|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
22.2.2009 21:15:25   
Ajvy

Stavnica:

SANEK: user posted image 05.05.2009  user posted image
jaz bi bla tudi na seznamu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Češnca: No, naj bo!  Stavim, da bo fantek    user posted image

MADEJKA:  user posted image 23.05.2009  baje bo fant   user posted image
Freycha: punčka user posted image
Ajvy: fantek user posted image
Baja: fantek user posted image
Ronči: fantek user posted image
Madejka: punčka user posted image
Zvesta: fantek user posted image
Sanek: punčka user posted image
BAčko: punčka user posted image
Češnca: punčka user posted image
Kristina: fantek user posted image

BAČKOuser posted image   06.06.2009  Lora/ Žiga
Freycha: fantek user posted image
Ajvy: punčka user posted image
Baja: punčka user posted image
Ronči: punčka user posted image
Madejka: punčkauser posted image
Zvesta: punčka user posted image
Sanek: fantek user posted image
Češnca: punčka  user posted image
Kristina: punčka   user posted image

ČEŠNCA user posted image   : PDP: 16.07.2009
Madejka: fantek   user posted image
Ajvy: punčka    user posted image
Bačko: punčka user posted image
sanek: fantek user posted image

KRISTINA: user posted image   : PDP : 20.07.2009
Madejka: fantekuser posted image
Češnca: fantek user posted image
sanek: punčka user posted image

TEJČI :  user posted image . PDP :   15.08.2009
Freycha : punčka user posted image
bačko: punčka user posted image

BAJA: user posted image :   PDP: 09.09.2009
Tejči: punčka user posted image
Freycha: punčkauser posted image
Kristina: punčka user posted image
sanek:  punčka user posted image

ROŽICA82 user posted image   : PDP : 27.09.2009
Madejka: fantek user posted image
bačko: fantek user posted image
Češnca: fantekuser posted image

GABIW user posted image : PDP :
Madejka: fantek:   user posted image
Freycha: fantekuser posted image
Bačko: fantek user posted image
Češnca: punčkauser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 576
22.2.2009 21:16:25   
Ajvy

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         user posted image user posted image

31.07.2008

Jelenche :
 ANTONIJE   3890 g  in 54 cm
user posted image

19.10.2008

Kapica:

NIAS           3320 g in 51 cm
user posted image

25.01.2009 

Ulla :
          NEO            3420 g in 48 cm

user posted image

29.01.2009

Ajvy :   TISA       3330  g   in  51 cm.....

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 577
22.2.2009 21:17:19   
Ajvy
Aja...nam so pa eni prijateljčki posodili kostumček za klovnčka....jjjeeee in je Tarji full všeč

Moj je šel pa zdejle na urgenco, ker ga neki podplat boli, da komaj na nogo stopi....ah ja...še dobr da imam Neota, psa čuvaja k moram jst njega čuvat..ne on mene

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 578
23.2.2009 7:08:10   
Anonimen
ful so luštne maškarceuser posted image user posted image user posted image

imam Neota, psa čuvaja

user posted image user posted image user posted image user posted image a res al kajuser posted image sej kosmatincov je pa verjetno res kej več kt človečkovuser posted image

od pol šestih smo že pokoncuser posted image za crknt no...sm čist povožena..

user posted image sj bo...

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 579
23.2.2009 7:26:45   
Češnca
Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

A Anžej se je pa odločil, da bo na pomlad linijo držal???

Ja namesto mami!!! user posted image user posted image user posted image
Kako je s tvojim, kaj so mu rekli na urgenci??? user posted image user posted image user posted image  Pa še zate, kako si ti? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ulla mi smo tud dons zgodnji, se je Anžej posračkal, pol je bla pa seveda takoj akcija!

bačko tale delavnik od 11 do 19ih je res grozen... user posted image user posted image user posted image  Če je vsaj vzdušje v službi ok, pa se s sodelavci razumeš, pol še gre. Če je pa tud to vse sfuzlano, pol pa... user posted image user posted image

kapica ja naša kužika je ful cartika...sam bo mela marca že 15 let... user posted image  Sicer je še ful živahna, sam slabo vidi in sliši.
Uf, tole z istim tonom pa zahteva veliiiiiik energije! user posted image  Se tud jst trudim, sam, ko mam pa enkrat dost, pa mali vse mal bl na glas sliši. Sej se nikol ne derem... Sam so res bolši rezultati, če tem malim pobalinčkom mirno razložiš kako in kaj. user posted image

Včeraj sm pa zvedla, da je tud moja prijateljica noseča. user posted image user posted image user posted image  Jeeeej, kok fajn! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 580
23.2.2009 7:48:30   
corfu
Jutro

No, naša je dane spotegnila celo do 6.30 user posted image , zdaj je že v vrtcu user posted image

Ajvy, glede tvojega maltežna, kaj pa dlake, sprehodni, čas ko bi bil pri nas sam doma, kako se pa Tarja zastopi z njim, no povej mi mal + in -

