|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
16.2.2009 16:17:00   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Ajvy, mislim, da so vetrovne kapljice proti krčem koroških lekarn, midva sva jih hodila iskat v lekarno deteljica v tržiču, mislim, da ti jih pošljejo tudi po pošti.

a res...a maš kak e mail naslov od teh lekarn???

Ajvy tud prek neta jih lohk naročiš - mi smo jih tud. user posted image
http://www.lekarnadeteljica.com/narocilnica.html

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 476
16.2.2009 16:51:15   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Ajvy, mislim, da so vetrovne kapljice proti krčem koroških lekarn, midva sva jih hodila iskat v lekarno deteljica v tržiču, mislim, da ti jih pošljejo tudi po pošti.

super...bom še danes naročila...a to so te od koroških... k so baje najboljše....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 477
16.2.2009 17:54:59   
madejka
Ajvy mogoče bi te zanimal tale oglas:
http://www.ringaraja.net/maliOglasiPodrobno.asp?akcija=10&oglas=3

Čisto slučajno sem nanj naletela.user posted image
LP

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 478
16.2.2009 19:13:51   
bačko
Dober večer!
Rumba ja res si mi dobro G svetovala.Resnično je super!Hvala!user posted image user posted image user posted image
Corfu Manca pa je prava lepotička!user posted image user posted image user posted image Aljažu pa user posted image user posted image user posted image da se čim prej pozdravi.
Yudit lepo da si se javila!user posted image user posted image user posted image
Ajvy mi smo Žani dajali od gorenjskih lekarn kapljice.So ji nabolj pomagale.
No Žani sem kupila sirup za izkašljevanje.Dane sje malo manj hripava.Iz nosa pa ji še kar teče.Ji bom zdajle fiziološko našpricala notri in potem probala še z pumpico malo nos spucati.
No lepo se imejte!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 479
16.2.2009 19:59:27   
Češnca

IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

super...bom še danes naročila...a to so te od koroških... k so baje najboljše....

Ja, to so te. Moja sestrična je pa kupovala kapljice od Gorenjskih lekarn, ki jih je omenila bačko, in jih tud ful pohvali.

bačko user posted image user posted image user posted image  da preženete Žanin prehlad!

Freycha bila si pogrešana! user posted image  Res lepo, da si spet z nami! user posted image

ulla iiii, pa res je en dobrovoljček tale vaš srčkani Neo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 480
16.2.2009 20:06:44   
baja*
corfu luškano pupo imateuser posted image  prava frajlica jeuser posted image

ulla Neo je tud tak lepiuser posted image  pa kak zgleda zadovoljn - kot da bi se ravnokar nazizaluser posted image

freycha lepo da si se oglasila, samo si pozabla povedat, kak ste kaj...

ajvy kako je s Tiso? Mi nismo meli težav s krči, tak da ti ne znam pomagat... lahko samo pestke stiskam, da bodo one kapljice pomagaleuser posted image user posted image user posted image

bačko user posted image user posted image user posted image  za Žano!

