Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 14:58:55
|
|
|
|
srecka82
|
Junona: Poznam vse babice v CE porodnišnici. meni so vse vredu, seveda p ajih jaz gledam z drugega zornega kota. profesionalno jih nisem mogla še nikoli videti. Upam, da boste vse imele najboljše babice ob sebi, ker to res veliko pomeni. A sem jaz prav prebrala?! Že imamo prvo aprilsko mamico? Čestitam Maji, atiju in njenima otročkoma. Da bodo čim prej prišli domov in se veliko cartali. Sedaj pa šibam, ker imam za oprati eno goro cot ...3 pralne stroje. Uffffffffffffffff. čao čao
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 15:00:30
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 dobro jutro punce Zopet lepo jutro, jaz pa sem še kar v horizontali. Ponoči nismo skoraj nič spali do ene 5-6h zjutraj, potem pa mi je končno uspelo malce zadremati. Bruham vsaj zaenkrat ne več, tudi linex je malce pomagal, sem pa imela zato celo noč močne krče v spodnjem delu trebuha in nogah, ker nisem smela pit magnezija, zaradi prebave . Baje je zunaj kr mrzlo me je potolažil moj dragi ko mi je prinesel zajtrk . sonček- sem videla, da si klicala, vendar sem še pančala, zaradi neprespane noči. Upam da sta se z junonco še zame posladkale in spile brezkofeinsko kavico. junonca-kako je bilo na pregledu? Komaj čakam da javiš, kolk ste že veliki in če ste že obrnjeni z glavico navzdol... detelja-joooo kok lep buši, bi se mogle s telimi našimi bušiji vse v vrsto postavit pa da nas bi en sliku , kok bi ble seksi . nmag-sej tudi nas vse boli Ok, poročam... urin, pritisk ok, imam 0,5kg manj kot nazadnje - jupi. UZ: sej ne vem, če je tole res ali je napaka pri merjenju - naš ima 2kg(3 tedne nazaj pa 1100 gramov), sem pa v 31. tednu. Z glavico smo obrnjeni dol. Smo pa usteke odpirali med pregledom... iii, kak lepo. Prosim, če mi lahko tiste, ki ste imele UZ okoli 30. in 31. tedna napišete težo vaših . Hvala.
< Sporočilo je popravil *Junona* -- 19.2.2009 15:01:33 >
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 15:03:11
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82 Junona: Poznam vse babice v CE porodnišnici. meni so vse vredu, seveda p ajih jaz gledam z drugega zornega kota. profesionalno jih nisem mogla še nikoli videti. Upam, da boste vse imele najboljše babice ob sebi, ker to res veliko pomeni. A sem jaz prav prebrala?! Že imamo prvo aprilsko mamico? Čestitam Maji, atiju in njenima otročkoma. Da bodo čim prej prišli domov in se veliko cartali. Sedaj pa šibam, ker imam za oprati eno goro cot ...3 pralne stroje. Uffffffffffffffff. čao čao Verjetno je tudi tako, da takšen kot si ti do njih, so one do tebe. Če mamica noče sodelovati (kar je za njeno slabo), se babica sigurno malo razjezi. In tako je prav.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 15:05:23
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 dobro jutro punce Zopet lepo jutro, jaz pa sem še kar v horizontali. Ponoči nismo skoraj nič spali do ene 5-6h zjutraj, potem pa mi je končno uspelo malce zadremati. Bruham vsaj zaenkrat ne več, tudi linex je malce pomagal, sem pa imela zato celo noč močne krče v spodnjem delu trebuha in nogah, ker nisem smela pit magnezija, zaradi prebave . Baje je zunaj kr mrzlo me je potolažil moj dragi ko mi je prinesel zajtrk . sonček- sem videla, da si klicala, vendar sem še pančala, zaradi neprespane noči. Upam da sta se z junonco še zame posladkale in spile brezkofeinsko kavico. junonca-kako je bilo na pregledu? Komaj čakam da javiš, kolk ste že veliki in če ste že obrnjeni z glavico navzdol... detelja-joooo kok lep buši, bi se mogle s telimi našimi bušiji vse v vrsto postavit pa da nas bi en sliku , kok bi ble seksi . nmag-sej tudi nas vse boli Ok, poročam... urin, pritisk ok, imam 0,5kg manj kot nazadnje - jupi. UZ: sej ne vem, če je tole res ali je napaka pri merjenju - naš ima 2kg(3 tedne nazaj pa 1100 gramov), sem pa v 31. tednu. Z glavico smo obrnjeni dol. Smo pa usteke odpirali med pregledom... iii, kak lepo. Prosim, če mi lahko tiste, ki ste imele UZ okoli 30. in 31. tedna napišete težo vaših . Hvala. SUPER ZA PREGLED po moje bo teža čist ok. ker sem jaz imela prejšni teden UZ 30t 1600g. Kak ti vela da si vidla obrazek, naš ga pa ni hotel pokazt, pa sva ga z G pol ure prosle .
