Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 20:58:57
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 so čist pozable na nas Mogoče samo intenzivno prebavljajo...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 21:07:09
|
|
|
|
brigita23
|
zgleda, da se danes ne bojo nič javle.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 21:15:48
|
|
|
|
sonček85
|
tabletka:jeee me veseli da ga boste vi tudi imeli,jaz komaj čakam ,da ga pripeljemo domov štorkljica:čestitke za evo se javljam ,sem prišla pred 1 h domov ,pojedla še 1 krof(ne čokoladnega ,ker jih je zmanjkalo ) Z Junonco sva čakali naše čvekice,ker je bila gužva na cesti ,potem smo se lepo spoznale in punce so vse tko zelo prijetne in luštne,prave čveke smo bile.Najedle smo se krofov ,še za domov vsaka nekaj Bilo nas je 5(Junona,Sonček,angelito,nina,cvetka ) in res jih je bilo super spoznat,komaj čakam naslednje srečanje Slikice pošljem in pokažem jutri tudi krofa ki smo ga slikale Smo pa čvekale kar 4h in moram povedat da je tko hitro minilo ,da se mi niti ni zdelo da smo tam že 4h,še bi kr čvekale a so imele LJ še dolgo pot pred sabo
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 20.2.2009 21:16:47 >
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 21:15:52
|
|
|
|
sonček85
|
APRILSKE NOSEČKE IN NJENI BUŠIJI Detelja/32t6d Cveta28/32t6d malapikica Brigita23/ 32t2d L&L/ 32t
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 21:29:24
|
|
|
|
*Junona*
|
Evo mene. Poročilo: bilo je super, smo čvekale in še nam ni zmanjkalo tem... punce so krasne, vse bodo super mamice. Upam, da še kdaj ponovimo srečanje in da nas bo veliiiiko. Jaz sem že stuširana, lase imam oprane, zdaj pa grema z dragim en filmček pogledat. Mi je pa rekel, ko sem prišla domov: "Kako je dolgčas ko te ni." Kar naj si mal probajo, kok je, če nas ni doma. Lahko noč aprilčice, lepo spite in božajte svoje lepe bušije.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 21:30:26
|
|
|
|
*Junona*
|
Cveta28, vidim te, da si gor...
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 21:36:03
|
|
|
|
Cveta28
|
Današnji trojanski krofki so bili fantastični, družba 5 nosečnic pa tudi Vse pupe so super in komaj čakam na reunion, če ne prej pa z . Na hitro še eno anekdota od danes: Ko smo odhajale so nas za sosednjo mizo spraševali kaj počnemo s takimi , pa smo jim odvrnile da smo jih dobile od krofov
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 21:36:56
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Cveta28, vidim te, da si gor... Ups, ne jaz ampak moj koder. Stran pa imam skoraj vedno odprto
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 22:04:47
|
|
|
|
brigita23
|
super punce, sam da set se imele lepo in da ste se še za nas napapale krofov , to da boste bomo super mamice pa je tako ali tako jasno . Bo pa še zagotova kakšno srečanje padlo, če ne prej pa potem z našimi sončki. Lepe sanje vsem, me ko nismo bile na Trojanih bomo sanjale krofe, ve ki ste pa bile pa sanjite kaj sladkega. PA PA
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 20.2.2009 22:06:23
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 tabletka:jeee me veseli da ga boste vi tudi imeli,jaz komaj čakam ,da ga pripeljemo domov štorkljica:čestitke za evo se javljam ,sem prišla pred 1 h domov ,pojedla še 1 krof(ne čokoladnega ,ker jih je zmanjkalo ) Z Junonco sva čakali naše čvekice,ker je bila gužva na cesti ,potem smo se lepo spoznale in punce so vse tko zelo prijetne in luštne,prave čveke smo bile.Najedle smo se krofov ,še za domov vsaka nekaj Bilo nas je 5(Junona,Sonček,angelito,nina,cvetka ) in res jih je bilo super spoznat,komaj čakam naslednje srečanje Slikice pošljem in pokažem jutri tudi krofa ki smo ga slikale Smo pa čvekale kar 4h in moram povedat da je tko hitro minilo ,da se mi niti ni zdelo da smo tam že 4h,še bi kr čvekale a so imele LJ še dolgo pot pred sabo aja sam še neki sonček, hvala ko si dala slikco gor, pa jst sem noseča 31t2d . nočko
