kapica
|
Ajvy, suuper slikice. Pa fajn je bilo tebe spoznati . A se tisa tud krampa po obrazeku, da ima rokavicke? Za dojenje, ne vem, jaz mislim da bi vztrajala, ker na kaksno drugo moznost nisem sploh studirala. Je pa res da je bilo po ca. 2-3 tednih vse v redu in sem imela pol mir. Tako da ne vem... Freycha, bravo za tvoj upor in delovni cas... Ce sem prav razumela, delas na banki? No, sicer pa tako ni vazno, vazno je, da si porihtala delavni cas. Cesnca, a si ti napisala, da Anzej tako rad v vodi se potablja oz. tauha? Sem kr na debelo pogledala, glede na to, da Dino niti slucajno ne pusti glave zmocit, kaj sele kaj drugega . Bravo anzej , ti pa kr res pridna bodi in pocivaj. Tejci, ojej, to je bilo pa grozno , verjamem, pa vazno da je vse v redu. Pa kr jokaj, men to vedno pomaga. Corfu, a lahko kaj vzames proti glavobolu? Men lekadol pomaga, ko me rees mocno boli in ni za vzdrzat. Rumba, ja, super, res se vam dogaja. Pa mene tud zanima, ce je prisel kak rumbcek inkognito iz Italije zraven ? Cestitke hani za rojstni dan. Backo, dino je vedno pil vodo in skuhan sok od jabolke . Dokler mu moz ni zacel dajat kupljenih sokov, na katere se je zgleda ze precej navadil in sem ravno pri tem, da spet zacnem bit trmasta in vztrajam pri domacem jabolcnem soku. Sem danes videla, da noce vec vode pit, lump mali, caka da pride ati domov . Madejka, uzivajte se dopust naprej. Ulla, super za ponesrecene krofe, zdaj si mi luste naredila.Bo jaz kr kaksne kekse sla zmazat .