|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
19.2.2009 14:58:55   
srecka82
Junona: Poznam vse babice v CE porodnišnici. meni so vse vredu, seveda p ajih jaz gledam z drugega zornega kota. profesionalno jih nisem mogla še nikoli videti. user posted image  Upam, da boste vse imele najboljše babice ob sebi, ker to res veliko pomeni.

A sem jaz prav prebrala?! Že imamo prvo aprilsko mamico? Čestitam Maji, atiju in njenima otročkoma. Da bodo čim prej prišli domov in se veliko cartali.

Sedaj pa šibam, ker imam za oprati eno goro cotuser posted image ...3 pralne stroje. Uffffffffffffffff.

čao čao

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
19.2.2009 15:00:30   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

dobro jutro punce

Zopet lepo jutro, jaz pa sem še kar v horizontali. Ponoči nismo skoraj nič spali do ene 5-6h zjutraj, potem pa mi je končno uspelo malce zadremati. Bruham vsaj zaenkrat ne več, tudi linex je malce pomagal, sem pa imela zato celo noč močne krče v spodnjem delu trebuha in nogah, ker nisem smela pit magnezija, zaradi prebaveuser posted image .

Baje je zunaj kr mrzlo me je potolažil moj dragi ko mi je prinesel zajtrkuser posted image .

sonček- sem videla, da si klicala, vendar sem še pančala, zaradi neprespane noči. Upam da sta se z junonco še zame posladkale in spile brezkofeinsko kavico. user posted image

junonca-kako je bilo na pregledu? Komaj čakam da javiš, kolk ste že veliki in če ste že obrnjeni z glavico navzdol...

detelja-joooo kok lep buši, bi se mogle s telimi našimi bušiji vse v vrsto postavit pa da nas bi en slikuuser posted image , kok bi ble seksiuser posted image .

nmag-sej tudi nas vse boliuser posted image

Ok, poročam... urin, pritisk ok, imam 0,5kg manj kot nazadnje - jupi.user posted image user posted image user posted image
UZ: sej ne vem, če je tole res ali je napaka pri merjenju - naš user posted image ima 2kg(3 tedne nazaj pa 1100 gramov), sem pa v 31. tednu. Z glavico smo obrnjeni dol.user posted image user posted image user posted image user posted image Smo pa usteke odpirali med pregledom... iii, kak lepo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Prosim, če mi lahko tiste, ki ste imele UZ okoli 30. in 31. tedna napišete težo vaših user posted image . Hvala.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 19.2.2009 15:01:33 >

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 4202
19.2.2009 15:03:11   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82

Junona: Poznam vse babice v CE porodnišnici. meni so vse vredu, seveda p ajih jaz gledam z drugega zornega kota. profesionalno jih nisem mogla še nikoli videti. user posted image  Upam, da boste vse imele najboljše babice ob sebi, ker to res veliko pomeni.

A sem jaz prav prebrala?! Že imamo prvo aprilsko mamico? Čestitam Maji, atiju in njenima otročkoma. Da bodo čim prej prišli domov in se veliko cartali.

Sedaj pa šibam, ker imam za oprati eno goro cotuser posted image ...3 pralne stroje. Uffffffffffffffff.

čao čao

Verjetno je tudi tako, da takšen kot si ti do njih, so one do tebe. Če mamica noče sodelovati (kar je za njeno slabo), se babica sigurno malo razjezi. In tako je prav.

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
19.2.2009 15:05:23   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

dobro jutro punce

Zopet lepo jutro, jaz pa sem še kar v horizontali. Ponoči nismo skoraj nič spali do ene 5-6h zjutraj, potem pa mi je končno uspelo malce zadremati. Bruham vsaj zaenkrat ne več, tudi linex je malce pomagal, sem pa imela zato celo noč močne krče v spodnjem delu trebuha in nogah, ker nisem smela pit magnezija, zaradi prebaveuser posted image .

