|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
17.2.2009 21:12:15   
Anonimen
mogoce Ula na tak nacin "prebavlja" novo situacijo,

ja definitivno je povezano, pa to je, k je čez dan tolk tečna in se sam dere za vsak drek in meče ob tla in sploh se je ne da v red spravit, pa se ji pomoje pol sanja kej od tegauser posted image k včeri pa dons je pa bla pa čez dan boljš, bolj umirjena in to, pa je spala tud boljš pol....bomo vidla kak bo donsuser posted image

Aljaž pomagal, saj je rekel, da sama ni mogla, k ni videlauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ulla in kapica nič vam ne zavidam tele neprespane noči

user posted image eh, ti ne veš ka je fajn user posted image

a dito še kr tko matra....revca....morm rečt da ula jo je pa dobr odnesla...sam smo bli res pridni in se strogo izogibali vsega, kar bi lohk blo problematično...zdej pa ji počas dajem vse za jest, zaenkrat ni nč narobe...

šit ulla, in kak so pol dobli alkoholni flumaster dol?

kolkr se spomnem, je kr trajalo ena dva mescauser posted image počasi je šlo, pa zdravnik je to dol spravlu, doma so sam z nekim milom umivali, zdravnik je pa z nevemčim še zravn....groza uglavnem...

Joooj, jst si pa res ne predstavljam, da bi vidve, kapica in Ajvy, ne bile mamice!!!

user posted image sj si tud nisem nikol znala sebe predstavljat kot mamo...pa niti želela si nisem otrokuser posted image prov mim mi je blo....nisem sploh mela blage veze, kaj si nej začnem z njimiuser posted image pa k nisem glih neko nežno, čustveno in rahločutno bitje, sem bla prepričana da bi pogrnila na celi črti ( no, sej to še zmeri lohkuser posted image )...pol me je pa zagrablo, tolk sm si želela met otroke, sam se mi je zdelo nefer do njih...kaj bom pa z  njimiuser posted image no, zdej se mi pa zdi, da kr gre...da nism glih totalna katastrofauser posted image čeprov....to bom lohk čez 30 let reklauser posted image

Ulla....Neo je pa res luštkan....pa rad papca , a ne???

se mu vid, a neuser posted image pol kile dobiva tedensko user posted image patronažno kap skor vsakič, k ga stehtauser posted image

želodc me boliuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 501
18.2.2009 6:54:46   
Ronči
uuuu kakšno lepo sobico ima Manca!!!!!!

Klarina sobica napreduje, tla so zalita ( mi smo totalno prerihtali prostor, od tlakov naprej!!

Zdaj se mora sušit do maja, vmes se bo prebelilo, dal se bo radiator, zadelala ena vrata (smo iz dveh majhnih prostorov naredili en večji, maja se da pluta gor in je fertik, samo še pohištvo moram izbrat.

You can't fix stupid.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 502
18.2.2009 7:28:35   
corfu
user posted image  Jutro user posted image

Naš Aljaž je boljše, vsaj vročine nima tako visole, sicer še kašlja, ampak to se mu lahko vleče še tedneuser posted image
Manca je ravno z očitom odšla v vrtec, midva z Aljažem pa gledava risanke user posted image

Ajvy, pa ti Tisa popije eno prso do konca, mogoče pa ti ona popije samo "čaj" tisto redko, nekalorično mleko, ko si tudi omenila, kao da se ne redi dovolj, gosto, kalorično mleko pa ostane v tebi in se ti potem zamašijo žleze...ne vem samo naglas razmišljam. Tudi jaz je na tvojem mestu niti pod točko razno ne bi budila, moj Aljaž se je zbujal na 4-5 ur, pa je v dobrem mesecu pridelal 1,5 kg. Tako, da jaz osebno bi jo pustila spat.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 503
18.2.2009 8:10:56   
tejči77
Eh, kako ste pridne. Vas skoz berem, tako na skrivaj v službi, za komentirat pa ni časa.

Ajvy, ti kar sebe poslušaj glede tvojega otročka sama najbolj veš. Če Tisa lepo pridobiva na teži si že veliko dosegla, zdaj se morta še samo glede povpraševanja in ponudbe uskaldit, da ne boš imela takih problemov s prsmi. Sej bo ščasoma boljš. Zlata si.