madejka kak si?user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 481
16.2.2009 21:47:08   
kapica
Ajvy, Ulla, suuper slikiceuser posted image user posted image .
Ajvy, jaz si sebe tud nisem mogla predstavljat z otroci, glede na to da so vedno od mene bezali oz. nisem vedela kaj naj si z njimi pocnemuser posted image . Kako se vse spreminja, a ne?Glede kapljic ti ne znam pomagat...
Baja, mislim da se ne rabis bat glede sprehodov, svezi zrak in malo gibanja je verjetno priporocljivo. Sodelavke pa naj si mislijo svoje.
Cesnca, pri nas je isto z knjigami. Ne sme imet kaksnih okenc alpa cesa, da lahko odpres in pogledas, za nasega falota velja samo navadna knjiga. Vse drugo scufa. ker ga zanima kaj je tam zadajuser posted image . Pa avtki ja, to tud z atijem najraje pocneta, nekaj sraufat, popravljatuser posted image .
Corfu, jooj, kak fajn pozirauser posted image .Drzim pesti da bo Aljazu kmalu bolje.
Backo, super da je vse okej in da beba lepo napreduje. Naj se Zana cimprej pozdravi.
Freycha, jaz te vedno rada preberem, tud ce ne komentiramuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 482
16.2.2009 21:50:34   
kapica
Mi pa tako obupno slabo spimo, da ce ne bi imel moz trenutno dopusta, ne vem kako bi sfolgala. Niasa kr naprej nekaj matra, pa stoka, joka, Dino se je zato ze 2 noci zaporedoma zbudil. In preden zaspi nazaj, sta ze 2 uri naokrog, zjutraj pa spet zgodenj, kot da ponoci ne bi bilo nic. Tako da danes Nias in jaz spiva v dnevni sobi, da ne bi Dino cesa slisal. Ampak sem rekla, koliko sem Dinota prenosla ponoci, sem tak sama kriva. In pri Niasu nocem naredit enake napake, pa ga ne nosim. Pa kr naenkrat, do pred kratkim je se lepo spal, zdaj ap kr naprej nekaj. In to gre ze ziher kaksna 2 tedna.
Eh, pa kaj bom jamrala, saj bo minilo, sami smo tako hoteliuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 483
17.2.2009 6:51:43   
bačko
Jutro!
Ni Žana ni mogla kaj preveč dolgo spati in se je zbudila že ob 5.30.Nikakor ji ne morem spucati noska.Imamo čisto zabasanega.Potem kasneje ji bom še vročino zmerila in bom videla kaj bo.V lekarni sem kupila slezov sirup in se mi zdi da kar pomaga.Lažje kašja in hripava je manj.Naslednji teden pa imava cepljenje in ne vem če se bo do takrat pocajtala.
Jaz pa sem si danes kar malo kave privoščila.No pa še za vse ostele malo kave!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 484
17.2.2009 7:21:27   
corfu
Punce dobro jutro

Včeraj sem šla v lekarno po sirup in se kupila nekaj zelo dobrega, pa bom delila z vami...

Peaediasure čokolada 200ml

Dietno živilo za posebne zdravstvene namene. Za dietetsko uravnavanje pri otrocih težkih od 8-30kg, ki so bolezensko podhranjeni ali so temu podvrženi. Peadiasure je popolna, uravnotežena prehrana. Primerna je za popolno nadomestitev obroka ali kot dodatek k prehrani kadar je to potrebno. Dobi se na voljo v 200ml (s slamico) tetrapaku, kot čokoladno mleko, lahko pa ima naslednje okuse: vanilijo, jagodo ali banano. Vsebuje pa vse možno minerale in vitamine, lahko se pije mrzlo ali pa segrejemo, ne smemo ga prevreti, ko ga enkrat odpremo, ga moramo popiti v 24 urah. Stane pa 2,15 eura.

Hvala za pohvale za našo piško, je res navihanka user posted image  Vam bom prilepila še eno sliko, kjer ona riše user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 485
17.2.2009 7:33:26   
corfu
takole, je kadar lepo ustvarjamo...

user posted image

in takole, ko smo indijanci user posted image  Jaz sem veselo likala v dnevni in se mi je zdelo, da je moja hčer pa malo predolgo tiho user posted image  in nato presenečenje user posted image user posted image user posted image user posted image  še tri dni je hodila lisasta po svetu, dobro da je bila na bolniškiuser posted image
user posted image
user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 486
17.2.2009 7:39:01   
corfu
takole se pa ob večerih crkljata pred risanko user posted image

user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 487
17.2.2009 7:45:11   
bačko
Corfu zelo lepe sliice.Prava mala navihanka.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 488
17.2.2009 7:45:56   
Anonimen
jutrouser posted image

iii manca facauser posted image user posted image jst uli raj sploh ne dam flumastrovuser posted image se mi je pa isto s kulijem popisala, pa voščenko pojedla, je mela čist vijolčne usteuser posted image sam najhuj je bil pa od ene kolegice sin ( ene 2 leti) k je 3mesečno sestrico s tadebelim črnim alkoholnim flumastrom porisal po obrazu user posted image user posted image ma ne porisal, pobarvaluser posted image zdej se zmeri režimo, k pokaže une slike, sam takrat pa ni blo smešno...

