|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
21.2.2009 12:57:52   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Men gre pa moj trenuno na živce, ker se ful hitro razjezi na Anžeja, čeprav se mali prej pomiri, pa dojame, če mu lepo razložiš. In sva glih včer zvečer za to skregala...
od kje mi je pa to znano???user posted image user posted image user posted image
Sva imela ravno danes dopoldne taK pogovor.....zgleda dasmo vse v istem šmornu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, meni je to tudi znano user posted image Pa tamala trmari, potem pa on popizdi, pa tamala samo še v večji krič pade in potem se je res ne da pomiriti..... potem se pa obrne in gre, ker bi se mu sicer pomoje roka stegnila... ampak jaz morm pa potem situacijo pomirjati user posted image user posted image user posted image

Ajvy naklofena stran glih ne bom vrgla, bo pa v omari za hude, hude čase user posted image

češnca kaka lepa rožica je Anžej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kapica jaz pa zdej, ko imava otroka vidim večji smisel v skupinskem maskiranju.... sem glih mojemu rekla, da bi bili lahko naslednje leto vsi trije pajki.... babica bi pa šivala kostume user posted image user posted image sam moj še ni čist navdušen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

madejka jaz v.d. možeka sploh nisem vprašala... sem kar določila, da bova rizkirala 9€ pa kupila kostum, pa itak je za 2-3 leta, ji bo prav še drugo leto user posted image če ne bomo vsi trije pajki user posted image user posted image user posted image user posted image

baja zdej vedno bolj verjamem, da je to obdobje, ker pri nas tudi takih izpadov nisem vajena...... priznam, da se kar malo boljše počutim ker vem, da je to očitno obdobje user posted image

tejči tole je res huda izjava... jaz bi mu zamerila, da bi bilo joj user posted image je pa res, da ljudje, ko smo živčni in nervozni in na koncu s potrpljenjem, pa še utrujeni in tečni rečemo stvari, ki jih sicer ne mislimo user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 551
21.2.2009 14:05:09   
yudit
Pozdravljene, no dons sma kočno doma in mamo malo cajta. Pri nas se krofi pečejo mal bo zadišalouser posted image , prvič ih pečem upam da bojo dobri, Lea bo dans pa pikapolonicauser posted image ko jo slikam vam pokažem, drugač pa sem nalimala par slik v album, tak da lahk pogledate user posted image ......lp

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 552
21.2.2009 14:12:04   
corfu
Kakšne lepe pustne šemice user posted image user posted image user posted image

ajvy, upam, da si se naspala, jaz sem se tudi malo prej z Manco zbudila in imam v riti že dva topla domača krofa user posted image ...mater samo jem user posted image

glede vzgojo sva pa midva z mojim kr na istem bregu, zvečer ponavadi pred spanjem prediskutirava kakšen dogodek tekom dneva, ki meni ali njemu ni bil všeč oz. najine reakcija, pač nimava problemov sva oba "stroga", sm na čase men hitreje zmanjka živcev, pol pa moj vskoči in prevzame žogo user posted image  ali pa kontra pa jaz malo omilim situacijo

Zvesta, kako je šel tvoj izpit?

Rumbčki, kje ga vi žurate danes?

Uživaj življenje...

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 553
21.2.2009 18:15:08   
corfu
No tole smo se predčasno slikali, saj je bilo treba takoj probat user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 554
21.2.2009 20:26:13   
Ajvy
Tako, polikala dva stroja cunj, vmes pogledla risanko Sleeping Beauty....zdej sem pa zmazala dva topla sendvička....

Freycha...dogovorjeno..ampak res za hude hude čase.....

Yudit...vav..krofki.....the best.....moj naslov je.....user posted image
Lea je pa prava princeska...prav cortkana je......madona sami krasni otroc...user posted image user posted image user posted image user posted image
KAko ste kaj drugače??

