![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 10:36:51
|
|
|
|
tassika
|
Ojl apunce, jaz sem v nizkem štartu, grem še na wc in potem šibam, upam da kmalu pridem nazaj. Rižko mail imaš na ZS
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 10:39:26
|
|
|
|
tinuška
|
Tassika: leti in kmalu se vrni z dobrimi novičkami!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 10:40:51
|
|
|
|
pilotina
|
tassika...pestke stiskam Rižko...pestke stiskam
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 10:45:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Tassika, držim ti pestke... mooočno. Hvala za smajlija... Tinuška sm kr copy/paste.. boš opazla.. sam, da maš ti še dodatke.. Ja, prjatlce moje...stvar je taka. Končam ob 16, greva domov.. si jo umijem in jo zrihtam... :-) se preoblečem in grem na urgenco v CE spoznat osebje.. , ne zanima me. G mi je rekla, da če ni kri, ni naverjetneje nič hudega, najbrž se pa kaj dogaja... Tko.. Plan je tak. Ta moj šef je pa tak smrad.., da itaq, da mam problem kr it vn.. Full lažje bi blo, če bi vedel. Sam ne upam še zdej povedat..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 10:49:57
|
|
|
|
tinuška
|
Rižko: Važno, da boš šla! Tega šefa bo pa kmalu doletela strela, ko bo izvedel, da greš za 1 leto! In prav je tako! NE BOJ SE GA!!! Kaj ti pa more!!?? Lepo se drži in !
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 11:06:39
|
|
|
|
pilotina
|
sam res tinuška...kak gušt je rečt...grem na porodniško
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 11:16:19
|
|
|
|
tinuška
|
Pilotina: še malo, še malo.... Kako kaj ti napreduješ?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 11:25:04
|
|
|
|
pilotina
|
v nedeljo čakam M...ne čakam...ne vem...vsekakor je nedelja zame big dan...moj PDP je...sem vprašala dragega včeri...čuj, v nedeljo bi bil PDP, v nedeljo bi mogla dobit M...kaj če je ne bo...naredim test...pa mi je odgovoril...veš kaj, v nedeljo uživaj kolkr se da bom se sproti odločala kaj bom...lahko, da bom jokica, al pa čisto obratno, hiperaktvina...bomo vidli
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 11:33:37
|
|
|
|
pilotina
|
pa ti tinuška...kako je s tvojimi M...kdaj boš ti mela zeleno luč
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 11:36:33
|
|
|
|
malaMravljica
|
Pilotina, tako ti zelim, da se ti v nedeljo prikaze plusek, ne mores si mislit kako. To bi vsaj malo ubilo bolecino zaradi pdp-ja ki se ne bo izvedel. Povej, ze kaksni znaki? In test ze imas doma? sam ti pa pades sedaj ze v november a ne da? go go Pilotina!! Tassi, stiskam pesti za lepe novice in zeleno lucko! Pol bi pa tudi ti lahko padla v november
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 11:37:23
|
|
|
|
MAŠKA
|
Čau punce, nosečke in nenosečke! Rižkoo , mora bit vse dobro, ne smeš po moji poti! Pilotina, držim pesti, da ne bo!!!!!!!!! Moj PDP bi bil 28.3. in se že kar bojim tega datuma, če še do takrat ne bo pluska, moral bi biti za dan žena... Neja_teja čestitke, lepo, brezskrbno nosečnost in lepega zdravega želim! Tassika, tudi zate. ... in pozdravček vsem ostalim
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 11:40:41
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina pa ti tinuška...kako je s tvojimi M...kdaj boš ti mela zeleno luč Nimam pojma. Čakam še prvo M in potem še eno... Pa še h ginekologinji moram prej in bla bla... bomo videli! Upam, da čimprej! Ni še 28 dni od Abr.. Kdaj si pa ti dobila prvo? Meni se ne da več čakat!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 11:41:16
|
|
|
|
pilotina
|
joj malaMravljica...srček si, hvala haha, november...bilo bi lepo, res...ne upam si upat...ker vem, da pač ne gre tko hitro pri nama...ampak nujno pa ni...zato pa itak potihem upam...ednini mesec, ko nisem upala, je bil prejšnji mesec, saj ni bilo primarnega materiala
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 11:46:41
|
|
|
|
pilotina
|
tinuška...pri meni je tako, da si M sprožim z dabrostonom, nato pijem klomifen in šele po klomifenu načeloma imam O...in ko to zalaufa, dobivam svoje M s pomočjo klomifena takrat sem si jo sprožila 6 tednov po A...no, G mi je tako naročila ampak vem pa, da rabi telo neki cajta, da pride k sebi po A...tam nekje 4-6 tednov po A pride prva M se mi zdi tako, da jo boš ti kmalu dobila po mojem...upam s tabo, da bo čimprej prišla
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 11:49:53
|
|
|
|
tinuška
|
Saj mora! Kdo pa misli, da jo bo čakal?! Bo dobila hitro odpoved, če se misli hecat!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 12:07:47
|
|
|
|
pilotina
|
odpoved ja...in čez rit, če ne bo pridna ...ma itak, da bo pridna...je že za vogalom Maška...hvala ti za želje ...a ti tudi marca ...ja, tudi mene je strah nedelje...ampak...ne bom se sekirala...je še dolga do takrat zdej sem bolj v čakanju tassike in Rižkice
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 12:12:20
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina odpoved ja...in čez rit, če ne bo pridna ...ma itak, da bo pridna...je že za vogalom Maška...hvala ti za želje ...a ti tudi marca ...ja, tudi mene je strah nedelje...ampak...ne bom se sekirala...je še dolga do takrat zdej sem bolj v čakanju tassike in Rižkice Ja tukaj smo pa res non-stop v čakanju! Je luštno, da se dogaja... Če ne drugega se vsaj zamotiš in pozabiš na lastne težave in še bolje je to, da nas je veliko in da se vzpodbujamo in si pomagamo pa je svet takoj lepši! Vse ste ene take čvekice in srčki!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 12:14:16
|
|
|
|
pilotina
|
a ja malaMravljica...sploh ti nisem na vse odgovorila...sm malček zgubljena danes nič znakov nimam...testa pa tudi še nisem kupila...matra me, da bi skočila v Italijo pogledat, če majo uni digitalni CB...veš, ki si ga ti delala ...po drugi strani bi pa res počakala, da mi par dni zamuja M in ga pol delala...pri meni so tile lažno pozitivni testi pogost pojav...pa se mi ne da več jokat
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 12:16:25
|
|
|
|
pilotina
|
tinuška...si se malček zmotila...smo čvekice in srčki bi morala napisati...saj si tudi ti naš srček je pa res...ful lepo, da se imamo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 12:22:48
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina tinuška...si se malček zmotila...smo čvekice in srčki bi morala napisati...saj si tudi ti naš srček je pa res...ful lepo, da se imamo ja...res je...
