|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
12.2.2009 8:51:29   
bačko
Baja kako pa si ti?user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 426
12.2.2009 8:57:29   
baja*
kr fajn sem bačko, hvalauser posted image  samo se še vedno ne morem znebit tistega ferdamanega občutka krivde, da sem doma... kr vidim, kak sodelavke šimfajouser posted image  pol pa idi nazaj tjauser posted image  me včasih prav občuek tesnobe zgrabi in kr čutim, kak mi srce začne nabijatuser posted image  ma ne znam se prav sprostit... drugače sem pa fajnuser posted image

Pa ti? kaj si mela slabo vodo nazadnje? Se ne spomnim... V glavnem fajn zrihtaj jutri... A to maš morfologijo?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 427
12.2.2009 9:14:48   
bačko
Baja ne smeš imeti slabe občutka glede tega da si doma.Tvoje sodelavke so samo ljubosumneker one ne morejo biti doma.user posted image
Ja prešnjič sem imela slabo vodo.Morfologijo sem že imela.Je vse uredu samo spola nismo izvedeli.Ker G ni bila 100% in potem ni hotela povedati.Jo bom jutri vprašala če bova slučajno imeli še kakšen ultrazvok.Če ne bova imeli bom šla na 3D.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 428
12.2.2009 9:18:06   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Morfologijo sem že imela.Je vse uredu samo spola nismo izvedeli.Ker G ni bila 100% in potem ni hotela povedati.

aja, točno ja, saj zdaj se pa spomnim... pravijo, da punčke skrivajo, fantki pa radi pokažejo svoje bogastvouser posted image hec, da me ne boš resno vzelauser posted image  čeprav Rene ga je vedno rad pokazaluser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 429
12.2.2009 9:40:04   
bačko
Ja Žana ni nič skrivala.user posted image Je noge narazen držala.user posted image user posted image user posted image Bomo videli kaj bo!Bi raje videla da bi bila punčka.No tudi če bo fantek bom vesela.user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 430
12.2.2009 18:50:09   
madejka
Babike imam eno vprašanje: a ve katera za kak nekaramboliran rabljen stolček skupine 9-36 kil??? Naša babi bi rada imela svojega za občasne prevoze pa najprej tu vprašam predn grem oglase gledat.user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 431
12.2.2009 21:00:09   
kapica
Madejka, zal ti ne morem pomagat glede stolcka. In ti, a lepo pocivas in cuvas trebuscek?

Danes je pa nas tu cist zasnezilo, ko smo se zjutraj vstali je bilo kr fajn snega. Dino se je ze sankal dopoldan, njegov prehlad je tudi boljse. Kaak fajn, da imamo se nekaj dni, da smo skupaj. Res prav uzivam, danes sem popoldan spala 2 uri, ne vem kdaj sem si nazadnje to privoscilauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 432
12.2.2009 22:12:28   
anja7
Ajyv; kok lušna fotka. Tale vaša Tarja pa je ta prava.

Evo, tuki pa našga frajerja v nogometnem dresu;
user posted image

user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 433
13.2.2009 10:01:13   
rumba
madejka, žal ti ne znam pomagat. Ne poznam nikogar, ki bi ga prodajal.
kapica, ampak bi bilo res lepo, če se kdaj srečamo, no. Ko boš kaj v Slo, se moramo zmeniti.user posted image  Ful sem vesela za vas, da se tako lepo rihtate. Pa user posted image  za počitek. Jaz se svojega ne spomnim........user posted image  Mora biti že res ful dolgo nazaj.
Anja, kak lep nogometaš je Tilen.user posted image