Corfu...nisem šla spat...kr neki..kle sem sedela na RR-ju in klepetala s februarčicami.....
LEpo da je vsaj tebi uspelo user posted image user posted image user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kolk sta fletkana....user posted image user posted image user posted image user posted image kam boste pa kej šli...
MM je danes Tarjico peljal v Špara ,da je malo plesala.....pesa pesa ..kolkr ona prav....user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 555
21.2.2009 21:52:50   
kapica
Corfu, cesnca, ful dobro zgledajo malckiuser posted image . Jaz sem nekako mislila, da to se nasemu glih ne bo prav, pa kaj cem kupovat, sedaj pa na vasih slikah vidim, da fajn izpade. Pa drugo leto, kot receno, ko bo v vrtcu.
Corfu, a si sama pekla krofeuser posted image ?
Ajvy, pridna si, da si vse pokomentirala, a sta pupi spali? Hvala glede odgvora za kasico, bom videla kako bom, se mal pocakam. Za vecer sem si tud jaz naredila topla sendvica...
Freycha, saj imas prav glede maskare, ce imas nekoag da ti siva cunjiceuser posted image .
Yudit, vasa pupa je tud ze velika. Pa take lepe tortice so na sliki, a so bile tud dobre? A tiste jaslice so bile cez dan tud pod smrekico? A jih ni Lea okrog nosla, skrila... Pri nas ne bi to slouser posted image .

Vidim da imamo kr podobne tezave glede vzgoje, obnasanja ocetov. Tako se mi zdi prav, da ko je en bolj na koncu z zivci, prevzame drugi in da se med seboj pomirjata...
Mi smo pa imeli en obisk, sicer fajn ,ampak malo predolgo. je bil Dino ze sitkan, sva ga potem kr v posteljo spravila, Nias je bil tud utrujen, je danes zaspal sam v svoji posteljci. Upam na mirno nocko, moz je ze zaspal, jaz bom pa tudi pocasi.
Se mi zdi da je danasnji dan minil kot bi pihnil...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 556
22.2.2009 7:52:11   
corfu
Jutr

Midve sva pokonci že od 5.15, moja hčer ima očitno poskok v rasti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 557
22.2.2009 9:09:44   
bačko
Jutro!
Ajvy hvala za odgovor glede CSD!Žani še vedno teče iz nosa in kašlja samo upam da se bo do četrtka pozdravila.Je pa danes grozno tečna in kar naprej samo joka.Obup!Me veseli da je dojenje steklo.user posted image user posted image user posted image Nisem dvomila v tebe.
Freycha lepo čebelico imate.user posted image user posted image user posted image
Žano smo pa samo toliko lahko oblekli da smo jo slikali.Ni hotel biti v kostumu.Je takoj začela jokati ko sem ji samo umenila.
user posted image
Češnca a kar v rožico ste ga našemili?user posted image user posted image Luškan je!
No lepo se imejte!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 558
22.2.2009 9:54:54   
SANEK1
Dober dan, po doooooooooooooooolgem cajtuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če sem iskrena, sem vas tu pa tam prevrala (dosti tak nisem imelauser posted image ), za pisanje pa ni bilo volje, ker imam že pol k.... pisanja (finiširam diplomsko, v ponedeljek mu nesem pa je kar jeuser posted image user posted image user posted image user posted image ). Prišla sem pa že iz 60 na 100 strani, mentorja bo tak kapuser posted image ...če pa non-stop najdem še nekaj, pa še nekaj in pol dodajam in pol se celi koncept spremeni in pol spet jovo na novo....zdaj šele vidim kak sem norauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Komentirala bom kar skupinsko:
Ajvy, Ulla, Kapica...user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda ostale še za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse bubančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Z vse user posted image  kak smo? J
az sem ok, se mi že kar pozna da samo še dobra 2 meseca-že kar zatekam, sem vedno bolj okorna, nimam več nikakve kondicije... drugač pa (trkam na bučo) drugih težev nimam.

