kapica
|
Rumba, sem skoz mislila da bo knjigah vzgajat ni najboljse. Ampak ce ti pravis, da sta ti dve dobri, bom probala kje dobit in malo prelistat . Ne, res mislim, sem ze veckrat mislila da bi si kaksno knjigo nabavila, ampak ko toliko razlicnih mnenj slisis. Zato bom kar tvoj predlog upostevala, ti ze mores vedet . Ajvy, kaj pa ce tako naredis, da jo dvakrat zaporedoma das na eno stran jest? Da prvic poje tisto juhico, drugic pa prej pride do pravega mleka. Ali si pa pres dojenjem najprej malo spumpas in pol Tisa poje tisto ta boljse mleko? Smao kot ideja. Corfu, bravo Aljaz, da ni bilo kaj hujsega. Sobica se men tud dopade, ce primejam z naso, ko sem bolj kot ne vse skupaj flikala, ker je bolj majhna...Ja, Aljaz, veliki brat, ze zdaj rad pomaga, res komaj cakam, da bosta nasa dva mal vecja... baja, pri nasih starsih je bilo isto, vsak je sel v en ekstrem. Jaz tako srcno upam, da ne bom tako kot mama, stroga, ampak se vcasih ulovim, ce gredo pogledam, ali kaj recem. Se mi zdi kot da bi svojo mamo gledala . Saj se trudim, kaj naj drugega recem... Freycha, saj smo tu, te beremo, ce ne takoj, pa dan pozneje . Ronci, bravo za sobici, da napreduje. Mi smo spet slabo spali. Zdaj celo studiram, da dam Niasovo posteljco v dnevno sobo, ker je mal dlje do Dinove sobe, in ga ne bi slisal. Vsaj za par dni.... Kr recte da pretirano pretiravam . Ampak tole spanje skupaj, se mi zdi da ni za mene no. Imamo pa taak lep soncek danes zunaj.