Ja sem pa bolj v k...user posted image . Služba mi preseda čez in čez, v sredo sem prosila za sporazumno prenehanje delovnega razmerja. Ja, odpoved sem dala, samo je šefica še ni sprejela. Me kar tlači nazaj, pa če sem to res dobro premislila, pa če bi še enkrat premislila.......user posted image  Vem, da je neodgovorno v tem cajtu pustit tako ziher službo, samo mi ne znese. Če bi bili vsaj odnosi pošlihtani, bi mogoče še šlo, takole pa se potlej sploh nisem sposobna še učiti in še delat za sodišče..... Klinc, bom pa brezposelna neki cajta, 6 mesecev mi itak pripada, ......user posted image  Se bom vsaj lahko učila, ko naredim izpit, pa v boj za novo službo, upam na boljšo od te.user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 434
13.2.2009 10:10:59   
Ajvy
oj...včeraj mi je malo časa zmanjkalo in volje za RR...
nočka je bila bolj tako tako..bo pa današnja boljša....

Kapica...glede prehranjevanja in mleka....ne vem kaj naj ti rečem....ker ne vem kako to gre...samo definitvno pa lahko NIasu privoščiš kaj sladkega user posted image

Full dobr za sneg in da tako lepo uživate...lepo si spočij...mati.....
JSt kar pogrešam sneg.....

Bačko...me veseli, da se bolje počutiš.....pazi na vaju.....
Dobro opravi na pregledu user posted image user posted image user posted image

Baja...user posted image hvala.....
Veš meni se orenk pozna , dasem že ta tretje leto doma....in je virtualni svet edina stalnica....veliko prijateljev...no kolegov....je odšlo, ker imam otroke in ne morem več sedet na kavi po tri ure in čikat in razpravljat v nedogled.....
Bodo pa drugi prišli...samo da se vrnem v svet user posted image user posted image user posted image

Naj te šimfajo sodelavke....tko bojo vsaj pozable, da je njihov lajf v K....
Boli te...kaj si one mislijo...niso vredne tvojih misli.....sploh pa ne sekiranja....

Madejka...žal  ti glede stolčka ne znam pomagat...si vprašala klelele na forumu??

Anja7...iiiiiiiiiiii kak fant je že Tilen.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a je tebi podoben??

Rumba....user posted image user posted image user posted image user posted image tudi ti boš prišla na vrsto za počitek....samo je zdej mau gužvice user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image glede službe....držimp esti, da ti uspe zadano.......
MAš pa prav.....če te živčno pobere....pol je BV.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 435
13.2.2009 12:15:30   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

oj...včeraj mi je malo časa zmanjkalo in volje za RR...
nočka je bila bolj tako tako..bo pa današnja boljša....

Ajvy kak si mi všeč ko si večni optimistuser posted image
Nisem še spraševala na RR za stolčke... bom zgleda mogla, ker nikjer ne najdem. Se pa ne morm odločit al čem zdaj naprej iskat 9-18kg pa čez 2 leti spet al 9-36kg, ki jih itak ni kaj rabljenih za dobit, kar pa je pa je bolj boga robauser posted image

Rumba sem ti že na FB napisala... pogumna odločitev! Naj ti le zalaufa!user posted image

Anja kaki pubec je že Tilen!user posted image user posted image user posted image

Kapica čuvam se, čuvam, veš dauser posted image Mi možek in babice pomagajouser posted image
Kak fajn, da ste vsi doma... paše ne?user posted image user posted image user posted image

Bačko poročaj kako bo na pregledu!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 436
13.2.2009 12:37:02   
kapica
Rumba, pogumna odlocitev, ampak naredila si prasv. namrec zastavila cilje in videla, kaj je trenutno bolj pomembno. In imas cisto prav, cez nekaj mesecev bos imela ta izpit in bos zadovoljna, ce bi recimo sla se naprej v sluzbo, ne bi zneslo z izpitom in bi bila se vedno v tej sluzbi,potrta in zalostna, da se ni nic spremenilo.
Ajvy, ja, nocke so tak tak, tud pri nas. saj bo kmalu cas, ko bojo prespali celo nocuser posted image . Aja, Nias dobi sladek zajtk, namrec marmelado, bo moglo bit dovoljuser posted image .
Anja, lepe slikiceuser posted image . Je moj tud ze iskal kje bi nasel kaksen dres, pa nikjer nimajo tako male stevilkeuser posted image .
Madejka, pridna si pridna, da takole pocivas. pase, a neuser posted image .

