Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 22:15:12
|
|
|
|
mtinca1
|
slovenka - samsa je dala tole povezavo. http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm klikneš na SMILEYS; potem pa se postaviš z miško na smajlija in desni klik in copy in prilepi v post.
< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 19.2.2009 22:19:27 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 22:15:53
|
|
|
|
rozica984
|
Hvala vsem za odgovore! Mtinca1- o kako lepo, da sva na isti dan rodili. Iz katerega konca pa si?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 22:16:29
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Dober večer najprej vsem čestitke za osvojeni novi del, kar ne morem verjet , potem pa me še zanima kje hudiča ste vse dobile neke nove smeškote in ste zdej čist važne in jih kar naprej popate gor, al pa slikce
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 22:17:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: nya moj ma dans rojstni dan, dans sm pekla baklavo a niso zobi v parih - spodnje enke, zgornje enke (leva in desna)? in tko dalje? nee,pri nas so ble najprej spodnje enke,pol mislim da je bla spodnja dvojka,pa zgornja dvojka...malo mesano. ja to vem, sam lunca je napisala, tko kot da je da spodaj nista dve enki ampak enka in dvojka - no vsaj jaz sem jo tko razumela
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 22:18:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Daj, kleo, povej mi ti, kako prilepiš te smeškote noter. Pliiiiiiiiiiiiiiis. Si jih ful zadela zdaj Alea, moram samo še en odstavek napisati - gre pa za ukrepe Evropske komisije na krizo - kako se bodo nadzorni organi na finančnem tržišču financirali direkt iz evropskega proračuna. A me zdaj razumeš, zakaj tolkokrat pobegnem na RR? Haaaa? gres na tole stran http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm ,z desno smeska al karkol hoces kopiras,prides nazaj na rr in ga spet z desno nalozis
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 22:19:03
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: rozica984 Hvala vsem za odgovore! Mtinca1- o kako lepo, da sva na isti dan rodili. Iz katerega konca pa si? štajerka deportirana (prostovoljno) na dolenjsko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 22:21:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: nya moj ma dans rojstni dan, dans sm pekla baklavo a niso zobi v parih - spodnje enke, zgornje enke (leva in desna)? in tko dalje? nee,pri nas so ble najprej spodnje enke,pol mislim da je bla spodnja dvojka,pa zgornja dvojka...malo mesano. ja to vem, sam lunca je napisala, tko kot da je da spodaj nista dve enki ampak enka in dvojka - no vsaj jaz sem jo tko razumela Aja,seveda sta 2 enki,2 dvojki...kaj pa drucga.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 22:22:17
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 slovenka - samsa je dala tole povezavo. http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm klikneš na SMILEYS; potem pa se postaviš z miško na smajlija in desni klik in copy in prilepi v post. Jaz sem tako delala, pa ni šlo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 22:24:13
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 slovenka - samsa je dala tole povezavo. http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm klikneš na SMILEYS; potem pa se postaviš z miško na smajlija in desni klik in copy in prilepi v post. Jaz sem tako delala, pa ni šlo pa še sedaj ne gre? je nekaj razlagala, da sta dva načina (če imaš internet explorer ali pa mozillo). jaz imam internet explorer. grem preverit, če meni deluje.
< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 19.2.2009 22:30:36 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 22:24:27
|
|
|
|
rozica984
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: rozica984 Hvala vsem za odgovore! Mtinca1- o kako lepo, da sva na isti dan rodili. Iz katerega konca pa si? štajerka deportirana (prostovoljno) na dolenjsko Ja zelo lepo! Potem sva se pa hkrati mučile (no vsaj jaz sem se kar malo)! Važno da je za nami, pa da imamo zdaj take cukrčke ob sebi!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 22:24:32
|
|
|
|
slovenka
|
Kleo, kaj pa klikneš, ko prideš spet na RR? Paste? Ker meni se ne pokaže, ko kliknem desno.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 22:26:26
|
|
|
|
mtinca1
|
na explorerju deluje
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 22:29:29
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: rozica984 Ja zelo lepo! Potem sva se pa hkrati mučile (no vsaj jaz sem se kar malo)! Važno da je za nami, pa da imamo zdaj take cukrčke ob sebi! ja zgleda da res. jaz sem bla v porodni od 7 zjutraj, rodila pa ob 4 popoldan. uradno 7 ur mučenja. je pa res že pozabljeno.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 22:31:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Kleo, kaj pa klikneš, ko prideš spet na RR? Paste? Ker meni se ne pokaže, ko kliknem desno. Jaz kliknem Einfüngen
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 22:33:27
|
|
|
|
mtinca1
|
jaz grem , da ne bo zjutraj . lahko noč!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 22:33:36
|
|
|
|
RMRM
|
mtinca1 . So luštni, a ne? Poganjalčka ima pa BRUIN, pa ne najdem nobene slikice. Bom ju3 slikala, je ful luštn. Ima na naslonjalu medvedka, kar mi je super, če se hoče nazaj vržt, ker naš še ne sedi čist stabilno, pa upam da bo s pomočjo tud v rokice mal ojačal, ko drži za volan. So mu ful zanimive pojoče igračke na armaturi.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 22:35:45
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: rozica984 Ja zelo lepo! Potem sva se pa hkrati mučile (no vsaj jaz sem se kar malo)! Važno da je za nami, pa da imamo zdaj take cukrčke ob sebi! za vas, ki ste se tko mučile. V drugo bo lažje. ja zgleda da res. jaz sem bla v porodni od 7 zjutraj, rodila pa ob 4 popoldan. uradno 7 ur mučenja. je pa res že pozabljeno.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 22:37:12
|
|
|
|
slovenka
|
Evo ga - to je za Sašo.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 22:37:49
|
|
|
|
slovenka
|
Pa še en za vse ostale
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 22:38:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenka ti imas zgleda mozzilo,je rekla Samsa da je tam drugac,bolj zakompliciran.Ti bo ona jutri razlozila. Poganjavcka nas ima zdaj kar nekaj...ce bi bla tam in ne bi blo snega bi se mogle dobit na kavi s poganjavcki...to bi blo hecno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 22:40:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Pa še en za vse ostale ...no vidis,kako ti je zdaj uspelo?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 22:42:04
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka ti imas zgleda mozzilo,je rekla Samsa da je tam drugac,bolj zakompliciran.Ti bo ona jutri razlozila. Poganjavcka nas ima zdaj kar nekaj...ce bi bla tam in ne bi blo snega bi se mogle dobit na kavi s poganjavcki...to bi blo hecno A si ti kupla pol Meri tisto rdečo bubo?. Jaz sem danes gledala čebelico Majo, ful luštna. Sem ga not posedla, se je mal poguncal, potem pa sploh ni hotel spusti balance, bi on kar čičkal.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 22:44:40
|
|
|
|
slovenka
|
Kleo, pametna ne? Eh, sem šla na Explorer, pa res gre
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 22:45:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja sem ja,poganjavcka in polzka,tista dva,ki sem ju skupaj gor nalimala.Sta super res,in oba sta bila zadnja v trgovini.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 22:49:37
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ja sem ja,poganjavcka in polzka,tista dva,ki sem ju skupaj gor nalimala.Sta super res,in oba sta bila zadnja v trgovini. super, pol Meri uživa sto na uro
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?