beyba
|
oila..... vas nisem nič brala za nazaj, sam preletela sem če je kaj novih slikic....PA nji nobenih Vsem praznovalkam, obmesečnikom ki mse jih zamudla...vse, nsj naj naj....lepše Mitnica, nya, tina28 full vam hvala za možne kontakte...sem poklicala tvojega tina28 pa mi je razložil da policaji dajo samo kazensko ovadbo pa predajo sodnikom, potem pa oni naprej odločajo kdo koliko komu plača, pa kdo ima pravico do motorja...sam se vleče 2-3 leta....tako da sva z mojim uvidla da se ne splača hodit na policijo prijavljat, ker ti motorja ne grejo iskat, midva morava pa ravno tako plačat stroške...tako da je čist preveč kolobocij....za 4000EUR- sej meni osebno je to full dnarja sploh če maš poordniške 660 eur...bolj težko kaj šparaš...ampak bomo že... nekak Hvala še enkrat Ne lunca14 nisem prehitro vozila...najivna sem bila in zaupala prijatelju-kar naju je vse skupaj koštalo cc 33000 eur vse skupi s tem motorjem.... Vse ostale upam da nimate nobenih težav, da so malčki zdravi, da lepo napredujejo, da mate viliko zobkov, da pridno čeblajo, jejo GH spijo ponoči.... No pri nas ponoči ne spimo GH je pridno: zaenkrat jemo sadje, zelenjavo, polento, riž, krompir, pšenico, piro, kašo... tako da gluten je in je vse ok...meso jemo piščančka, purana , teletino, Ne jemo pa vsega ostalega :-)))) Ela je zdrava, nič še ni mela vročine do sedaj,nič prehladov...napreduje lepo- se že spušča tako da kakih 15s je sposobna že sama stati, p a dvigne se tudi sama brez opore, okrog šiba po vseh štirih o kolenih, pa še ji daš rokice, da jo držiš tudi po dveh veselo raca po stanovanju, sama pa po dveh samo ob mizi, kavču, omari....iz enega konca do drugega...Zobke mamo 4, čebla full poznamo zloge: ne, ma, la,da,....tko da jo je prav užitek poslušat....smeje se full... je pa včeraj ko sem jst tini28 pošiljala zs mojmu padla iz mizice v dnevni na glavi-sem mislila fda ga bom kam ubesla za kaj....no k sreči ni blo nič in je vse ok....sam mam še zdej mehka kolena, ko sam pomislim kaj vse bi lahko bilo vsem full lep pozdravček in topel objemček....jst mam bolj malo časa, ker spi malo, veliko sva zunaj na sončku in na sprehodih....do petih sva same potem je treba kuhat, prat, likat pospravlat in mi nekako zmanjka časa da bi vam sledila s tem tempom 10 strani in več na dan....ampak kar pridno čvekajte se vam še kaj oglasim...polubčkite svoje sončke....