Punce, jaz sem danes dopoldan spet prespala, sploh ne morem verjet. Moz je ostal z Dinom, sta sla malo na sneg, potem ga je spravil spat... Kaak mi je pasalo, Nias pa kr zraven mene, samo da je bila ziza na razpolago, bi spal celi danuser posted image . Je pa res da ponoci taak slabo spim, kr naprej nekaj mali mrda in stoka, jaz pa ga ne upam predolgo pustit, da se ne bi Dino zbudiluser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 437
13.2.2009 13:07:08   
corfu
Dober dan

Rumba, te popolnoma razumem, sama bom dala tudi odpoved takoj ko zaključim bolniško, upam, da se bo dalo takoj zmenit, brez odpovednega roka. Mene bo pa moj zaposlil za štiri ure, itak mi pripada do šestega leta Mance, ta čas bom pa posvetila šolanju, pa družini...ampak me tud stiska, ko po tv-ju in povsod kažejo velika odpuščamja, ampak v mojem primeru ni vredno mojih živcev....

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 438
13.2.2009 14:26:21   
anja7
kapica; ta dres je kupu kolega v Benetkah. Je reku, da jih majo kokr jih hočeš in od velikih klubov. Tko da če boste kdaj v italijo hodil, tam jih majo.

Ajvy; ja pravjo, da je. Sploh okol oči. Obliko glave, pa smeh ma po atiju. Je tak mešanček med nama.

Zdej pa šibam po njega v vrtec,pa mal vn, pol se pa še kej javm.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 439
13.2.2009 20:26:44   
Anonimen
Punce, a katera ve, kdaj se pri dojenckih zacne vrocina in kdaj ej treba ukrepat?

user posted image hm...pojma nimam...je pa baje tko, da je treba fejst otroka opazovat, bolj druge znake, kot pa vročino....ker pri dojenčku še to ni uštimano in lohk ma visoko vročino za brezveze, lahko je pa ful bolan, pa brez vročineuser posted image nism glih v pomočuser posted image

Ulla...superca...kdaj boš dala pa Ulo v vrtec??
Veš kaj me zanima...kakšen je bil porod??Je bil boljši kot v prvo???Upam, da je bil ,ker se spomnim ,da ti v prvo ni blo glih z rožčami postlano.....
Me veseli,da gre.....

hm, tam aprila enkratuser posted image pojma nimam, ko bo mir s temi virozami, pa da bo neo vsaj par mesecev star, da tud če faše kej, ne bo tok hudouser posted image
a poroduser posted image hvalabogu sam to, da je blo hitr....sej tud prvič je blo hitr, sam grozno....bi blo mogoč bolš, da bi mal dlje trajalo, pa mal manj intenzivnouser posted image user posted image

bom pol šla skopirat, k sem pri januarčicah napisala na hitr kak je šlo...se mi ne da še enkrtuser posted image

Magnesol 3x na dan

madejka to sm jst tud melauser posted image sam pomagu ni....mi je od20. tedna otrdevu trebuh, ne glede na to, kaj sm počela...sem se pač sprijaznilauser posted image

sem zasledila na forumu da otroci kao skoraj prespijo noc, ker mamica za vecerjo oz. popoldan poje par piskotov in mleko?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne morm druge...

