ninocka
|
Jst sem na bolniski, je Ruben cist bogi. V soboto dopoldne os bila samo useska, je bil cel dan OK< smo sli se na en RD potem, zvecer gaje pa zacelo neki matrat. Mi je kolegica dala Calpol, da sem mu dala in je bil potem malo boljsi, ponoci je zacel pa kasljat oz. lajat pa se vrocino je dobil. V nedeljo je mel cel dan vrocino tam do 38.5 in je bil toolk bogi Je samo spal in se cartal. MI je v bistvu cel dan prelezal na meni na trabuhu, tko da me je zvecer ze toolk trebuh bolel...Zvecer mu je pa vrocina narastla na 39.5 in je dobil svecko (prvic). V ponedeljek ga je cuvala tasca, ker sem mela jst se pregled pri G, pa se cesto mamo zaprto in se nikakor ni izslo, da bi bila doma. Je bil malo boljsi, ampak se zmeraj je mel povisano temperaturo. Zvecer, ko smo ga dali spat, je pa 1 uro krical preden je zaspal. Potem se je pa zbudil 12:15 in krical (ne jokal ampak krical)do neki cez 2. Sploh ni nehal oz. je nehal samo toliko, da je zajel sapo. Pa nic mu ni bilo prav - ce sem ga vzela v narocje, me je odrival, ce sem ga bozala, mi je odrival roko, ce ga nisem, je iskal roko in jo vlekel nase in se dvigoval, da ga vzamem k sebi...ni hotu pit ne kakava, ne caja...nic. Samo krical je... Jst sem bla ze tolk na koncu z zivci, da vam povedat ne morem...Samo se je odselil v dnevno, jst sem se pa pol kr ulegla na pojstlo in se delala, da spim...Ruben se je pa samo drl in drl in drl...HB, da nismo v bloku, ker cel blok ne bi spal...Pol se je pa kr naenkrat umiril, zaspal za ene 15 min, se zbudil in zacel kricat in jokat, sem ga vzela k sebi v posteljo in mu dala mal kakava. Je popil ene par pozirkov, se stisnil k meni in zaspal. Zbudil se je pa ob 7ih zjutraj Mislim, halo, kot da ni bil pol noci pokonci...Da ne govorim o jutranji naspidiranosti... Danes ponoci je bil pa ful priden in sva zjutraj spala do 8ih Sem tolk spocita, da sem dala prat ze en stroj cuunj, zdej bom dala se enega, pa pomivalca sem nafilala in dala prat, pa mal sem cunje zlozila, pa se hladilnik sem spraznila in dala not lonec vroce vode, da se odtaja, da ga spucam. Je ful smrdel, ko smo prisli iz smucanja in sva vse, kar je bilo dvomljivo, ven vrgla, pa je vsak dan bolj in bolj smrdel. Jst ga sploh odpret nisem mogla, ker mi je slo kar na bruhanje. Danes sem se pa odlocila, da ga spucam, pa ce skup padem zraven in se mi zdi, da sem nasla vzrok smradu - 2 kocki kvasa, katerim je rok uporabe potekel ze 30.11. Prej sploh nisem pomislila na kvas, ker sem lih pred smucanjem kupila novega in sem mislila, da je to ta. Potem mi pa se postar pozvoni, hocem cez okno pogledat kdo je in odprem okno, v tistem pa macek skoci gor na polico in ga valda odbije dol. In si zadnjo taco zatakne za resetke v radiatorju. Je zacel tolk kricat in se dret in pihat in praskat, da mu sploh pomagat nisme mogla. In pol je kr tam visel, sem sla po eno prucko, da sem mu jo spodi postavla, da je s sprednjimi tacami lahko gor stopil in se od tam nazaj odrinil na polico, Ko se je resil, se je pa direkt vame zapodil s kremlji in me tolk oklal po nogi, da me zdaj ful boli...pa se kri mi je tekla, sem si mogla it prav razkuzit rane... V ponedeljek sem mela pa morfologijo, je vse OK, smo vidli rokice, nogice, prstke na nogicah, potem obrazek *je zgledal kot vesoljc ), pa