![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 13:36:12
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Ojla Tinuška si nas končno prišla malo pogledat. , Ža Šelihovo sem pa jaz slišala da je uredu, ne vem pa iz lastnih izkušenj, meni je bilo dobro ker je blizu, samo se tudi jaz nagibam, da bi šla ko bom tako daleč k Pušenjaku. Cena je povsod enaka. Tassika!!! EVO MENE!!!! Spet z vami!!! Sem bila ta vikend odsotna.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 13:57:25
|
|
|
|
tassika
|
No poročaj, kam sta šla, pa kje sta uživala ojoj res se mi že blede sem 2x enako napisala Mislila sem kam sta šla in kako sta uživala. To bo bolje. Kje pa ste vse, meni se bo skisalo pa še 1 uro pa pol moram bit v službi. lp
< Sporočilo je popravil tassika -- 23.2.2009 14:10:13 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 14:13:13
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika No poročaj, kam sta šla, pa kje sta uživala Šla sva na vikend! Super je bilo. Sploh v soboto! SONČEK je celo dolino obarval v rumeno. Privoščili smo si en dolg sprehod in kosilo, zvečer sva se pa cartala in gledala TV. V nedeljo je pa itak sneg nametalo in je blo mraz, sva jo pa kar domov popihala. Zdaj imam pa doma cel kup cunj za oprati in za sesati in za pomivat pa za pospravljati.... Bom ta teden nadoknadila. (upam... ) Kje si bila pa ti? Se je kaj dogajalo? Sta šla kaj v maškare? Jaz sem se za pustno soboto umila in sem bila najleša maškarca daleč naokoli!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 14:19:04
|
|
|
|
tassika
|
Midva pa sva v soboto dala čez vse obiske bližnje žlahte, v nedeljo sva šla na dolg sprehod. Maškara sem pa itak vsak dan, zdaj sploh ko imam novo frizuro. V celem vikendu mi je uspelo celo oprati in zlikati obleke, pa posesala sva to pa je tudi vse. Čakam lepo spomladansko vreme, da pomijem še okna, ker je potem razgled na svet lepši.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 14:21:30
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina sonček...vesela sem, da sta se nažrla ej, veš da...pokliči me, pa greva na kavico ja res sva se nažrla ,mmmmmmm komaj čakam da ga bo še več tinuška:me veseli ,in sem vesela.A so se ti kaj grudice naredile pri kremi ali si ves čas lepo mešala? Ja smetana ,zato pa jst dam malo gustina not. Sam smetano upam ,da nisi dala kr na maso,si malo pustila da se je ohladila masa in potem dala gor. Jaz jih bom spet aprila za moj rd delala
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 14:22:57
|
|
|
|
tinuška
|
ojoj...OKNA! Kje je še to! Bomo imeli pa še dolgo malo bolj mrk pogled! Če se jih danes lotim imam pomite ravno do junija!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 14:25:04
|
|
|
|
tassika
|
potem pa predlagam da jih rajši zamenjaš
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 14:25:38
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 tinuška:me veseli ,in sem vesela.A so se ti kaj grudice naredile pri kremi ali si ves čas lepo mešala? Ja smetana ,zato pa jst dam malo gustina not. Sam smetano upam ,da nisi dala kr na maso,si malo pustila da se je ohladila masa in potem dala gor. Jaz jih bom spet aprila za moj rd delala Ne, ne... nisem jo dala na vroče! Samo smetana je bila premalo stepena (po moje)! 1L jo je kar veliko. Grudic pa ni bilo. Sem bila pridna in sem mešala, mešala, mešala.... Bom med naslednjim vikendom spet poskusila! Maš še kakšen dober recept?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 14:26:25
|
|
|
|
tinuška
|
BANKROT! Potem je vseeno, če se kar preselim!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 14:28:03
|
|
|
|
tinuška
|
Tassika: Kako sem gor kakšno slikico pripopaš? Vidim, da gre to tebi dobro od rok. Se bojim, da bom doktorirala, če se sama brez navodil lotim!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 14:31:58
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinuška IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 tinuška:me veseli ,in sem vesela.A so se ti kaj grudice naredile pri kremi ali si ves čas lepo mešala? Ja smetana ,zato pa jst dam malo gustina not. Sam smetano upam ,da nisi dala kr na maso,si malo pustila da se je ohladila masa in potem dala gor. Jaz jih bom spet aprila za moj rd delala Ne, ne... nisem jo dala na vroče! Samo smetana je bila premalo stepena (po moje)! 1L jo je kar veliko. Grudic pa ni bilo. Sem bila pridna in sem mešala, mešala, mešala.... Bom med naslednjim vikendom spet poskusila! Maš še kakšen dober recept?pridna pridna,ja jst jo dam malo manj kot liter smetane Ja receptov koliko češ ,bo bolje če jih kopiram in pošljem po pošti k pa če pišem ,ali pa k barvo kupim skeniram in pošljem na ZS