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 15:07:33
|
|
|
|
brigita23
|
junonca-KDAJ GREŠ TI V MŠ? Jst sem naju prijavila in grema 10.3.09 ob 9.30h. A boš ti z dragim hodla?
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 15:17:05
|
|
|
|
malcekvita
|
ČESTITKE NAŠI PRVI APRILČICI!!!! Naj bojo vsi zdravi, in naj se čimprej poredita, da bojo lahko čimprej uživali v domačem okolju .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 15:22:29
|
|
|
|
malcekvita
|
aja pa še to: od jutri naprej sem na bolniški, čez 9 dni pa je itak že uradno porodniška. V trebuhu pa čutim tiščanje navzdol zato ker menda moj pritiska z nogicami navzdol... Pa fajn se preteguje, tako da mi kar dviguje rebra. Junona pomoje si glede TT svojega prav razumela. Naš je bil v 33. tednu težak 2100 g.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 15:27:06
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita aja pa še to: od jutri naprej sem na bolniški, čez 9 dni pa je itak že uradno porodniška. V trebuhu pa čutim tiščanje navzdol zato ker menda moj pritiska z nogicami navzdol... Pa fajn se preteguje, tako da mi kar dviguje rebra. Junona pomoje si glede TT svojega prav razumela. Naš je bil v 33. tednu težak 2100 g. Uh, pridna. Ti začneš s porodniško 5.3, ne? Jst pa 4.3.....moram po 1.3. še papirje oddat. Pa se tudi na nas začenja končno dočakano lepo obdob je
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 15:37:13
|
|
|
|
nmag
|
Rmmaja, čestitke in srečno vsem trem.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 15:43:53
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 junonca-KDAJ GREŠ TI V MŠ? Jst sem naju prijavila in grema 10.3.09 ob 9.30h. A boš ti z dragim hodla? Js sem tudi prijavljena 10.3. ob 9.30, ampak na žalost mojega dragega ne bo zraven, ker ne dobi dopusta. Jupi, sem vesela, da bomo skupaj. Kako se počutiš danes, je kaj bolje?
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 15:45:22
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita aja pa še to: od jutri naprej sem na bolniški, čez 9 dni pa je itak že uradno porodniška. V trebuhu pa čutim tiščanje navzdol zato ker menda moj pritiska z nogicami navzdol... Pa fajn se preteguje, tako da mi kar dviguje rebra. Junona pomoje si glede TT svojega prav razumela. Naš je bil v 33. tednu težak 2100 g. Malcekvita, hvala. A bebi ti pa takole nagaja? Moj se tudi zdajle nekaj preteguje, ga čutim na treh straneh hkrati. Fajni obutek.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 15:46:29
|
|
|
|
*Junona*
|
Aja, Sonček, super, da že urejaš seznam bušijev. Pridna. Detelja, ti pa imaš čast biti prva na seznamu buškomanije. Jaz tudi morem poslikati svojega krofeka.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 16:00:20
|
|
|
|
ella.