Iiiiiiiiiiiii, kaki lepi pusti-hrustiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bačko, pri nas je podobna situacija, doma si je še probala, v mestu pa nikakuser posted image  Pa ne da bi se bala mask-ful jih je bila vesela, pa ful jih je gledala, še moja 7-letna nečakinja, ki jo Živa obožuje je bila z nami (indijanka), ampak ko smo jo vprašalI:
Bi bla Živa pika-poka?
Živa. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni pa je tak sladkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 559
22.2.2009 9:59:59   
SANEK1

Evo našo user posted image

user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 560
22.2.2009 10:17:28   
corfu
Sanek WB user posted image user posted image user posted image  super za diplomsko user posted image

Kapica ne nisem pekla krofov, sem nekak lena rada za peko hruha in peciv, le zakaj user posted image  pa vsak večer sem tako utrujena, da ko se uležem me prav noge pečejo, so kr mravljinčaste in zaspim v momentu, če treba ob osmih zvečer user posted image  spomladanska utrujenost sredi zime?user posted image user posted image user posted image

Punce a imata katera izmed vas hišnega lubljenčka, dotično psa? In ga ima v hiši? Mi smo že imeli pse...trenutno smo brez imamo samo ribice, zdaj se pa nagibava na psa, predvsem zaradi Aljaža in bi ga imeli not, kaj pravite sem odprtna za + in -

Pri nas se kuha goveja župca, pa kotlete moram še začinit, pa krompir, solata in krofi seveda. Okoli 14 ure pričakujem moja dva turista, komaj čakam

Včeraj večerja uspela, pal mal smo počvekale, fajn uglavnemuser posted image

Freycha, en dan sem mislila nate...ko si enkrat omenila dolgorečen plan tvojega dela oz. kaj si želiš delat...vglavnem, zakaj se nisi vpisla v nov program organizator socialne mreže user posted image  je bližje tvojemu cilju, kot poslovni sekretar-tajnica...samo moj firbec, brez zamere

Bačko, všeč mi je kuhinja, kaj to imaš samo češno ali imaš kaj kombinacije vanilije? Mala pikapoko je pa itak cukr, pa kako je velika, prava babnca user posted image user posted image user posted image

Sanek, slikico pa le imaš od pikepoke user posted image

Tejči, upam, da si se že pomirila, s tem, kar je tvoj predragi izjavil, ne ženi si preveč k srcu, saj še vedel ni kaj je bleknil

Jaz grem kuhat, pa Manca je že dolgo tiho...mogoče spet riše user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 561
22.2.2009 11:43:24   
corfu
ku-kuc user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 562
22.2.2009 11:58:15   
kapica
Corfu, mi smo tudi ze zgodnjiuser posted image . Ampak otroka sta zaspala, pa morem tud jaz. In, kaj je Manca ustvarjala ko je bila tisina? Pridna si, kako dobro kosilo kuhas. Jaz bi tudi, sam danes je spet spanje na prvem mestu. Bom potem nekaj na hitro skup spackala. Jaz kuzeka ne bi imela, niti v stanovanju, niti v hisi. Ampak samo zaradi dodatnega dela. Smo imeli enkrat psa, vse nam je unucil, ko sem sla z njim na sprehod, mi je tolikokrat pobegnil, pas sem vsakic bila dobra in ga mal spustila z vrvice...Tako da psi oz. nasploh zivali niso za mene. Ampak moz pa hoce enkrat...Nisem ti v neko pomoc...
Sanek, bravo, pridna si z diplomo, ni kaj...
Backo,Sanek lusnega pusta imate domauser posted image .

Tak, grem spat...

