|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
24.2.2009 14:13:37   
madejka
iiiiiiii Ajvy kaka lepa punčica!user posted image user posted image user posted image Samo na nobeni sliki ne bediuser posted image user posted image
Pa Tarja je bla taki lepi klovnuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 626
24.2.2009 14:35:15   
Ajvy
Mi je ušla slikica Tise  vv budnem stanju...zdej je notri...slkikice od Tarje je pa od danes zjutraj...je bila čist vesela....user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 627
24.2.2009 14:45:51   
madejka
Aaaa kaka kjut slikca! Ful sta lepi!user posted image Mala je taki napeštančekuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 628
24.2.2009 19:14:14   
zvesta
Hop z druge strani na prvo!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 629
24.2.2009 20:22:02   
Freycha
V nedeljo sem se uprla sistemu delanja po cele dneve in danes sem dobila obvestilo, da bom delala le svojih 8 ur user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako me je to danes spravilo v dobro voljo!!

sicer smo pa vsi ok. Radi se mamo. To je važno!user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 630
24.2.2009 20:45:45   
zvesta
A zato si bila danes tako zadovoljna za šalterjem? user posted image  No, fajn, da ti je uspelo. Včasih se je treba tudi upret.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 631
24.2.2009 20:55:16   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

A zato si bila danes tako zadovoljna za šalterjem? user posted image  No, fajn, da ti je uspelo. Včasih se je treba tudi upret.

ja, danes sem bila izredno dobre volje..... kaj si šla mimo? No sej lahk tut not pomahaš, če greš mimo, te ne bom požrla user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s.: prosim lepo, mi nimamo šalterjev, ampak mize..... menda je to bistvena razlika user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 632
24.2.2009 20:59:39   
baja*
dobr večeruser posted image

rumba čestitke Hani za rojstni dan!user posted image user posted image user posted image user posted image
lepe maškarceuser posted image user posted image

madejka lepo da si se končno oglasla, sem te že skor med pogrešane razglasilauser posted image  vidim, da vam polno dogajauser posted image
ja, sem jaz tud že vidla tisto pestunjo.. ne zgleda slabo... mi boš poročala, kako se obnese, če jo boste nabavliuser posted image  ma ful me mika nabavit nekaj takega, da bi lahko dojenčka nosila, po drugi strani pa ne vem... glede na to, da bo septembrček in bo pol zima, kak ga te naj v kombinezonu not nosimuser posted image  pa Rene bo itak v vrtcu in bom mela več časa za tamalega (ali tamalouser posted image )... samo fajn je pa met roke frajuser posted image  bomo vidli... je še časuser posted image
aja, še touser posted image  ne rata mi vedno, da ne povzdignem glasu ob Renejevih lumparijah,...kje pauser posted image  ga znam tud glasno skregat - najbolj zaradi tega, ker mu lahko lepo dopovedujem in se mi zdi, da ga sploh ne trofi, podobno kot pri vasuser posted image  pol pač bolj glasno poudarimuser posted image  je pa vse odvisno od moje volje in živcev...

ajvy lepe slikiceuser posted image  pravi cortek mali jeuser posted image pa kak sta lubane skupuser posted image
Kak si ti?

freycha suuuuperuser posted image user posted image user posted image  sem ful vesela zate! Sem se pa že spraševala, kak to, da delaš tolko uruser posted image  a to si delala nadure al kajuser posted image  no, samo, da se je porihtalouser posted image

zvesta si še v službi? Ti tud delaš več kot 8 ur, a ne?user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 633
24.2.2009 21:02:39   
baja*
freycha kje pa delaš? Midva sva tud bla danes v MB, sem si hotela ene nosečniške hlače (kavbojke) kupit pa najcenejše stanejo 40€user posted image  bandauser posted image  še za navadne kavbojke ne dam tolko, kaj šele za te, ki jih bom itak nosla samo par mesecev...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 634
24.2.2009 21:39:50   
Anonimen
rumba user posted image tvpji otročki so tud čedalj bolj luštniuser posted image pravi sončki...

ajvy tvoje dve pupe sta tud prave lepotičkeuser posted image

da bom delala le svojih 8 ur

user posted image

kak ga te naj v kombinezonu not nosim

komotuser posted image jst ga tud...ono rokico k pride spodaj, mu ne dam v rokav ampak mu jo dam čez prsi in kr tko zaprem kombinezon, pol ga pa lepo notri zmontiram in jeuser posted image

otročki spijo...jst bom tud šla počas, k bo budnice spet pred šesto verjetno....