ženske v afriki recimo, k so res slabo prehranjene, imajo moče malo manj kalorično mleko kot ženske, ki so normalno prehranjene...sam še zmeri je to mleko zadost kvalitetno, da otrok napreduje. tak da si brez skrbi....več pa zahteva mogoč zaradi kakega poskoka v rasti...to se bo uredilo v parih dneh...

pravijo, da punčke skrivajo, fantki pa radi pokažejo svoje bogastvo

baja pr nas je blo tkouser posted image ula je do konca skor skrivala, neo je pa takoj ponosno pokazal svoje premoženjeuser posted image

rumbauser posted image za odločitev....da je bla pravilna in da se vse spelje kt se more...

pa za corfu istouser posted image

mi smo kr okuser posted image kak dan je boljše, kak slabše....načeloma pa greuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 440
13.2.2009 20:31:11   
Anonimen
evouser posted image

na brzino tkole - popadki so se že v soboto začeli, sam so bli tko nametani čez cel dan, neredno, samo so bli oni tapravi, sem takoj vedla da zdej bo pa šlo zares....pa čep se mi je začel luščit, nenormalne količine krvave, ful goste sluzi, ma kot silikon skor je blouser posted image   sam to je vse šlo, tud spat sem šla normalno, ob dveh sem se pa zbudila, so bli že kr boleči pa bolj pogosti, sam se mi ni ljubilo vstat, pa sem kr ležala, mal dremala pa predihovala popadke....do petih zjutri, takrat pa ni šlo več, sem mogla vstat, k nisem več zdržala, je bolelo k user posted image ...sem jih tud štopala in so bli na 7 minut. sem šla na wc, se stuširat, glavo oprat...noge sm si pobrila pa spodi tuduser posted image v p sma šla ko so bli popadki na 4 minute, ob enih pol desetih sem bla tam, so me priklopli na ctg, OMGuser posted image tam me je pa pobralo skor od bolečin, dobesedno skp sem lezla, pa še klinčeva mašina je zatajila in ni izpisovala, tko da sem bla celo uro skor prklopljena....pol pa v kopalnco preoblečt, pa k dohterci, je rekla  uf, tole bo pa hitr, me je kr v porodno sterala, nč klistirja, je rekla da ni cajtauser posted image   čeprov za to bi pa bil...ob 11ih sem bla v porodni, so mi mehur predrli, pol je pa začelo šopatuser posted image  user posted image pa nimam glih nizek prag bolečine, sam tile porodiuser posted image to pa ful slabo prenašam, sploh un del, k začne dol tiščat, ma jst sem mislila da me bo konc, sem tolk jamrala, pa zavpila tud parkratuser posted image pa da ne bom mogla rodit, da kaj mi je blo tega trebauser posted image in še cel kup neumestnih pripomb....je bil pa hec, k sma šla od doma je lubi reku da do 12ih bom pa tak rodila....in pol je bla ura deset do dvanajstih, pa pravi sori, sm te nasrau....ne bo do 12ihuser posted image pa je bil točno 12:00user posted image pa brez česarkoli proti bolečinam user posted image sm dvakrat hotla rečt nej mi za vraga dajo neki, sam nisem do sape pršla, da bi sploh izdavla lohkuser posted image no, pol je pa tak blo konc...prerezali so me, pa še bolj grdo zašili kot prvičuser posted image sej je res, da ta del glih ni na očeh širši javnosti, sam mal lepš bi pa lohk to nardiliuser posted image  user posted image

u glavnem, se ne grem večuser posted image si pa ne morm predstavljat, da bi mogla te neznosne bolečine prenašat 10 ur ali večuser posted image ojej...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 441
13.2.2009 20:42:18   
corfu
Ulla zanimiva zgodba, jaz se tudi ne smem spomnit porodnih bolečin pri Aljažu, glede vpitja....po mojem porodu so zihr kakšno sobo izolirali user posted image user posted image  a potem si zaključila...jaz sem bila en čas kar korajžna za tretjega, zdaj ko pa je to obdobje viroz in sem skoz doma zaprta in pedenam vse po vrsti, me je pa čist minilo...mogoče glup izgovor, ampak nimam moči...pa delo od mojega je fajn zahtevno in mu vzame več časa kot samo osem urni delavnik, pa imam sina in hčerko, kaj čem še lepšega...