Ulla, drži seuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 581
23.2.2009 7:58:28   
bačko
Jutro!
No Žana je spala do 7.30.Pridna punca.
Ajvy ni bila tečna zaradi nosa ampak ker nekaj ni bilo po njeno.In je samo jokala potem pa je mož znoru in je malo glas povzdignu in se je takoj umirila.
Joj jaz pa komaj čakam da bo konec mareca in bom že doma.Imam še 37 dni dopusta in bom kar vsega lepo izkoristila pred porodniško.Porodniška pa naj bi se mi začela 9.5.Potem ko bom doma pa akcija in v nabavo za našega user posted image .Kar še pač rabimo.Verjetno bomo šli kar v Avstrijo in tam kaj nakupili.
Češnca čestitke tvoji prijateljici.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 582
23.2.2009 8:08:28   
baja*
tudi mi smo že od pol šestih pokonciuser posted image  zdaj je pa dragi peljal Reneja v vrtec

same lepe maškarceuser posted image user posted image user posted image
evo še našega tigra... ampak si tud lahko sekunde preštel kak dolgo je bil našemljenuser posted image  mogoče je po meni - nisem glih navdušena nad pustom, sam moja mama je vztrajala in mu kupila kostumček... pol pa naj bouser posted image
user posted image

sem vas prebrala, komentirala pa ne bom, ker se je preveč nabralouser posted image  ste ble pridne čez vikenduser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 583
23.2.2009 8:26:07   
baja*
evo še eno prigodo o naši trmi: bog ne daj, da mu samo pogledaš v krožnik, ko je - strogo prepovedano! kaj šele, da mu nekaj štoraš po krožničku, takoj neha jestuser posted image user posted image  in včeraj zjutraj mu naredim gris in mu hočem malo kakava gor posipat pa ni pustil, je valda htel SAM in sem rekla da ne (ker je zadnjič, ko nisem gledla cel kakav okol obrnil in vse streso v krožničekuser posted image ) in je zabrisal krožnik na tla in to s tako silo, da ga je zlomiluser posted image  plastičnega... Tak da... lahko vam samo povem, da jaz tud ful ploskam zadnje dniuser posted image user posted image user posted image  saj bo.... faza, ne?user posted image user posted image user posted image  hm, pa tak priden fantek je bil...user posted image

pa še eno malo bolj smešno: Rene se vedno potolaži s tem, da pravi bo-bo (npr. bo bo babi prišla itd.) in zadnjič se tuširam pa me mali tja dol pogleda pa reče niiiiii (luleka), se malo zamisli in reče: bo bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 584
23.2.2009 8:28:54   
baja*
ajvy prosim, če na seznamčku spremeniš moj PDP na 10.9., hvala!user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 585
23.2.2009 8:28:56   
tejči77
kapica, ja res je jeza je že splahnela, saj ne more večno trajat, ti deci so tud vredni svojga denarjauser posted image . Ti si pa kar veliko sama kajne? Res si dobra. Pa saj moraš, ko ti nič drugega ne preostane. Eno vprašanje, a pelješ Dinota kam, da se druži z vrstniki, zdaj ko ni v vrtcu?

baja - kar napiši kakšne so te trme, mene prav zanima in kako se odzoveš na vse to? Mi smo mislili iti v soboto na Ptuj, pa mi je stric rekel, da je karneval v nedeljo. Potem je bilo pa včeraj slabo vreme in v tem snegu res nismo hodili nikamor, ker je Larisa po dveh dneh vrtca začela spet kašljati. No, potem sem videla, da so imeli sprevode vsak dan in bi lahko komot šli v soboto, ko je sijal tak sonček, smo se šetali pa okoli Šmartinskega jezera. Je že zamujeno.user posted image

češnca, ja jas tud opažam, da ima neke salbe živce zadnje čase. Pa kaj jim je? Jaz kar posredujem, ko opazim, da gre predaleč (čeprav vem, da to tudi ni najbolje) Včeraj zjutraj se je Larisa kot ponavadi zbudila ob petih-pol šestih. Jaz takoj vstanem jo pobožam in pokrijem, dam dudo in potem še ponavadi zaspi do šeste. Včeraj je bil moj lubi na vrsti in jo je zgleda pustil predolgo jokati in potem seveda ni hotela več zaspati nazaj ker se je čisto prebudila. In potem se je tako jezil na njo,ker je kar jokala, da ga nisem več mogla poslušat. Sem šla po Lariso, mu jo vzela iz naročja in nesla k sebi v posteljo in potem sva se eno uro zabavale in smejale.user posted image  Robi je pa lahko spal.user posted image  Po drugi strani pa vem, da nimajo tega materinega občutka in mu tega tudi ne morem zamerit.
Kako lepo rožico imate. user posted image user posted image user posted image  A si že poje, kaj že zna kakšno pesmico zares, ali si kar tako prepeva?

Freycha, kako je luštna vaša čebelica majauser posted image user posted image

"je pa res, da ljudje, ko smo živčni in nervozni in na koncu s potrpljenjem, pa še utrujeni in tečni rečemo stvari, ki jih sicer ne mislimo user posted image " No, tole kar si napisala sem upoštevala pri lubiju, ker ne verjamem, da je zares mislil, sva se pa dobro pogovorila, pa se niti spomnil, na da je to rekel - dokaz, da je bil že čisto ob živce. Tudi odpustit moramo znati.