Baje je zunaj kr mrzlo me je potolažil moj dragi ko mi je prinesel zajtrkuser posted image .

sonček- sem videla, da si klicala, vendar sem še pančala, zaradi neprespane noči. Upam da sta se z junonco še zame posladkale in spile brezkofeinsko kavico. user posted image

junonca-kako je bilo na pregledu? Komaj čakam da javiš, kolk ste že veliki in če ste že obrnjeni z glavico navzdol...

detelja-joooo kok lep buši, bi se mogle s telimi našimi bušiji vse v vrsto postavit pa da nas bi en slikuuser posted image , kok bi ble seksiuser posted image .

nmag-sej tudi nas vse boliuser posted image

Ok, poročam... urin, pritisk ok, imam 0,5kg manj kot nazadnje - jupi.user posted image user posted image user posted image
UZ: sej ne vem, če je tole res ali je napaka pri merjenju - naš user posted image ima 2kg(3 tedne nazaj pa 1100 gramov), sem pa v 31. tednu. Z glavico smo obrnjeni dol.user posted image user posted image user posted image user posted image Smo pa usteke odpirali med pregledom... iii, kak lepo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Prosim, če mi lahko tiste, ki ste imele UZ okoli 30. in 31. tedna napišete težo vaših user posted image . Hvala.user posted image user posted image user posted image

SUPER ZA PREGLED po moje bo teža čist ok. ker sem jaz imela prejšni teden UZ 30t 1600g.user posted image
Kak ti vela da si vidla user posted image  obrazek, naš ga pa ni hotel pokazt, pa sva ga z G pol ure prosle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
19.2.2009 15:07:33   
brigita23
junonca-KDAJ GREŠ TI V MŠ? Jst sem naju prijavila in grema 10.3.09 ob 9.30h.

A boš ti z dragim hodla?

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

Neposredna povezava do sporočila: 4205
19.2.2009 15:17:05   
malcekvita
ČESTITKE NAŠI PRVI APRILČICI!!!! user posted image user posted image
Naj bojo vsi zdravi, user posted image in user posted image naj se čimprej poredita, da bojo lahko čimprej uživali v domačem okolju user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4206
19.2.2009 15:22:29   
malcekvita
aja pa še to: od jutri naprej sem na bolniški, čez 9 dni pa je itak že uradno porodniška. V trebuhu pa čutim tiščanje navzdol zato ker menda moj user posted image pritiska z nogicami navzdol...user posted image Pa fajn se preteguje, tako da mi kar dviguje rebra.
Junona pomoje si glede TT svojega user posted image prav razumela. Naš je bil v 33. tednu težak 2100 g. 

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
19.2.2009 15:27:06   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

aja pa še to: od jutri naprej sem na bolniški, čez 9 dni pa je itak že uradno porodniška. V trebuhu pa čutim tiščanje navzdol zato ker menda moj user posted image pritiska z nogicami navzdol...user posted image Pa fajn se preteguje, tako da mi kar dviguje rebra.
Junona pomoje si glede TT svojega user posted image prav razumela. Naš je bil v 33. tednu težak 2100 g. 

Uh, pridna. Ti začneš s porodniško 5.3, ne? Jst pa 4.3.....moram po 1.3. še papirje oddat. Pa se tudi na nas začenja končno dočakano lepo obdobuser posted image je

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 4208
19.2.2009 15:37:13   
nmag
Rmmaja,user posted image user posted image user posted image  čestitke in srečno vsem trem.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
19.2.2009 15:43:53   
*Junona*

junonca-KDAJ GREŠ TI V MŠ? Jst sem naju prijavila in grema 10.3.09 ob 9.30h.

A boš ti z dragim hodla?

Js sem tudi prijavljena 10.3. ob 9.30, ampak na žalost mojega dragega ne bo zraven, ker ne dobi dopusta.
Jupi, sem vesela, da bomo skupaj. user posted image
Kako se počutiš danes, je kaj bolje?

