|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
23.2.2009 18:04:47   
tassika
Hvala Pilotina, ampak vseeno sem živčna in potem mi je slabo, sploh ne morem da ne bi, sej greva kmalu z mojim na sprehod, da se zluftam, jutri grem pa itak v službo in potem vn.
MM kje si?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
23.2.2009 18:08:06   
pilotina
no pol pa kar pejta, da se malo sprostiš...in želim ti, da bo čimprej jutri in ura 13:00, ko bo že vse mimo user posted image

k nama pa pridejo sedaj moja sestra in nečaka...maškarce user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
23.2.2009 18:24:15   
pilotina
Nogavica...sem ti poslala ZS

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
23.2.2009 18:39:28   
Anonimen
tassikooo... evo ti eno pivce za živce. user posted image user posted image
Pa ne skrbi nooo..., nč ne bo hudga in jutri pride končno zelena lučka. Boš vidla. Pol te pa briga ta plastika in a jih je zmanjkal ali ni in... booli te..!! Boš vidla.. že jutr o spet light show brez ovir...

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2229
23.2.2009 18:53:15   
Anonimen
user posted image pilotinaaaa... a ti se pa že tolk mučiš ... joj.. jst tok nepotrpežljiva pa u bistvu je kr hitr "se prjel".. ma važno, da se vidva s svojim cukrom štekata in podpirata in čakata in.... bebi že pride..., v taki ljubezni bo, da bo jooooj...
Vidim, da si talate recepte. Jst jih mam ogromno pa tud sama kej spackam rada... sam je vse bolj mehko pa bi mogle postrgat s škatlce, če bi vam poslala.user posted image  Mam pa en receptek za eno čudovito sladico, ki jo vsi moji obožujejo... , napišem mejčkan kasnej.
Ej twixy.., tvoj mail rabim, da ti pošljem vabilo k ogledu mojega albumčka z Tenerifov..., pošlji na zs, boš vidla kaka pozerka znam bit user posted image
Tassi.. ti si pa čist cute in z eno barvo in drugo, res obe ti pašeta. Jst bi mela čez poletje rdečo, čez zimo ta rjavooo.... Luškana si.user posted image
Tinuškaaaaaa.., miša mala.... ej, bedirala sm veš. Počutim se kot ena bogica, ki je omagala pred slabostjo. Ej, sam je blo noro norasto. Tud dvignla se nism. Če bi mel velke pamperske, bi si jih gor dala. user posted image Konc.
Ti pa dneve šteješ do konca.., ej blagor. Sej je krizič bit prez službe.. sam ti men sam povej.. dam moko, dam cukr, dam vseee ti dam... in sm čist vesela, da si se odstranla od manijaka... Men je moj šef dons tko vleku živce. EJ, ma ma to moč, on zna. Sej ne rabi velik. Sam kluko prime.., pa mi zavre. Sam nej... bo kdorkol že ob meni.. in me čuva in Rižija in naj pride moj dan, ko bom ponosno povedala in se zlajala. Mam tak strah pred tem, da... si kr ponavljam ponoč in zjutri in... uf!!  Drugač pa še.. 3 dni in pridem do tednov in dni, ko sm mela prejšnjič splav. In dons kr neki čutim čudn dol.user posted image  Ma psiha...
Drugč mam pa prave male joooškiceee  user posted image  Jst jih nimam drugač... zdej sm si pa mogla dat vn pence iz najmanjšega modrčka iz H&M-ja. Sej je Tassiki znano... Skratka.., prave cvetke... si jih kr gledam... user posted image  Bolijo, bolijo.
mala Mravljica, veseučka sm.
maj2009.. si še boga..??
sonček85, jst kremšnit sploooh ne znam naredit... nesposobna do amena. Priporočaj se za kakšno.. sej sva blizu.user posted image  Sicer sm pa že mela par nosečniških želja... najprej McChicken.., potem kremšnita, potem pa sarmeee... Taščo mam celo carico... , jih je nardila.

Skratka, kot vidite IM BACK!user posted image

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2230
23.2.2009 18:58:38   
malaMravljica
kako sem nesramna, da se sele sedaj oglasam, samo sem sla se v soping, prazne steklenice nesla v kontejner, sla na posto in v bolnico jamrat, da me noga od zloma boli in rabim zdravnisko gimnastiko, tako sem dobila recept za 6 mesecev fitnesa zastonj, je pa fitnes all inclusive s sauno, pijaco, badmintonom, vseeeee. In koristim lahko to po porodu, pa se tisti mesec ko sem letos hodila je poplacan, sem se ze prej v fitnesu zmenila user posted image  psttt ne nobenemu povedat ok.