< Sporočilo je popravil kapica -- 22.2.2009 11:59:40 >

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 563
22.2.2009 12:14:53   
Freycha
corfu, samo da tebi odgovorim, ker sem orto slabe volje in nima volje pisat....... če bi vedela, da to obstaja, bi se vpisala... tak pa sploh nisem vedela in sem izvedela zdej, ko je že prepozno. Zdej pa ne bom menjala faksa user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 564
22.2.2009 12:34:47   
Ajvy
Samo da na hitro napišem....noč katastrofalna....sred noči me je zbudil focl in vročina in seveda Tisa....nisem mogla nič,,vstajam pol ure,k me je jošk tolk boli ...za znoret....in potem spet stalnica masiranje, dojenje in jokanje zraven...tokrt me res orenk boli....upam, da jsz zmagam v boju......

sej ne vem večč....če bomo kdaj imel še kakšnega. bo definitivno že v porodni dobil aptamil user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 565
22.2.2009 12:45:48   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

corfu, samo da tebi odgovorim, ker sem orto slabe volje in nima volje pisat....... če bi vedela, da to obstaja, bi se vpisala... tak pa sploh nisem vedela in sem izvedela zdej, ko je že prepozno. Zdej pa ne bom menjala faksa user posted image user posted image

Freycha, oprosti če sem te spravila v slabo voljo, res nisem mislila. Upam, da si ok, pa veš kaj a mi lahko pošlješ prosim vabilo na blog, jaz kura kot sem mi je zopet poteklo vabilo, ker se očitno ne znam registrirat. Hvala

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 566
22.2.2009 12:47:31   
Freycha
corfu ne ne... služba me je v slabo voljo spravila, ker bom spet delala cel teden od jutra do večera.... ker se jim jebe za nas......user posted image user posted image otroka pa vidim po pol ure zjutraj in pol ure zvečer user posted image user posted image user posted image

daj mi prosim na zs še enkrat pošlji mail, da ga ne iščem.....

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 567
22.2.2009 12:48:43   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Samo da na hitro napišem....noč katastrofalna....sred noči me je zbudil focl in vročina in seveda Tisa....nisem mogla nič,,vstajam pol ure,k me je jošk tolk boli ...za znoret....in potem spet stalnica masiranje, dojenje in jokanje zraven...tokrt me res orenk boli....upam, da jsz zmagam v boju......

sej ne vem večč....če bomo kdaj imel še kakšnega. bo definitivno že v porodni dobil aptamil user posted image

Ajvy, vse enkrat mine user posted image user posted image user posted image  sem pa vesela, da premoreš še toliko optimizma, da na tretjega pomisliš user posted image , kaj pa če bi ti vseeno le pojedla antibiotik, kaj pa če samo na vsake toliko sama omiliš situacijo, a nikoli do konca ne pozdraviš, če imaš vnetje...srečno!

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 568
22.2.2009 13:06:58   
Češnca
corfu, bačko, sanek ful luštne maškarce!!! user posted image user posted image user posted image

corfu to pa je zgodaj... Upam, da kmalu pridete na stari ritem spanja oz. prebujanja!
Mi oz. moji starši majo psa - pretežno v hiši, pa jasno tudi na vrtu. Spi v kuhinji. Kaj naj rečem - si ne predstavljam, da bi blo drugače, tud v moji postli je kdaj spala (ja, staršev takrat ni blo doma... user posted image ), scrklana je 100 na uro. Treba je pač večkrat pomest, pa sesat, pomit, sicer pa ni ravno velik dodatnega dela. Načeloma v zgornje nadstropje ne hodi (razen tistih, prej omenjenih izjem), tko, da je njen teritorij kuhna, kopalnica in hodnik, dnevna soba je pa prepovedana. Je ni blo težko navadit in jst pri psu vidim predvsem +. user posted image  V bloku ga pa ne mormo met - so sosedje načeloma proti, pa tud men se fajn zdi, da ma pes vrt. Če bi bli v hiši, bi že tolk prtisnla na mojga, da bi ga meli!!! On je pa proti zarad odgovornosti, potovanja, počitnice... Sam to se vse da - na morje je šla naša z nami, drugač je bil pa kdo od nas doma.

sanek go-go-go! Ful si pridna, naj ti gre še naprej tako dobro (vključno z zagovorom, seveda)! user posted image user posted image user posted image  A maš možnosti še pred porodom vse zrihtat?