Ajvy, ulla, jaz si tudi sebe nisem nikoli predstavljala z otroci. Vedno sem govorila, da jih ne bom imela. Ker se mi je zdela prevelika odgovornost in premalo sem tudi psihično razvita za tak podvig. Ampak potem me je kar naenkrat prijelo, pa sem si vzela leto časa za razmislek (češ, me bo že minilo). Pa se te želje ni dalo potlačit. Potem sem začela domov vlačit knjige o nosečnosti in se me ni dalo več ustavit. je bila narava močnejša kot razum. In smo skočili v vodo. user posted image user posted image Moj je bila pa vedno itak za, ker je nor na otroke. Kako bo, bomo pa tudi mi videla čez kakšnih 30letuser posted image . Sem bolj tak tip, da si vse tako zelo jemljem k srcu in se sekiram. Pri otrocih ni to dobro in poskušam it čez to, ampak mi vedno ne uspeva.

Freycha, a si že poskusila z bioresonanco al kako se že reče? Nimaš kaj zgubit.

Babike, a je katera že kaj razmišljala o šoli za starše. Jaz sem razmišljala, da je pravi trenutek, da dobim kakšen pameten nasvet. Po svojih starših se ravno ne morem zgledovat. Ker mislim, da so napake, ki jih začneš delat takoj na začetku temelj vseh težav kasneje.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 504
18.2.2009 8:53:32   
baja*
jutro...

včeraj nisem nič kavča peglala, ker je Rene bruhaluser posted image  3x sva ga preoblekla pa komplet pojstlo... tak da mam danes kaj za prat. Rene je seveda doma, je pa čisto ok - brez vročine, ne bruha, normalno je jedel, normalno razpoloženje...
Ne vem kaj bi lahko blo narobeuser posted image  je pa zbruhal ful velike kose mesa (kot suha sliva), me je skor kapuser posted image  to morjo kr goltat v vrtcu... jim nič ne narežejo al kajuser posted image  je pa res, da majo zdaj neko nadomeščanje, ker je njihova vzg. odsotna in se kar pozna, da ni takega reda.

tejči v šolo za starše glih ne bom šla, je mi pa fajn it na kako predavanje... sem se prijavla v vrtcu pa še nisem dobla vabilauser posted image  drugače pa sem kr dosti o vzgoji slišala na faksu (ped., soc.). O vzgledu mojih staršev pa tud jaz raje ne bi... dve skrajnosti, foter strog, zatežen pa še pil ga je, mama pa je bila ful mila, nobenih mej ni postavljala, ona bi kr vse dovolila... saj po eni strani jo razumem, vem, da naju ima s sestro ful rada, samo dolgoročno to za otroka ni dobro. Sama probam furat nekje vmes, meje morjo bit, če ne je otrok zmeden, osnova pa je seveda ljubezen in občutek varnosti...

ajvy zna bit res, kar je napisala corfu. Pa še krčki so lahko zaradi tega - nam so v materinski rekli, da če otroček spije preveč "juhice" (torej začetnega mleka) in premalo kaloričnega, ga lahko krčki matrajo...

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 505
18.2.2009 8:59:47   
rumba
tejči, jaz sem bila na par predavanjih v vrtcu, ampak ne morem reči, da sem kaj dosti odnesla od tam.user posted image  Vsekakor pa bi vsem priporočila knjigi Z otrokom lahko sodeluješ, Elizabeth Pantley  ter Uspešen otrok, Dr. William in Martha Sears. Tu sem našla še največ res koristnih nasvetov.user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 18.2.2009 9:00:11 >

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 506
18.2.2009 9:14:08   
Freycha
no, mene tudi tale vzgoja počasi že pošteno muči. Ugotavljam, da čeprav mi določeni prijemi mojih staršev ne odgovarjajo, enostavno ne znam drugače in kar takoj prevzamem njun vzorec user posted image  Imam pa kar nekaj knjig na to temo, samo ob vsem študiju mi enostavno ne rata še to bratuser posted image .....

tejči bomo šli spomladi na bioresonanco ja. Zdej gremo 18.3. še na pregled k alergologinji in malo na posvet, potem pa se spravimo na bioresonanco......