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 14:32:18
|
|
|
|
tassika
|
jaz grem na shrani. si tam poiščem slikco jo naložim in če hočeš s predogledom oziroma da se slikca vidi kopiraš tretji link drugače prvega. drugega ne smeš ker je potem ogromna slikca.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 14:33:19
|
|
|
|
malaMravljica
|
Punce, sem vam prisla povedat, da odhajam na pregled sedaj. Najprej moram se na bankomat, pol pa moram imet se par minut, ce pred stavbo od g. ne bo noben parkplac prazen, so tako mali ti parkplaci jaz imam pa en veeeelik enoprostorc, da ga pol komi stisnem na plac, pa se zmeri zacne kaj tulit, da se kam prevec priblizujem. komaj cakam pomlad, da bom spet moj avto vozila. Drzte mi pesti, da srcek se vedno bije in malcek raste. tako me je strah, da srcek ne bi vec bil, prava mora je to. Potem vam pa takoj sporocim kako je bilo, samo prej moram se mal hrane it kupit, da ne sestradamo tu in na posto nekaj malenkosti dat Pestkeeeeee zame!!!!!!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 14:34:35
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: tinuška IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 tinuška:me veseli ,in sem vesela.A so se ti kaj grudice naredile pri kremi ali si ves čas lepo mešala? Ja smetana ,zato pa jst dam malo gustina not. Sam smetano upam ,da nisi dala kr na maso,si malo pustila da se je ohladila masa in potem dala gor. Jaz jih bom spet aprila za moj rd delala Ne, ne... nisem jo dala na vroče! Samo smetana je bila premalo stepena (po moje)! 1L jo je kar veliko. Grudic pa ni bilo. Sem bila pridna in sem mešala, mešala, mešala.... Bom med naslednjim vikendom spet poskusila! Maš še kakšen dober recept?pridna pridna,ja jst jo dam malo manj kot liter smetane Ja receptov koliko češ ,bo bolje če jih kopiram in pošljem po pošti k pa če pišem ,ali pa k barvo kupim skeniram in pošljem na ZS Ti mi kar pošlji! Kako že? Po pošti? Ti dam naslov?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 14:35:06
|
|
|
|
tinuška
|
Tassika HVALA! Bom poskusila!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 14:35:19
|
|
|
|
tassika
|
MM vse bo OK boš videla, pa hitro poročaj
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 14:35:25
|
|
|
|
pilotina
|
evo, sem iz kosila tinuška...si tuki...lepoooo...za vikend sta si vzela fraj....super
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 14:37:13
|
|
|
|
tinuška
|
malamravljica: Držim pestke!!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 14:37:49
|
|
|
|
pilotina
|
malaMravljica...veš da smo s tabo...in...vse je okej ...pestke pa itak močno stiskam ljubčka
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 14:40:22
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina evo, sem iz kosila tinuška...si tuki...lepoooo...za vikend sta si vzela fraj....super Pilotina!!! Čao bejba!!! Lepo je brat še kaj od tebe! Kako si kaj? Delaš?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 14:53:32
|
|
|
|
pilotina
|
delam, delam super sem...še malo pa domou...pa bom še bolj super do kdaj ti delaš...ta teden končuješ ne
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 15:13:01
|
|
|
|
tassika
|
Pilotina jaz bom tudi počasi šla domov, danes se mi čisto nič ne ljubi. Najrajši bi prespala cel dan. Pa še živčna sem kaj bo jutri. Res bom vesela ko bo enkrat tega konc.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 16:36:40
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina delam, delam super sem...še malo pa domou...pa bom še bolj super do kdaj ti delaš...ta teden končuješ ne JA!!! Sem tako vesela....
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 16:38:23
|
|
|
|
tinuška
|
Tassika: Vse bo uredu jutri! Ne sekiraj se preveč! Bo že videla! Držim pesti in ti pošiljam !! Ob kateri uri že imaš pregled?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.2.2009 17:59:29
|
|
|
|
pilotina
|
oj tassi...vse bo dobro in se bo poštimslo, če se ni že...vem pa, da ti gre vse močno na živce...dajam to skozi že dve leti...ampak veš kaj...ko pa nam bo ratalo, bo toliko bolj sladko ... in ljubčka tinuška...tudi jst sm vesela zate malaMravljica...mislim ševedno nate in komaj čakam, da nam vse poročaš in se veseliš z nami
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.