Ok, naredil uz in malcek - naj vam povem, da sem se odlocila, da je fantek!!!!, no veselo raste, in ima veliko prostora po katerem se premika, velik je 1,6 cm, srcek pa bije, vse zelo vecje od zadnjic in doktor je rekel res nobenih skrbi, vse v najlepsem redu. Sem tudi prebolela vse mozne bolezni in viruse in ne vem kaj vse, na nic mi ni treba posebej pazit. To je tudi zelo super a ne. Dala sem urin, pa na prstu kri - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   to namrec sovrazim in ce je bilo danes vse ok mi bodo to ponavljali le vsakih 12 tednov.  Stehtal so me in tlak zmerili. Kri sem dala pa tudi ze zadnjic. Ja, pa pol je se pregled naredu in je reku, da to je bil zadnji pregled do poroda, jeeeee.. spet pregled cez 2 tedna, tocen datum povem jutri, se mi ne da sedaj do torbe hodit.

3 slikce imam, 2 od danes eno od zadnjic. pa materinsko knjizico in eno torbo z full reklam, daril in nekaj revijami za starse, na prvi pogled zanimivo branje. Sicer pa ze berem eno knjigo o nosecnosti sedaj.

Skratka, danes je bil fajn dan, lepe novicke. Mi pa ni nic rekel od nuhalne, in jaz pozabila vprasat. sedaj morem mal na netu precekirat, ce jo dela moj g in ce ne kdo in se pol narocim. sam tolk malo zadetkov mi da google na temo nuhalne v nemciji, ne vem mogoce napacno iscem.

Punce, pa 2 bodija z dolgimi rokavi sem kupila, iz bio bombaza sta. Sedaj vistita v moji omari.

Tako, za nazaj vas bom pa jutri prebrala.

Cmok cmoj vsem, ki ste mi pesti drzale, hvala vam, pridne ste!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
23.2.2009 19:03:22   
sonček85
tinuška:komot mi lahko daš pa ti pošljemuser posted image
rižkoo:lej ti se kr najavi aprila jih bom spet pekla in si vabljenauser posted image user posted image user posted image
mM:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jupijjejjjjjjjjjjjjjjjjjj zdaj pa le veselo naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
23.2.2009 19:18:53   
pilotina
user posted image user posted image user posted image user posted image

malaMravljica...vesela sem user posted image

Rižkoo...maš zs

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
23.2.2009 19:55:41   
pilotina
sonček...se samopovabim na kremšnite user posted image ...ej, zdej ga bo vedno več...ti še pošljem, če želiš...čez kak teden ga bo še več, pa bolj bujen bo...a si mogoče za? user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
23.2.2009 20:18:42   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

sonček...se samopovabim na kremšnite user posted image ...ej, zdej ga bo vedno več...ti še pošljem, če želiš...čez kak teden ga bo še več, pa bolj bujen bo...a si mogoče za? user posted image

ti kr pridi na kremšnite,če se boš kaj mim vozla povej pa naredim samo zate

Jajaj regrat jajajjajjjajajaaa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
23.2.2009 20:27:57   
tassika
Ojla punce, evo mene nazaj od optika, sem slepa kura, iz 1,75 - se mi je spet poslabšalo na -2,25 in to samo v enem letu, me pa mika, da bi si omislila nov okvirček, če že pač moram imeti ta modni dodatekuser posted image .

MM sem vesela, da je vse OK kaj pa če bi nuhalno naredila v Sloveniji glede na to da imaš namen priti k nam, najbrž ne je doma sigurno boljše.

Rižko vem kako je, sem tudi jaz blazince vn jemala, potem so se mi pa tolk zmanjšale da je moj rekel če sem jih kje pozabila, zdaj pa so spet po staremuser posted image .
Aja pa kremšnite te bomo pa že naučile nardit, čeprav jaz zgoljufam s kupljeno kremouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
23.2.2009 20:29:55   
tassika
 user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. Tassika            (12.8.83) 25        Domžale             15.03.2009
02. U*                        27                    Tržič                   xx.xx.2009
03. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         xx.04.2009
04. *Manca*              23                   ok.Kranja            xx.xx.2009
05. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.2009
06. MAŠKA             (31.5.75) 33       ok.Celja                xx.02.2009
07. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.02.2009
08. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.xx.2009
09.Twixy               (10.2.81) 27        Nemčija                28.03.2009
10. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.03.2009
11. lorelai28               22                  Ljubljana              xx.03.2009
12. Zvezdica1980       28                  Velenje                19.02.2009
13. Maxy                                                                       03.03.2009

