič, preden me je doletel SS. Ej in slabooo..., obupno se počutim. Ma mi gre kr na jok.., če se bližam kakemu SS ju spet. Tok grd občutek mam glede na bolečine.. in izcedek.. oogrromno ga je.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , dons sm čist koonc.

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2259
24.2.2009 9:49:49   
tinuška
Rižkica moja: pojdi k zdravniku! Saj baje rjav izcedek ni nevaren, ampak vseeno ti svetujem, da pojdi! Držim pestke, da bo vse uredu in se res tresem s tabo!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Veš mala moja....res obstaja verjetnost, da te samo psiha daje... Lupčka zate! user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
24.2.2009 9:52:25   
malaMravljica
Rizkoo, ce te je strah se prosim takoj naroci na pregled za danes!!!!!! prosim takoj, ne razmisljaj da bos manjkala v sluzbi, naredi to zate.

Sicer pa mislim, da ne more bit nic narobe, po takih slabostih kot jih imas. In bolecine v trebuhu so tudi cist normalne, tudi mene vcasih tako zaboli, da se sam usedem in primem za trebuh.
Se nekaj, a se tebi ne cisti se ena pregrada? To bi tudi povzrocilo krvavitev ce se ne motim a ne, in to je cist loceno od nosecnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
24.2.2009 9:53:50   
pilotina
Rižkoo...bojim se, da ti zelo nagaja psiha user posted image ...kar pa ni dobro, predvsem zate user posted image
pojdi na pregled...magari na urgenco, al pa samoplačniško...naj te pogledajo, saj boš sigurno bolj mirna

mislim nate in na malega Rižkota...ljubčka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
24.2.2009 9:54:40   
malaMravljica
Tinuska, tebi sem dala en zs, sam zdej me je pa smeh itak kar minil, ker me skrbi za Rizkoo.
Tassi, jaz imam tudi nove okvirje par mesecev sedaj. Meni se tudi blazno hitro spreminja vid.

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
24.2.2009 9:55:06   
Anonimen
Tinuška..
Dons sm boga, boga.. user posted image  Sej res da ni nevaren samo... veš kok me dol prtiska. Tok kot prvi dan M ali pa ko jo lih pričakujem. Ma.. , šla bom zdej se zjokat.., k mam tak cmok in tak strah in ne morem verjet, da bi se lahko spet kej ponovil. Če bo tko... grem po šihtu kr na urgenco, briga me. Moja dela sam do 13. Nima good filinga, ne nimam.
Ti miškica mi dej pa svoj mailček, pa te povabim v ogled albumčka user posted image . Boš vidla.. tm sm bla nosečka.. pa še nism vedla.

(odgovor članu tinuška)
  Neposredna povezava do sporočila: 2264
24.2.2009 10:01:11   
Anonimen
Joj punce... na robu solz sm. Počutim se kot ena cmera občutljiva. Sej se mi kr zmeša, če bo spet kej narobe.. Pridna sm, jem, pijem.. folno že od 15. okt., počivam.. se pazim, se ne sekiram... , ne vem res ne. Psiha gor, dol.. jst sm taka žalostinka..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2265
24.2.2009 10:01:16   
tassika
Rižko jaz bi šla kar takoj pa rekla da prinesem bolniško, bi si nekaj izmisila, hvala bogu se meni ni treba so vsi razumevajoči. Jaz ne bi čakala, kur... pa služba ti si prva in tvoj dojenček, ne vem no potem bi pa rekla za bolniško do konca. Je pa res možno da krvaviš zaradi ciste.
Joj kar čutim kako te je strah, ampak da te potolažim, mene ni nič bolelo, nikamor pritiskalo, pa je bilo tudi konec. Tko da bolečina ni pogoj za SS.
Misli pozitivno, pogoltni cmok in se postavi zase, saj te ne bo pojedel.
Evo je že moj rekel da bo prispeval za kakšen eur za nov okvir, ker sem jaz bolj finančno bogauser posted image . Meni se vid spreminja na eno leto in to kar dobro, upam da se bo ustavilo itak pa razmišljam o operaciji ampak so rekli da to pa takrat ko bom rodila oz. ne bom več imela otrok, ker porod tudi poslabša vid zaradi napenjanja.
Rižko moj mail pa imaš za slikice, jaz sem tudi firbčekuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
24.2.2009 10:07:34   
malaMravljica
Rizkoo cmerica user posted image   ma s teboj ni nic narobe. To, da ti gre tako na jok je tipicno nosecnisko, mislim, da je vse v redu s tvojim dojenckom. Tvoj malcek sedaj tako hitro raste in se razvija, tebi pa to povzroca vse mogoce preglavice.  Tisti izcedek pa je po moje od ciste, sam daj, naroci se danes na pregled, da bos pomirjena za naprej.
In Rizkoo, ves da smo vse s tabo in mislimo nate. S tvojim dojenckom bo vse v redu, je se cisto majhen, samo ne bo se predal kar tako!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
24.2.2009 10:11:09   
sonček85
rižkoo.pupa moja ,ne misli na slabe stvari ,to je lahko ker se ti telo še čisti od zadnje M ,če te pa skrbi pojdi pa danes takoj  na pregled k G,jaz imam danes ob 12 pregled pa lahko da se srečavauser posted image user posted image user posted image user posted image