Ajvy, dobra ideja za sprostitev jeze. Drugače se pa strinjam s teboj glede ponavljanja vzorcev. Sicer pa saj ni čudno, če gledaš ene in iste stvari 20 let, da se ti ne bi vsedli globoko v podzavest. In ko ni več razuma ob jezi pride to na dan. Saj smo vsi krvavi, ampak jaz se probam nadzorovat tako, da se spremljam in ko začutim prvi naval jeze, moram takoj reagirat, se obrnit vstran ali karkoli (bom probala še tvojo varianto), ker potem pride vseskup predaleč(takrat se zgodi, da povzdignem glas, tega pa ne bi rada). Zanjič mi je ravno trmarla, ker se je spomnila, da bi jedla meseka, ampak TAKOJ. In potem je lezla na stol in histerično jokala. Sem ji lepo povedala naj počaka minutko, da ji pripravim na krožnik. Oh groza, seveda ni nič pomagalo. Pa sem jo prijela in odnesla na kavč, ji dala dekico(jo zelo pomiri) in potem zraven nje počakala minutko, da je nehala jokat. Potem sem jo pa vprašala, če ve zakaj je jokala in ji razložila, da pač mora počakat, če ji tako rečem. In potem je rekla, ja mami. Potem je bil pa mir in sva lepo jedle. Se mi je zdelo prav fajn. Sploh to da nisem eksplodirala po vsem kar se mi je vslužbi dogajalo.

Ajvy, se vidi, da sem imela veliko za prebrati - user posted image user posted image user posted image , da bo hitro bolje.
Sem pa tako vesela, da je z dojenjem bolje. user posted image user posted image user posted image

corfu, jeeeeuser posted image user posted image user posted image , kako sta dobra tvoja dva. Mi imamo psa, svetujem, da dobro preveriš lastnosti pasem in za noter obvezno pasmo, ki se ne misi. To je bil pri nas prvi pogoj. Mi imamo maltežana. Ga imamo že odprej, pa ni bil najbolj vesel Larise, ker je bil pač prej on ljubljenček. In Larisa ga preganja po stanovanju, potem se pa kam skrije. Sicer pa še vedno spi pri meni v postelji - pes, ne Larisa.user posted image  Je pa boljša ta varianta, da najprej otroci, potem pa pes. Ker ne ve, kako je fajn brez otrok in seveda raste skupaj z njimi.

bačko, sanek uuuu kakšni lepi pikapolonici.user posted image user posted image user posted image  Sanek, čestitke za tako zagnanost za diplomsko. Jaz se že dve leti pripravljam, da jo bom začela pisati, pa še nič Kakšen nasvet, kako tebi uspeva?

Kako ste fajn uštimale vaše otročke. Jaz tudi letos(kot Kapica) nekak nisem bila najbolj za tele maškare, pa mi je zdaj kar žal. Larisa si ponavadi kar dol strga ali sleče, kar je novega in se mi je potem zdelo brez veze. Pa drugo leto.
Jaz pa sploh še nsiem jedla krofov.user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 586
23.2.2009 8:45:45   
zvesta
Tako, pa se javim še vam. Končno!

Izpit je za mano, uspešno opravljen. Hvala vsem, ki ste mislile name, ker je očitno pomagalo. user posted image

Me ja pa celotna zadeva tako napsihirala, da sem dan pred izpitom doma poživinla in še samo jokala in jokala. Prav tako še dva dni po izpitu nisem mogla k sebi. Jokala za vsako figo, utrujena sem pa bila tako, da so me mišice in koža pekle. Bom rabila nekaj časa, da se spočijem, pa da hišo v red spravim. Trenutno pa se trudim čimveč nacartat za nazaj. Ker kaj mi je bilo najhuje, je bilo to, da je iZak vsakokrat jokal pred vrati, ko sem se zaprla v sobo za učit se. Mami, mami, ki si? Mami, pidi vun! Mami, Izak joka. Mami, mami... Mi je tako načelo psiho to, da ni zapovedat. Ko puščaš lastnega otroka na cedilu.

Mož je zdaj opravil vse preiskave, pa na srečo nikjer nič ne kaže. Tako da je vse bolj očitno, da je njegov visok pritisk tudi posledica psihe.

Zato se zdaj intenzivno pogovarjava, da bi šli na en krajši dopust. Čeprav si ga finančno ne moremo ravno privoščiti, ampak za zdravje bi bilo skoraj treba.

