tejči77
|
kapica, ja res je jeza je že splahnela, saj ne more večno trajat, ti deci so tud vredni svojga denarja . Ti si pa kar veliko sama kajne? Res si dobra. Pa saj moraš, ko ti nič drugega ne preostane. Eno vprašanje, a pelješ Dinota kam, da se druži z vrstniki, zdaj ko ni v vrtcu? baja - kar napiši kakšne so te trme, mene prav zanima in kako se odzoveš na vse to? Mi smo mislili iti v soboto na Ptuj, pa mi je stric rekel, da je karneval v nedeljo. Potem je bilo pa včeraj slabo vreme in v tem snegu res nismo hodili nikamor, ker je Larisa po dveh dneh vrtca začela spet kašljati. No, potem sem videla, da so imeli sprevode vsak dan in bi lahko komot šli v soboto, ko je sijal tak sonček, smo se šetali pa okoli Šmartinskega jezera. Je že zamujeno. češnca, ja jas tud opažam, da ima neke salbe živce zadnje čase. Pa kaj jim je? Jaz kar posredujem, ko opazim, da gre predaleč (čeprav vem, da to tudi ni najbolje) Včeraj zjutraj se je Larisa kot ponavadi zbudila ob petih-pol šestih. Jaz takoj vstanem jo pobožam in pokrijem, dam dudo in potem še ponavadi zaspi do šeste. Včeraj je bil moj lubi na vrsti in jo je zgleda pustil predolgo jokati in potem seveda ni hotela več zaspati nazaj ker se je čisto prebudila. In potem se je tako jezil na njo,ker je kar jokala, da ga nisem več mogla poslušat. Sem šla po Lariso, mu jo vzela iz naročja in nesla k sebi v posteljo in potem sva se eno uro zabavale in smejale. Robi je pa lahko spal. Po drugi strani pa vem, da nimajo tega materinega občutka in mu tega tudi ne morem zamerit. Kako lepo rožico imate. A si že poje, kaj že zna kakšno pesmico zares, ali si kar tako prepeva? Freycha, kako je luštna vaša čebelica maja "je pa res, da ljudje, ko smo živčni in nervozni in na koncu s potrpljenjem, pa še utrujeni in tečni rečemo stvari, ki jih sicer ne mislimo " No, tole kar si napisala sem upoštevala pri lubiju, ker ne verjamem, da je zares mislil, sva se pa dobro pogovorila, pa se niti spomnil, na da je to rekel - dokaz, da je bil že čisto ob živce. Tudi odpustit moramo znati. Ajvy, dobra ideja za sprostitev jeze. Drugače se pa strinjam s teboj glede ponavljanja vzorcev. Sicer pa saj ni čudno, če gledaš ene in iste stvari 20 let, da se ti ne bi vsedli globoko v podzavest. In ko ni več razuma ob jezi pride to na dan. Saj smo vsi krvavi, ampak jaz se probam nadzorovat tako, da se spremljam in ko začutim prvi naval jeze, moram takoj reagirat, se obrnit vstran ali karkoli (bom probala še tvojo varianto), ker potem pride vseskup predaleč(takrat se zgodi, da povzdignem glas, tega pa ne bi rada). Zanjič mi je ravno trmarla, ker se je spomnila, da bi jedla meseka, ampak TAKOJ. In potem je lezla na stol in histerično jokala. Sem ji lepo povedala naj počaka minutko, da ji pripravim na krožnik. Oh groza, seveda ni nič pomagalo. Pa sem jo prijela in odnesla na kavč, ji dala dekico(jo zelo pomiri) in potem zraven nje počakala minutko, da je nehala jokat. Potem sem jo pa vprašala, če ve zakaj je jokala in ji razložila, da pač mora počakat, če ji tako rečem. In potem je rekla, ja mami. Potem je bil pa mir in sva lepo jedle. Se mi je zdelo prav fajn. Sploh to da nisem eksplodirala po vsem kar se mi je vslužbi dogajalo. Ajvy, se vidi, da sem imela veliko za prebrati - , da bo hitro bolje. Sem pa tako vesela, da je z dojenjem bolje. corfu, jeeee , kako sta dobra tvoja dva. Mi imamo psa, svetujem, da dobro preveriš lastnosti pasem in za noter obvezno pasmo, ki se ne misi. To je bil pri nas prvi pogoj. Mi imamo maltežana. Ga imamo že odprej, pa ni bil najbolj vesel Larise, ker je bil pač prej on ljubljenček. In Larisa ga preganja po stanovanju, potem se pa kam skrije. Sicer pa še vedno spi pri meni v postelji - pes, ne Larisa. Je pa boljša ta varianta, da najprej otroci, potem pa pes. Ker ne ve, kako je fajn brez otrok in seveda raste skupaj z njimi. bačko, sanek uuuu kakšni lepi pikapolonici. Sanek, čestitke za tako zagnanost za diplomsko. Jaz se že dve leti pripravljam, da jo bom začela pisati, pa še nič Kakšen nasvet, kako tebi uspeva? Kako ste fajn uštimale vaše otročke. Jaz tudi letos(kot Kapica) nekak nisem bila najbolj za tele maškare, pa mi je zdaj kar žal. Larisa si ponavadi kar dol strga ali sleče, kar je novega in se mi je potem zdelo brez veze. Pa drugo leto. Jaz pa sploh še nsiem jedla krofov.