kapica mi tud tok slabo spimo user posted image ...zdej spet, ene tri noči, štir mogoč....in to zarad ule, sej neo spi...ula pa tam po polnoči sam tuli, jamra, uglavnem kar naprej je treba hodit k njejuser posted image user posted image in to fglih zdej, k je lubi mogu nazaj v službo, sma kt zombija oba...pa jst si to lohk prvoščim, on pa bl težkouser posted image je jamru včeri, da bo umruuser posted image sm rekla o ne, nauš....če jst nisem v enem letu pa pol, tud ti nauš zarad par nočiuser posted image tko je...

nč, morm it našga poba previt pa preoblečt verjetno...k že tak dolgo spi, je verjetno tak poscan, da je cel mokeruser posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 489
17.2.2009 8:46:44   
corfu
Uh, vama pa nič ne zavidam neprespanih noči, jaz bila čist adijo, ko zdaj nekaj noči nismo spali....težko bi se zopet navadila...sem že stara user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 490
17.2.2009 12:28:12   
Ajvy
dan..samo na hitro...ker grem potem eno kitico odspat....noč..je bila ...ampak ne za nas...zvečer se mi je spet v trenutku storil focl...vročina...in sem tako ponoč masirala, namaakala, dojila, pumpala....da sem zdej kolkr tolk kul...brez vročine....ah ja.....

tko, da zdej grem spat....

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 491
17.2.2009 13:29:12   
kapica
Corfu, lusne, hecne slikice. A Manca res lahko ze sama rise? Ce je dino minutko sam z barvico, kaj sele flomastrom, imam pobarvano steno. Evo, ima svojs tolcek in mizico kaksna 2 tedna, in na steni zraven je ze porisano, pa ponavadi skupaj risema. Aja,punca, se mi zdi da ko smo se o nasih letih menle, si bila ti bolj med ta mlajsimi, al se motim? Torej, kje si pol starauser posted image ?
Ulla, mogoce Ula na tak nacin "prebavlja" novo situacijo, da joka ponoci in te zadeve. Da se navadi na bratca in ga sprejme. Mah, dedci so cist hin, ce par noci ne spijo kot je treba. Je tud nas takuser posted image .
Ajvy, upam, da bo v redu in se en bo kaj razvilo... pa lepo se spocij.
Backo, a je Zana boljse?

Jaz grem tud zdaj malo spat, obadva sta zaspala. Pa prvo noc, da smo spali normalno, kar pomeni, na 3 ure bujenje.

< Sporočilo je popravil kapica -- 17.2.2009 13:30:09 >

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 492
17.2.2009 14:15:31   
corfu
Ja, naša obožuje risanje, riše pa z voščenkami in barvicami, tistimi debelejšimi ki se lepo poznajo, kot bi bile malo bolj mastne user posted image  Zaenkrat še ni nič počičkala, kar bi bilo prepovedano, enkrat je hotla porisat mizo v dnevni oz. steklo ki je na njej, pa je kmalu videla, da se ne splača, le kdo bi gledat hudo in tečno mamo user posted image user posted image

ja, ja sej sm še mlada, ampak včasih se počutim tako staro, pa zmatrano, pa s kupom enih skrbi nad glavo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 493
17.2.2009 14:16:59   
corfu
Tisto na slikah, ko je pa cela počičkana se je pa prešvercala k Aljažu v sobo za mizo, pa seveda ji je še Aljaž pomagal, saj je rekel, da sama ni mogla, k ni videlauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 494
17.2.2009 14:38:33   
Freycha
Corfu kak je srčkana Mancauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prav fejst sem se nasmejala - hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pri nas pa ima Dita manijo, da hoče risat samo po čisto belem listu. Ko je malo porisan, začne pa po mizi, dokler ne dobi svež papir, pa še takrat ne garantiram, da ostane na listu. Ne vem, kaj ji je tak zabavno risat po mizi user posted image Še dobro, da je iz Ikee, pa jo bova enostavno stran fliknila, ko bo pregrda user posted image