Tako, zdaj pa še naš pust hrust. Je dinozaver, ampak on si pravi kokoil (krokodil):

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 587
23.2.2009 9:05:04   
bačko
Tejči ko bi jaz našo naštimala da bi jedla meseka.Ni šans.Samo enolončince in čorbe.Sam meso pa ni šans.
Naša zna tudi biti grozna trma samo jo kar ignoriram in kaj kmalu ogotovi da ne bo nič dosegla.
Bravo Zvesta za opravljen izpit!user posted image user posted image user posted image user posted image Lep dinozaver!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 588
23.2.2009 9:06:58   
tejči77
baja, noro dober tigerček. A vaš tudi noče bit not? No, saj tega je mene strah, ker se kar dere, ne, neeeeee. Baja kako si me nasmejala. A misliš, da bo?
Larisa me tudi hodi gledat ko se tuširam in potem kaže na prsi s prstom in se dere "zizka". Pa na lulo kaže in se smeji (ne vem zakaj) in se dere "lulika" in ful začudeno gleda, ker je malo drugače kot pri njej.user posted image

Za stavnico:
bačko: user posted image
češnca: user posted image
Kristina: user posted image
Rožica:user posted image
GabiW: user posted image
Ooo, kako sem bila zdajle jasnovidna!

Freycha, glede službe pa ni za komentirat, te razumem, sem bila nekaj mesecev v enakem položaju, ampak včasih se ne da kar čez noč kaj sprmeniti.

Slikice naše Larise

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 589
23.2.2009 9:12:49   
tejči77
Zvesta, bravouser posted image user posted image user posted image  za izpit, si morala imeti res železno voljo. Te občudujem, jaz ne bi zmogla, no, saj se vidi, da nič ne delam.
In kako lep dinozaver, a ima zadaj rumene trikotničke?

Slikice naše Larise

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 590
23.2.2009 9:28:30   
Ajvy
jutro...kako smo kaj.....jst sem kar v redu...focl je zdemoliran...tak da sem zdej ene tri dni frej, preden se nov naredi.....

Ulla...a ne veš ,da je naš kuža Neo...the chosen one....ja ja...sej sem že velikokrat govorila o njem....
Drgač je pa klelele ena uporabnica ko ima sinčka Neo-ta..samo oni izgovarjajo kot NIo, kot v filmu....
Verjamem ,da si čist povožena, to je čist prezgodnja ura za vstat....držim pesti ,da se ti uspe mau spočit....

Češnca...nič mu niso rekli, v glavnem ni zlom, kar me veseli, je samo udarnina...tak da obkladki in počitek...tak da je doma....hvala za skrb.....
Jst sem bolje....
A za poroko imaste že vse zrihtan...jst nisem dobila še nobenga vabilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke tvoji prijateljici za user posted image ...kako pa tvoja napreduje...kdaj maš kak pregled..??

Corfu:
+ ne pušča dlak
+ če nimaš časa ga vsak dan česat, ga pač mirno obriješ(naš ima večinoma skoz kratko dlako, zato ,ker nam je tak bolj luštkan, pa zato, ker nama res ne rata vsak dan ga česat)
+ prijazen do otrok
+ ni zamerljiv, je full igriv
+ full dobra motivacija za otročke.....

Sprehodi so lahko tudi kratki, ker ne rabi ne vem kakšnega gibanja, ker je hitro utrujen...to so zelo scrkljani psi in res potrebujejo pozornost...če vas ni doma, vas pač ni.....bo pa čist znoru ko boste prišli domov......user posted image

Tarja je njegova najboljš prjatlca....res..ona ga ima full rada, on pa njo še bolj.....in enkrat ko se je en huski motal okrog vozička, ker je TArji hotel kruhek vzet, je Neo čist znorel in postal totalno protektiven...nisem mogla verjet, da si tak mali pižek mižek sploh upa postavit po robu takmu psu.....in ker un ni odnehal, se mu je Neo začel zaganjat v vrat, in brke, da se mu bo gor obesu...tak da le ni tak mali in nebogljen...drgač si pa izmenjavata sladkarije in človek ne ve na koga bi bil jezen....
Fino je , ko imaš stalno prklopljen sesalec..če se kej polije al pa nadrobi user posted image user posted image user posted image

Jst mu teh stvari ne štejem v minus...so pač njegove lastnosti: je full požeruh, tko da moraš skrit smeti....to je kuža, ne pes.....velik ljudi te bo na sprehodu spraševalo , če si mu že zamenjala baterije....čuvat moraš ti njega . on tebe ne bo...razen otrok- tam bo pa protektiven, danauš mogla verjet...stane hrana, stane veterinar- cepljenje.....

to je to...če te še kaj zanima povej....spi pa z nama na pojstelji....čeprav sem vedno govorila, da tega ne bi nikoli pustilauser posted image user posted image user posted image

Bačko...aha..potem je bila trmica v igri.....bogica....
Uf..po mojem komaj čakaš tale marec, da malo izprežeš....user posted image user posted image user posted image

Baja...iiiii kak fin tigrček....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 591
23.2.2009 9:32:13   
bačko
Ajyv ja trmica je v igri!
Lepo se imejte!Peljem Žano k tašči potem pa v službo.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 592
23.2.2009 9:42:39   
Ajvy
raje pošljem, da mi ne vrže ven,,,

punce...a bodo vaši otroci jutri v vrtcu našemljeni???
Zanima če jih boste tud po obrazku namazale....

Baja...uf to pa je moč...in trma....ploskaš...ploskaš....

hi hi ..ta je pa smešna..glej glej da ti kaj ne zraste user posted image

Bom popravila na seznamu....

