|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
19.2.2009 13:57:52   
ana**
ja bodo pa naši fantki meli kar dosti izbireuser posted image user posted image

majana a ti je še ostalo kaj?user posted image

sinskaT user posted image user posted image user posted image  za MF..  user posted image  Naja   user posted image  Nik

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
19.2.2009 14:36:29   
majana79
ana, še še, sem misla da pride sodelavka na obisk, pa je neki vmes prišlo. Bo pa za jutri, bodo še dobri. user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
19.2.2009 15:14:43   
bjondi
Ma sej smo tukej...preberem še vse,sam tipkat ni cajta...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
19.2.2009 15:21:14   
nborazem
Joj, me otroci že 2 dni ne spustijo do računalnika, tok dela je z njimi:)

No ja....

Ana...hladilnik, kdaj pa bomo potovali do njega če ne zdej, med nosečnostjo. Kako službo pa maš, da maste hladilnik ????Pa še kej dobrga not?!

Blueeyes, ti kar kej povej, čeprav verjetno nisem tok za računalnikom ob moji 11mesečnici, pa vseen. Sem doma in...na voljo za čvek..pa tud za kak zmenk...kavo...no, ko dobim avto, čez kaka 2 tedna:)

Španka...pozdravljena...

Joj, čokolada mi diši, grem po ene 4 Bajadereuser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
19.2.2009 21:52:03   
Anonimen
Moj stari dopust se je danes iztekel, čeprav bi bilo mogoče bolje, če bi imela bolniško... jutri grem delat in sem kar vesela. Se čudno sliši, ampak že štiri dneve sem negovalka malčku od jutra do jutra (izjema tisti čas, ko sem bila na pregledih) in sem se kar malo naveličala biti stalno v stanovanju.

Pogrešam ljudi: predvsem sodelovce. In nekako bom po tem, ko ugotovim, da je delo še vedno isto, z veseljem spet pri Oskarju.
Kar občudujem tiste mamice, ki se odločijo zapustiti službo in se popolnoma posvetijo svojim malčkom!! Morajo imeti ogromno energije!! Meni je kar zmanjkuje... zdi se, da me pri tem še nosečnost malo ovira. S tem trebuhom ne morem več opravljati vseh gibov tako hitro kot sem jih prej.
In ko se končno za hip umirim, se moj trebuh začne tresti od Urbanovih telovadnih vaj!

Pust je že tako blizu, a ne vem, če se ga lahko že veselim... da ne bom bolj z okna oprezala za pustnimi maskami!
user posted image

(odgovor članu nborazem)
  Neposredna povezava do sporočila: 1155
19.2.2009 22:40:35   
angelito

IZVIRNO SPOROČILO: španka

angelito: a govoriš špansko? super! Ker se ne spomnim, kdaj je bilo zadnjič, ko sem spanščino govorila!user posted image
Prihajam iz "Galicia", na severu Španije.
Ja, greva na kavo!!user posted image  

iz galicije? noro!!!! user posted image leta 2004 sem bila tam na studentski izmenjavi - v la coruni user posted image ... res cudovita in nepozabna izkusnja... ej morva it na kavo nujno... sicer nimam vec tok besedisca, pa subjuntivo me malo j...user posted image ... sva na vezi... hasta la vista!user posted image

(odgovor članu španka)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
20.2.2009 8:47:42   
palegia30
Ojla,

se bom tudi jaz pridružila ljubljanskim nosečnicam, saj sem noseča am okrog 5 tednov, tako imam občutek da nisem sama. Prvi uz imam šele 10 marca, kakšnih težav pa še nimam..

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
20.2.2009 9:02:13   
španka
IZVIRNO SPOROČILO: angelito

IZVIRNO SPOROČILO: španka

angelito: a govoriš špansko? super! Ker se ne spomnim, kdaj je bilo zadnjič, ko sem spanščino govorila!user posted image
Prihajam iz "Galicia", na severu Španije.
Ja, greva na kavo!!user posted image  

iz galicije? noro!!!! user posted image leta 2004 sem bila tam na studentski izmenjavi - v la coruni user posted image ... res cudovita in nepozabna izkusnja... ej morva it na kavo nujno... sicer nimam vec tok besedisca, pa subjuntivo me malo j...user posted image ... sva na vezi... hasta la vista!user posted image

A res?? Jaz sem živela/študirala v Coruni od leta 1999 do 2005!!user posted image
Sporoči, kdaj boš imela kaj časa y nos vemos!user posted image

Sem španka, moja slovenščina gre počasi! :)

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
20.2.2009 9:09:12   
bjondi
Še pol urce pa na morfologijo...kasneje se javim kako je bilo ...