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 21.2.2009 8:26:46
|
|
|
|
brigita23
|
dobro jutro zaspanke Očitno sem včeraj zadnja napisala post in danes prva , mi je pa res dolg čas...se vidi da sem bolana. Danes sem veliko boljše, sem že popapala en domač krof ko mi ga je sestrca prinesla . Drugače sem pa ful slabe volje, ko vidim kako lepo vreme je, midva sva pa odpovedala morje . Sem šla kr kruh pečit, upam da mi uspe . Želim vam lepo prebujanje, jst pa pečem , ste potem vse lepo vabljene na vroč kruh. Za zdaj pa sem vam pripravila slastno kavico....brezkofeinsko ]
< Sporočilo je popravil brigita23 -- 21.2.2009 8:27:22 >
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 21.2.2009 8:30:19
|
|
|
|
Pat74
|
Lepo jutro še od mene! Moji punci sta še maškari - princesa in Pika Nogavička - jest se pa ne bom našemla, mam že trebuh, pa bom kar krof, kot je že včeraj nmag napisala . Tudi jest se spravljam k peki kruha, pa najbrž kakšne miške še ocvrem, ker se mi krofov ne da delat. Pa lep vikend vsem!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 21.2.2009 8:36:54
|
|
|
|
L & L
|
Dobr jutrčk še od mene. Hvala ker ste me dale med trebuščke in to s sinkotom hvala. Brigita 32 hvala za tako slastno kavico, jaz si bom tut zdela eno privoščila , potem gremo pa v MAŠKARE. U kruhek pečete njami pa še tko lepo diši mmmmmmmmmm. Mah pridne ste vse jaz grem pa kr na krofe k moji mami tam so najboljši Lepo se imejte in veselega pusta hrusta.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 21.2.2009 9:14:54
|
|
|
|
janja*
|
Dobro jutro punce.Komaj mi je ratalo dati fotko gor.saj ni teško,če ti nič ne nagaja.Jutri dopolnim polnih 35 tednov.Slikico vam pošiljam,če se slučajno ne bom utegnila več slikati v enem kosu.Danes gremo na roglo in bomo malo uživali,ko pa pridem domov pa ne bo časa za slikanje,ker moram še kar nekaj stvari urediti,potem me pa lahko že kaj preseneti.Lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 21.2.2009 9:17:22
|
|
|
|
janja*
|
Sonček 85 ti pa boš poskrbela,da boš dala še mojga bušija gor.Ti to obvladaš.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 21.2.2009 9:41:26
|
|
|
|
brigita23
|
janja- joooo kak lep buši
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 21.2.2009 9:43:34
|
|
|
|
malcekvita
|
dobro jutro punce, vidim da ste se imele včeraj ino na Trojanah . jst sem pa imela noč spet pokvarjeno, ker me je križ takooo bolel, da sem se komaj obračala iz enega boka na drugega. Moj dragi je spet v stanovanju in se ukvarja z adaptacijo. jst pa spet tako kot vsako soboto in nedeljo tukaj v tem stanovanju samevam. mater sem jezna, ker se kar noče pokazat konec del v novem stanovanju. to pa je tko, če se sam ukvarja s polaganjem ploščic, pa z beljenjem, pa nekaj izolacije je moral postavljat, ker sem jaz tko hotla... edino vodovodarska in električarska dela sva prepustila stručkotom. hja, moj dragi se je v študentskih letih preživljal s takimi deli, ker ni želel miloščine od svojega očeta. zdej pa pravi, da noče nobenega najemat, ker ne bojo naredili tako kot si je on zamislil... grrrr, zamislite si tole kombinacijo računalničar, ki opravlja taka dela, na drugi strni pa mene tečno nosečko, ki grozi, da če ne bo v tem in tem roku to in to narejeno, pa pokličem prave mojstre, naj že enkrat uredijo zadevo do konca . ja danes bom torej SPET SAMA, z bebijem seveda
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 21.2.2009 10:18:57
|
|
|
|
angelito
|
zdravo babe vceraj je bilo res lustno na trojanah in krofi so bili noro dobri!!! ... in da ne govorim o kremsnitah, ki so bile ogromne in so izgledale slastne... a jih na koncu nismo poskusile ... sem pa ze pozabila kako veliki so trojanski krofi... punce so lustne in simpaticne... in seveda prave cveke... nikakor ni bilo nobenih tezav s temami pogovora ... definitivno moramo ponoviti srecanje - najbrz ze takrat, ko bomo spet vitke in slank in bomo imele ob sebi ze male kricace... ker casa je relativno malo... samo se 2x se obrnemo, pa bodo nasi ze tu... aja, se tole... od soncka aleks je na govejo musko tok plesal ... pravi veseljak bo... soncek - a mas kakega muzkontarja ali pa folklorista v druzini? lep vikend vam zelim srecke