Tejči...super si to reagirala ob zadevi z mesekom user posted image user posted image user posted image superca.....
Hval lepa za lepe želje....

Si pa bila kometatorka danes user posted image user posted image user posted image user posted image vavuser posted image user posted image user posted image

A vi imaste tudi maltežana user posted image user posted image user posted image a res..pri nas pa nobenih problemov....Neo je bil eno leto star , ko je v naš svet prišla še Tarja.....ko smo prišle domov smo naredili tako kot so nam rekli, prvo jst not, da sva se zlubčkala, potem pa sem šla ven in not prnesla Tarjo, da je še njo prešnofal..vsi obiski, so morali prvo njega pozdravit, potem pa šele Tarjo...in moram rečt, da se nam je to obrestovalo, kajti Neo niti enkrat ni pokazal ljubosumja....

Danes.oz. jutri najkasneje obvezno pojest en krof user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom vpisal tvojo jasnovidnost user posted image user posted image user posted image

Zvesta...čestitke za izpit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uf te je pa dodobra izžel.....po moje bi bilo tudi fino ,če greste mau na počitnice.....treba je psiho v red spravit, drgač telo ne funkcionira dobr.....držte se....

iiiiiiiiiii..kakšen kjut dinozaver, no Izak oprost, krokodil user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 593
23.2.2009 9:43:34   
Ajvy

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Julijke 2007 srečke nosečke…. Spet!    

MAJ 2009:
 Sanek1 - PDP: 05.05.2009    user posted image
 Madejka - PDP: 23.05.2009   user posted image

JUNIJ 2009:
 Bačko - PDP: 06.06.2009 user posted image   Lora / Žiga 

JULIJ 2009:
   Češnca -    PDP: 16.07.2009 user posted image
   Kristina1 - PDP : 20.07.2009 user posted image

AVGUST 2009
:

Tejči-    PDP: 15.08.2009  user posted image

SEPTEMBER 2009

Baja - PDP : 10.09.2009 user posted image

Rožica82- PDP: 27.09.2009        user posted image

????

GabiW- PDP : user posted image

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 23.2.2009 9:48:14 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 594
23.2.2009 9:45:40   
Ajvy

Stavnica:

SANEK: user posted image 05.05.2009  user posted image
jaz bi bla tudi na seznamu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Češnca: No, naj bo!  Stavim, da bo fantek    user posted image

MADEJKA:  user posted image 23.05.2009  baje bo fant   user posted image
Ronči: fantek user posted image
Madejka: punčka user posted image
Zvesta: fantek user posted image
BAčko: punčka user posted image

BAČKOuser posted image   06.06.2009  Lora/ Žiga
Freycha: fantek user posted image
Ronči: punčka user posted image
Zvesta: punčka user posted image
Sanek: fantek user posted image
Češnca: punčka  user posted image
Kristina: punčka   user posted image

ČEŠNCA user posted image   : PDP: 16.07.2009
Madejka: fantek   user posted image
Ajvy: punčka    user posted image

KRISTINA: user posted image   : PDP : 20.07.2009
tejči: fantek user posted image

TEJČI :  user posted image . PDP :   15.08.2009
Freycha : punčka user posted image
bačko: punčka user posted image

BAJA: user posted image :   PDP: 10.09.2009
Freycha: punčkauser posted image
sanek:  punčka user posted image

ROŽICA82 user posted image   : PDP : 27.09.2009
Madejka: fantek user posted image
bačko: fantek user posted image
Češnca: fantekuser posted image
Tejči: fantek user posted image

GABIW user posted image : PDP :
Madejka: fantek:   user posted image
Freycha: fantekuser posted image
Bačko: fantek user posted image
Češnca: punčkauser posted image
Tejči: fantek user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 595
23.2.2009 10:03:13   
Ajvy

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         user posted image user posted image

31.07.2008

Jelenche :
 ANTONIJE   3890 g  in 54 cm
user posted image

19.10.2008

Kapica:

NIAS           3320 g in 51 cm
user posted image

25.01.2009 

Ulla :
          NEO            3420 g in 48 cm

user posted image

29.01.2009

Ajvy :   TISA       3330  g   in  51 cm.....

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 596
23.2.2009 10:18:19   
Češnca
Oooooo, čvekice!!! user posted image user posted image user posted image

Jst mam pa eno malo abstinenčno krizo - od našega mulčka. Prejšnji teden sva bla skoz skupi, zdej je šel pa spet v varstvo (itak da je komi čakal, je kar odbrzel mimo babi k Nejcu), mene pa mal krivda gloda, da sem doma, pa bi bla lohk skupi. Posledično sem se vrgla v čiščenje kuhinjskih omaric in me je že zvilo... Se že tolčem po glavi!!! user posted image

baja kakšen krasen tigrček!!! user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