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 507
18.2.2009 9:21:12   
kapica
Rumba, sem skoz mislila da bo knjigah vzgajat ni najboljse. Ampak ce ti pravis, da sta ti dve dobri, bom probala kje dobit in malo prelistatuser posted image . Ne, res mislim, sem ze veckrat mislila da bi si kaksno knjigo nabavila, ampak ko toliko razlicnih mnenj slisis. Zato bom kar tvoj predlog upostevala, ti ze mores vedetuser posted image .
Ajvy, kaj pa ce tako naredis, da jo dvakrat zaporedoma das na eno stran jest? Da prvic poje tisto juhico, drugic pa prej pride do pravega mleka. Ali si pa pres dojenjem najprej malo spumpas in pol Tisa poje tisto ta boljse mleko? Smao kot ideja.
Corfu, bravo Aljaz, da ni bilo kaj hujsega. Sobica se men tud dopade, ce primejam z naso, ko sem bolj kot ne vse skupaj flikala, ker je bolj majhna...Ja, Aljaz, veliki brat, ze zdaj rad pomaga, res komaj cakam, da bosta nasa dva mal vecja...
baja, pri nasih starsih je bilo isto, vsak je sel v en ekstrem. Jaz tako srcno upam, da ne bom tako kot mama, stroga, ampak se vcasih ulovim, ce gredo pogledam, ali kaj recem. Se mi zdi kot da bi svojo mamo gledalauser posted image . Saj se trudim, kaj naj drugega recem...
Freycha, saj smo tu, te beremo, ce ne takoj, pa dan poznejeuser posted image .
Ronci, bravo za sobici, da napreduje.

Mi smo spet slabo spali. Zdaj celo studiram, da dam Niasovo posteljco v dnevno sobo, ker je mal dlje do Dinove sobe, in ga ne bi slisal. Vsaj za par dni.... Kr recte da pretirano pretiravamuser posted image . Ampak tole spanje skupaj, se mi zdi da ni za mene no.
Imamo pa taak lep soncek danes zunaj.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 508
18.2.2009 12:12:08   
corfu
Kapica, jaz te razumem. Mi spimo vsak v svoji sobi, no midva z možem skupaj seveda user posted image . Manca je v svoji somi od cca 6 meseca, Aljaž pa od enega leta starosti, pa bi bil še prej če bi takrat imela to možnost. Tako da pri nas je prav problem it na morje, ker imamo radi vsak svoj mir, v hotelu je kr kriza, če gremo pa v apartma moram pa takega vzet, kot da nas 8 biva user posted image . Kakšna ideja?user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 509
18.2.2009 14:28:33   
bačko
Dan!
Hvala za vaše pikepoke.Včeraj popoldne je imela malo povišano temperaturo.Danes pa je nima.
Češnca ja Žana tudi pihne sama:z pumpico pa ni šans da zraven pridem.Se dere in krili z rokami da je za znoret.
Ajvy malenkost za kavo.Še kdaj!
Freycha boga Dita!Upam da bodo te njene alergije resnično čim prej izginile.user posted image user posted image user posted image
Baja bogi Rene!user posted image user posted image user posted image
No lepo se imejte!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 510
18.2.2009 20:37:20   
Anonimen
no, tolk da ne bomo na drugi strani user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 511
18.2.2009 21:12:50   
madejka
Ćer babike!
user posted image user posted image user posted image kak lepo, da me pogrešateuser posted image
Saj sem vas kar redno prebirala, ampak nekak nisem imela volje za komentiranjeuser posted image

Ajvy sem ti prilepla link od malih oglasov, kjer je ena mamica prodajala ene 3 vrste kapljic proti krčkom, pa sem misla, če te zanima.