freycha to je res fajn, če ti kdo šiva - ker pol nastanejo res unikatne zadevce! Sej moj bi se tud kej takega spravu delat - mu šivalni stroj ni uganka, tko kot men. user posted image  Sam se men ne da... Mogoče, ko bosta oba otročka tolk stara, da se bomo skupinsko navdušeno maškaral.
Ne bit slabe volje zarad izbire faksa - mogoče je pa prav tako! Men se itak zdiš ful sposobna, tko da ne bi smel bit problema.
Aha, vidim, da je služba kriva... Ja, te razumem... Danes so te službe res poden!!! Pa kaj jim je - vse ful bolš teče, če so zaposleni zadovoljni in radi pridejo v službo, ne pa tkole... user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

yudit luštne fotke, Lea je prava princeska, pa torte, kaj so lepe! user posted image

Ajvy revčka... Drži se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne obupat, sej bo! Si me pa vseen mal s tem Aptamilom nasmejala. user posted image
Mislim nate...

Naš otrok se je pa odloču spet mal jest - sicer sadje, če se le da (jabolko, pomaranča... samo ne banane!), pa jogurt, tud juhce je mal pojedel. Ampak še vedno bol dietno hrano... user posted image  Smotko!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 569
22.2.2009 16:22:59   
kapica
Freycha, res je obup tole, da te sluzbe tolk v slabo voljo spravlja. Samo misli na to, da bo enkrat boljse, ko bos mela zraven solo fertig in drugo sluzbo, oni naj se pa vsi je..jo. Men je ze zdaj slabo, ce pomislim, da bo spet treba na siht.
Ajvy, ubogica, res. Pa kako to da se vedno znova naredi in ponavlja? A Tisa je se vedno bolj lenuscek in ne vlece? Vem, kako te boli, so men tud solze tekle. Sama odloci, a se lahko naprej al bos odnehala... Nekje je pa tud meja. ker ce je mamica nezadovoljna, zalostna, nenaspana in z takimi bolecinami, tud ne vodi nikamor.
Cesnca, bravo Anzej, da pocasi dobiva apetit. sej bo...Vi imate pa res enga pridnega kuzeka domauser posted image .
Corfu, a sta prispela vasa turista srecno domov in je bilo kosilo dobro?

Mi smo opoldne spali, na sreco da sem tud jaz, ker moz bo do vecera v sluzbi. Zunaj dez, veter, ni za nikamor, tako da se pac doma igramo. Sem pa danes poskusla, da vse kar Dino naredi, se z njim pogovarjam v istem tomu. Tud ce je v meni vrelo. In je mal pomagalo, morem rect da se cist drugace obnasa. Sva igracke mal pospravila, ko je vrgel kaj na tla, sem rekla ojej, aua aua, lubcka, on za mano ponavljal. Mogoce pa bo mal uspeha to pokazalo no, bom videla cez nekaj dni. Tako da mi ni bilo treba ploskat danesuser posted image . Zdaj Nias spi, Dino se v posteljci igra, da se malo spocijem, pol pa se zadnja runda igranja danes do vecerauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 570
22.2.2009 16:23:34   
corfu
No mojadva sta doma in imamo že 100/uro pestro.