evo še eno prigodo o naši trmi: bog ne daj, da mu samo pogledaš v krožnik, ko je - strogo prepovedano! kaj šele, da mu nekaj štoraš po krožničku, takoj neha jestuser posted image user posted image  in včeraj zjutraj mu naredim gris in mu hočem malo kakava gor posipat pa ni pustil, je valda htel SAM in sem rekla da ne (ker je zadnjič, ko nisem gledla cel kakav okol obrnil in vse streso v krožničekuser posted image ) in je zabrisal krožnik na tla in to s tako silo, da ga je zlomiluser posted image  plastičnega... Tak da... lahko vam samo povem, da jaz tud ful ploskam zadnje dniuser posted image user posted image user posted image  saj bo.... faza, ne?user posted image user posted image user posted image  hm, pa tak priden fantek je bil...user posted image

pa še eno malo bolj smešno: Rene se vedno potolaži s tem, da pravi bo-bo (npr. bo bo babi prišla itd.) in zadnjič se tuširam pa me mali tja dol pogleda pa reče niiiiii (luleka), se malo zamisli in reče: bo bouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ta je pa dobra!!! Ja, sej Anžej je tud zadnič k meni v kopalnico uletu in se čudu, kazu luli pa naredu ni-ni. Kako čudno!!! Pol je pa na wc hotu - kaku je reku (jst koza sem ga kr oblečenga posadila, ker ponavadi v tistem času ne sračka), je reku bisou, sm mu dala wc papir in se je obrisal, pol je pa reku tko. Plenica pa polna! user posted image
Sicer je pa Rene še vedno priden fantek - saj vidiš, da majo zdejle vsi to sitkasto fazo! user posted image

tejči se mi je kar zdel, da pojma ni mel, kaj je bleknu! Taki pač so včasih. Uf kako drži - tud odpuščat je treba! Je težko, ampak ful fajn. user posted image  Jaaa, pa glede jeze do naših otročkov se tud strinjam. Sem mojmu sicer rekla, da se sprašujem, kako bi blo, če bi bla onadva skupi cel dan... user posted image  Sej je prov, da je strog, samo na miren način fuuuuuul več dosežeš - ste mi ve vse s svojimi prigodami to potrdile! user posted image
Škoda za soboto... No, pa saj ste sonček vseeno izkoristli, to je pa tud važno!!!
Ja, Anžej si poje Linga-aja-muca gaja- kuza-pa-tece-kikiki! In ploska. Pa Žiga žaga poje žaga, rompompom kladivo, sam si njegove izvedbe nisem čist točen zapomnila. user posted image  Aja pa refren al kar kol že je od Mačka Murija, ki v bistvu nima besedila (na-na-naj...).

zvesta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja to je bil hud psihičen napor + vse kar se ti je še od prej nabralo. Edino prav, da si si vzela čas za vas tri in le privoščite si dopust, po mojem je to tisto edino pravo, kar zdejle potrebujete!!! user posted image
Iiiiii, kolk fletkan krokodil! Ker to pač je, če se je on tko odloču! user posted image user posted image user posted image

Ajvy fajn, da ste vsi doma, won hepi femili! No, da vsaj moža ne boli preveč. Pa, da si ti bolš!
Ja, za poroko je v bistvu vse zrihtan, dogovorjen... Zdej itak hodva na tiste priprave na zakon - včeri je predavov moj sodelavc, ki ma tri otroke. user posted image  Mi je blo ful hecen, ker ga oba poznava, njegov ta srednji sin je tok star kot midva... Ampak je blo fino - bl kot v soboto, ko je bil zdravnik, čeprov je blo kar ok (bi me bolj zanimalo, če še ne bi mela otrok!). Zdej naju čaka še dvojna doza ta vikend ki prihaja.
Dobiš vabilo, sam glej, da pridete vsi! user posted image
Naslednji pregled - morfologijo že user posted image  - mam dons teden (2.3.). Madonca mi hitro mineva ta user posted image , sam ti grozni krči me tolk dajejo, drugač pa od kar mi ni več slabo skor ne vem, da sem noseča. No, pa jasno brcike, te so pa tko al tko zakon!!! user posted image
Kar se pustnih šem tiče so men za te tamale preprosti kostumčki (da jih čim manj ovirajo, sploh čutjo) fajn, pa po obrazu se mi jih tud ne zdi fajn mazat. Tko mal že, sam ne po celem obrazu. Če ni ne vem kolk našemlejna, ji komot kakšen srček al pa rožico (Anžeja user posted image user posted image ) narišeš na lička.

Madonca mam dons za povedat... user posted image

Aja corfu in pes...
Mi mamo koker španjelko, stara je bla že precej - 13 let, ko se nam je pridružu Anžej, na začetku ga je kar ignorirala, dobesedno čez njega gledala, zdej sta pa ta najbolša prijatla. Anžej jo boža, objema, tud brcne na žalost, pa kar nosu bi jo rad, sam je pretežka. user posted image  Čez dan ko je sama (npr. mojadva v službi, jst pa še prej v šoli) je načeloma zunaj (vrt + pokrita terasa, na kateri je kavč) in to itak ni problema. Jo pa zdej dosti puščata notr, v kuhinji in tud ni problemov (občasno mal popraska steno pod klopjo user posted image , mogoče iz užaljenosti???).
Vpraši še kej, če te zanima, bom z veseljem še pisala o svoji kosmati pasji princesi!!! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 597
23.2.2009 10:34:55   
tejči77
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

A vi imaste tudi maltežana user posted image user posted image user posted image a res..pri nas pa nobenih problemov....Neo je bil eno leto star , ko je v naš svet prišla še Tarja.....ko smo prišle domov smo naredili tako kot so nam rekli, prvo jst not, da sva se zlubčkala, potem pa sem šla ven in not prnesla Tarjo, da je še njo prešnofal..vsi obiski, so morali prvo njega pozdravit, potem pa šele Tarjo...in moram rečt, da se nam je to obrestovalo, kajti Neo niti enkrat ni pokazal ljubosumja....

