Češnca
|
corfu, bačko, sanek ful luštne maškarce!!! corfu to pa je zgodaj... Upam, da kmalu pridete na stari ritem spanja oz. prebujanja! Mi oz. moji starši majo psa - pretežno v hiši, pa jasno tudi na vrtu. Spi v kuhinji. Kaj naj rečem - si ne predstavljam, da bi blo drugače, tud v moji postli je kdaj spala (ja, staršev takrat ni blo doma... ), scrklana je 100 na uro. Treba je pač večkrat pomest, pa sesat, pomit, sicer pa ni ravno velik dodatnega dela. Načeloma v zgornje nadstropje ne hodi (razen tistih, prej omenjenih izjem), tko, da je njen teritorij kuhna, kopalnica in hodnik, dnevna soba je pa prepovedana. Je ni blo težko navadit in jst pri psu vidim predvsem +. V bloku ga pa ne mormo met - so sosedje načeloma proti, pa tud men se fajn zdi, da ma pes vrt. Če bi bli v hiši, bi že tolk prtisnla na mojga, da bi ga meli!!! On je pa proti zarad odgovornosti, potovanja, počitnice... Sam to se vse da - na morje je šla naša z nami, drugač je bil pa kdo od nas doma. sanek go-go-go! Ful si pridna, naj ti gre še naprej tako dobro (vključno z zagovorom, seveda)! A maš možnosti še pred porodom vse zrihtat? freycha to je res fajn, če ti kdo šiva - ker pol nastanejo res unikatne zadevce! Sej moj bi se tud kej takega spravu delat - mu šivalni stroj ni uganka, tko kot men. Sam se men ne da... Mogoče, ko bosta oba otročka tolk stara, da se bomo skupinsko navdušeno maškaral. Ne bit slabe volje zarad izbire faksa - mogoče je pa prav tako! Men se itak zdiš ful sposobna, tko da ne bi smel bit problema. Aha, vidim, da je služba kriva... Ja, te razumem... Danes so te službe res poden!!! Pa kaj jim je - vse ful bolš teče, če so zaposleni zadovoljni in radi pridejo v službo, ne pa tkole... yudit luštne fotke, Lea je prava princeska, pa torte, kaj so lepe! Ajvy revčka... Drži se! Ne obupat, sej bo! Si me pa vseen mal s tem Aptamilom nasmejala. Mislim nate... Naš otrok se je pa odloču spet mal jest - sicer sadje, če se le da (jabolko, pomaranča... samo ne banane!), pa jogurt, tud juhce je mal pojedel. Ampak še vedno bol dietno hrano... Smotko!