Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.2.2009 13:57:52
|
|
|
|
ana**
|
ja bodo pa naši fantki meli kar dosti izbire majana a ti je še ostalo kaj? sinskaT za MF.. Naja Nik
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.2.2009 14:36:29
|
|
|
|
majana79
|
ana, še še, sem misla da pride sodelavka na obisk, pa je neki vmes prišlo. Bo pa za jutri, bodo še dobri.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.2.2009 15:14:43
|
|
|
|
bjondi
|
Ma sej smo tukej...preberem še vse,sam tipkat ni cajta...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.2.2009 15:21:14
|
|
|
|
nborazem
|
Joj, me otroci že 2 dni ne spustijo do računalnika, tok dela je z njimi:) No ja.... Ana...hladilnik, kdaj pa bomo potovali do njega če ne zdej, med nosečnostjo. Kako službo pa maš, da maste hladilnik ????Pa še kej dobrga not?! Blueeyes, ti kar kej povej, čeprav verjetno nisem tok za računalnikom ob moji 11mesečnici, pa vseen. Sem doma in...na voljo za čvek..pa tud za kak zmenk...kavo...no, ko dobim avto, čez kaka 2 tedna:) Španka...pozdravljena... Joj, čokolada mi diši, grem po ene 4 Bajadere
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.2.2009 21:52:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj stari dopust se je danes iztekel, čeprav bi bilo mogoče bolje, če bi imela bolniško... jutri grem delat in sem kar vesela. Se čudno sliši, ampak že štiri dneve sem negovalka malčku od jutra do jutra (izjema tisti čas, ko sem bila na pregledih) in sem se kar malo naveličala biti stalno v stanovanju. Pogrešam ljudi: predvsem sodelovce. In nekako bom po tem, ko ugotovim, da je delo še vedno isto, z veseljem spet pri Oskarju. Kar občudujem tiste mamice, ki se odločijo zapustiti službo in se popolnoma posvetijo svojim malčkom!! Morajo imeti ogromno energije!! Meni je kar zmanjkuje... zdi se, da me pri tem še nosečnost malo ovira. S tem trebuhom ne morem več opravljati vseh gibov tako hitro kot sem jih prej. In ko se končno za hip umirim, se moj trebuh začne tresti od Urbanovih telovadnih vaj! Pust je že tako blizu, a ne vem, če se ga lahko že veselim... da ne bom bolj z okna oprezala za pustnimi maskami!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.2.2009 22:40:35
|
|
|
|
angelito
|
IZVIRNO SPOROČILO: španka angelito: a govoriš špansko? super! Ker se ne spomnim, kdaj je bilo zadnjič, ko sem spanščino govorila! Prihajam iz "Galicia", na severu Španije. Ja, greva na kavo!! iz galicije? noro!!!! leta 2004 sem bila tam na studentski izmenjavi - v la coruni ... res cudovita in nepozabna izkusnja... ej morva it na kavo nujno... sicer nimam vec tok besedisca, pa subjuntivo me malo j... ... sva na vezi... hasta la vista!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.2.2009 8:47:42
|
|
|
|
palegia30
|
Ojla, se bom tudi jaz pridružila ljubljanskim nosečnicam, saj sem noseča am okrog 5 tednov, tako imam občutek da nisem sama. Prvi uz imam šele 10 marca, kakšnih težav pa še nimam..
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.2.2009 9:02:13
|
|
|
|
španka
|
IZVIRNO SPOROČILO: angelito IZVIRNO SPOROČILO: španka angelito: a govoriš špansko? super! Ker se ne spomnim, kdaj je bilo zadnjič, ko sem spanščino govorila! Prihajam iz "Galicia", na severu Španije. Ja, greva na kavo!! iz galicije? noro!!!! leta 2004 sem bila tam na studentski izmenjavi - v la coruni ... res cudovita in nepozabna izkusnja... ej morva it na kavo nujno... sicer nimam vec tok besedisca, pa subjuntivo me malo j... ... sva na vezi... hasta la vista! A res?? Jaz sem živela/študirala v Coruni od leta 1999 do 2005!! Sporoči, kdaj boš imela kaj časa y nos vemos!
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.2.2009 9:09:12
|
|
|
|
bjondi
|
Še pol urce pa na morfologijo...kasneje se javim kako je bilo ...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.2.2009 10:14:08
|
|
|
|
sinskaT
|
Danes mi nekaj šteka tale RR.. ktja - tudi jaz občudujem fulltime mamice. Prva porodniška se mi izteka in začne se mi druga, tko da kar lep čas ne bom v službi. In pogrešam "ljudi", čeprav se dosti družim, ne samo z mamicami ampak malo manjka tisti občutek, ko greš zjutraj delat in popoldne prideš csufan domov, pa si vseeno zadovoljen. Saj mi je lepo doma ampak si ne predstavljam, da bi bila takole par let...no ja, če denar sploh ne bi bil problem, bi verjetno vseeno bila doma AMPAK bi imela kakšno popoldansko obrst, neko svoje malo zadovoljstvo, nekaj bi ustvarjala... Palegia30 - dobrodošla, zdaj pa le ragljaj z nami Bjondi -srečno na MF!
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.2.2009 10:46:31
|
|
|
|
NinaMM
|
Heeeeej! Evo nas iz ultrazvoka... Vse ok, lepo rastemo, obrnjeni smo že na glavo Sicer je naša pupa malo lažja (1800 g približno), kar je za rodit čist super Težo pa zmerijo glede na obseg glavice, kolikor jaz vem. Naslednji pregled 4.3. Jaz sem za srečanje kadarkoli Lep dan vsem!