Ja, sej smo mi tudi tko nardil, pa je na začetku blo ok, dokler ga ni enih parkrat cuknila za dlako. Na to je pa zelo občutljiv in je zgleda zameril. Pa potem se je začelo, ko je začela za njim letat, pa mu ni bilo in je parkrat zarenčal. Zdaj se raje umakne, jaz sem pa tudi vesela, mi vsaj ni treba skbet, da bi blo kej narobe, ku ju nimam na očeh.
Mogoče je vse zaradi tega, ker se je prej pet let cartal samo pri nama in imel mir, zdaj je pa drugače. Pa to, da smo ga za nekaj mesecev z najine postelje dol dali. Jaz bi tudi zamerila.
Se pa pride kdaj pomucat k Larisi in Larisa ga tudi rada boža in se stisne k njemu in reče moj moj.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 598
23.2.2009 11:08:26   
Freycha
Evo, sem v službi, pa imam čas kaj napisat user posted image user posted image

čeprav sem bila v nedeljo orto slabe volje, smo se vseeno spravili na pustovanje v Narodni dom z Romano Kranjčan in je bilo Diti super. Sicer je hotela biti le v naročju, da je lahko gledala naokoli in opazovala luči, pa otroke, pa maske, pa dogajanje, ampak nagledala se je pa full. Vmes je celo malo plesala - atiju na ramah.....user posted image user posted image user posted image

Ajvy jaz bom Dito našemila, samo sem tudi vzgojiteljici rekla, naj ne bo cel dan taka, ker ji bo vroče. Itak imajo v telovadnici ob 10h nako rajanje s Pika nogavičko, potem pa jih bodo slekli, kar je meni ok. Mazala je pa ne bom in je niti ne bi, ker mi ni ok, da ima tako mali otrok cel dan tisto farbo na frisu.....

baja ti si nadsmotana. Totalno luškan tigerček je Rene in prosim, naslednje leto se morte vsi trije (oz. že štirje) oblečt user posted image user posted image

pes - v LJ imamo psa (ki je sicer uradno moj, samo sta ga mojedva obdržala) in je bilo na začetku malo problematično, ker je star že 15. let in je posledično bolj tečen, ampak sta zdej v eni fajn simbiozi. Bakh pusti Diti,da ga kdaj kje pocuka al pa mu nagaja, čeprav mu ne paše, ona pa z njim deli hrano user posted image user posted image user posted image  je pa pudelj in ga stalno nekaj za ušesa in rep cuka user posted image

češnca sej veš, ne? Ta abstinenčna kriza je normalna, pa tudi zdrava, se pa tut sama zavedaš, da pač tako mora bit user posted image  Jaz jo imam tudi vedno, ampak nimamo kaj....... Jaz jo bom imela tut kmalu, ker bom cel teden delala po cele dneve, v petek gresta Dita in v.d. možek na Krvavec čez vikend, ker se morm jaz nujno učit za izpit, ki bo kmalu, on bi pa tudi rad še malo izkoristil sneg, tašča in tast bosta pa itak full vesela. No, naslednji teden pa nekaj menjam in delam popoldne in bom šele ob 21.30 nekje doma - vsak dan...... ne vem, če jo bom v dveh tednih skupaj videla 8. ur user posted image user posted image user posted image  Ampak tako je... sva se odločila, da bom faks naredila ne glede na vse, ker je pač nujno potrebno, služba je pa taka, kot je user posted image

tejči no me veseli, da si moj stavek vzela v obzir... sam to je res, nažalost. Sem prevečkrat sama doživela, da sem nekaj bleknila in prizadeva v.d. možeka, čeprav tega sploh nisem mislila in mi je bilo potem žal user posted image  Kar se pa tiče ažurnosti, sem pa jaz glih ta vikend mojemu rekla, da predolgo časa rabi, da odreagira. Recimo, tamala se ponoči zbudi, ker je lačna in moj se zbudi, nekaj časa še čaka, če bo nehala, potem vstane, gre lulat, mogoče celo na dolgo potrebouser posted image , potem gre v kuhinjo, naredi mleko in je valda do takrat, ko tamala dobi flašo v usta že čisto zbujena user posted image  potem se pa pritožuje, da se full pogovarja v postelji in noče zaspat user posted image  Jaz pa takoj odreagiram, pa naj me lulat, kakat, ji naredim flašo, se naje, pa zaspi v trenutku, potem pa šele zase poskrbim...... Ampak to je pač ta bistvena razlika med ženskami in moškimi...... vsaj zdi se mi user posted image

