Blacky30
|
Spali smo fajn, zdaj pijem kavico, ker je šla Teja spat nazaj. Nejc danes hb ni jokal zjutraj ob odhodu v vrtec. Je imel preveč nalog, kaj mora vse nest, tak da je pozabil na jok. Nesel je svoja 2 pustna kostuma, ker se kar nekaj oblačijo in rajajo že danes, pa si sposojajo kostume in tako. Pa morala sva poiskat slike prejšnjih pustov, ko smo ga slikali, da je nesel pokazat. Danes pa je na vrsti, da prinese domov pravljični kovček in ga bomo imeli 2 dni, da preberemo knjigice, ki so v njem. Joj, komaj čakam, se bolj veselim od njega, kaki froc sem. Midve pa sva prej ležali skupaj na sedežni, jaz še cela koma, ona pa je že flaško pojedla in se je potem spravla na mene in "mučila". Mi je vsake tolko potegnila spodnjo ustnico s tako silo proč, da mi jo je skoraj utrgala, lumpa mala. Jaz pa sem se napol v spanju vsakič samo umaknila, potem pa, ko me je telefon pokonci vrgel, pa sem šele začutla, kak me boli in sem se spomnila, kaj mi je delala. Pa tak se reži zraven kot en vragec mali. Da vidim, kaj ste kaj napisale: Prvo vprašanje - ali bo katera pekla krofe sama doma????? Rebeca, si danes ok? Saj nisi zbolela, ne? Glede Iraye in želvice, moraš mi povedat še starost, kdaj je začela to obvladat. Dzanika, naša frajla pa sploh noče frutkov pit, medtem, ko je Nejc pil čist vse in to fullll. Ona pa samo čajček al pa vodico. Že zdaj gleda na linijo, res ni čisto nič po mami. No, če pomislim, pa po atiju tud ne. Kavarna07, hvala za podatke. Ja, si bila pridna, si dala vse. Zdaj lahko daš le še svoj rd, če želiš, ostalo pa imamo poštimano. Aja, pa še PDP povej. Glu3, ful dobra fotka. Facebook - katera ima dober spomin, se bo spomnila, da sem jaz na to opozarjala pred kakšnim mesecem in pol. Sem vedla, da me moj 6. čut še ni pustil na cedilu, da sem slutla, da nekaj tu ne bo štimalo. Tarik, bravo za zobek!!! Jaz mislim, da je to trenutno obnašanje zaradi zobka, ja. Saj bo minilo, boš vidla. Mirjam, jaz perem vsak dan, ker itak nimamo dnevni-nočni tok, bi me dražje prišlo. Poleg tega pa si ne morem privoščit več kot en stroj na dan, ker samo tolko lahko dam na stojalo in se suši točno en dan do naslednje runde pranja. Tak da če bi imela sušilca, bi lahko čez vikend akcijo speljala, zdaj pa to ne gre. Prošnja!!!! Ko mi javljate podatke za znakec (polžek, želva, miška,....) napišite zraven še starost otroka, ko je to začel, ker sicer jaz letam po seznamih in preračunavam starost za vsakega, sploh, če nimate tickerjev naštelanih. Prosim lepo! Metuljcek, čestitke za tako spodbuden delovni dan, super ocene in pohvale mentorja in somentorja!!!! Vezava dd pa bi naj bila v MB veliko cenejša kot v LJ, tak da malo prečekiraj. Glede na to, da ste ful terenski, pa se zapelješ v MB uredit zadevo. Vtipkaj v Googla knjigoveznica Maribor in primerjaj z LJ, malo pokliči okol pa bo. In btw. izredne razmere danes?!?!? Kaj to pomeni, da so pri vama jagode vsako jutro na sporedu? Lepa fotkica!!!! House - lalalala, nič ti ne bom povedala. Kar lepo počakaj na naslednji torek. Kaj te vem, se mi zdi, da so tudi pri tej seriji že mal zabluzli, da več ne vedo, kaj še početi, včasih imajo res čudne fore. Moram rečt, da ga ne gledam več redno, prej pa sem vsak torek bila pripopana ob tv ob njegovi uri. Ksenci, kateri film sta včeraj poskušala pogledat? Mojcek, dobite želvo. Samo starost mi javi. Majuska, super za P. Kaj nam ne boš razkrila, katero RR-jevko si srečala al kaj?? Pa ojej, hb, da si ok, da si nisi kaj zlomila. Očke - mi smo isti kot Teja od levinje, rjavo-zeleni. Ampak kaj sem pa pred dnevi ugotovila? Se spomnite Madeleine, punčke, ki so jo ugrabili in je še niso našli? Ona ima tisto posebno črtico v očki, po kateri je ful razpoznavna. No, naša Teja jo tud ima. Levinja, ne se menit o liborju, so mi včeraj in danes kar očke zasijale, ko je prišlo obvestilo, najprej za mojo kredo, potem pa še za moževo. Skupaj po novem 60€ plusa na mesec!!!! In tudi jaz bom to porabila za frizerko, ki jo imam naslednji teden, končnoooooooooooooo!!!! OK, prišla do konca.
|