(odgovor članu španka)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
20.2.2009 10:14:08   
sinskaT
Danes mi nekaj šteka tale RR..

ktja - tudi jaz občudujem fulltime mamice. Prva porodniška se mi izteka in začne se mi druga, tko da kar lep čas ne bom v službi. In pogrešam "ljudi", čeprav se dosti družim, ne samo z mamicami ampak malo manjka tisti občutek, ko greš zjutraj delat in popoldne prideš csufan domov, pa si vseeno zadovoljen. Saj mi je lepo doma ampak si ne predstavljam, da bi bila takole par let...no ja, če denar sploh ne bi bil problem, bi verjetno vseeno bila doma AMPAK bi imela kakšno popoldansko obrst, neko svoje malo zadovoljstvo, nekaj bi ustvarjala...

Palegia30 - dobrodošla, zdaj pa le ragljaj z nami user posted image

Bjondi -srečno na MF!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
20.2.2009 10:46:31   
NinaMM
Heeeeej!

Evo nas iz ultrazvoka... Vse ok, lepo rastemo, obrnjeni smo že na glavo user posted image  Sicer je naša pupa malo lažja (1800 g približno), kar je za rodit čist super user posted image  Težo pa zmerijo glede na obseg glavice, kolikor jaz vem.

Naslednji pregled 4.3.

Jaz sem za srečanje kadarkoli user posted image

Lep dan vsem!

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
20.2.2009 12:25:41   
palegia30
Ojla, hvala za dobrodošlico in sem vesela, da lahko takole malo predebatiramo. Je kateraa ki bo rodila oktobra?

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
20.2.2009 12:48:55   
PapuaNG
še pozdravček od mene, da ne zlezemo na drugo stran user posted image

počutje super, le zaspanost me neki daje zadnje dni-včeraj zaspala na kavču že pred deveto in spala skoraj brez prestanka do jutra, le prestavila sem se vmes na posteljo in malce pockrljala s svojim user posted image

Mali spet pridno brca, se rita notri (zgleda ima to po mamici) in je nadvse živahen. Me je bilo prejšnji teden že kar malo strah, ker je bil nekaj dni čisto miren...pa bo zgleda ta teden vse nadomestil user posted image

Imam pa še skoraj dva meseca do dopusta-sem se zmenila, da čim dlje delam in tako večji del dopusta prenesem v naslednje leto, ker ga bom več potrebovala kot zdaj. Sicer se mi verjetno na koncu ne bo več tako dalo delat, a bomo že nekako user posted image

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
20.2.2009 13:24:16   
Pupa7
hojla ljubljančanke,

kako ste kaj? kaj novega?

mi se počasi pripravljamo na poroko in manjka sam še šopek, ga dvignemo v ponedeljek pred ceremonijo user posted image user posted image

drugače pa vse po starem, soček vsaki dan, tako da bom spet uživala popoldan na balkonu user posted image

lep petek vam želim

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
20.2.2009 14:20:53   
bjondi
Jaz iz morfologije in je vse v reduuser posted image ,za spol nismo spraševali user posted image ,naj ostane še naprej user posted image ...

naslednji pregled 1.04.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
20.2.2009 17:55:09   
ana**
Bejbeeeee!!! Na drugi strani smouser posted image

Noo...danes sm bila v laboratoriju. Sm imela pregled za sladkorno! Po tem,ko sm včeraj pojedla tolk krofov da se premikat nism moglauser posted image  So rekli,da sm baje čist na meji in se morm pazit. Ampak itk nisem povedla,da sm mela včeraj dan krofovuser posted image user posted image user posted image
Mi je zdravnica rekla,da se morm res pazit in mogoče kakšno tablico čokolade na TEDEN!!!!user posted image
Ne bom vzdržalaauser posted image