dons sm hotla krofe spečt, pa mi testo ni glih ratalo, niso fajn kipnili, k mi je ula nonstop hodla not pa ven in se mi je kuhnja luftala, jih nisem dala cvret, k bi itak bil drekuser posted image sem lepo razvaljala testo, pa nardila kifljčke z marmelado in so bili božanskiuser posted image user posted image lubi je bil čist navduše, menda noben krof ni tolk doberuser posted image je reku da še komot kdaj zafušam krofeuser posted image in zdej se to prjelo zgleda, me je prejle vprašu, če bom jutr tud nardila zafušane krofeuser posted image k sma valda vse požrla prejuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 635
24.2.2009 22:30:21   
Ajvy
oli...lep pozdrav.....
hvala vsem za lepe komentarje o slikicah.....

Češnca.....še za včeraj...če si doma si z namenom...in lepo prosim, da počivaš in ga nehaš srat s čiščenjem, k niti pol ni tolk pomembno kot čuvanje podnajemnička.....

Kakšne priprave masta to??Kaka predavanja???

Verjamem, da ti nosečnost hitro mineva....res je drugače ko je že en škratek doma....jst sem ravno danes razmišljala, da bo naša Tisa že en mesec stara...pa dej nehaj no..kam leti čas....uf....

Me veseli ,da ti je slikica všeč....user posted image user posted image user posted image
Mi smo v redu....furamo...kaj pa čmo .....

Upam,da ti podaljšajo bolniško.....

Tejči..možno, da je tak s kužkom, ker je že malo starejši...naš Neo je bil še mulc, ko je Tarja prišla...ma v glavnem,, dobr se masta in to je super.....

Freycha...super ,da ste šli na rajanje user posted image user posted image user posted image
Zanimivo ime ima tvoj pes.....

Me veseli, da nisi več tolk žalostna in da si si zelo jasno izdelala cilje.....

kapica...ste preselili NIasa ???
Ste kaj bolje spali??

Ja, tri mesece se bom trudla, takrat je baje zadnji čas, da se vzpostavi dojenje....tak da ....tko bo....hi hi....bomo vidli, je rekel slep...

Jst mislim, da brezveze primerjaš svojega Dina z drugimi, saj je vsak za nekaj dober in za nekaj malo manj....tako pač je...in to primerjanje je samo v škodo tvoji psihi--to je moje mnenje.....

Corfu...jst sem včeraj gledla tv...pa mau urejala slikice in te zadeve....

Zvesta...jst se nisem nič maskirala , ker nisem kak poseben navdušenko za pusta....razen za otročke....sploh ko sem danes vidla, da je bila Tarjica čist navdušena....

Ulla...superca za skupni sprehod user posted image user posted image user posted image dobr si to urihtala....
Kako si ti kaj ???

user posted image user posted image user posted image da Ulini zobki čimprej nehajo matrat....

Kaj je to goša??
iiii.kako je cortkan Neo u slingu....dej no še kakšno njegovo slikico.....

Baja....dobro opravi na pregledu in poročaj user posted image user posted image user posted image

Rumba...pri vas je bilo pa orto pestro....

Vse najboljše Hani za 4.rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iiiii.. kake hude maš****e....user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako je bilo v Padovi???Je prišel še kak dodaten Rumbček z vama nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Madejka....vi pa ste imeli pestro.....le počij malo ,da si nabereš novih moči....

Ti pa sploh ne zgledaš taka vzkipljiva..si me prav presentla s to izjavo......

A veš, da je MM med dopustom čist drugačen , kot tkolele....ampak tako pač je....verjamem ,da ga delo izčrpa....samo....sej mene tut bit doma....tko da smo zmenjeni..če en ne more ,al pa mu je zavrel, samo drugega pokliče in tisti naprej nadaljuje.....

Hvala za pohvale glede seznamov...ni panike...mi sede statistika.....

Čist si bila komentatorska user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 636
24.2.2009 22:38:24   
Ajvy
2.del....

Madejka...kaj je napeštanček???
Pa hvala ker si me pohvala, da sem tudi jst lepa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Freycha...česitttke za uspešen upor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako te je to moglo razveselit......superca.....user posted image user posted image user posted image

Baja....bi bilo že nadnaravno, če bi nam uspelo skoz v mirnem tonu govorit user posted image user posted image user posted image
Hvala za skrb, sem kar v redu.....zdej sem čist padla not v nadaljevankp Heroji..tak da me to mal moti,..namesto da bi šla spat....čakam nanjo....ampak kaj čem...človek mora imet en ventil.....
pa ti???