Babike, jaz si itak nobene od vas ne morm predstavljat brez otrokuser posted image Smo se pač tule spoznale, kjer je pač normalno, da imaš željo po njihuser posted image
Jaz sem pa tak že skoz nora na otroke... že od takrat, ko sem še sama bla enuser posted image In skoz so se lepili na mene pa nikol nisem nič posebnega počela z njimi. Sem pa zato dobila veselje so babysittanja in mi je to res vedno šlo od rok. Zdaj pri svojih pa nisem več tak ziheruser posted image

Tejči jaz tud že razmišljam o kakšni knjigi o vzgojiuser posted image Rumba hvala za naslove!user posted image Sicer sem jaz moji mami, ko sem bla stara 1 leto vrgla v glavo knjigo Nega in vzgoja otroka, kar je mami razumela kot "več se z mano ukvarjaj, pa manj v knjigo glej", ampak če dobiš kako novo idejo ali nov zorni kot po moje nič ne škodi. user posted image Tak al tak pa morš gledat vsakega otroka individualno.

Pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Reneja, Aljaža in druge bolančke!
In user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za male neprespančke!

Corfu kaka lepotička je Manca!user posted image Bi jo kr mučkala malouser posted image Samo tole s flumastri je pa svetovna!user posted image user posted image

Baja, Češnca hvala, dobro smo.user posted image Jaz se navajam na bolj izi varianto... sem mogla upočasnit tempo. Z otrdevanjem ni kaj boljše, ampak vsaj vem, da ni hudega.
Drugač pa komaj čakam vikend, ker se nam bo ful dogajalo in naslednji tedn ko mamo počitniceuser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 512
18.2.2009 21:21:21   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Ajvy sem ti prilepla link od malih oglasov, kjer je ena mamica prodajala ene 3 vrste kapljic proti krčkom, pa sem misla, če te zanima.

pol pa oprost...ker je meni odprlo košaro od Quinnija in mi ni bilo jasno, zakaj jo potrebujem...oprost....pa hvala.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to sem mogla pokomentirat..ostalo pa kasneje...zdej grem Tiso rihtat....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 513
18.2.2009 21:26:33   
madejka
Ajvy np... sem vidla zdaj, da odpre pač samo na male oglase in ne na tisti oglas, kjer sem zacajhnalauser posted image
Lepo zrihtaj babiko pa kakšno slikco še pol prilepi!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 514
19.2.2009 7:11:44   
corfu
Jutro

Kako ste? Nč grem kuhat kafe še katera? Za nosečnice pa čaj, bela kava ali kapučino user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 515
19.2.2009 7:58:59   
bačko
JUtro!
Corfu hvala za čaj!user posted image
Imam eno vprašanje jglede pisanja obrazcev za porodniško nadomestilo.Glede plače naj bi napiasala zadnjih 12 mesecev.Ampak ker sem bila aprila, maja in še malo jinija še na porodniški a morem potem iti še na csd da mi napišejo za te tri mecese?Problem pa je tudi v tem ker sem imela prej csd v mostah zdaj pa ga bomo imeli na viču.A se pravi da moram iti v moste na csd da mi napišejo.Sem bolj blond glede pisanja raznih obrazcev in dokumentov.Hvala za pomoč!
Žana pa je bolje samo ne bom preveč jo hvalila.Naslednji teden v četrtek pa imava cepljenje in ne vem če jo do zdravnica cepila!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 516
19.2.2009 8:13:27   
Češnca
Jutro!

Anžej že pridno sestavlja, sam nč kej dost noče jest... zgleda da se je dal mal na dieto. user posted image  Sej ni panike, ker dosti pije, pa kakšen jogurt bo že spravil dol tekom dneva.

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

šit ulla, in kak so pol dobli alkoholni flumaster dol?

kolkr se spomnem, je kr trajalo ena dva mescauser posted image počasi je šlo, pa zdravnik je to dol spravlu, doma so sam z nekim milom umivali, zdravnik je pa z nevemčim še zravn....groza uglavnem...

želodc me boliuser posted image

Šit, kr 2 mesca... user posted image  o, joj...
Kako želodec? Si ok? user posted image
Ronči super z sobico! user posted image

corfu res ma Manca krasno sobico, prej sploh opazla nism, ker sem sam lepotičko gledala. user posted image
Za Aljaža pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baja bogi Rene... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tejči vzgoja je res zahtevna stvar - vsaka nedoslednost te udari po glavi... Je pa vsekakor fajn kaj prebrat, poslušat... O šoli za starše tud jst še nism razmišljala...
rumba hvala za predlagano literaturo, bo prav prišlo. user posted image  Kako rumbčki?

kapica te čist razumem glede spanja! Ne vem še, kako bomo rešili problem, ko bo drugo dete tolk zraslo, da bi šlo v svojo - Anžejevo sobo. Razmišljava, da bi sobo predelila, ker je kar velika...

