|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
22.2.2009 21:45:25   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: julam

uf, zdele me je pa začell ornk zvijat .... sem mogla povedat user posted image user posted image user posted image

kaj te zvija

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
22.2.2009 21:46:36   
julam
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

uf, zdele me je pa začell ornk zvijat .... sem mogla povedat user posted image user posted image user posted image

kaj te zvija

popadki  lažni, predvidevam

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
22.2.2009 21:51:21   
felix7
sem brala, ja in bravo ti user posted image user posted image user posted image si jim dobr napisala upam da si jih ušuškala...

ja, me je razdražilo, da se spotikajo ob naše "interne" zadeve user posted image  za naše punce se je pa treba potegnit

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
22.2.2009 21:52:36   
julam
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

sem brala, ja in bravo ti user posted image user posted image user posted image si jim dobr napisala upam da si jih ušuškala...

ja, me je razdražilo, da se spotikajo ob naše "interne" zadeve user posted image  za naše punce se je pa treba potegnit

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
22.2.2009 21:52:50   
felix7

uf, če boš kam šla, nam pa le sms pošlji user posted image user posted image user posted image  iz porodne, mislim user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
22.2.2009 21:56:05   
julam

uf, če boš kam šla, nam pa le sms pošlji user posted image user posted image user posted image  iz porodne, mislim user posted image

še med pritiskanjem, obljubim... pa kar novoo temo odprite "julam pritiska" user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
22.2.2009 21:56:43   
čebeica maja

TAKO JEuser posted image user posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
22.2.2009 21:58:09   
čebeica maja

še med pritiskanjem, obljubim... pa kar novoo temo odprite "julam pritiska" user posted image

Dda bojo mele spet kej za komenteratuser posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
22.2.2009 22:00:26   
NoBady

TAKO JEuser posted image user posted image user posted image user posted image

js pa ne najdem več te teme,.da bi prebrala kaj je felix napisala...prej sm zasledila na "zadnje s foruma" zdej pa ni več... mi lahko kira link prlima? prosim, hvalauser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

Neposredna povezava do sporočila: 2959
22.2.2009 22:01:41   
julam
nobady, pod nosečnost in porod pejt, je čist na vrh...

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
22.2.2009 22:11:39   
NoBady

nobady, pod nosečnost in porod pejt, je čist na vrh...

hvala... nč čudnga da nism najdla, če sm pa iskala pod " čvekanje v pričakovanju"user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
22.2.2009 22:14:08   
mama_milchy
olla,
evo še mene; cel dan smo imeli danes obiske; jaz sem že čisto gotova že tako nisem ponoči nič spala ker me je nekaj prijelo in sem samo user posted image user posted image user posted image  moj me je miril ampak ni pomagalo....med obiski sem tudi šla v sobo in se spet user posted image .....prejle sem Žigca umivala in kopala ter rihtala za spat in revček mi je nekaj rekel in jaz spet v user posted image ,......mislim, da je skrajni čas da grem v P tudi jaz....

Kako ste ve, drage so user posted image ?

grem malo komentirat za nazaj, da vidim kaj je pametnega napisano user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
22.2.2009 22:14:32   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: yania

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=13068&page_number=1

slikice...
nekaj jih še bo...

user posted image user posted image user posted image  kakpen luškan fantina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
22.2.2009 22:15:40   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

a  kera ve kko je kej z Najaa? sem še enkrat slikice gledala, pa sm opazla da od Naje pa od dushke ni še nobene slikceuser posted image ?

Naja je OK, že 3dni lepo carta svojo Niko, jo ima pri sebi; včeraj pa naj bi malo Niko obiskala tudi sestricva Tija; zaenkrat sta obe OK;

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
22.2.2009 22:18:45   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

olla,
evo še mene; cel dan smo imeli danes obiske; jaz sem že čisto gotova že tako nisem ponoči nič spala ker me je nekaj prijelo in sem samo user posted image user posted image user posted image  moj me je miril ampak ni pomagalo....med obiski sem tudi šla v sobo in se spet user posted image .....prejle sem Žigca umivala in kopala ter rihtala za spat in revček mi je nekaj rekel in jaz spet v user posted image ,......mislim, da je skrajni čas da grem v P tudi jaz....

grem malo komentirat za nazaj, da vidim kaj je pametnega napisano user posted image

ubogic, jaz sem pa v prvi nosečnosti user posted image , zdej pa glih kontrauser posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
22.2.2009 22:18:58   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

A ve katera kako je kaj z jasno, je prišla k sebi, boga revica?