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                  STAROST:          KRAJ:       PREGLED:           PDP:                                    
MalaMravljica  12.10.78 (30)  Nemčija      23.2.09       02.10/2009
Maj2009          18.06.84 (24)  Ok.Domžal  02/20.3.09      10/2009
Rižko                20.06.82 (26)  Celje           09/10.3.09      10/2009
Nogavica         18.05.77 (31)                                        20.10.2009
Sašaš               02.01.80 (29)   Vrhnika       10.03.09    20.10.2009
Drobtinica        28.9.79  (29)     Maribor                         28.10.2009
Nea_Teja             33                 Cerknica                            

Pomembne informacije:

1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti
KLIK  

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
23.2.2009 20:30:26   
pilotina
sonček...srce si user posted image

no, ko zraste, ga naberem in pošljem

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
23.2.2009 20:32:30   
pilotina
tassi...ampak očala ti pašejo veš user posted image

lepo spančkajte

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
23.2.2009 20:55:30   
tassika
nočko tudi od mene, grem spat da bo prej jutri

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
23.2.2009 21:06:10   
drobtinica29

čer punce!

vidim da se nam je rižkica vrnila, jeeeeeeeeeee user posted image super punca!

mM no vidiš pa je blo vse OK. user posted image

tassi za jutri držim pestke!

saj bo vse ok, sam pozitivno moramo razmišljat punce! dobre misli pomagajo, pa veliko se smejat, tudi takrat ko je še tako težko! user posted image

punce lepo nočko vam želim!  user posted image

vaša user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
23.2.2009 21:35:23   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

sonček...srce si user posted image

no, ko zraste, ga naberem in pošljem
a pa se voziš kaj tle okol
ti kr povej pa ti naredim kremšnite pa še na kosilo vas povabim

ja hvala

tassi:ujej ,to pa ni dobro,meni so je tudi vid  lani poslabšal  iz -0,75 na -1,50user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
24.2.2009 7:52:09   
tassika
Jutro punce, evo me spet v službi.

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
24.2.2009 8:12:20   
Nogavica
Jutro, babike!

Rižkoo, WB! user posted image  Me veseli, da si boljše.

malaMravljica, super, da je vse o.k.

tassika, držim pesti za dobre novice danes na pregledu. user posted image

pilotina, sem že v nizkem štartu in čakam, kdaj bo pozvonil poštar. user posted image

Sigurno sem še pozabila kaj komentirat ... user posted image

Mene pa takoooo bolijo prsi. Da ne govorim o tem, kako so se mi napihnile. Pa že prej nisem imela ravno malih. Dragemu se samo očke svetijo, ko hodim mimo njega. user posted image
Pa slabo spim ponoči. user posted image  Zaspim zvečer z Živo, potem pa me kaka malenkost prebudi in ne morem zaspat nazaj. Včasih bedim po dve uri ali še več. Če pa me že nič ne prebudi, pa me tišči lulat (najmanj 1x moram vstajat zaradi tega), potem se pa itak spet čisto predramim.

Tako, zdaj pa grem naprej ustvarjat s plastelinom user posted image . Imamo novega in je mala čisto navdušena - zjutraj vstane in me prav priganja, da jo čimprej preoblečem in da si pripraviva mizico za plastelin. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
24.2.2009 8:39:02   
pilotina
dobro jutro user posted image

tassika...ravno tko nekako zgledam zdej...kot ta tvoj mucek user posted image , sam da sm oblečena in v službi user posted image

Nogavica...user posted image ...si jo prou predstavljam kako te preganja user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
24.2.2009 8:45:12   
pilotina
tassi...še malček
a začenm odštevat? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
24.2.2009 8:48:01   
tassika
Kaj naj če sem čisto zaspana, pa sem šla dokaj zgodaj spatuser posted image .
Pilotina hvala ni treba, saj vem še 2 urci in grem, grem malo pred 11 iz službe, da pripešačim do porodnišnice in potem pridem nazaj, če ne bom slučćajno predolgo čakala.
A je katera maškarca, jaz sem strašilouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
24.2.2009 9:06:03   
pilotina
skuštran zaspanc sm user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
24.2.2009 9:07:16   
tassika
haha ta je dobra, pa so te spustili z masko v službo

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
24.2.2009 9:14:09   
pilotina
so me ja...ampak bi raje vidla, da me danes nebi user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.