ulla in kapica nič vam ne zavidam tele neprespane noči user posted image user posted image

ajvy bogica user posted image upam, da se bo tole kmalu porihtalo

joj, ste me pa zdej spomnile, da je bila zadnjič Dita pri P zaradi cepljenja, pa je ni cepila, ker je bila preveč prehlajena in vneto uho je imela, zdej je pa še nismo uspeli cepiti user posted image mater, jaz res ne sledim več user posted image user posted image No, edino danes sem se spomnila, pa poklicala alergologinjo, da se pridemo spet pokazat, ker je tamala vedno bolj šekasta. Zdej jo najbolj matra za ušeski in zadaj po vratu. Spredaj pod brado in po prsnem košu ima pa itak kar konstantno alergijo user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 495
17.2.2009 18:45:14   
Freycha
no evo, se pa mal javljam, je pa spet kar tišina user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 496
17.2.2009 19:33:56   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

no evo, se pa mal javljam, je pa spet kar tišina user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 497
17.2.2009 19:35:18   
baja*
eh freycha saj je bolj al manj skoz istouser posted image  
A Dito pa še kr matrajo te alergije?user posted image  Bogica mala... kaj pa sumiš, da je?

corfu prava navihanca sta Manca in Aljažuser posted image  

šit ulla, in kak so pol dobli alkoholni flumaster dol?user posted image

ajvy si se uspela kaj naspat? Bulica je zginla?

jaz samo še kavč vidim... lepo noč vam želim!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 498
17.2.2009 20:45:38   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Ajvy, jaz si sebe tud nisem mogla predstavljat z otroci, glede na to da so vedno od mene bezali oz. nisem vedela kaj naj si z njimi pocnemuser posted image . Kako se vse spreminja, a ne?Glede kapljic ti ne znam pomagat...
Cesnca, pri nas je isto z knjigami. Ne sme imet kaksnih okenc alpa cesa, da lahko odpres in pogledas, za nasega falota velja samo navadna knjiga. Vse drugo scufa. ker ga zanima kaj je tam zadajuser posted image . Pa avtki ja, to tud z atijem najraje pocneta, nekaj sraufat, popravljatuser posted image .

Joooj, jst si pa res ne predstavljam, da bi vidve, kapica in Ajvy, ne bile mamice!!! user posted image  No, ampak zanimivo... Jst sm si pa že od nekdaj želela frocke, komi čakala, da jih mam, pa tud otroci so se vedno popali name. Ampak na koncu koncev to pomoje še nič ne pomeni - tudi to bi se lahko čist okrog obrnlo. user posted image
kapica hi, hi, fantki pa avti in to... user posted image  Ja, isto je z Anžejem in knjigicami. user posted image  Razen z Nodijem (je nekakšna zloženka) - pa ga pozna samo iz knjige in je čist navdušen nad njim. user posted image
Upam, da se bodo nočke kmal umirile in boste spali - saj veš: ena faza! user posted image  

madejka kje se skrivaš? Kako ste? user posted image

bačko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Žano. A fiziološka nič ne pomaga? A pihne že kej sama? Anžej sicer že, ampak mu vseeno še posesam pred spanjem, kadar je prehlajen, in fuuuul pomaga. Trenutno mu pa itak kar lije, pa ful kašla, ker je ponoči prelulal plenico in je bil čisto premočen... user posted image

corfu pa Manci prov pašejo indijanske barve! user posted image  Ta cartasta slika je pa itak tkooo nežna! user posted image  Kakšen fant je že Aljaž!