kar se povzdiganja glasu tiče, se mi ne zdi sporno, če se od časa do časa zgodi. Vsaj ve, da je takrat res šla čez mejo. Sicer pa sploh ne vejo, kje je meja........ Jaz sem se ta vikend prvič v življenju res razhudila na Dito, ker je po tleh zabrisala skledo z oljem in kisom in še nekaj fižolov je bilo notri. Potem je pa še tacala po olju in ji je bilo smešno. Mi je pa prekipelo in sem jo fejst okregala..... ko je popoldne hotela nekaj tačke po mizi stegovati, sem ji samo rekla "Ditaaa"....... jih je takoj k sebi spravila. Ker tisto prigovarjanje pri njej ne zaleže, ker se samo reži zraven in ji je smešno... sploh ne jemlje resno tega user posted image

Baja dita ima tudi take izpade kar se trme tiče in potem začne metat stvari po tleh.... sam zdej, ko berem, da nisem edina s temi problemi, se malo tolažim, da je to le faza user posted image

zvesta čestitke za izpit. Zdej pa bolj na easy, da k sebi prideš.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 599
23.2.2009 11:23:40   
kapica
Jooj, pa kaj je danes to z zgodnjim vstajanjem, saj smo tud mi ze od 5.30h pokonci! Sploh se nocem gledat v ogledalo, ker imam spet take podocnjake, saj ponoci vsako uro vstajamuser posted image . Mislim da bomo res preselili Niasa v dnevnos obo da vidim ce je kaj boljse.
Ampak da se enkrat potrdim tisto o mirnem tonu z otroci. Danes spet deluje, tak smo se fajn imeli dopoldan, brez problemov, brez kreganja, je pa res da je treba tud po 10krat kaksno stvar ponovit. Ampak se splacauser posted image . Zaenkrat.
Zvesta, najprej tebi cestiiitke za izpit, res si dobra. Jaz tega ne bi zmogla, nisem tak tip, nisem toliko vztrajna, trmasta. brez skrbi, Izak bo pozabil da si imela malo manj casa za njega, to bos pa imela nekaj od tega, tud ce te sedaj psihicno najeda. Sedaj se pa spocijte kolikor se da, dobro, da pri mozu ni kaj hujsega. Za dopust predlagam, da ne rabite kam dalec it. Pejte zjutraj od doma z malico, se nekaj zapeljite, v naravo in bodite tam cel dan. Smao da ste nekje drugje, bo ze veliko pomagalo.Aja, pa dober krokodilcek je Izak, tako na sliki je skoraj res bolj krokodilu podoben.
Cesnca, pa kaj se ti hecas, gre pucat kuhinjo, namesto da pocivas. Pa z krci in vsem , res, raje si vzemi cas zase, sem prepricana, da predali v kuhinji sploh niso tako umazani, kot se tebi zdi. malo se razvajaj, spi, karkoli...Aja, cestitke prijateljici.
Ajvy, kaak so lepe te slikice na seznamih, super to rihtasuser posted image . Aha, 3 mesece se bos trudla, super, saj mogoce pa cez 3 dni ne bo vec komplikacij. Pusti se presenetituser posted image .
Tejci, jaz mislim da mozje niso toliko vztajni, potrpezljivi, kot smo me z otroci. Tud nas ati je kr takoj siten, pa na zivce mu gre, ko pa po telfonu govorima, pa pravi kako nas pogresa. Mislim, da smo mamice bolj navajene na vse to, glede na to da smo bile vse prvo leto doma z otroci in smo vse bolj blizje sprejemale, kot ocetje. Saj bo, ko bojo otrocki se mal vecji in se bojo res lahko super igrali skupaj, ne bo vec problemov, pa tud zivcki bojo mirnejsiuser posted image .
Ja, z Dinom greva 1krat tedensko v igralno skupino, sedaj priemisljujem, da greva se v glasbeno skupino, ki je tud 1krat tedensko. Drugace ima pa dva majhna prijateljcka, fantka in puncko, in z vsakim se tud najveckrta 1krat tedensko vidimo. tako da je kr druzabe, je pa res da sama pritiskam in delam silo z tem, ker mi je bilo pomembno, da ima druzbo. Sedaj ko bo pa bolj toplo in bomo spet lahko na igriscu,bo ap se boljse. Septembra pa v vrtecuser posted image .
Baja, sem se skor nasmejala no, kaksne vas fant stresauser posted image . Ja, se vidi da smo vsi nekako na istem, veckrat v vasih prigodah tud nas vidim. Fajn tigercek jeuser posted image .
Backo, joj, ti kr zavidam to spanje, ne spomnim se kdaj ej Dino tako dolgo potegnil. Ja, mas prav, saj marec bo ze skoraj tu, pa bo lazje.

Kak je fajn ko mal vec cvekateuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Numerologija
sladkorcek

Verjamete v numerologijo imena in vibracijo imena?

Da. (21%)

Ne. (37%)

Malo. (24%)

Nisem razmišljal-a. (17%)

Število vseh glasov: 214

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!