|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
20.2.2009 12:40:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

dobra rekreacijauser posted image a hujšaš?user posted image

ja,tkoleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 551
20.2.2009 13:15:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 552
20.2.2009 14:30:25   
lunca14

Ha,ha,ha................si mi polepšala dan s tole slikcouser posted image ,huda je.............jaz sem od zobarja,mam še dva lepa zobka,čez en mesec pa še dva in imam potem mir spet za par let,če ne 10 let.Spali smo danes spet katastrofalno-ničččččččč,je jokal,pa sem ga guncala,malo tako,pa spet drugače,pa ni šlo in ni šlo...........očitno ga res zobki matrajo,ja naya sem jaz včeraj malo zabluzila s številčenjem zobkovuser posted image ,mu gredo ven zg.enke in dvojke,sp.enke pa ima.Ja,ja,jaz sem bolj blond,pa saj mi je opravičeno,ko že en teden nič ne spim.user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 553
20.2.2009 14:44:03   
Anonimen
Dan,pridne čveke,user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo danes vstali ob 6-ih, pa sem jo dala med nama spat in je rekla mama, ata...amam.Sem kar solzo dobila.user posted image Pa je frajla pojedla in zaspala do 9-ih. Dopoldan spet nič spanja,po kosilu pa v stolčku zaspala.user posted image

Sem pa mal slabe volje, ker od tete  mož umira na intenzivnem oddelku. Iz nedolžnega padca in zloma kolka, je po 3 dneh v bolnici od danes naprej v umetni komi...čakamo najhujše informacije.Možakar pa star 53 letuser posted image kar ne dojemam tega.user posted image

Elektriko mate, smeškote tudi, na sprehodih ste bile, ene so pa porodniško zaslužile z delom.Lepo user posted image user posted image user posted image Mi nismo šli nič ven, no sam za 20 minut.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 554
20.2.2009 15:03:03   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Dan,pridne čveke,user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo danes vstali ob 6-ih, pa sem jo dala med nama spat in je rekla mama, ata...amam.Sem kar solzo dobila.user posted image Pa je frajla pojedla in zaspala do 9-ih. Dopoldan spet nič spanja,po kosilu pa v stolčku zaspala.user posted image

Sem pa mal slabe volje, ker od tete  mož umira na intenzivnem oddelku. Iz nedolžnega padca in zloma kolka, je po 3 dneh v bolnici od danes naprej v umetni komi...čakamo najhujše informacije.Možakar pa star 53 letuser posted image kar ne dojemam tega.user posted image

Elektriko mate, smeškote tudi, na sprehodih ste bile, ene so pa porodniško zaslužile z delom.Lepo user posted image user posted image user posted image Mi nismo šli nič ven, no sam za 20 minut.

Oj Didlinaa

Kako se lepo sliši, ko začnejo amamam, tatat, tejtej.... Tudi meni je full lepo slišat to.  Bravo Sara user posted image user posted image user posted image

Glede  moža od tete: te čisto razumem, smo bili še kak teden nazaj na istem ( oče od mojega user posted image ) in se je HB razpletlo tako, da je danes prišel domov na vikend.
Lahko ti nudim samo user posted image . Mogoče se mu bo pa enako razpletlo.... user posted image user posted image user posted image user posted image . ... upam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 555
20.2.2009 15:10:07   
Anonimen
Žal preveč slabo kažeuser posted image   če se bo sam zlizal bo vredu, drugače tam pomagat nimajo kaj, ker kri je preslaba, na operacijo ne sme zaradi tega, ...en kup težav. Nobenemu ni nič pojamral, da bi bilo prej karkoli narobe.user posted image Osteoporoza zelo zelo huda, dedovana.
vseeno hvala za objem.user posted image

Zdej mam pa sireno user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 556
20.2.2009 15:26:57   
Taanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: christy

dan..o čmrljike kak ste hitreuser posted image

vas niti slučajno ne dohajam,pa ne bom brala za nazaj..samo pozdravim vas na hitrco,preden odfrčimo spet ven..je treba tele dneve izkoristit...se vam kasneje pridružim..papa

O Tanc,evo zate..
user posted image

oooooooooooooooooooooooo Mmmmmmmeeerrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiuser posted image ..lubika malauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,res je cart!!!!
Pa da ne pozabim Lukasa,vauuuuu kako smo že velikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sem pa važna-dobili smo tretji zobek---končno,zgoraj smo dobili dvojkico,pa še zraven bo kmalu ve prišla še ena dvojkicauser posted image user posted image jeeeeeej..kak sem važna...pa da vam povem,na kavču se mi je frajer mali veselo obračal iz trebuha na hrbet-na tleh na puzlih,ni šanc,postavlja se pa ne na vse  štiri,on bi samo sedeluser posted image ..matr sem vesela danes juuupiiiii

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 557
20.2.2009 15:29:36   
Taanikaa
ooo didli mi je žal za stricauser posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 558
20.2.2009 15:31:46   
Taanikaa
da vidimo

< Sporočilo je popravil christy -- 20.2.2009 15:33:47 >

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 559
20.2.2009 15:32:45   
Taanikaa
user posted image  
evo mojo čebelicouser posted image

< Sporočilo je popravil christy -- 20.2.2009 15:33:00 >

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 560
20.2.2009 15:35:36   
Taanikaa
in še..

