malaMravljica
|
kako sem nesramna, da se sele sedaj oglasam, samo sem sla se v soping, prazne steklenice nesla v kontejner, sla na posto in v bolnico jamrat, da me noga od zloma boli in rabim zdravnisko gimnastiko, tako sem dobila recept za 6 mesecev fitnesa zastonj, je pa fitnes all inclusive s sauno, pijaco, badmintonom, vseeeee. In koristim lahko to po porodu, pa se tisti mesec ko sem letos hodila je poplacan, sem se ze prej v fitnesu zmenila psttt ne nobenemu povedat ok. Ok, naredil uz in malcek - naj vam povem, da sem se odlocila, da je fantek!!!!, no veselo raste, in ima veliko prostora po katerem se premika, velik je 1,6 cm, srcek pa bije, vse zelo vecje od zadnjic in doktor je rekel res nobenih skrbi, vse v najlepsem redu. Sem tudi prebolela vse mozne bolezni in viruse in ne vem kaj vse, na nic mi ni treba posebej pazit. To je tudi zelo super a ne. Dala sem urin, pa na prstu kri - to namrec sovrazim in ce je bilo danes vse ok mi bodo to ponavljali le vsakih 12 tednov. Stehtal so me in tlak zmerili. Kri sem dala pa tudi ze zadnjic. Ja, pa pol je se pregled naredu in je reku, da to je bil zadnji pregled do poroda, jeeeee.. spet pregled cez 2 tedna, tocen datum povem jutri, se mi ne da sedaj do torbe hodit. 3 slikce imam, 2 od danes eno od zadnjic. pa materinsko knjizico in eno torbo z full reklam, daril in nekaj revijami za starse, na prvi pogled zanimivo branje. Sicer pa ze berem eno knjigo o nosecnosti sedaj. Skratka, danes je bil fajn dan, lepe novicke. Mi pa ni nic rekel od nuhalne, in jaz pozabila vprasat. sedaj morem mal na netu precekirat, ce jo dela moj g in ce ne kdo in se pol narocim. sam tolk malo zadetkov mi da google na temo nuhalne v nemciji, ne vem mogoce napacno iscem. Punce, pa 2 bodija z dolgimi rokavi sem kupila, iz bio bombaza sta. Sedaj vistita v moji omari. Tako, za nazaj vas bom pa jutri prebrala. Cmok cmoj vsem, ki ste mi pesti drzale, hvala vam, pridne ste!
|