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 21.2.2009 10:49:05
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: angelito zdravo babe vceraj je bilo res lustno na trojanah in krofi so bili noro dobri!!! ... in da ne govorim o kremsnitah, ki so bile ogromne in so izgledale slastne... a jih na koncu nismo poskusile ... sem pa ze pozabila kako veliki so trojanski krofi... punce so lustne in simpaticne... in seveda prave cveke... nikakor ni bilo nobenih tezav s temami pogovora ... definitivno moramo ponoviti srecanje - najbrz ze takrat, ko bomo spet vitke in slank in bomo imele ob sebi ze male kricace... ker casa je relativno malo... samo se 2x se obrnemo, pa bodo nasi ze tu... aja, se tole... od soncka aleks je na govejo musko tok plesal ... pravi veseljak bo... soncek - a mas kakega muzkontarja ali pa folklorista v druzini? lep vikend vam zelim srecke Ja, mali Aleks je pravi Slovenec, hura za njega! Ja, zdle bi pa pasala tista kremšnita, pa čokoladni krof tudi.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 21.2.2009 10:49:56
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 dobro jutro zaspanke Očitno sem včeraj zadnja napisala post in danes prva , mi je pa res dolg čas...se vidi da sem bolana. Danes sem veliko boljše, sem že popapala en domač krof ko mi ga je sestrca prinesla . Drugače sem pa ful slabe volje, ko vidim kako lepo vreme je, midva sva pa odpovedala morje . Sem šla kr kruh pečit, upam da mi uspe . Želim vam lepo prebujanje, jst pa pečem , ste potem vse lepo vabljene na vroč kruh. Za zdaj pa sem vam pripravila slastno kavico....brezkofeinsko ] Hvala za kavico in ovabilo na kruheka. Me veseli, da si bojše. Brigitka, ko boš pa čisto zdrava pa sporoči, da se dobimo na pijački.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 21.2.2009 10:50:16
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Cveta28, vidim te, da si gor... Ups, ne jaz ampak moj koder. Stran pa imam skoraj vedno odprto Je tvoj več gor ko ti.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 21.2.2009 10:50:53
|
|
|
|
malapikica
|
Me veseli, da ste se imele lepo na srečanju. Jaz bom pa danes mojega sinčka peljala na pustovanje in se bova kar tam krofov napokala. Slikice trebuščkov pa so res lepe. Moj je bil slikan 31t5d. Jaz sem nesla papirje na CSD 18.2. in sem včeraj 20.2. že dobila odločbo. Sem bila kar presenečena. Drugače pa smo ta teden prečekirali vso opremo za , ki jo že imamo. Naročili smo samo novo previjalno. Pa preko Galeba sem naročila še eno posteljnino in AC401. Bi morala vse dobiti naslednji teden.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 21.2.2009 10:51:15
|
|
|
|
*Junona*
|
Joj, kak imate lepe bušije. Moj je majhen proti vašim, no, saj sem tudi noseča tri tedne manj, ampak vseeno... Kaj ste kvas jedle?
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 21.2.2009 10:52:06
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica Me veseli, da ste se imele lepo na srečanju. Jaz bom pa danes mojega sinčka peljala na pustovanje in se bova kar tam krofov napokala. Slikice trebuščkov pa so res lepe. Moj je bil slikan 31t5d. Jaz sem nesla papirje na CSD 18.2. in sem včeraj 20.2. že dobila odločbo. Sem bila kar presenečena. Drugače pa smo ta teden prečekirali vso opremo za , ki jo že imamo. Naročili smo samo novo previjalno. Pa preko Galeba sem naročila še eno posteljnino in AC401. Bi morala vse dobiti naslednji teden. Jaz tudi kupujem AC401. Kje imajo najbolj ugodno?
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 21.2.2009 10:53:51
|
|
|
|
*Junona*
|
Js sem pa kosilo že skuhala, tako da lahko grem počasi v miru krofke delat. Potem pa na rojstni dan. Spet se bom napokala. Angelito, ti se mi pa tako znana zdiš od nekod prej, pa ne vem, kam bi te dala... si mogoče rokomet trenirala?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?