Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 20:17:50
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmag Jao kok bo pa moja težka,če ima že sedaj v 32 tednu 2800g Pa kaj te ni dal naš G na merjenje cukra? Tvoja Karolinca bo punca in pol . Saj bo morala biti pri takoooo veliki družini, še posebaj da bo bratom lahko nagajala
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 20:41:14
|
|
|
|
malapikica
|
Dodajam slikce mojga trebuščka: Umetniško ustvarjenje mojega sončka:
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 20:53:58
|
|
|
|
malapikica
|
Rmmaja - iskrene čestitke.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 21:00:31
|
|
|
|
*Junona*
|
Malapikica in Cveta, kaka lepa bušija sta to. Pa tako velika.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 21:00:52
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmag Jao kok bo pa moja težka,če ima že sedaj v 32 tednu 2800g A res? To bo prava šefica. Bravo.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 21:01:53
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Junona ti kar računaj na 4 kg korenjaka - po mojih izkušnjah je bila porodna teža ravno dvakratnik zadnjega UZ, in to do grama natančno. Kaj???? Glede na moj majhen buši, sem kar debelo pogledala, ko je G rekla, tale otročiček je pa kar konkreten. Čakaj, ti pošljem ZS.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 21:03:38
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: april09 Helou nosecke da se na hitrco javim. Zjutraj sem imela se upanje, da so moje bolecine samo posledica pretiravanja v torek (upanja se nisem cisto zatrla ), ker sem bila zjutraj skoraj ok, pa se je iz ure v uro cez dan slabsalo. Zdaj sem spet samo za kavc likat Ju3 imam pregled in bom upam, kaj vec zvedela Malcekvita - mislim, da je edino pravilno, da si sla na bolnisko. Ej,mene je una pot v At cist unicila, pa moj ful lepo vozi. Dolocene zadeve mi ratujejo fuuul napor, pa mi v 1 nosecnosti niso bile Cestitke mamici Rmmaja za dva korenjaka Opa, zacelo se je Jaz sem se odlocila, da bom rodila 28.3. Cveta - hormoni ja.. meni je bilo v prejsnji nosecnosti skoz vroce, drugace pa me skoooz zebe. No tokrat sem ostala med zmrzljivimi Junona - imas pravega korenjaka v busi Grem relaksirat ... April, držim pestke za jutri. Ti se pa le drži svojega imena - april in ne marec ali celo februar, veš? Ti si naša in te ne damo. Hvala za kompliment.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 21:04:05
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. Juno, sem pogledala tvoj trebušček v albumčku in si daleč od bajsike Pa itak se te spomnim iz Pušenjakove ordinacije in ziher nisi krofek No, zdaj pa res šibammmmmmmmm. Hvala. Ampak malo mortadelice sem pa.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 21:04:37
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 Da se še jaz za danes pofočkam in kaj več napišem.... RMMaja - za + . Želim ti, da bi mala čimbolje napredovala ter da se boste potem cartali doma. Junona moj koderček je imel prejšnji teden (31t4d) 2200g in bo že držalo, da naši sedaj ful pridobivajo na teži. Ena je tak luštno zadnjič napisala, da tudi mamice in očkati CSD - ma kakšno srečo imam jaz s temi deklicami v KR. Prvič pridem vzamem papirje in gre. Včerja pridem oddam papirje in grem. JUPI!!! Nič čakanja in kompikacij. Pa še, moj koderček je včeraj tudi uradno dobil svojega očija sedaj bom pa jaz mamica morala povsod dokazovati, da je koderček moj otročiček Bolniška, dopust, porodniška - tole je moj vrstni red od prejšnjega tedna. Do konca meseca sem na bolniški, potem šibam do 12.3 na dopust in potem na porodniško. V službi sem danes opravila še z zadnjimi podrobnostmi in sedaj me čaka samo še uživanje...ups, sem mislila reči KONČNO GNEZDENJE se pričenja Upam, da me moji hormoni ne bodo izdali. Bušiji - ko pride domov moj koder ga napadem za eno fotkanje bušija. Da ne bo naša Detelja samevala, ok. TROJANE - a bo katera aprilčica prinesla kakšen fotoaparat s seboj? Jaz imam doma samo takega z objektivi pa se mi ne da vleči s seboj cele torbe. Tvoj kodrček je tudi že pravi korenjak.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 21:05:09