...na eni temi sem videla,da se ene malo norca delajo,ker je sms-e pisala iz porodneuser posted image

men je pa jjasna prav faca, da nas je obveščala. sicer pa... bila je sama, nič se ni dogajal, ja, kaj češ pa počet user posted image  jaz bom pa sudoku reševala user posted image user posted image user posted image
na kateri temi je pa to bilo?

ma svaka ji čast; ob 6-ih je revca šla v P in do 19:30 je dooolgaaaa; v porodni do pravega začetka je bila skozi sama; sestre in babice so bile tam v sobi zraven in kaj naj bi ona počela; mislim so pa ene ženske tle na forumu malo čudne....si grem poiskat to temo da vidim kaj so pisale...

aja, jaz sem tudi kolegici pisarla sms-e dokler se ni začelo zaprav pa kaj potem, a sem zato user posted image  čudna al kaj???

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
22.2.2009 22:19:36   
mama_milchy

ampak tisto debato je odprla ena anonimna marčevka...

a ja? to mi pa ni potegnilo... user posted image user posted image

pa ne da še lepo veselo čveka z nami na eni temi, na drugi pa ogovarja al kaj...pa kako veste da je marčevka?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
22.2.2009 22:19:43   
čebeica maja

a  kera ve kko je kej z Najaa? sem še enkrat slikice gledala, pa sm opazla da od Naje pa od dushke ni še nobene slikceuser posted image ?

Naja je OK, že 3dni lepo carta svojo Niko, jo ima pri sebi; včeraj pa naj bi malo Niko obiskala tudi sestricva Tija; zaenkrat sta obe OK;

ooo lepo

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

Neposredna povezava do sporočila: 2968
22.2.2009 22:22:19   
mama_milchy

olla,

ubogic, jaz sem pa v prvi nosečnosti user posted image , zdej pa glih kontrauser posted image

ma niti ne komentiram; ko sem čisto sama, mi je OK, no tudi ko sva z Žigcem sama in da se igrava la da sva zunaj mi je kull; ko pa so vsi doma, mi je prava muka; včeraj sem rekla mojmu, da naj reče delvcem da naj pohitijo z delom in do maja končajo, magari samo dnevno da se namestimo gor; ne vem kaj mi je; moj mi je danes rekel, da se začnem za vsako malenkost kr pizuser posted image  in če mi kdo kaj reče pa takoj v user posted image ....najhuje pa je to da kr user posted image in user posted image in user posted image  in se ne morem ustavit....

Neposredna povezava do sporočila: 2969
22.2.2009 22:25:44   
felix7

koliko časa pa še bodo notri?

Neposredna povezava do sporočila: 2970
22.2.2009 22:34:37   
felix7

ampak tisto debato je odprla ena anonimna marčevka...

a ja? to mi pa ni potegnilo... user posted image user posted image

pa ne da še lepo veselo čveka z nami na eni temi, na drugi pa ogovarja al kaj...pa kako veste da je marčevka?

ma ne, ni bil problem v njej, ampak v drugih, ki so bile "pametne" in se niso drzale bistva teme. Njeno vprašanje je bilo čisto na mestu.

Neposredna povezava do sporočila: 2971
22.2.2009 22:34:59   
jadrnica

IZVIRNO SPOROČILO: yania

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=13068&page_number=1

slikice...
nekaj jih še bo...

user posted image user posted image user posted image  kakpen luškan fantina user posted image user posted image user posted image

KAKO mega lepe dojenček, pa vsi ostali na slikah tud...joj pravi cukerček je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem mal odzadaj pa sem šele sedaj vida te lepe slikice .......čudovito

Neposredna povezava do sporočila: 2972
22.2.2009 22:36:44   
mama_milchy

Naja je OK, že 3dni lepo carta svojo Niko, jo ima pri sebi; včeraj pa naj bi malo Niko obiskala tudi sestrica Tija; zaenkrat sta obe OK;

koliko časa pa še bodo notri?

ne vem, jo nisem nič spraševala; vem le to da se Nika pridno doji in da je z Najo v sobi ter da počasi pridobiva na teži; včeraj pa jo je tudi Tija prišla obiskat, kako je pa reagirala mi ni sporočila; aja, obiski so pa dovoljeni samo očetom in sestrici/bratcu;  sej jutri se itak slišiva oziroma sms-ava (ker jo to pri marčevkah normalno-tudi iz porodne) pa jo bom kaj več povprašala....

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
22.2.2009 22:37:20   
felix7
go mamaM user posted image  si še ti povedala svoje user posted image  zdaj se bodo pa vse ta pametne na naju spravle user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
22.2.2009 22:37:47   
čebeica maja
 ZA PUPO ČE BOŠ JUTRI KEJ BRALA, TI ŽELIM VSE NAJLEPŠ

user posted image

Z RIŽEM TE BOMO PA TAKO OBSIPALE
                      user posted image

< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 22.2.2009 22:39:34 >

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?