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

iii manca facauser posted image user posted image jst uli raj sploh ne dam flumastrovuser posted image se mi je pa isto s kulijem popisala, pa voščenko pojedla, je mela čist vijolčne usteuser posted image sam najhuj je bil pa od ene kolegice sin ( ene 2 leti) k je 3mesečno sestrico s tadebelim črnim alkoholnim flumastrom porisal po obrazu user posted image user posted image ma ne porisal, pobarvaluser posted image zdej se zmeri režimo, k pokaže une slike, sam takrat pa ni blo smešno...

user posted image user posted image user posted image  si mislim, ja, da takrat ni bilo smešno... user posted image user posted image user posted image  Anžej ma samo barvice zaenkrat. Iz preventive! user posted image
ulla tudi za vas držim pesti, da bodo noči mirnejše. Ti, ti pikica Ula, da takole atija izčrpa!

Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Freycha za Dito in proti njenim težavam z alergijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Nič vam ne privoščim...
Glede risanja je pa Anžej isti, no se je že mal popravil, ker ima (tko kot Manca in Aljaž user posted image user posted image ) tečno mami. Ravno danes sva skupaj ustvarjala in je "pobarval" - počečkal vse kar sem narisala. Pa čist je bil navdušen in celo moje umetniško kolo je prepoznal. user posted image

baja kako si, nosečniško utrujena? user posted image  Pa drugače?

Jst sm tud dons precej zdelana, je bil mali precej sitkan, in cel dan prilepljen name, ker se ni posračkal 2 dni. No, pred spanjem se je podelal in v hipu postal naš veseli navihanček!

Nočko, naj bo mirna! user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 499
17.2.2009 20:49:53   
Ajvy
oj....klelele en utrujenko.....ampak vseeno si bom prvoščla en sladkorni film....

Hvala vsem za lepe želje...bulica je še vedno...se trudim...samo dokler ni vročine in une fejst bolečine....sem kar vesela.....

Je bila ,danes patronažna tukaj.....ker mi je zadnjič rekla, da se premalo redimo....in danes je ugotovila ,da se čisto dovolj redimo...samo da je naš otrok bolj zaspane sorte in pač neče več kot 5 krat na dan jest.....sem probala en dan na tri ure zbujat....je seveda nikakor nisem mogla zbudit...pol k mi je nekak le ratalo....mi je pa vse ven bruhnla ker je bila sita....zdje pa vedi....no, v glavnem...drugič ne bom nobenga več poslušala....če se pač na 4 ure zbuja...se pač na 4 ure zbuja...nimam kej.....

Madejka...oprosti..samo mislim, da si me z neko zamenjala...ker jst ničesar ne kupujem.....hvala vseeno....

Bačko...upam, da Ženo čimprej porihtate in odnesete tale prehlad....user posted image user posted image user posted image
Hvala za kavo...nisem je pila že slabo leto...pa še kar ne kaže, da jo kej kmalu bom....user posted image

Ulla....Neo je pa res luštkan....pa rad papca , a ne???
Uf to pa je dogodek...pobarvan dojencel.....
<bošćki ste tudi vi s tem spanjem.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti ,da se vam čimprej ritem uredi.....

KApica..Tisa je kul..mau jo zvija....ampak nič pretresljivega....bomo že urihtali...samo upam in trkam na les, da se to ne razvije v tiste prave krče....
A ti si bila tudi prepričana, da ne boš imela svojih otrok...jst sem sicer bila rada v njihovi družbi..ampak je bilo zelo fino, ko sem potem lahko odšla domov user posted image user posted image user posted image
Bogica....se mi kar smiliš ...glede spanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti ,da se čimprej porihta....

Corfu....hvala lepa za lekarniško živilo.....
MOram rečt ,da imaste zares cortkane otroke.....in kako lepo gledkata televizijo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Je pa pravi risar, tale Mance..ji je zmanjkalo papirja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa full ima lepo sobico.....

vem ,kaj misliš....jst se tudi včasih počutim tak staro..utrujeno....ampak sej bo....

Freycha,...anm se tudi še ni uspelo cepit...še dobr, da si me spomnila.....bom jutr poklicala P da se zmenmo....
Bogica Dita...pa tale njena alergija...a nič več ne pomaga????
Lepo , da so te pobarali ,da se le malo večkrat javljaj...te z veseljem beremo...tak da to lenobno nejavljanje kar pozabi....user posted image

Baja...dobr kavč peglaj.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......