Neposredna povezava do sporočila: 4210
19.2.2009 15:45:22   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

Malcekvita, hvala.user posted image

A bebi ti pa takole nagaja? Moj se tudi zdajle nekaj preteguje, ga čutim na treh straneh hkrati. Fajni obutek.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4211
19.2.2009 15:46:29   
*Junona*
Aja, Sonček, super, da že urejaš seznam bušijev. Pridna. Detelja, ti pa imaš čast biti prva na seznamu buškomanije.user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi morem poslikati svojega krofeka.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
19.2.2009 16:00:20   
ella.
Dragice moje,

v torek sem napisala celo poročilo in miljon enih zadev, pa me je ven vrglo in sem včeraj in danes "užaljeno" malo špricala javljanje na portal, zdajle pa priletim in vidim, da se je že začelo??!!! ČESTITKE PRVI APRILSKI MAMICI in njenim trem mušketirjem!! user posted image user posted image Še dobro, da sem jaz med zadnjimi aprilkami in imam še čas se pripraviti na veliki dogodek, ker če bi me doletel zdaj, priznam da bi me močno presenetil, ker nimam še nič ornk prirpavljenega...edino v voziček bi ga lahko dali, pa še to napol oblečenega. In mami MAJA mi je dala zalet, da v naslendjih 14 dneh nabavim vse, do srede marca pa še sobico spedenamo , ker...nikoli ne veš user posted image

Junonca, men se tudi zdi, da je teža vašega dojenčkota prava. Meni so ga tehtali v 28t in 5 dni, pa je imel 1390g, en teden kasneje (me je dvakrat pogledala zaradi suma motnje v presnavljanju glukoze) torej v 29 tednu in 5 dni, pa je imel 1700g...torej tri deke na teden. Je pa rekla, da je malo velik....zato sva zdaj na dieti in čez 14 dni speet kontrola teže in velikosti.

Detelja, tvoj buši je pa k žoga, tko lepo in pravilno zaobljen, jupiiiii user posted image user posted image Ej punce, a se bomo pofotkale do konca meseca in dale kolaž trebuškov na portal????? Vidim, da ste bolj lene, bi vas morala ena priganjat...mogoče...user posted image K? dej no sonček, pomagiiiii user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
19.2.2009 16:08:43   
*Junona*
Ellca, pozdravljena.user posted image user posted image user posted image
Je pa res jeza, ko napišeš cel roman, potem pa ne objavi. Je že mene tudi razjezilo.

Kako si kaj? Prideš jutri na srečanje? Upam, da in da se spoznamo.

Ja, naš dojenčko bo po teži zgleda po meni.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
19.2.2009 16:38:20   
ella.
Junonček, živjo, po moje se moramo navadit, da se na tehnologijo ni v celoti za zanest user posted image Bom pa od zdaj naprej daljša sporočila kar v wordu pisala in copy/pastala.

Jutri pa me ne bo na Trojane, ker imamo family praznovanje, pa še krofov ne smem jest zarad cukrčka, ampak če bi imela čas, bi kljub temu prišla, tako da upam na skorajšnjo ponovitev srečanja aprilčic. Mi pa lohk NinaMM pripelje kak krof v LJ user posted image user posted image
A Štajerke boste kaj prišle v prestolnico morda? user posted image

Počasi jo moram ucvret domov, skuhat kosilo pa spet v šoloooooooooo
papa vsem

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
19.2.2009 16:40:45   
ella.
Juno, sem pogledala tvoj trebušček v albumčku in si daleč od bajsike user posted image user posted image Pa itak se te spomnim iz Pušenjakove ordinacije in ziher nisi krofek user posted image user posted image No, zdaj pa res šibammmmmmmmm.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
19.2.2009 16:41:12   
janja*
rmmaja čestitke za dva korenjaka.Pa seveda čestitke tebi,ki si se najbolj matrala.user posted image user posted image
Detelja tebi pa čestitke za tako lep trebušček.Tako lepe pravilne oblike je.Juhu.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
19.2.2009 17:00:18   
Cveta28
Da se še jaz za danes pofočkam in kaj več napišem....
RMMaja - user posted image za user posted image +user posted image . Želim ti, da bi mala čimbolje napredovala ter da se boste potem cartali doma.
Junona moj koderček je imel prejšnji teden (31t4d) 2200g in bo že držalo, da naši user posted image sedaj ful pridobivajo na teži. Ena je tak luštno zadnjič napisala, da tudi mamice in očkati user posted image user posted image user posted image
CSD - ma kakšno srečo imam jaz s temi deklicami v KR. Prvič pridem vzamem papirje in gre. Včerja pridem oddam papirje in grem. JUPI!!! Nič čakanja in kompikacij. Pa še, moj koderček je včeraj tudi uradno dobil svojega očija user posted image sedaj bom pa jaz mamica morala povsod dokazovati, da je koderček moj otročiček user posted image user posted image user posted image
Bolniška, dopust, porodniška - tole je moj vrstni red od prejšnjega tedna. Do konca meseca sem na bolniški, potem šibam do 12.3 na dopust in potem na porodniško. V službi sem danes opravila še z zadnjimi podrobnostmi in sedaj me čaka samo še uživanje...ups, sem mislila reči KONČNO GNEZDENJE se pričenja user posted image Upam, da me moji hormoni ne bodo izdali.
Bušiji - ko pride domov moj koder ga napadem za eno fotkanje bušija. Da ne bo naša Detelja samevala, ok.
TROJANE - a bo katera aprilčica prinesla kakšen fotoaparat s seboj? Jaz imam doma samo takega z objektivi pa se mi ne da vleči s seboj cele torbe.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
19.2.2009 17:03:06   
Cveta28
Še eno vprašanje - a ima katera probleme, da ji je non stop ful vroče? jaz sem včeraj uspela zluftati flat na 16 stopinj in je mojemu dokončno prekipelo. Po naravi sem sicer bolj zmrzljiv človek ampak zadnje tedne mi je pa noro vroče...hormoni, ha user posted image  