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 12:57:19
|
|
|
|
Nogavica
|
Uh, kaj jaz to berem ... Rižkoo, prosim, ne se obremenjevat in sekirat, preden sploh greš na pregled in ti povejo, kaj je. Tudi meni je najprej padla na misel ta tvoja cista. Močno, močno stiskam pesti, da bo vse o.k. Aja, jaz bi tudi rada videla tiste fotke. Ti lahko pustim mail na zs? Upam, da se tudi tassika kmalu oglasi z dobrimi novicami. pilotina, dobilaaaaa! Veš, Kako se bom basala danes Hvala še enkrat.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 12:58:53
|
|
|
|
Nogavica
|
tinuška, a pri tebi še ni niti 28 dni minilo od A? Meni pa se zdi, da se poznamo/čvekamo že celo večnost.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 13:05:15
|
|
|
|
Nogavica
|
Ena je zjutraj spraševala, kako izgledajo pregledi v nosečnosti, mislim, da je bila malaMravljica - pri meni je bilo tako, da je tudi samo prvi pregled bil tisti "pravi" ginekološki, na ostalih pa so me vsakič tehtali, izmerili pritisk, pregledali urin in izmerili dolžino med sramno kostjo in vrhom maternice (meni se zdi, da se to meri, da nisem zdaj čisto mimo usekala). Pa malo se pogovorita z g, kako poteka nosečnost, če so kake težave, če imaš kaka vprašanja. V laboratorij greš 3x (v vsakem trimesečju enkrat), UZ pa sem jaz imela samo dva - tistega zgodnjega, takoj po porvem pregledu, pa potem morfologijo. Je pa pri nas to različno od ginekologa do ginekologa, nekateri namreč delajo UZ na vsakem pregledu.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 13:06:23
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica tinuška, a pri tebi še ni niti 28 dni minilo od A? Meni pa se zdi, da se poznamo/čvekamo že celo večnost. Ne še! Bo pa ta teden v četrtek! Sem ravnokar klicala ginekologinjo, če je že dobila izvide od A in tistih brisev ali kaj jaz vem kaj gledajo in mi je sporočila, da je vse ok in da naj le priromam malo do nje. Sem pa itaq naročena v čatrtek! Upam le, da ne bo potem našla kakšne pregrade ali kaj podobnega! No saj ne vem kdo bi tega vraga vame postavil kar tako brez dovoljenja. Bom v primeru, da je kar gradbeno inšpekcijo poklicala! Bravo zame! Ti se tudi bašeš z regradom? MMMmmmmmm... Tale naša Pilotina je pa res zakon! Pošta laufa 100 na uro! In kaj ti počneš? Opažam, da sedaj ko Tassike ni več ali manj jaz in Pilotina čvekava. No ja... tudi druge se prijavijo občasno (verjetno bo razlog za to - preveč dela? ) Tega jaz nimam oz. ga ne vidim. Bom šla jaz tudi malo do okulista preverit kako kaj moje učke! Meni se zdi, da je vse delo za drug teden... Mogoče se pa motim... Ah, briga me! Ste ve bolj pomembne kot moja trenutna služba!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.2.2009 13:17:12
|
|
|
|
Nogavica
|
Ja, res je, dobila sem regrat , tudi dragi se ga že veseli, ko bo prišel iz službe. Jaz tenutno ne počnem čisto nič, imam celi dve urci miru, ker Živa spi. Danes sva ostali kar notri, ker je prej noro snežilo in se je spet ohladilo, sicer pa malecka še vedno rada spi v vozičku, tako da sva običajno ta čas zunaj, na sprehodi in na kavici Drugače sem pa jaz doma. Pred Živo sem imela službo v okviru javnih del in mi je bilo ful fajn, ampak preko j.d. je pač tako, da te služba po porodniški ne čaka. No, po končani porodniški sem iskala službo pa nič dobila, čeprav je za eno že zelo zelo dobro kazalo. Potem sem zanosila in sva se z odločila, da bova pa imela naprej otročke, pa si bom potem službo iskala. Zaenkrat nam tako nič ne manjka. Sicer pa sem svetovna luzerka, ker mi manjkata še dva izpita in diploma, da dokončam faks, jaz pa že par let stagniram in se kar ne morem lotit tega zaključka.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.