NOsečniške stvari so preveč drage za moj žep...zato sem jst kupla v mercator hipermarket hlače z nizkim raztegljivim pasom za 10 evrov in sem jih nosila v obeh nosečnostih, pa so še zdej super user posted image user posted image

Punce...a bomo me kej vidle vaše trebuščke???

Ulla...super za neuspelo kuharijo user posted image user posted image user posted image sta jo dobr zdemolirala....user posted image user posted image user posted image

Tako prebila sem se do konca vaših postov...zdej grem pa Tiico zrihtat...je že najina ura...potem pa skok med Heroje...tko , da če me katera išče...rešujem svet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 637
24.2.2009 22:39:29   
Anonimen

Kaj je to goša??

user posted image user posted image user posted image

gozduser posted image

jst sem vredu drgačuser posted image mislim...kdo drug mogoč ne misli tkouser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 638
25.2.2009 4:38:13   
Ajvy
Spet mam vozl in spet vročino.....seveda na  drugi Mc Zizi,,,,,

Zdej mi pa po pravici povejte.....katera od vas bi še vztrajala....pa res po pravici....
Ulla tvoj odgovor že vemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 639
25.2.2009 6:41:19   
Anonimen
Ulla tvoj odgovor že vem

user posted image

ma sej ne vem kaj naj ti rečem...mi je pa res čudno, da te tolk zajebava, to je normalno prve dni, ne pa tolk časauser posted image
kaže na to, da se ti nikakor ne uskladi vse skp, sam je pa čudnouser posted image

jutrouser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 640
25.2.2009 7:42:05   
Češnca
Jutro!

Ajvy ja tvoj mož ma pa res tri krasne bejbe!!! user posted image  Res ste lepe, pa tkoooo nežne...itak! user posted image
Ja, sej vem, da ne smem pretiravat, sam kar ne znam bit pri miru... user posted image  Sej ma je kar fajn zagrablo, mam šolo za par dni! user posted image  Ne, resno - bom bl pridna!!!
Hodva na priprave na zakon, ker se bova tud cerkveno poročila. Morm rečt da so kar fajn, sam v soboto smo bli dlje kot dve uri in sem že kar skup lezla od sedenja in slabga zraka.
En mesec ma že mala Tisa??? Ah ja, čist prehitro gre tale čas...
Drži se, Ajvy... Joj, s temile vozli maš pa res težave. Kaj naj ti svetujem??? Če bi jst še vztrajala? Ne vem, verjetno. user posted image  Ampak z enakim vprašnjem kot ti! Čuvaj se!!!

Freycha suuuuuuuuupeeeeeeeeer!!! Bravo, čestitam za odločitev, pogum, vztrajnost in seveda odličen rezultat! user posted image user posted image user posted image

baja moja soseda tud nosi ta malo v slingu oblečeno v kombinezon. Pa tko so mi krasni, ko grejo na sprehod - dva fantka, ona in ta mičkena. Sploh jih še nisem vidla z vozičkom.

ulla jst bi tud kakšen zafušan krof! user posted image  No, super si se znajdla! user posted image

Zdej pa šibam po svojo oblekco, pa par bodijev za Anžeja morm kupit, ker so mu vsi premajhni... user posted image  Še prejšnji teden mu je bil eden prov komot, zdej ga pa zapet ne morem!?! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 641
25.2.2009 7:59:22   
bačko
Jutro!
Rumba kako lepe maškarce!user posted image user posted image user posted image Pa vse najboljše Hani za rojstni dan!user posted image user posted image user posted image user posted image
Ajvy ko sem gledala slike od Tise sem si zaželela da bi kaj kmalu rodila da bi tudi jaz že imela svojo štručiko ob sebi.Tako je lepa!user posted image user posted image user posted image Tudi Tarja je lepa maškara.user posted image user posted image
Freycha super da boš delala samo svojih 8 ur.user posted image user posted image
Baja tudi jaz kdaj pa kdaj povzdignem glas.Kadar noče jesti.Zadnje čase ima neke svoje muhe in kaj hitro povzdignem glsa.Po.tem pa moj reče kva se derem.Pa pomaga če povzdignem glass.Takoj je pri meni in gre jest.
Češnca a pridem do tebe in te po riti?Počivaj!Ne igraj se preveč.
Imam eno vprašanje!Kaj vaši malčki pijejo?In ali vse jejo?Naša se zadnje čase full zmrduje in akar nič ni dobro in to samo zato ker ji tašča da puding če noče jesti tople hrane.In  sem ji včeraj rekla da ne sme več dajati pudinga.Če ne bo kosila jedla pa naj bo lačna.Nič sladkega.In pika!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bačko -- 25.2.2009 8:01:15 >