|
Dragice moje, v torek sem napisala celo poročilo in miljon enih zadev, pa me je ven vrglo in sem včeraj in danes "užaljeno" malo špricala javljanje na portal, zdajle pa priletim in vidim, da se je že začelo??!!! ČESTITKE PRVI APRILSKI MAMICI in njenim trem mušketirjem!! Še dobro, da sem jaz med zadnjimi aprilkami in imam še čas se pripraviti na veliki dogodek, ker če bi me doletel zdaj, priznam da bi me močno presenetil, ker nimam še nič ornk prirpavljenega...edino v voziček bi ga lahko dali, pa še to napol oblečenega. In mami MAJA mi je dala zalet, da v naslendjih 14 dneh nabavim vse, do srede marca pa še sobico spedenamo , ker...nikoli ne veš Junonca, men se tudi zdi, da je teža vašega dojenčkota prava. Meni so ga tehtali v 28t in 5 dni, pa je imel 1390g, en teden kasneje (me je dvakrat pogledala zaradi suma motnje v presnavljanju glukoze) torej v 29 tednu in 5 dni, pa je imel 1700g...torej tri deke na teden. Je pa rekla, da je malo velik....zato sva zdaj na dieti in čez 14 dni speet kontrola teže in velikosti. Detelja, tvoj buši je pa k žoga, tko lepo in pravilno zaobljen, jupiiiii Ej punce, a se bomo pofotkale do konca meseca in dale kolaž trebuškov na portal????? Vidim, da ste bolj lene, bi vas morala ena priganjat...mogoče... K? dej no sonček, pomagiiiii
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 16:08:43
|
|
|
|
*Junona*
|
Ellca, pozdravljena. Je pa res jeza, ko napišeš cel roman, potem pa ne objavi. Je že mene tudi razjezilo. Kako si kaj? Prideš jutri na srečanje? Upam, da in da se spoznamo. Ja, naš dojenčko bo po teži zgleda po meni.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 16:38:20
|
|
|
|
ella.
|
Junonček, živjo, po moje se moramo navadit, da se na tehnologijo ni v celoti za zanest Bom pa od zdaj naprej daljša sporočila kar v wordu pisala in copy/pastala. Jutri pa me ne bo na Trojane, ker imamo family praznovanje, pa še krofov ne smem jest zarad cukrčka, ampak če bi imela čas, bi kljub temu prišla, tako da upam na skorajšnjo ponovitev srečanja aprilčic. Mi pa lohk NinaMM pripelje kak krof v LJ A Štajerke boste kaj prišle v prestolnico morda? Počasi jo moram ucvret domov, skuhat kosilo pa spet v šoloooooooooo papa vsem
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 16:40:45
|
|
|
|
ella.
|
Juno, sem pogledala tvoj trebušček v albumčku in si daleč od bajsike Pa itak se te spomnim iz Pušenjakove ordinacije in ziher nisi krofek No, zdaj pa res šibammmmmmmmm.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 16:41:12
|
|
|
|
janja*
|
rmmaja čestitke za dva korenjaka.Pa seveda čestitke tebi,ki si se najbolj matrala. Detelja tebi pa čestitke za tako lep trebušček.Tako lepe pravilne oblike je.Juhu.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 17:00:18
|
|
|
|
Cveta28
|
Da se še jaz za danes pofočkam in kaj več napišem.... RMMaja - za + . Želim ti, da bi mala čimbolje napredovala ter da se boste potem cartali doma. Junona moj koderček je imel prejšnji teden (31t4d) 2200g in bo že držalo, da naši sedaj ful pridobivajo na teži. Ena je tak luštno zadnjič napisala, da tudi mamice in očkati CSD - ma kakšno srečo imam jaz s temi deklicami v KR. Prvič pridem vzamem papirje in gre. Včerja pridem oddam papirje in grem. JUPI!!! Nič čakanja in kompikacij. Pa še, moj koderček je včeraj tudi uradno dobil svojega očija sedaj bom pa jaz mamica morala povsod dokazovati, da je koderček moj otročiček Bolniška, dopust, porodniška - tole je moj vrstni red od prejšnjega tedna. Do konca meseca sem na bolniški, potem šibam do 12.3 na dopust in potem na porodniško. V službi sem danes opravila še z zadnjimi podrobnostmi in sedaj me čaka samo še uživanje...ups, sem mislila reči KONČNO GNEZDENJE se pričenja Upam, da me moji hormoni ne bodo izdali. Bušiji - ko pride domov moj koder ga napadem za eno fotkanje bušija. Da ne bo naša Detelja samevala, ok. TROJANE - a bo katera aprilčica prinesla kakšen fotoaparat s seboj? Jaz imam doma samo takega z objektivi pa se mi ne da vleči s seboj cele torbe.