No lepo se imejte...pa kaj načvekajteuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 571
22.2.2009 16:26:05   
corfu
Kapica, kosilo je bilo odlično se počutim kot en hrček tako sem se najedla....se bom res mogla mal v roke vzet, sm kaj ko mi pa tako paše jest, madona, če ne bi jemala kontracepcije bi še posumila, da sem noseča user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 572
22.2.2009 19:05:10   
bačko
Dober večer!
Sanek lepo pikopoko imate!user posted image user posted image user posted image In zelo si pridna pri pisanju diplome.Le tako naprej!user posted image user posted image user posted image
Corfu kuhinjo imamo češno v kombinaciji z vanilijo.Od Sveje.Meni je bila takrat najbolj všeč!
Ajvy upam da bo kaj kmalu bolje!Jaz ne vem kako je to ker nisem dojila samo upam da zdaj v drugo ne bom imela takih težav kot ti.Resnično se mi smiliš!user posted image user posted image user posted image user posted image
Freycha vem kako se počutiš.Ko jaz delma cel teden popoldne sem odsotna od 11 ure pa do 19 ure.In takrat bolj malo vidim Žano.S tem da ti še manj vidiš Dito.Res so grozni eni delodajalci.Sploh ne razumejo.Drži se!
No lepo se imejte in mirno nočko vam želim!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 573
22.2.2009 20:59:17   
Ajvy
oli...mau se javim, da me naute glih pozable user posted image ...pol grem pa spat....

Kapica...ni za kej....pupi sta spali ja.....
A ti tudi tople sendvečke...joj, kolk jst jem...to je adijo pamet....hrbet bo samo popustil pod to težo.....

Mah ne vem kaj naj ti rečem, zgleda če ti je namenjeno, da se ti stori focl, ti pač je...k poje dobr, spumpam tut...ne vem pol....maš prav ...nekje je meja...3 mesece, potem pa se neham trudit....če bom zdržala user posted image

Ti pa si faca...si me prav nasmejala s tem postov o dananšnjem dnevu......
To sem pa ravno danes gledla suppervaruško....in ona tudi pravi, da nikakor ne smeš povzdignit glasu...ker s tem samo še poslabšaš situacijo.....sam ti to men dopovej, ko mi zavre , ko mi živc iz pete vleče....user posted image

Corfu..uf to pa je zgodnja ura.....pa zakaj so otroc tolk zgodnji...to mi nikoli ni bilo jasn....user posted image

A je možno, da zaradi kontracepcije ješ več???
Bačko...pol je pa tečna , ker ima zabasan nos...vem, kako je...user posted image user posted image user posted image

iiii kakšna luštna pikapolonica....user posted image user posted image user posted image

Hvala za skrb.....

Sanek...pa kje si ti punca....opravičljiv izostanek...če si tolk diplome napisala...bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako se držiš..tvoj datum se hitro bliža!!!!!

iiii kolk lepa pikapopolonica.....škoda k nečjo bit maš****e...k so tolk luštne....

Corfu....mi imamo Maltežana Neo-ta....star je dve leti...skoraj tri in je naš najlepši fant....je pa z nami v sobici.....ni lepšega.....crkljiv, prijazen do otrok....mali kuža....
POvej kaj te bolj dotično zanima....

Super za včerajšnjo večerjo....sem ti kar malo folš user posted image

A misliš..glede mastitisa...sam je skoz drugje...če bi bilo na enem in istem mestu, bi še razumela, tko pa skoz variira...si podajata focle med seboj....bom pregrado postavla....user posted image

Češnca...hvala lepa za skrb....
A Anžej se je pa odločil, da bo na pomlad linijo držal???

Freycha..bogica....teb pa res ni z rožčam postlano, kle v tej službi.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvesta...pa kaj si ti storila un izpit???

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 574
22.2.2009 21:14:19   
Ajvy

Julijke 2007 srečke nosečke…. Spet!    

MAJ 2009:
 Sanek1 - PDP: 05.05.2009    user posted image
 Madejka - PDP: 23.05.2009   user posted image

JUNIJ 2009:
 Bačko - PDP: 06.06.2009 user posted image   Lora / Žiga 

JULIJ 2009:
   Češnca -    PDP: 16.07.2009 user posted image
   Kristina1 - PDP : 20.07.2009 user posted image

AVGUST 2009
:

Tejči-    PDP: 15.08.2009  user posted image

SEPTEMBER 2009

Baja - PDP : 09.09.2009 user posted image

Rožica82- PDP: 27.09.2009        user posted image

????

GabiW- PDP : user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......