nosek, ucke, hrbtenico, zelodcek, srcek...edino srcka ni mogel pogledat v detalje zaradi lege otroka. Potem naju pa vprasa, kaj imava doma. In recem, da imava 2 fanta, zdaj bo pa puncka. G me pa ful pogleda, pa pravi, kdo je pa to rekel, jst pa Ja, jst Pol pa pravi Ja, ne vem, ce je oci prav naredil, jst pa Je, je No, ko je pa pogledal za spol se pa ni vidlo oz. njemu se je zdelo, da nekaj med nogicami binglja, ni pa 100%. MI je pa 2 min prej kazal, da ima med nogami popkovino, tko da jst se vedno pravim, da bo pupika Itak mam naslednjic spet UZ, pa bom se enkrat vprasala, pa se na 4D bom sla. nekje se bo pa menda vidlo, drugace bomo mogli pa oba imena zbirat...Ko sva s Samotom pomislila, da bova mogoce mogla se za fanta zbrat, nama je kar slabo ratalo... Pa ne, da bi bilo kaj narobe, ce bi bil fantek, samo malce bi imela problema z imenom Spanje Evan - spat gre najakasneje ob 20ih, zbudi se pa cez teden med 6:30-7:00 (seveda je cist zakomiran in pol s ev vrtcu zeha in govori, da ga nisva pustila spat), med vikendom pa ze ob 6ih V vrtcu se spijo, cez vikend ne spi vec oz. zelo redkodkaj. Je pa spal na smucanju in tist teden, ko je bil bolan in sva bila doma. Se mi zdi, da ene dneve se rabi, ene pa ne. Spomin - ne igramo, ker ga nimamo. Moram kupit enega. Pust - Evan bo gasilec, moram pa kupit se nekja za Rubna - verjetno bo kuza al pa medo... teta beta, lep kostum je naredila tvoja tasca Upam, da se J. kmalu pozdravi krompir na podplatke pa se nisem probala, sem pa ze slisala za to. Cist mimgrede, ko sem lih pri krompirju, sem vceraj gledala na Zone reality eno oddajo in je blo govora, ko se clovek dusi (recimo s hrano), ga ne smes nikoli trepljat po hrbtu, ker s tem naredis samo se vecje sranje, ker hrana se bolj zdrsne v poziralnik in se se bolj zagozi. Najboljse je takoj uporabiti un haimlichov prijem. Aja pa se to - vam hocem ze ne pol leta napisat, pa vedno pozabim - najvec bakterij v kuhinji se nahaja na teh gobicah za pomivanje. Najlazji nacin za razkuzevanje je, da jih das na par dni prat v pomivlaca skupaj s posodo ali pa da jo das za 1 min v mikrovalovko. S tem jo razkuzis in pobijes vse bakterije. Danes sem prava zakladnica znanj, a ne IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Lani je bila zmeda z Nikinim kostumom - ker jaz nisem vedela, ali je Tom ali Jerry.user posted image Lani je bil Vid Jerry, Nik (če se ne motim) je bil Tom, Nika pa medvedek. Vsi pa so imeli enak kostum... Ha, ha...sej res, kaksna zmeda je bla lani s tistim kostumom Pia, tudi vidve z Nino se cimprej pozdravita Spelka, cestitke Ful sem vesela zate in ti zelim cim lepso nosecnost in eno zdravo strucko, da te bo ponoci pokonci drzala PS: a sem ti rekla, da bova skupaj na porodniski Doroteja, upam, da bo na kontroli vse oK, drzimo pesti. A ma zdaj se kaksne posege in operacije? Zdej bomo pa zate navijale, da bos naslednja nosecka 2ursae, bravo za Bora Nas pa se nic ne govori, je pa blazno aktiven tko - tece, pleza, skace... Pralni stroj bi ti pa za 1 teden jst lahko posodila, zakaj nisi rekla Mam na hodniku 2 - enega ta velikega in enega malega Grem neki pojest in dat prat se en stroj. So me pr G navagali za 1 dkg vec kot nazadnje. Od zacetka do zdaj se pa nisem zredila nic oz. sem sla dol 2kg. Sej ni treba, da se redim, mam dost zaloge se od prej