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. Junonček, živjo, po moje se moramo navadit, da se na tehnologijo ni v celoti za zanest Bom pa od zdaj naprej daljša sporočila kar v wordu pisala in copy/pastala. Jutri pa me ne bo na Trojane, ker imamo family praznovanje, pa še krofov ne smem jest zarad cukrčka, ampak če bi imela čas, bi kljub temu prišla, tako da upam na skorajšnjo ponovitev srečanja aprilčic. Mi pa lohk NinaMM pripelje kak krof v LJ A Štajerke boste kaj prišle v prestolnico morda? Počasi jo moram ucvret domov, skuhat kosilo pa spet v šoloooooooooo papa vsem Škoda. Bo treba ponovit, če ne zdaj, ko smo noseče, pa potem z bebiji.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 21:05:46
|
|
|
|
brigita23
|
alo punce se še jst mal javim. Ste ble kr pridne danes, sem mal brala za nazaj sam sončka pogrešam Jst sem nekoliko boljše, sem večina danes počivala, je bla moja dobra mamica pri men pa me je mal razvajala. Me pa vse boli cel trebuh od napenjanja. A mi lahko poveste kok dam slikco gor? V album jo znam dat tuki pa ne
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 21:10:02
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce se še jst mal javim. Ste ble kr pridne danes, sem mal brala za nazaj sam sončka pogrešam Jst sem nekoliko boljše, sem večina danes počivala, je bla moja dobra mamica pri men pa me je mal razvajala. Me pa vse boli cel trebuh od napenjanja. A mi lahko poveste kok dam slikco gor? V album jo znam dat tuki pa ne Boga. Upam, da boš čimprej zdrava. Glede slikice: greš na shrani.si (mislim, da se moraš registrirat) in potem daš tam brskaj, slikico poiščeš tam ko maš shranjeno na rač in daš shrani, potem pa skopiraš link na forum. Upam, da sem vsaj malo razumljivo razložila.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 21:38:37
|
|
|
|
brigita23
|
malapikica in cveta-lepa bušija zelo. Jst bom pa svojega jutri poslikala in dala slikce gor, danes sem preveč zmozgana. junoca-hvala se bom jutri s tem matrala, ko boste vse na srečanju fajn krofe mazale, jst pa se bom s forumom ubadala, pa monologe pisala .
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 22:50:45
|
|
|
|
angelito
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina angelito, za sekundo sem te prehitela pa kje si ti meni? heeeeeejjjjj.... soriiiiii... ful norisnica - kot da ne bi bla na dopustu jutri prides na krofke na trojane? daj ti posljem kaksen ZS cez vikend, ko bo (upam) malo vec casa... cav bav
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 7:17:39
|
|
|
|
Pat74
|
Lepo jutro vsem! April09 dobro opravi pri G. Šibam, ker moram eno peljat v šolo, drugo pa v vrtec.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 8:35:12
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aja, Sonček, super, da že urejaš seznam bušijev Ja malo pa res cveta:ja jaz prinesem fotkiča poleg ,da se bomo slikale kako se "bašemo" s krofi-njasmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii I kako lep bušiii maš že hiti na naš seznam samo napiši mi še prosim kateri teden in dan je malapikica:iii kako lep buši ,pa kako lepo poslikan.tUDI TI MI LAHKO NAPIŠEŠ TEDNE april in ostale :srečno danes na pregledih in obvezno želimo poročilo slišat
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 8:35:15
|
|
|
|
sonček85
|
APRILSKE NOSEČKE IN NJENI BUŠIJI Detelja32t6d Cveta28 malapikica
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 8:35:18
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 A mi lahko poveste kok dam slikco gor? V album jo znam dat tuki pa ne lahko daš pa v album in ga jst potem dam gor,ni panike
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 8:55:04
|
|
|
|
brigita23
|