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 17:03:06
|
|
|
|
Cveta28
|
Še eno vprašanje - a ima katera probleme, da ji je non stop ful vroče? jaz sem včeraj uspela zluftati flat na 16 stopinj in je mojemu dokončno prekipelo. Po naravi sem sicer bolj zmrzljiv človek ampak zadnje tedne mi je pa noro vroče...hormoni, ha
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 17:05:41
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmag No za našo Karolinco pa imam že skoraj vse pripravljeno,to mi je pa ratalo.Pripravit moram samo še cunjice za njo za domov in zame,pa mojo torbo za v porodnišnico.Moram pa še na socialo si zrihtat za porodniško,samo se mi kar ne gre,pri nas je to v drugem štuku,brez dvigala pa mi ni jasno kako bom gor prlezla,moram it že zjutraj ,da bom do 12h prišla do druzga štuka ...ja težka je tale peta. Tale Karolinca je pa že prava donda, a ne. Lej, ti samo zalet vzemi in do prvega štuka boš prišla ravno na malico. Do drugega bo že kosilo ampak raje pomisli kako hitro boš dol
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 17:58:16
|
|
|
|
malcekvita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 Še eno vprašanje - a ima katera probleme, da ji je non stop ful vroče? jaz sem včeraj uspela zluftati flat na 16 stopinj in je mojemu dokončno prekipelo. Po naravi sem sicer bolj zmrzljiv človek ampak zadnje tedne mi je pa noro vroče...hormoni, ha ja ja tud meni je vroče in to zeloooo. včasih sem bla tudi bolj zmrznjena kot ne. zgleda da bo re držalo, da so krivi hormoni.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 18:11:26
|
|
|
|
april09
|
Helou nosecke da se na hitrco javim. Zjutraj sem imela se upanje, da so moje bolecine samo posledica pretiravanja v torek (upanja se nisem cisto zatrla ), ker sem bila zjutraj skoraj ok, pa se je iz ure v uro cez dan slabsalo. Zdaj sem spet samo za kavc likat Ju3 imam pregled in bom upam, kaj vec zvedela Malcekvita - mislim, da je edino pravilno, da si sla na bolnisko. Ej,mene je una pot v At cist unicila, pa moj ful lepo vozi. Dolocene zadeve mi ratujejo fuuul napor, pa mi v 1 nosecnosti niso bile Cestitke mamici Rmmaja za dva korenjaka Opa, zacelo se je Jaz sem se odlocila, da bom rodila 28.3. Cveta - hormoni ja.. meni je bilo v prejsnji nosecnosti skoz vroce, drugace pa me skoooz zebe. No tokrat sem ostala med zmrzljivimi Junona - imas pravega korenjaka v busi Grem relaksirat ...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 18:57:58
|
|
|
|
Pat74
|
Junona ti kar računaj na 4 kg korenjaka - po mojih izkušnjah je bila porodna teža ravno dvakratnik zadnjega UZ, in to do grama natančno.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 20:09:51
|
|
|
|
nmag
|
Jao kok bo pa moja težka,če ima že sedaj v 32 tednu 2800g
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.2.2009 20:16:17
|
|
|
|
Cveta28
|
Obljuba dela dolg...koder je ravnokar posnel tole fotko mojega bušija.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?