No pol sm pa še šla z dragim v baby center. Sva odločena da bomo imeli quinny speedyuser posted image user posted image  Vse v kompletu in se mi niti ne zdi tko ful dragouser posted image  Zdaj se še samo glede barve odločama.. Meni je fuuul všeč barva chili ampak se mi zdi,da ni najboljša izbira glede na to da imamo fantkauser posted image

bjondi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za MF

pupa aaa...še 3dniuser posted image user posted image user posted image  A ti kr uživaš na sončkuuser posted image  Jst grem mogoče zdaj na en sprehod pa upam,da ne zmrznemuser posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
20.2.2009 18:52:35   
majana79
ana, si že iz sprehoda? user posted image Jaz sem zadremala prej in kar naenkrat je bla tema zunej. user posted image
Če si se včeraj res najedla krofov, potem ni nič čudnega, da so ti namerili sladkor na meji. Tako sem se jaz pred pregledom holesterola najedla junka in mcdonaldsa in valda da je bil rezultat malo nad mejo.

Zdaj bi pa pojedla en čips pa omakice iz Romea... user posted image

Vsem user posted image za preglede. Jaz tudi komaj čakam naslednji četrtek, ko imam še drugi del MF (bi mogla imet že 5.2.). Drugače bom pa še naslednji teden na bolniški. Mi že manjka it kaj ven, v kako trgovino pa to. user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
20.2.2009 19:15:14   
ana**
Evo mene iz sprehodauser posted image
Sm si še malo izložbe pogledala tko,da bodo €€ spet leteliuser posted image
Moj lubi je šel na pijačo tko,da sm sama.. In razmišljam kaj naj pojem za večerjouser posted image   But i don't have idea

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
20.2.2009 19:16:39   
ana**
majana jst bi prav rade volje malo zadremalauser posted image  Sm zadnjič delala od 5ih zjutraj,sm kolegico nadomeščala in se sploh ne morm naspat od takratuser posted image

Pa danes sm poklicala za 3D UZuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
20.2.2009 19:38:16   
majana79
Joj, jst pa samo vidim posteljo al pa kavč pa me zmanjka. user posted image Bi skoz spala...
A si gledala izložbe zase ali za malega? user posted image Meni kar manjka, da bi si kaj kupila, pa mi je zdaj nosečniške stvari brezveze kupovat, bi si rajši kaj normalnega. Se mi zdi kot da bo šla ena sezona mimo mene. user posted image

Jaz si bom naredila tunin namaz, mi nič drugega ne prid na pamet za večerjo.

Kam si se pa naročila za 3D?

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
20.2.2009 19:52:30   
ana**
Ma jst pa se sploh ne spravim spat popoldneuser posted image  Bi mi sicer ful pasalo kr so moje noči katastrofalneuser posted image
Em... za mene sm vidla ene hude špičakeuser posted image user posted image  Jih hodim že 14dni gledat.. Ampak cena je  pa 3× hujšauser posted image  Tko,da jih bom pomoje še kakšnih 14dni hodla gledat dokler ne zamenjajo izložbeuser posted image
Čak ti takoj dam link za 3D UZuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
20.2.2009 19:58:47   
majana79
Poznam to gledanje. user posted image Sicer če res nimam sreče, mi potem prodajo stvar pred nosom, tako da kadar mi je neki fuuul všeč, ne gledam več kot 10 dni. user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
20.2.2009 20:02:10   
bjondi
Punce hvala za user posted image ...

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
20.2.2009 21:51:36   
Blueeyes
                                                    Ljubljanske nosečke

