Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 22:53:00
|
|
|
|
rozica984
|
No, se tudi jaz za danes poslavljam! Čimdaljši čvek vam želim, in mirno noč! Nočka
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 22:53:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ja sem ja,poganjavcka in polzka,tista dva,ki sem ju skupaj gor nalimala.Sta super res,in oba sta bila zadnja v trgovini. super, pol Meri uživa sto na uro Prav res,na poganjavcku tako skace in vpije ,za polzka je se malo prezgodaj,ker jo moram itak drzat,potem pa to ni to.Samo mal kasnej bo ravn tko popularen .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 22:58:04
|
|
|
|
slovenka
|
Pupe, jaz tudi grem. Članek sem poslala... Sem danes popoldne zaslužila pol porodniške, tako da zdaj pa lahko spim, a ne? Cao, cao.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 22:59:30
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM,saj sem dala slike na FB,si lahko pogledas. Lahko noc vsem ki greste spat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 23:07:08
|
|
|
|
RMRM
|
nočko vsem . Slovenka, bravo, bravo in še enkrat bravo. Res si pridna, kapo dol . Ojrčki so pa tko al tko pridno zasluženi Kleo, grem firbcat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 23:23:05
|
|
|
|
Tina 28
|
a vi mene zafohate ala kaj...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 23:24:34
|
|
|
|
Tina 28
|
no pol pa lahko noč...sem mal na off ker sem po aerobiki spila eno malo pivo...mi ga je tko pognal po žilah, da nisem mogla vejet...zdaj grem rajš pod tuš in spat, da ne bleknem še kaj trapastega
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 23:25:00
|
|
|
|
RMRM
|
kleo, ful je luštna. Pa ta buba mi je tud všeč, jo bo dolg časa lahko imela. Ta čebela, k sem jo jaz danes gledala, pa je imela tako majhen prostor za sedet, je bil Lukas čist opasan notr Tali ti je pa res NORO podobna. Obe sta ful , ti nebi nikol prisodila tolk let kot jih imaš.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 23:25:31
|
|
|
|
RMRM
|
Tina, helooooooooooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 23:26:48
|
|
|
|
RMRM
|
Pa mali štirje junijčki so ORIGINALNI
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 23:43:28
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM,Tina...sta ze usli? Sem brala temo od Kerense kako gre v Ameriko,sem cist not padla . Ja una buba-polz je res za dalj,pa tko fino mehek,tut ce pade,ne more dalec...Tali je imela lesenega konjicka(je se kar pri nasih)je tudi v redu,samo za kar fejst vecje otrocke. Pa hvala rmrm za pohvale ,jest res ne vem kam gledate,sem sliko kjer sem jaz gor 3x zbrisala...samo mi je bla spasna zaradi tamale,sem rekla,ok naj bo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 23:46:47
|
|
|
|
RMRM
|
to temo sem tud jaz prej brala , sam se takoj ene začnejo usajat, pa kaj, naj naredi kot sama želi, to je pa res čist njena osebna odločitev, ne pa da se sprašujejo, v kakšnem bo živela, noro res.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 23:49:20
|
|
|
|
RMRM
|
aja, pa takega konjička sem še jaz imela. Vsakič ko jih vidim v trgovini, to povem otrokoma, mi je še vedno ful dobr. Sam je pa za dost večje otročke, ja. Sem prej na ebayu ene take luštne slončke vidla, res, ni da ni. Bo treba mal bremzat. No, v BC je pa spet roza avtosedež v akciji . Zgleda da pocenijo tisto, kar v redni prodaji ne gre.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 0:06:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa sploh nisem ne vem kako vsekana na roza-Tali ni imela roza nic,dokler sama ni izrazla zelje po tej barvi,pri Meri sem sama sbe presenetla,ker ima kar veliko cunjic rozastih..glede sedezev posteljhnine....sem pa bolj na rumeno-oranzni kombinaciji. Da otrokom vsakic poves kako si ti imela takega konja ...imava midve s Tali tudi take izkusnje
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 0:13:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Grem tudi jaz spat.Sem meri cakala da se zbudi ,se je res,pojedla in naprej zaspala. Sem bila ves dan podrta,tale prehlad me fajn matra,se bojim,da zdaj bo res bronhitis ven udaril . Lahko noc .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 7:27:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Pupe, jaz tudi grem. Članek sem poslala... Sem danes popoldne zaslužila pol porodniške, tako da zdaj pa lahko spim, a ne? Cao, cao. jst bi tud tko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 7:34:59
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro babe je skuhana in je prav tako pripravljen Rabite, da se okrepčate, ko ste včeraj tako pridno čvekale. IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Dober večer najprej vsem čestitke za osvojeni novi del, kar ne morem verjet , potem pa me še zanima kje hudiča ste vse dobile neke nove smeškote in ste zdej čist važne in jih kar naprej popate gor, al pa slikce Saša: a zdaj pa smeški niso več grozljivi?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 7:38:41
|
|
|
|
Samsa
|
Danes sem morala hiitro kuhat, ker bomo od 9- ih do 11 - brez elektrike... Hja, če bi imela laptop me ne bi ganilo , tako pa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 7:39:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Sicer pa dobro jutro. Sem danse prva, vidim. No, naš je dans že ob 6h stal v posteljici pri ograjici in se smejal - ves naspan. Zdej semga dala pa še malo nazaj, da vsaj kako urco še podrnjoha. in Pa vsem, ki praznujete - no med junijčki ni nobenega, morda pa kje drugje :)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 7:42:24
|
|
|
|
Samsa
|
nya
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 7:42:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa nya samsa kontra
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 7:45:44
|
|
|
|
Anonimen
|
šibam si skuhat kavo, preden se Luka zbudi Aja, še eno vprašanje mam. A se vaši otroci že odzivajo na svoje ime? Ne mislim tko, da se 15x zadereš npr Luka, pa pol le pogleda, ampak tko da 1x pokličeš pa se obrne. ker naš ne j... 5 posto - zdej pa ne vem, al mu nismo dal pravega imena, al kaj . Ker sliši pa zelooo dobro - tud sosedovega petelina zjutraj, pa je zihr 50m oddaljen.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 7:45:52
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Sicer pa dobro jutro. Sem danse prva, vidim. No, naš je dans že ob 6h stal v posteljici pri ograjici in se smejal - ves naspan. Zdej semga dala pa še malo nazaj, da vsaj kako urco še podrnjoha. Pri nas je blo to ob 2.20 Sam je kar hitro nazaj zaspala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 7:47:53
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya šibam si skuhat kavo, preden se Luka zbudi Aja, še eno vprašanje mam. A se vaši otroci že odzivajo na svoje ime? Ne mislim tko, da se 15x zadereš npr Luka, pa pol le pogleda, ampak tko da 1x pokličeš pa se obrne. ker naš ne j... 5 posto - zdej pa ne vem, al mu nismo dal pravega imena, al kaj . Ker sliši pa zelooo dobro - tud sosedovega petelina zjutraj, pa je zihr 50m oddaljen. Ja, sliši v bistvu kar takoj ( če je ne kaj zamoti ) Luka že zdaj ve, kako ignorirat ( se uči za puberteto )
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.2.2009 7:49:03
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya vsem, ki praznujete - no med junijčki ni nobenega, morda pa kje drugje :) se podpišem pod to
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?