mislim nate in vem da ne bo nič narobe.A jaz bi na tvojem mestu šla zaradi sebe in otroka ,da bi bila pomirjena,saj otroček vse čuti k si ti vznemirjenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image takoj pojdi iz službe in v LJ na pregled (ali kje delaš)to je tvoja pravica

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
24.2.2009 10:17:02   
tinuška
Tassika: ti si ena taka zbirka lepih slikic... imaš kakšno luštno za našega Rižka, da ji privabi smeh na usta?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
24.2.2009 10:23:35   
tassika
evo
user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
24.2.2009 10:27:28   
tinuška
BRAVO Tassika! user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
24.2.2009 10:29:22   
Anonimen
Take pike ste... , moje, samo moje... user posted image  
Brez vas bi kr crknla... user posted image
tinuška.. maš slikce
tassi, ne vem zakaj tvojga maila niii, nooo.. dej mi ga pliss pošlji.
MMravljica, ko bi blo vsaj tko kot pišeš... drugač mam pa cisto na levem jajčniku.., lahko da ga ona kej lumpa.
Sm mojmu zdej mail poslala, je klical in rekel "greva" user posted image  , sva sodelavca... user posted image  pa sm kr rabila, da sm ga umirila in ga prosila naj počaka, da vsaj mojo G probam dobit.
Ampak je ne dooobim..., ne dobim je.
sonček85, ne bova se vidle.. user posted image  Dej povej mi kako je pa z urgenco v CE, da bi šla takoj iz šihta?

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2272
24.2.2009 10:31:34   
maj2009
rižko!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne smeš mislt na slabo, čeprou vem, da je to zlo težko! veš jst sm bla učer čist boga, sm ležala ceu dan in nič ni blo od mene, jedla tud nism nič, ponoč sm pa prvič po 5dneh spala ko user posted image .sm bla zjutri ful vesela, ampak se mi je sanjal, da se mi je kr kri ulila tam spodi, vidš mogoče sm pa tebe sanjala, da boš mela ons izcedek?user posted image

ti se kar naroči na pregled še danes, jst bi se sigurn na tvojem mestu, pa takoj bi šla iz službe!

user posted image user posted image vse bo ok!!! sm s tabo

jst pa dons skos neki meljem, čokolino, pa pol sirove pa zdele bom še en jabolk, pa krofe sm kupla,k pride kolegica s svojim 1. letnim sinčkom na kavico.dons bom pomoje zvečer ko slonuser posted image user posted image

tud men gre včasih kr na jok, pa se zjokam in je bolš, sm tud jst zlo nežna došica in je kratka pot med user posted image inuser posted image

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
24.2.2009 10:32:03   
malaMravljica
Rizkoo, ma ce ni ta Tassika ena frajerka. Poglej kaksno slikco ti je zalimala gor, ko to pogledam padem v tak smeh, tako grd je tisti smesko, da je ze naznansko lep user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
24.2.2009 10:33:08   
maj2009
kar še kliči!!!

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.