Ajvy, kako je pri vas? Kapica me veseli, da si se lahko malo spočila user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 442
14.2.2009 8:48:08   
madejka
Jutro!
Vsem en lep valentinov dan želim!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 443
14.2.2009 8:50:01   
baja*
jutro...

ulla zanimivo... zelo podoben porod sem mela tud jaz - hiter, a fuuul intenziven, v 3 urah sem se odprla od 1cm do 10cm, babica mi je rekla, da bom rodila šele enkrat popoldan, mali pa je prikukal na svet že ob 4:56, saj se je sam za enih 10 ur zmotlauser posted image  v glavnem, jaz sem bla ziher, da jim bom tam skup padla od bolečineuser posted image pa nič mi niso dali proti bolečini, niti nisem za nič prosla, ker se nisem spomnilauser posted image user posted image  ko je blo vsega konc, sem mojemu rekla, da bomo meli sam enga, ni šans, da grem spet rodit. In sem mislila smrtno resno! Pa lej me zaj...user posted image  se tolažim, da bo v drugo prej, torej kakšna urca, največ urca in poluser posted image

rumba user posted image  želim ti vse dobro... da se vam lepo poštimajo stvari...!user posted image
corfu še zate en objemuser posted image

hudiča, kak je dans težko najdit dobro službo... tako, da se v njej dobro počutiš!

madejka žal ne vem za noben avtozicuser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 444
14.2.2009 8:50:43   
baja*
aja, valentinovo je dans... mi se tega ne gremouser posted image

pa vseeno, lep dan vam želim!user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 445
14.2.2009 9:07:57   
madejka
Baja saj mi se tud ne gremo valentinovegauser posted image Je glavno, da se mamo radiuser posted image

Meni so tud napovedali pri Maju centimeter na uro, pa sem iz 3-10 prišla v treh urahuser posted image Samo sem dobla nekaj proti bolečinam v rit se mi zdi, ampak nisem ziheruser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 446
14.2.2009 12:51:15   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

hudiča, kak je dans težko najdit dobro službo... tako, da se v njej dobro počutiš!

pa kako res je to... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
rumba in corfu brez slabe vesti! Bolš tko, kot pa bit na koncu z živci. user posted image  Vse se bo prov fino izšlo, v to sem prepričana, kot tudi verjamem, da bo moja nasledna služba bolša kot trenutna. user posted image

baja jst sm pa mojmu pred porodom rekla, da mu po rojstvu najinga srčka takoj povem, če bomo mel kdaj še kakega. No in sem rekla da ziher, sploh ni problema! user posted image  Itak so me umetni popadki tok zdelal, da sem vmes spala, pol mi pa ni blo panike.

Nimam nič časa, da bi vas kaj več prebrala, upam, da ste vsi zdravi! Pa spočiti! user posted image

Jst sm zdele 2 dni mal sitna, kr neki me daje... user posted image  Hormoni, pa to... user posted image  V glavnem mal se na mojga zadiram, bogi revček je! Sej sm se mu že opravičla, pa mal sm se v roke vzela in je že bolš. Morm bit prjazna, drgač mi bo točno čez en mesec še ušel!!! user posted image