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.2.2009 12:25:41
|
|
|
|
palegia30
|
Ojla, hvala za dobrodošlico in sem vesela, da lahko takole malo predebatiramo. Je kateraa ki bo rodila oktobra?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.2.2009 12:48:55
|
|
|
|
PapuaNG
|
še pozdravček od mene, da ne zlezemo na drugo stran počutje super, le zaspanost me neki daje zadnje dni-včeraj zaspala na kavču že pred deveto in spala skoraj brez prestanka do jutra, le prestavila sem se vmes na posteljo in malce pockrljala s svojim Mali spet pridno brca, se rita notri (zgleda ima to po mamici) in je nadvse živahen. Me je bilo prejšnji teden že kar malo strah, ker je bil nekaj dni čisto miren...pa bo zgleda ta teden vse nadomestil Imam pa še skoraj dva meseca do dopusta-sem se zmenila, da čim dlje delam in tako večji del dopusta prenesem v naslednje leto, ker ga bom več potrebovala kot zdaj. Sicer se mi verjetno na koncu ne bo več tako dalo delat, a bomo že nekako
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.2.2009 13:24:16
|
|
|
|
Pupa7
|
hojla ljubljančanke, kako ste kaj? kaj novega? mi se počasi pripravljamo na poroko in manjka sam še šopek, ga dvignemo v ponedeljek pred ceremonijo drugače pa vse po starem, soček vsaki dan, tako da bom spet uživala popoldan na balkonu lep petek vam želim
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.2.2009 14:20:53
|
|
|
|
bjondi
|
Jaz iz morfologije in je vse v redu ,za spol nismo spraševali ,naj ostane še naprej ... naslednji pregled 1.04.2009
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.2.2009 17:55:09
|
|
|
|
ana**
|
Bejbeeeee!!! Na drugi strani smo Noo...danes sm bila v laboratoriju. Sm imela pregled za sladkorno! Po tem,ko sm včeraj pojedla tolk krofov da se premikat nism mogla So rekli,da sm baje čist na meji in se morm pazit. Ampak itk nisem povedla,da sm mela včeraj dan krofov Mi je zdravnica rekla,da se morm res pazit in mogoče kakšno tablico čokolade na TEDEN!!!! Ne bom vzdržalaa No pol sm pa še šla z dragim v baby center. Sva odločena da bomo imeli quinny speedy Vse v kompletu in se mi niti ne zdi tko ful drago Zdaj se še samo glede barve odločama.. Meni je fuuul všeč barva chili ampak se mi zdi,da ni najboljša izbira glede na to da imamo fantka bjondi za MF pupa aaa...še 3dni A ti kr uživaš na sončku Jst grem mogoče zdaj na en sprehod pa upam,da ne zmrznem
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.2.2009 18:52:35
|
|
|
|
majana79
|
ana, si že iz sprehoda? Jaz sem zadremala prej in kar naenkrat je bla tema zunej. Če si se včeraj res najedla krofov, potem ni nič čudnega, da so ti namerili sladkor na meji. Tako sem se jaz pred pregledom holesterola najedla junka in mcdonaldsa in valda da je bil rezultat malo nad mejo. Zdaj bi pa pojedla en čips pa omakice iz Romea... Vsem za preglede. Jaz tudi komaj čakam naslednji četrtek, ko imam še drugi del MF (bi mogla imet že 5.2.). Drugače bom pa še naslednji teden na bolniški. Mi že manjka it kaj ven, v kako trgovino pa to.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.2.2009 19:15:14
|
|
|
|
ana**
|
Evo mene iz sprehoda Sm si še malo izložbe pogledala tko,da bodo €€ spet leteli Moj lubi je šel na pijačo tko,da sm sama.. In razmišljam kaj naj pojem za večerjo But i don't have idea
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.2.2009 19:16:39
|
|
|
|
ana**
|
majana jst bi prav rade volje malo zadremala Sm zadnjič delala od 5ih zjutraj,sm kolegico nadomeščala in se sploh ne morm naspat od takrat Pa danes sm poklicala za 3D UZ
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.2.2009 19:38:16
|
|
|
|
majana79
|
Joj, jst pa samo vidim posteljo al pa kavč pa me zmanjka. Bi skoz spala... A si gledala izložbe zase ali za malega? Meni kar manjka, da bi si kaj kupila, pa mi je zdaj nosečniške stvari brezveze kupovat, bi si rajši kaj normalnega. Se mi zdi kot da bo šla ena sezona mimo mene. Jaz si bom naredila tunin namaz, mi nič drugega ne prid na pamet za večerjo. Kam si se pa naročila za 3D?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.2.2009 19:52:30
|
|
|
|
ana**
|
Ma jst pa se sploh ne spravim spat popoldne Bi mi sicer ful pasalo kr so moje noči katastrofalne Em... za mene sm vidla ene hude špičake Jih hodim že 14dni gledat.. Ampak cena je pa 3× hujša Tko,da jih bom pomoje še kakšnih 14dni hodla gledat dokler ne zamenjajo izložbe Čak ti takoj dam link za 3D UZ
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.2.2009 19:58:47
|
|
|
|
majana79
|
Poznam to gledanje. Sicer če res nimam sreče, mi potem prodajo stvar pred nosom, tako da kadar mi je neki fuuul všeč, ne gledam več kot 10 dni.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.2.2009 20:02:10
|
|
|
|
bjondi
|
Punce hvala za ...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.2.2009 21:52:23
|
|
|
|
Blueeyes
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. JULIJ UT_2008 14.7. pat74 23.7. AVGUST HINDI 6.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?