user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 561
20.2.2009 15:37:36   
Taanikaa
user posted image

evo nekaj slikic da vidite mojega sončkauser posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 562
20.2.2009 15:39:15   
Samsa

user posted image

user posted image
lubica mala - jutri že 9-mesečnica user posted image

Kleo s takšnim načinom hujšanja bi se pa še jaz spopadla user posted image user posted image

user posted image

uvauuuuuuuuuuuuu kaki lepotec... Lari bo user posted image  padla... user posted image user posted image user posted image        user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 563
20.2.2009 15:43:48   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

jaz sem od zobarja,mam še dva lepa zobka,čez en mesec pa še dva in imam potem mir spet za par let,če ne 10 let.Spali smo danes spet katastrofalno-ničččččččč,je jokal,pa sem ga guncala,malo tako,pa spet drugače,pa ni šlo in ni šlo...........očitno ga res zobki matrajo,ja naya sem jaz včeraj malo zabluzila s številčenjem zobkovuser posted image ,mu gredo ven zg.enke in dvojke,sp.enke pa ima.Ja,ja,jaz sem bolj blond,pa saj mi je opravičeno,ko že en teden nič ne spim.user posted image

user posted image user posted image user posted image  za zobarja in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za spanje ( če ne prej, ko bo šel v šolo - s tem sem se jaz pri Lari tolažila user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 564
20.2.2009 15:51:37   
Samsa
Nekaj me zanima: na koliko časa perete posteljnino za user posted image  ?

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 565
20.2.2009 16:06:17   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Nekaj me zanima: na koliko časa perete posteljnino za user posted image  ?

A,JE treba tud to pratuser posted image zakaj mi tega ni nihče povedaluser posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 566
20.2.2009 16:10:07   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: christy

ooo didli mi je žal za stricauser posted image user posted image

..............user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 567
20.2.2009 16:11:06   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

user posted image

user posted image
lubica mala - jutri že 9-mesečnica user posted image

Kleo s takšnim načinom hujšanja bi se pa še jaz spopadla user posted image user posted image

user posted image

uvauuuuuuuuuuuuu kaki lepotec... Lari bo user posted image  padla... user posted image user posted image user posted image        user posted image

..........SE lahko podpišem,res sta oba cukerčka na kvadrat

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 568
20.2.2009 16:11:32   
slovenka
U, lepi ste malički user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz mam tudi že slikice male s probe za dalmatinčka, samo še ne smem objaviti, da je ne spoznate, če se vidimo user posted image user posted image user posted image

Danes prav posebej natika po stanovanju, mi je od sesalca kabel ven spulila, pa ni tako enostavno. No, saj en čas se je trudila.

Meri, 9 mesecev? Je pa naša res od zadaj. Samo zdaj pa bodo res počasi porodniške konec. To kar vidim, ko mala stoji ob sedežni. Jaz sem pa mislila, da ko bo sestrica julija rodila, da bosta moja in njen-a isto videt user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil slovenka -- 20.2.2009 16:15:02 >

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 569
20.2.2009 18:10:04   
lonapo
user posted image

ste čist not padle

user posted image

Mi smo boljš,vročine ni več, smrka še pa kašlja k konj.

Sm pa že od sobote skoz noter in se mi že meša, tko da bom šla jutr kr na pustovanje, sicer še ne vem kaj bom, bom pa ta velzga sabo vzela, oči nej ma pa tamalga.
user posted image

Joj, kolk ste vsi luštkani na slikcahuser posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 570
20.2.2009 18:39:14   
beyba
joj kaki sončki ...prej sem 20 strani nazaj pregledala da bi našla kako slikico pa nič...danes ste ble pa radodarneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 571
20.2.2009 19:58:28   
Samsa
user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 572
20.2.2009 20:05:43   
slovenka
Dober večer user posted image

Mi smo pa prej tako noreli v spalnici, malo sem slekla za kopanje, pa je začela take salte delat po postelji in potem se je še moj metal in se je režala za crknit, pa je hotla stran od njega pobegnit, pa spet gor na njega... Popoldne pa je samo pol urice spala, tako da sva jo šla že ob 19h kopat. Po 15 minutah pa pozvonijo kurenti. Enih 15 jih je bilo, moj je laufal ven, jaz pa malo v brisačo in sva jih gledale čez okno. Saj tako ni vedla, za kaj gre po mojem. Prej so bile tri male maškare, pa sva šle obe do vrat in se tudi ni nič bala. Tako da jutri bo za karneval. Sedaj pa že spi, ati pa na nogometu...

No, potem pa dajmo malo slikice lepit: user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 573
20.2.2009 20:15:35   
alea01
ojla mamičkeuser posted image

Kaj bo dobrega?user posted image  Mi smo kul, celo plazit smo se začeli. če jo gledamo se vrti v krogu od enega do drugega...če pa jo ignoriramo pa plazi...Čudo od otrokauser posted image user posted image

slovenka- mislim, da imamo iste ploščice v kopalniciuser posted image . Luštkane slikice

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 574
20.2.2009 20:28:48   
slovenka
O, Izabelo je tudi začelo zanimat vse okoli user posted image user posted image user posted image user posted image Naša sedaj tako vse natika, da imam občutek, kot da si je prejšnje mesece, ko ni mogla nikamor, vse nagledala, sedaj pa mora sprobat user posted image

Joj, glede ploščic v kopalnici sem pa jaz nekaj šarala - tako da čist enake verjetno niso - imam dvoje vrst, ker sem hotela po tleh rjave, pa jih v tem programu ni. Ono oranžno-bež kombinacija pa čist možno. Zdaj pa je taka dark varianta -

user posted image

za zgornjo kopalnico, ki jo bomo letos rihtali, pa sem rekla, da bo čist bela, pa potem samo dodatki barvni - bo za otroke kopalnica.

Joj, spet jaz in moje barve user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?