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
19.2.2009 17:05:41   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: nmag
No za našo Karolinco pa imam že skoraj vse pripravljeno,to mi je pa ratalo.Pripravit moram samo še cunjice za njo za domov in zame,pa mojo torbo za v porodnišnico.Moram pa še na socialo si zrihtat za porodniško,samo se mi kar ne gre,pri nas je to v drugem štuku,brez dvigala pa mi ni jasno kako bom gor prlezla,moram it že zjutraj ,da bom do 12h prišla do druzga štukauser posted image ...ja težka je tale peta.

Tale Karolinca je pa že prava donda, a ne. Lej, ti samo zalet vzemi in do prvega štuka boš prišla ravno na malico. Do drugega bo že kosilo ampak raje pomisli kako hitro boš dol user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
19.2.2009 17:58:16   
malcekvita
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Še eno vprašanje - a ima katera probleme, da ji je non stop ful vroče? jaz sem včeraj uspela zluftati flat na 16 stopinj in je mojemu dokončno prekipelo. Po naravi sem sicer bolj zmrzljiv človek ampak zadnje tedne mi je pa noro vroče...hormoni, ha user posted image  

ja ja tud meni je vroče in to zeloooo. včasih sem bla tudi bolj zmrznjena kot ne. zgleda da bo re držalo, da so krivi hormoni. user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
19.2.2009 18:11:26   
april09
Helou nosecke user posted image

da se na hitrco javim. Zjutraj sem imela se upanje, da so moje bolecine samo posledica pretiravanja v torek (upanja se nisem cisto zatrla user posted image ), ker sem bila zjutraj skoraj ok, pa se je iz ure v uro cez dan slabsalo. Zdaj sem spet samo za kavc likat user posted image
Ju3 imam pregled in bom upam, kaj vec zvedela user posted image

Malcekvita - mislim, da je edino pravilno, da si sla na bolnisko. Ej,mene je una pot v At cist unicila, pa moj ful lepo vozi. Dolocene zadeve mi ratujejo fuuul napor, pa mi v 1 nosecnosti niso bile user posted image

Cestitke mamici Rmmaja za dva korenjaka user posted image user posted image  Opa, zacelo se je user posted image  Jaz sem se odlocila, da bom rodila 28.3. user posted image

Cveta - hormoni ja.. meni je bilo v prejsnji nosecnosti skoz vroce, drugace pa me skoooz zebe. No tokrat sem ostala med zmrzljivimi user posted image

Junona - imas pravega korenjaka v busi user posted image

Grem relaksirat ...

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
19.2.2009 18:57:58   
Pat74
Junona ti kar računaj na 4 kg korenjaka - po mojih izkušnjah je bila porodna teža ravno dvakratnik zadnjega UZ, in to do grama natančno.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
19.2.2009 20:09:51   
nmag
Jao kok bo pa moja težka,če ima že sedaj v 32 tednu 2800g

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
19.2.2009 20:16:17   
Cveta28
Obljuba dela dolg...koder je ravnokar posnel tole fotko mojega bušija.
user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?