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 642
25.2.2009 8:15:23   
tejči77
Jutro!
Kje naj začnem?
Madejka, sem te kar pogrešala in potem pokukala na tvoj blog in ugotovila, da si res čisto izginila. Zdaj vem zakaj in vam želim, da dopustek od možeka tako lepo izkoristite do konca.
Freycha, user posted image  lep uspeh, ja, bom rekla, da se pogosto izplača, če imaš pogum se postavit zase.

Ajvy, daj pokliči kakšnega strokovnjaka glede dojenja ali pa zdravnico za kakšen nasvet, mogoče pa izveš kaj pametnega, nimaš kaj zgubit!
Glede vprašanja ali bi vztajala pa jaz nisem pravi naslov - sem grozno trmasta in bi šla z glavo skozi zid, kar tudi ni prav. Karkoli boš naredila, bo za vaju prav.
In še to, vse tri ste lepe pupe. Ona zadnja slikca je pa prav čustvenauser posted image , taka res lepa za v album.

Rumba, kako lepa tortica in čestitke Hani user posted image user posted image  . Pa kakšne lepe maškore. user posted image  Pri vas je pa res vedno pestro. Kaj to sta šla službeno v Italijo ali sta si vzela dva dni samo zase?

ulla - a lahk pridem k teb v šolo kuhanja? user posted image  Jaz še nikoli nisem pekla krofov. Ampak bolj kot to kako se pečejo krofi me zanima kako zmoreš? En malček, en novorojenček, ti pa uspeš krofe pečt. Ta šola bi men prav prišla. Carska si. user posted image user posted image user posted image

češnca, a kupuješ obleko za poroko?

Jaz imam pa od včeraj zjutraj en vibra telefon v trebuhu, ki zazvoni vsako sekundo in se mi že prav meša. In ker sem imela še bolečine zraven sem klicala na dežurno in so mi svetovali naj se pridem pokazat. Itak seveda pojma niso imeli kaj bi to bilo, domov sem pa prišla s krvavim izcedkom, ker me je tako grobo pregledala. O odnosu pa raje ne bi. Sem včeraj dovolj solz stočila. Kar je najbolj pomembno je, da je trenutno z otrokom vse v redu, kolikor je lahko videla po petih sekundah UZ-ja.user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 643
25.2.2009 8:22:49   
baja*
jutro;)

ajvy kaj je to za ena nadaljevanka Heroji? A je na novo?
fajn si se znašla glede nosečniških hlač... jaz bom nesla ene stare kavbojke, da mi jih šivilja predela v nosečniškeuser posted image  ker poleti bo itak prevroče... bom raje kiklce noslauser posted image
uf, glede dojenja... jaz zase vem, da bi še vztrajala, ker sem tud v prvo mela grozne težave in mi je na koncu le ratalo... ogromno solz je preteklo, ampak je šlouser posted image  a si že kaj kontaktirala one svetovalke za dojenje???

češnca jaz sem ravno včeraj kupila bodije za reneja, že št. 98user posted image  sicer na zalogo, ker mu je 92 še prav, sam ne bo več dolgo...

bačko rene pije vodo in grenki čaj, tu in tam mu privoščim kak sok... je pa skoraj vse, ne je npr. čokolinotauser posted image , kisla repa mu tud ne diši najbolj, pa zeleno solato je strašno težko dol spravit...user posted image ostalo pa kr vse je.

IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

ulla...  bolj kot to kako se pečejo krofi me zanima kako zmoreš? En malček, en novorojenček, ti pa uspeš krofe pečt. Ta šola bi men prav prišla. Carska si. user posted image user posted image user posted image

to pa tud mene zanimauser posted image

tejči user posted image user posted image user posted image  mater so nesramni... itak te skrbi pa boli, pol pa še na tak odnos naletišuser posted image  a je res tak težko bit človeški?user posted image  Čuvaj se!user posted image

< Sporočilo je popravil baja* -- 25.2.2009 8:23:17 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 644
25.2.2009 8:39:21   
tejči77
baja, 98??? Kaj je že tako velik?user posted image user posted image Larisa nosi 80(ravno prav) ali 86, samo 86(od H&M imam bodije)) ji je še preveliko, ji moram rokave zavihat. Sej ne morem verjet, Larisa je res bolj drobcena.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 645
25.2.2009 8:50:15   
baja*
tejči bodiji iz H&M so malo večji, mi jih imamo iz C&A pa še v sušilcu jih sušim in se malo skrčijo... , drugače pa ja, 80 in 86 je že zdavnaj prerasteluser posted image  zdaj mu je 92 ravno prav.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 646
25.2.2009 8:51:23   
Freycha
Dober dan!

sonček user posted image user posted image user posted image

tejči, Dita ima tudi že večina bodijev 92, v bistvu sem glih danes ugotovila, da morm 86 stran zmetat, ker so ji premali in ima tak velik dekolte, da ji skoraj zizike ven gledajo user posted image user posted image user posted image

hvala vsem za čestitke, jaz se prav super počutim user posted image

baja, ti pa dobiš zdej ZS......

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 647
25.2.2009 12:37:01   
corfu
Ajvy, čudoviti princesi imaš user posted image user posted image user posted image ...pa meni se ime Tisa tako noro dopadeuser posted image user posted image user posted image

Kje ste vse...mene pa  tako noro glava boli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ah...bo že...

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 648
25.2.2009 14:42:48   
kapica
Ajvy, suuper slikice. Pa fajn je bilo tebe spoznatiuser posted image . A se tisa tud krampa po obrazeku, da ima rokavicke?
Za dojenje, ne vem, jaz mislim da bi vztrajala, ker na kaksno drugo moznost nisem sploh studirala. Je pa res da je bilo po ca. 2-3 tednih vse v redu in sem imela pol mir. Tako da ne vem...
Freycha, bravo za tvoj upor in delovni cas... Ce sem prav razumela, delas na banki? No, sicer pa tako ni vazno, vazno je, da si porihtala delavni cas.
Cesnca, a si ti napisala, da Anzej tako rad v vodi se potablja oz. tauha? Sem kr na debelo pogledala, glede na to, da Dino niti slucajno ne pusti glave zmocit, kaj sele kaj drugegauser posted image . Bravo anzejuser posted image , ti pa kr res pridna bodi in pocivaj.
Tejci, ojej, to je bilo pa grozno , verjamem, pa vazno da je vse v redu. Pa kr jokaj, men to vedno pomaga.
Corfu, a lahko kaj vzames proti glavobolu? Men lekadol pomaga, ko me rees mocno boli in ni za vzdrzat.
Rumba, ja, super, res se vam dogaja. Pa mene tud zanima, ce je prisel kak rumbcek inkognito iz Italije zravenuser posted image ? Cestitke hani za rojstni dan.
Backo, dino je vedno pil vodo in skuhan sok od jabolke . Dokler mu moz ni zacel dajat kupljenih sokov, na katere se je zgleda ze precej navadil in sem ravno pri tem, da spet zacnem bit trmasta in vztrajam pri domacem jabolcnem soku. Sem danes videla, da noce vec vode pit, lump mali, caka da pride ati domovuser posted image .
Madejka, uzivajte se dopust naprej.
Ulla, super za ponesrecene krofe, zdaj si mi luste naredila.Bo jaz kr kaksne kekse sla zmazatuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 649
25.2.2009 14:52:22   
kapica
Punce, a imajo zdaj nasi malcki spet kak poskok rasti, al kaksno fazo al kaj?? Dino je danes bil spet ob 5h buden. Sem mu sla flasko narest, pa ga zgleda ne nasiti vec, ker je pol pojedel se skoraj 2 kosa kruhauser posted image . Pa kak da vedno ob istem casu oci odpre, kot da ima budilko. Sem prav jezna.
Nias je danes v kosari od vozicka spal 3 ure, 2 uri na sprehodu in se 1 uro doma. Verjetno mu tako fajn pase, ker ej bolj na tesno. A bo kaj pomagalo, ce ga dam v spalno vreco in ga mal z blazinami oblozim iz strani al kaj? Imate kaksno idejo?

Aja, pa ceprav sem rekla da ne bomo imeli maskare doma, sva pol v H&M-u nasla super kostumcek in ga kupila. Je moz vztrajal, ker mu tak fajn pase. Tako da sta sla vceraj na otrosko maskaradouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?