![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 13:21:19
|
|
|
|
tinuška
|
Res je najtežje tisto na koncu. Pazi le, da ne boš zamudila vseh rokov oz. da ti že narejeni izpiti ne zapadejo/propadejo. Sicer pa imaš zdaj bolj prijetne "težavice"! Jaz pa ne vem kako bi bila kar brez službe...si težko predstavljam (mislim tako dolgoročno brez). Ah to bo verjetno zato, ker še nisem bila. Priznam pa, da bi mi kakšen mesec ali dva na off prav sedel! Bomo videli kako bo. Ta teden še odbrcam potem pa na nove zmage!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 13:24:20
|
|
|
|
tassika
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 13:27:11
|
|
|
|
tinuška
|
Ja Tassika! KAJ JE NOVEGA!!!???? Daj no..POVEJ!!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 13:27:54
|
|
|
|
pilotina
|
ej Nogavica...veš, da je tudi mene prešinilo, da kako komaj toliko mimo, če pa je tinuška že celo večnost z nami...ja kaj pa čmo, če je tako simpatična takoj si nam prirasla k srcu tinuška lepa midve sva pa res prave čvekice
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 13:28:25
|
|
|
|
pilotina
|
tassssiiiiiiiiii tuki si piši hitro
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 13:28:53
|
|
|
|
pilotina
|
po smajlu sodeč....maš lučko zeleno, je tko
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 13:29:23
|
|
|
|
tassika
|
Nisem dobre slikce prpopala nobena ne vidi da se mi smeji do ušes
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 13:29:48
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina ej Nogavica...veš, da je tudi mene prešinilo, da kako komaj toliko mimo, če pa je tinuška že celo večnost z nami...ja kaj pa čmo, če je tako simpatična takoj si nam prirasla k srcu tinuška lepa midve sva pa res prave čvekice mi je kar malo nerodno... Hvala punce moje...zlate ste...rada vas imam - pa čeprav vas poznam kratek čas...
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 13:29:52
|
|
|
|
Nogavica
|
Jaz mislim, da je tassi dobila zeleno luč, glede na to, kakega smajlija je tokrat pripopala.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 13:30:04
|
|
|
|
malaMravljica
|
Nogavica, jaz sem tudi taka luzerka kot ti, sam pri meni je sam diploma, enkratz sem eno ze na 3/4 napisal, pa se mi ni dalo naprej. Me kar slabo prime, ko pomislim, kdaj bom to naredila. Menjamo temo, ok, jaz kar ne bi o tem. ne ne, mravljica ni sprasevala o pregledu, mravljica je dala skozi tokrat ze dva pregleda in vceraj odvzem krvi iz prsta. Nogavica, a mogoce ves kaj merijo s tistim, sem pozabila vprasat. Pilotina, jaz sem pol delala navaden digitalni cb test, ker sem si itak sama tocno izracunala pdp na netu, tisto ti pove pa v katerem tednu si, pa se mi zdi kar skoda denar tko zapravljat. Drugace pa cb tukaj ni tako drag, dvojno pakiranje tega z podatkom po tednih vidim da stane 14,90 eur, se mi zdi da sem jaz za 2 pakiranje navadnega digitalnega cb dala 12 eur, tisti enostavnejsi testki pa tudi posamicno niso dosti cenejsi od 6 eur se mi zdi. In sedaj imam se en cb doma, pa sem malo vrazeverna in ga ne smem porabit do konca te nosecnosti
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 13:30:40
|
|
|
|
tinuška
|
BRAVO Tassika!!!! Neskončno sem vesela zate!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 13:31:05
|
|
|
|
pilotina
|
pa vidiš, da sm vidla tkoj tvojga smajlija veselga skakajočega
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 13:31:53
|
|
|
|
tinuška
|
Tassika daj nam potrdi kar že sumimo!!!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 13:34:01
|
|
|
|
tassika
|
No na hitrco, če bo katera kdaj rabila, ker hodijo sem tudi na morfologijo. Prideš notri z zadnje strani kontra od porodnišnice, na levi strani je sprejemna, potem greš pa nazaj na hodnik na drugem koncu je UZ. Pride sestra pobere papirje in ti pove številko imajo dve kabini da je hitreje in to je to, najprej sem se počutila kot na tekočem traku, tudi v 5 min sem bila fertik,ampak mi je bilo vseeno, ker trenutno v moji maternici ni nič Drugi mesec pa še ne vem. Moram svojo g poklicat da ji povem in tut če najde še kakšen izgovor je ne bom lih šlivila, zdaj gremo in kar bo bo. Kaj pravite?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 13:34:59
|
|
|
|
pilotina
|
malaMravljica...se strinjam...lepo ga hrani nekje v predalčku...ga boš porabila za drugo nosečnost, ko bo ta naša mala malaMravljica že poskakovala veselo naokoli pa saj ne...jaz bi tudi le tega navadnega digitalnega CBja...ne rabim tednov...ampak ga še ni na tržišču oz. jaz ga ne najdem...sem pa že klicala lekarno v IT in ga še nimajo...tko, da...bom še vidla...ma sej nima veze...je še dolga to testa
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 13:35:33
|
|
|
|
tinuška
|
JA! Akcija! Vidiš, dobro, da nisi denarja na bencinski puščala! Bi blo vrženo proč!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 13:35:39
|
|
|
|
maj2009
|
jst sm spraševala o pregledih še točno 6 dni 0ur,0minut do mojega 1. pregleda
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 13:35:56
|
|
|
|
pilotina
|
jaaaa tassika...jaaaaa
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 13:36:56
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica ne ne, mravljica ni sprasevala o pregledu, mravljica je dala skozi tokrat ze dva pregleda in vceraj odvzem krvi iz prsta. Ups, upam, da nisem kaj sanjala in potem v prazno odgovarjala, ker sem bila skoraj prepričana, da si bila ti. Se ne bi čudila, ker zadnje dni, take sanjam, da sem včasih zjutraj čisto zmedena. IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Nogavica, a mogoce ves kaj merijo s tistim, sem pozabila vprasat. S čim?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 13:37:28
|
|
|
|
maj2009
|
tassika
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 13:37:57
|
|
|
|
pilotina
|
maj...še čisto malo malo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 13:39:03
|
|
|
|
pilotina
|
Nogavica...super, da si že danes dobila...je nabran od nedelje, pa sm se bala, da nebi ratal blek
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 13:39:46
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009 jst sm spraševala o pregledih še točno 6 dni 0ur,0minut do mojega 1. pregleda A ti si bila! No, dobro, potem sem pa odgovorila tebi.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 13:40:45
|
|
|
|
tassika
|
Ja maj še čisto malo, jaz pa ne vem a bi kar šla v akcijo ali ne, se morva danes z mojim malo pogovorit kako pa kaj. Mislim da imam 1 ovulacijo in potem plodne dneve, ta teden še nič. Sem pa rekla, da tudi če mi g. še kaj reče je ne bom poslušala čakala sem pol leta, čez sem dala vse preglede, zdaj je vse BP in res ne bi več no.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 13:41:44
|
|
|
|
maj2009
|
nogavica! imaš pa vsak mesc kakšen pregle, ane?
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.