=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.user posted image         Št.user posted image         Pregled       Spol
=============================================================
user posted image   UT_2008                          26.2.2009                                                              user posted image
user posted image   Grahec  (30 let)                 6.3.2009            1 user posted image          0 user posted image           25.2.2009   user posted image
user posted image   Pupa7 (28 let)                   21.3.2009          1 user posted image          0 user posted image          6.3.2009    user posted image
user posted image   1hruška                             23.3.2009          1 user posted image          0 user posted image
user posted image  april09                              5.4.2009            3 user posted image           1 user posted image         9.2.2009     user posted image
user posted image  simonaa (29 let)                7.4.2009            1 user posted image           0 user posted image          23.2.2009   user posted image
user posted image  angelito (28 let)                11.4.2009          1 user posted image          0 user posted image           25.2.2009   user posted image
user posted image   NinaMM (22 let)                15.4.2009          1 user posted image           0 user posted image         4.3.2009    user posted image
user posted image  pikatara (29 let)               17.4.2009           1 user posted image          0 user posted image        23.1.2009 user posted image &user posted image
user posted image  nmag (39 let)                    17.4.2009           5 user posted image           4 user posted image        19.3.2009     user posted image
user posted image   pat74 (34 let)                   25.4.2009           3 user posted image           2 user posted image         23.2.2009    user posted image
user posted image  Blueeyes (26 let)              3.5.2009             1 user posted image           0 user posted image          9.3.2009     user posted image
user posted image   k.tja                                  9.2.2009             2 user posted image            2 user posted image        16.3.2009   user posted image
user posted image  petrazg                             10.5.2009           2 user posted image           1 user posted image          5.2.2009
user posted image  ledenka                             11.5.2009           1 user posted image           0 user posted image         6.3.2009     user posted image
user posted image  papuaNG (26 let)               25.5.2009          1 user posted image            0 user posted image        27.2.2009   user posted image
user posted image   Tanja_                              27.5.2009                                           27.2.2009   user posted image
user posted image   španka (29 let)                 2.6.2009           1 user posted image            0 user posted image          23.2.2009   user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009            1 user posted image           0 user posted image        24.2.2009    user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009           1 user posted image           0 user posted image        31.3.2009   user posted image
user posted image  Lsica                                  29.6.2009           1 user posted image           0 user posted image                            user posted image
user posted image  bjondi (33 let)                    1.7.2009            2 user posted image           1 user posted image           1.4.2009   user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image            0 user posted image          2.3.2009   user posted image
user posted image   nborazem (32 let)              6.7.2009            3 user posted image             2  user posted image       18.3.2009   user posted image
user posted image  sinskaT                              8.7.2009             2 user posted image           1 user posted image           18.3.2009
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009          1 user posted image            0 user posted image         9.2.2009
user posted image  anci banci (29 let)             16.7.2009          1 user posted image            0 user posted image          3.3.2009     user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                  24.7.2009          2 user posted image             1 user posted image          20.2.2009   user posted image
user posted image  katrinka (25 let)                 27.7.2009          1 user posted image            0 user posted image         27.2.2009   user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)               29.7.2009          1 user posted image              0 user posted image       13.3.2009
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009          1 user posted image            0 user posted image        16.1.2009   user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009             2 user posted image            1 user posted image
user posted image   M1987                               12.8.2009           1 user posted image            0 user posted image       25.2.2009   user posted image
user posted image  živa25 (23 let)                   20.8.2009         2 user posted image             0 user posted image         3.3.2009
user posted image  anonimna                           26.8.2009          1 user posted image           0 user posted image         20.1.2009
user posted image   indy0024                           13.9.2009 
user posted image   palegia30                                                                                     10.3.2009
user posted image  nastija
user posted image  meridaub
user posted image   uka7
user posted image  mamica_3
user posted image  yania
user posted image  tanja55
===================================================

user posted image      8

user posted image     12

user posted image     8 

===================================================
                   user posted image   user posted image   user posted image   Pravkar povile svoje štručke  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image  ronja 
user posted image   naia
user posted image   yania

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
20.2.2009 21:52:23   
Blueeyes
user posted image

JANUAR

ana** 11.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
Majana79 24.2.

MAREC

anci banci 14.3.
angelito 28.3.
Pupa7 31.3.

APRIL

NinaMM 9.4.

MAJ

Katrinka 2.5.
živa25 15.5.

JUNIJ

BOOMER 3.6.

JULIJ

UT_2008 14.7.
pat74 23.7.

AVGUST

HINDI 6.8.
M1987 30.8.

SEPTEMBER

OKTOBER

vim 7.10.
tanatoraja 22.10.

NOVEMBER

nmag 15.11.
bjondi 30.11.

DECEMBER

simonaa 19.12.
nborazem 21.12.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?