ella.
|
Dragice moje, v torek sem napisala celo poročilo in miljon enih zadev, pa me je ven vrglo in sem včeraj in danes "užaljeno" malo špricala javljanje na portal, zdajle pa priletim in vidim, da se je že začelo??!!! ČESTITKE PRVI APRILSKI MAMICI in njenim trem mušketirjem!! Še dobro, da sem jaz med zadnjimi aprilkami in imam še čas se pripraviti na veliki dogodek, ker če bi me doletel zdaj, priznam da bi me močno presenetil, ker nimam še nič ornk prirpavljenega...edino v voziček bi ga lahko dali, pa še to napol oblečenega. In mami MAJA mi je dala zalet, da v naslendjih 14 dneh nabavim vse, do srede marca pa še sobico spedenamo , ker...nikoli ne veš Junonca, men se tudi zdi, da je teža vašega dojenčkota prava. Meni so ga tehtali v 28t in 5 dni, pa je imel 1390g, en teden kasneje (me je dvakrat pogledala zaradi suma motnje v presnavljanju glukoze) torej v 29 tednu in 5 dni, pa je imel 1700g...torej tri deke na teden. Je pa rekla, da je malo velik....zato sva zdaj na dieti in čez 14 dni speet kontrola teže in velikosti. Detelja, tvoj buši je pa k žoga, tko lepo in pravilno zaobljen, jupiiiii Ej punce, a se bomo pofotkale do konca meseca in dale kolaž trebuškov na portal????? Vidim, da ste bolj lene, bi vas morala ena priganjat...mogoče... K? dej no sonček, pomagiiiii