< Sporočilo je popravil Češnca -- 14.2.2009 12:52:33 >

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 447
14.2.2009 13:01:20   
kapica
Glede porodnih bolecin, jaz sem se tud drla zraven, se mi zdi da mi je bilo kr lazje. Sem pa tud mislila, da me bo pobralo.
Madejka, mozno da si se zarad tega, kar si dobila proti bolecinam, hitro odpirala, ker si bila spreoscena. jaz sem se zeloo pocasi, pol sem pa rekla da ne morem vec, so mi dali za proti bolecinam in v dveh urah sem se odprla za 6 cm. Verjetno zato ker sem bila cist sproscena, ker res nisem imela vec bolecin.
Corfu, tud tebi zelim sreco, da bo vse kot je treba, sluzba se bo pozneje iskala. Pa se solo bos imela zraven in mogoce tud vec moznosti.
Ulla, ja, saj to mi je bilo res bolj za lase privleceno, glede keksov in kaloricnega mleka. Ampak ko si ze mal obupan in nimas vec idej, zacenjas tud nemogoce stvari verjetuser posted image .
Cesnca, samo se mesec dni do usodnega DAuser posted image . Kako so priprave, a laufa, al so ze zakljucene...Aja, da ne norijo hormoncki zato, ker se ohcet blizauser posted image .
Anja, ves da se res pogovarjamo da bi sli letos poleti kaj v Italijo pogledat. Ampak do takrat bo dino ze vecji in bomo dres dobili tud kje pri nasuser posted image . Hvala za nasvetuser posted image ,

Tud jaz vam zelim lep valentinov dan, je moz danes se preden smo vstali vse pospravil in nastavil rozico na mizouser posted image . Spali smo majckeno boljse, ampak se vedno sem vstala ene 6krat se mi zdi, ob 5h pa sem vzela Niasa k sebi. Se bojim da sem ga ze malo razvadila, ker ga tolikokrat vzamem k sebi, ker se mi enostavno ne da vec vstajatuser posted image . Pri Dinotu vem, da sem zelo pazila in je spal skoz v svoji posteljci...

< Sporočilo je popravil kapica -- 14.2.2009 13:02:43 >

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 448
14.2.2009 17:21:57   
Ajvy
ojla...vsem en lep dan ljubezni.....

Madejka...probaj tukaj na RR....na podarimo al pa na rabim....probat ni greh...jst sem tko košek dobila na posojo...pa si nikoli ne bi mislila, da ga bom.....
Glede starosti , pa ne vem...žal.....user posted image
Večni optimist...hm...ja...pa ne jst....se trudim....
Ravno danes sva zvedal, da je bila moževa firma prodana in se nič ne ve, kaj zdej...pa še odselit se moramo, pa ni nič pametnega....no, nič takega, kjer bi imela zraven še za kruh....

Kapica...ti pa si optimist....spali bomo celo noč..ko bomo pod rušo user posted image user posted image user posted image
Čak da še Lejla pride..user posted image user posted image user posted image
Super ,da si se uspela malo spočit....user posted image user posted image user posted image

Glede porodnih bolečin...jst sem na koncu misnla ,da ne bom zmogla..tolk me je un pritisk bolel.....

A veš, da sem jst tudi opazila, da sem manj stroga do Tise....uf..madonca...se bo treba mau v roke vzet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako lepo je to speljal tvoj dragi danes user posted image user posted image user posted image user posted image

Corfu...pogumna odločitev s tvoje strani.....dobra si.....želim ti, da se ti uresniči vse zadano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni se pa ne zdi glup izgovor....predvsem mi je to konstruktivno razmišljanje....zares šele vidiš, kako je naporno ko so otroci bolani....in verjamem ,da ti je tako.....
MI...mi smo ok....Tarja je pridna..mau cmerava....jo je treba kar orenk pazit.....Tisa...Tisa je pa crkljiv lenušček,k bi najraje spal v naročju..ob stalni prklopljenosti na McZizo.....

Ulla...me izredno veseli, da je bilo v drugo bolje.....tko da bo v tretje še lažje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mau heca mora bit....
Uf...dober porod.....hitr.....bravo user posted image user posted image user posted image user posted image

Češnca.....hihi ...si me nasmejala......user posted image user posted image user posted image samo še en mesec do poroke ...je...kako čas beži...že masta vse zrihtano???
Kolk bo pa povabljenih....??MIslim, nas iz Rr ne rabiš štet zraven....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 449
14.2.2009 22:15:45   
Ajvy
user posted image
naši princeski......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......