Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Ajvy, jaz si sebe tud nisem mogla predstavljat z otroci, glede na to da so vedno od mene bezali oz. nisem vedela kaj naj si z njimi pocnem . Kako se vse spreminja, a ne?Glede kapljic ti ne znam pomagat... Cesnca, pri nas je isto z knjigami. Ne sme imet kaksnih okenc alpa cesa, da lahko odpres in pogledas, za nasega falota velja samo navadna knjiga. Vse drugo scufa. ker ga zanima kaj je tam zadaj . Pa avtki ja, to tud z atijem najraje pocneta, nekaj sraufat, popravljat . Joooj, jst si pa res ne predstavljam, da bi vidve, kapica in Ajvy, ne bile mamice!!! No, ampak zanimivo... Jst sm si pa že od nekdaj želela frocke, komi čakala, da jih mam, pa tud otroci so se vedno popali name. Ampak na koncu koncev to pomoje še nič ne pomeni - tudi to bi se lahko čist okrog obrnlo. kapica hi, hi, fantki pa avti in to... Ja, isto je z Anžejem in knjigicami. Razen z Nodijem (je nekakšna zloženka) - pa ga pozna samo iz knjige in je čist navdušen nad njim. Upam, da se bodo nočke kmal umirile in boste spali - saj veš: ena faza! madejka kje se skrivaš? Kako ste? bačko za Žano. A fiziološka nič ne pomaga? A pihne že kej sama? Anžej sicer že, ampak mu vseeno še posesam pred spanjem, kadar je prehlajen, in fuuuul pomaga. Trenutno mu pa itak kar lije, pa ful kašla, ker je ponoči prelulal plenico in je bil čisto premočen... corfu pa Manci prov pašejo indijanske barve! Ta cartasta slika je pa itak tkooo nežna! Kakšen fant je že Aljaž! IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 iii manca faca jst uli raj sploh ne dam flumastrov se mi je pa isto s kulijem popisala, pa voščenko pojedla, je mela čist vijolčne uste sam najhuj je bil pa od ene kolegice sin ( ene 2 leti) k je 3mesečno sestrico s tadebelim črnim alkoholnim flumastrom porisal po obrazu ma ne porisal, pobarval zdej se zmeri režimo, k pokaže une slike, sam takrat pa ni blo smešno... si mislim, ja, da takrat ni bilo smešno... Anžej ma samo barvice zaenkrat. Iz preventive! ulla tudi za vas držim pesti, da bodo noči mirnejše. Ti, ti pikica Ula, da takole atija izčrpa! Ajvy Freycha za Dito in proti njenim težavam z alergijo . Nič vam ne privoščim... Glede risanja je pa Anžej isti, no se je že mal popravil, ker ima (tko kot Manca in Aljaž ) tečno mami. Ravno danes sva skupaj ustvarjala in je "pobarval" - počečkal vse kar sem narisala. Pa čist je bil navdušen in celo moje umetniško kolo je prepoznal. baja kako si, nosečniško utrujena? Pa drugače? Jst sm tud dons precej zdelana, je bil mali precej sitkan, in cel dan prilepljen name, ker se ni posračkal 2 dni. No, pred spanjem se je podelal in v hipu postal naš veseli navihanček! Nočko, naj bo mirna!