dobro jutro lepotičke Zopet lep dan, zunaj sije sonček in dan je kar lepši. Moj sonček že tudi veselo brca mamico v rebra in jo priganja k zajtrku . Danes sva spala proti drugim dnevom super in se tudi bolje počuti. Mi je pa ful hudo ko berem kok se boste fajn s krofi basale na trojanih, pa ne bom mogla temu prisustvovati. Boste pa po moje ful fajn zgledale, tam na kupu tolk nosečk z takimi lepimi bušiji . sonček-naj te pohvalim, da si zelo lepo naredila seznam rojenih dojenčkov, na katerem že imamo dvojčke . Zdej pa vidim, da počasi gre zares. Sva zvečer z mojim mal skupaj gledala, pa je reku:"Ja ta sonček je pa res pridna, da vam tkole lepo naredi" . No pol bom pa js svojga bušija res raje kr v album dala pa ga boš ti prebekslala. Ti javim ko ga poslikam.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 8:55:12
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 cveta:ja jaz prinesem fotkiča poleg ,da se bomo slikale kako se "bašemo" s krofi-njasmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii I kako lep bušiii maš že hiti na naš seznam samo napiši mi še prosim kateri teden in dan je Hvala danes bo še predstavitev v živo Drugače smo se pa slikali včeraj, ko smo bili stari 32t6dtako kot detelja
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 9:04:46
|
|
|
|
detelja
|
a se že kaj pripravljate na krofe? ...pomurke nosečke imamo danes tudi srečanje končno smo se zmenile ene so že prej rodile... aja, čestitke prvi aprilčici za sončka mi pa smo danes dopolnili 33 t.....še 7 tednov do velikega dne...upam, da bomo prigurali do tja.... eno vpr. ima mogoča katera občasno kakšno zbadanje oz. tako ostro bolečino v nožnici (ta bolečina,skelenje ne traja dolgo)?...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 10:54:10
|
|
|
|
NinaMM
|
Živjo! Iz ultrazvoka... Vse ok Pri 32 t in 2 dni je naša pupa težka 1800 g. Pretoki so super, leži pa že obrnjena na glavo, s hrbtom na desni strani trenutno. Naslednji pregled imam 4.3. SIcer pa me je danes ponoči prvič full bolel trebuh, sem se kar ustrašila. Malo je tudi otrdeval, ampak ne zelo. Mi je rekla ginekologinja, naj kar pridem, če bi se slučajno ponovilo... Ampak ni nič kaj hujšega. Danes pa KROFIIIIII!!!!!!!!! Še dobro, da sem že napopala medvedka "otrok v avtu", danes bomo kar tri nosečke! Se vidimo kmalu, zdaj grem še malo pospravit stanovanje...
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 11:01:50
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
Ojla, ve mate pa srečanje dons...fajn se mejte...pa še kak krof zame pojejte Moj možek je šel pogledat Brevi voziček, mu je tudi všeč. Pa probal ga je dati v avto in pravi, da gre noter, ampak je treba sneti gume Sonček, a ti si probala namestiti tudi lupinico v avto? Baje se to naredi z varnostnim pasom. S ful ne predstavljam. Drgač ste ble pa vse že na CSD, a ne? Rabiš vlogo S-1/1, prilogo S-1 in potrdilo ginekologa. To je vse? S tem dobiš tiste prve tri mesece. A pol za drugi del (še tistih 9 mesecev) moraš še kaj nositi? Kok časa ste pa čakale na odločbo? Čestitke prvi mamici aprilčici in njenima junakoma
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 11:07:08
|
|
|
|
*Junona*
|
Jutro. No, zame je že ornk dan, sem bla že full pridna. Sem celo stanovanje generalno pospravila, sem pucala 2 uri ko norc. Zdej sm pa ko cota. Se hitro utrudim, težje se prepognem...uff, kaj še bo. Ja, danes pa srečanje. Čestitke za preglede.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 11:49:18
|
|
|
|
malcekvita
|
dobro jutro, lepo vreme, do 10 sem spala in se zbudila spočita. moram v trgovino nabavit tedensko zalogo hrane, pol pa kuhat. pospravljala ne bom nič, bom kar mir dala. sem ponoči spet imela rahle krčke v trebuhu, moj princ se preteguje po svoji posteljici, da se moram fajn zravnat, ker mi pritiska na rebra in pljuča in spodaj mam občutek, da bo kar z nogicami ven pogledal . zaradi tega diham ko slon . no sej važno je samo to, da se dobro počuti v mojem trebuščku. April09 jst sem pa razmišljala o 26.3. za datum poroda . Ampak ni vrag da ne bova zdržali do aprila, kaj? Uradno imam PDP 1.4.2009, ti imaš pa nekaj dni za mano. bomo pa ležale na glavi, do aprila vse ki se danes dobite, maksimalno uživajte v čveku in krofih.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?