Ajvy
|
oli.......kako smo kaj...-..no, jst sme prišla do zajtrka.....sem potegnila s spanjem v dopoldne..... Berem, da si večina nas ni predstavjlala sebe v vlogi mame.....hi hi...zanimivo....zdej smo pa vse.... Ulla....samo Neo res fejst napreduje.....papavček....naša Tisa je pa lenušček.... Ronči...super za Klarino sobico Kako si ti kaj?? Corfu...kako gre....se je Aljaž pozdravil? Hvala za nasvet glede mleka.....najbrž je bilo res temu tako....se mi zdi ,da se zdej kar lepo redi..ker je dobila polna lička, pa nogice ma bolj polne.... Tejči...hvala,.... Glede imetja otrok...jst sem se tudi bala ,da nisem psihično dovolj trdna za te stvari...in včasih se mi zdi ,da še vedno nisem....pol sem pa apoznala, da pač ni nič narobe če si bolj jokav starš Glede šole za starše...sem razmišljala ,d a bi šla na predavanja...ki so organizirana v okviru vrtca...sam mi ni zneslo...upam, da bomo v drugo bolj pridni.... Baja....uf..žal mi je da ti ni uspelo speglat kavča.....bogec Rene Kako ste danes?? Uf, nisem vedla ,da si ti bivša kadilka....men pa kava še vedno ne paše...pa čik tud ne....kr neki.... Super za tvoje nekajenje čestitke NEroda...a se je tvoji tipkovnici kave zaluštalo Rumba...tale knjigica z otrokom lahko sodelujete je meni superca...... Drgač mi je pa zakon gledat Nanny 911....tam sem se veliko veliko naučila... Freycha...se mi zdi , da vsak od nas prevzame določene vzorce, ki se nam vtetovirajo ke v dno možganov...in hočeš nočeš pridejo kdaj na plan.....npr. naš fotr je tak bl živčn in on hitr vn pade in udar in tko naprej....pa sem se zalotla, da včasih bi najraje tamalo kr počla, pa bi bilo mir....pol pa ploskam k budala, da jezo sprostim.... ...nimaš kej.....veliko truda je treba da se odvrneš stran od tega vzorca, ker ko ti živci popuščajo...razuma ni...samo tile vzorci se prikažejo.... no, to je pač moje laično mnenje KAko kej tvoje hrbtovje??? Kapica...hvala za idejo glede dojenja..... Upam,da ste se kaj naspali...... Bačko..kako je z ŽAno?? Glede obrazca...tisto kar si dobilana porodniški ti mora izpolnit CSD od katerega si prejemala....prvo nesi v službo, potem vse svojep odatke vnesi, potem pa odnesi tako na CSD, pa oni izpolnejo do konca...tako sem storila jst, ko sem imela isto situacijo kot ti.... Nama ni uspelo prit na cepljenje, ker je Tarji začelo v četrtek zvečerr z noska tečt....v petek zjutraj sva bili pa naročeni...tak da smo zadevo spet prestavli.... Upam, da vama uspe.... Madejka....hihi...si te kar predstavljam majhno pupo, pa mami knjigo v glavo vrže..... si me nasmejala..... Me full veseli, da več počivaš.... Bom nalepla kako slikico, samo da mi v ponedeljek račnunalnik zrihtajo....če se bo dalo kake podatke vrnit nazaj...če ne pa pač ne....do takrat sem pa itak samo na Rr, pa nič ne shranjujem na disk..... Češnca...a misliš, da ne bosta dva otročka zmogla v isti sobi....jst sem si z bratom delila sobo, pa je bilo fino....sva se zvečer vedno igrala eno igrco..pesmice, reklame pa vice....vsak je moral zapet tri pesmice, povedat tri reklame in tri vice...to je bilo smeha..... Anžej faconar....Tarja pa copatke kliče...pati, kje si???pol pa poje ...ni copatka, ni copatka...... ah tile naši škratki.....