Uf, bačko, zoprno... Anžej si pa kar sam sesa. user posted image  Smotko!
Fino, da je Žana boljše! user posted image user posted image user posted image

madejka ti kar počivaj! Samo, da ste ok. user posted image  Pa fajn se mejte skupaj med počitnicami!!! Boste kam šli?

corfu hvala, mi je zdej tkooooo bela kava zadišala. user posted image

bačko nimam pojma user posted image . Bo tud meni odgovor prav prišel!

user posted image user posted image user posted image  Anžeju se smejim - je zgubu svinčnik in sem mu rekla, da ga bova poiskala, on pa SIIIIIINČNIK. user posted image  Ga je kar poklical, kaj bi se trudu sklont! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 517
19.2.2009 8:15:37   
baja*
jutrouser posted image

bačko ne vem... jaz bi poklicala pa vprašala, da neuš zastojn tja hodla.

Rene je čisto ok, a ga mam kljub temu danes še doma. A je možno, da je bruhal zaradi prevelikih kosov mesa v trebuščkuuser posted image  si mislim, da ga je moglo fejst tiščat, in ker ni moglo it naprej, je pač prišlo vse skup nazajuser posted image

mater, pol kafeja sn zaj polila tule po mizi pa računalniku pa tipkovniciuser posted image  upam, da ne bo kaj crknlouser posted image  mogoče pa je to znak, da jo moram nehat pit... v prvi nosečnosti sem v parih dneh nehala kadit in pit kavo, zaj bi pa lahko cel dan pila ta preklet kafe, tak mi paše. HB se mi vsaj čika nikol več ne zluštauser posted image . kavo bom pa že neko brezkofeinsko nabavla... pa bo tud ok... sem zabluzla, a?user posted image  grem raje...

čao

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 518
19.2.2009 9:28:52   
madejka
Jutro!
Corfu hvala za ponudbo! Ampak se bom kar h kafetu prislinlauser posted image

mmmm Baja si mi zdaj lušte nardila s tem kafetom... ne vem če si ga ne bom šla kuhatuser posted image Jaz sem se omejila na en kafe na dan... že tak je tole moje dete še en hiperaktivcuser posted image user posted image user posted image
Za Reneja pa bi rekla, da je zato bruhal, ker je imel prevelike kose ja. Ko smo že pri tem... Maj vsake tolko po obroku malo bruha... če pa začne takoj ko poje letat okol, pa skakat pa se čez kaj metat pa tako... saj ni čudnouser posted image

Bačko na CSD ti bojo tistih par mescev vzeli porodniško plačo.... si dobila kake izpiske o porodniški za tiste tri mesece? če maš, pol tisto vpiši. Ti kar pokliči na CSD, saj ti morjo povedat.

Češnca nikamor posebej ne bomo šli med počitnicami... kak obisk, izletek, za dalj časa pa ne. Pa za bajtico mormo papire skup rihtat in bo tole ar nekaj laufanja... Na morje pa gremo konc aprilauser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 519
19.2.2009 11:22:24   
kapica
madejka, po da si se oglasila in da si v reduuser posted image .In, a si si skuhala kavouser posted image ? Sem se tak nasmejala vasi prigodi v otrostvu... Kaj vse smo mi poceli, a ne?
Baja, a se dela tipkovnica? Men se ej to v sluzbi zgodilo, ko sem sedela za netomuser posted image , sem polila kafe gor. Vse je crknilo...Jaz bi tud rekla, da je bilo bruhanje od mesa.
Cesnca, a ves da Dino tud tak klice vsako stvar ki jo isce. Po mojem zato, ker smo kao njega vedno iskali, ko se je skril in sedaj on to ponavlja. Res je hecno. Jaz bom tud se malo pocakala, pol pa gre Nias kr k Dinu v sobo...A Anzej tud sadja ne zeli? Se spomnim da si rekla, da ga ima rad, mogoce kaksno banano, ko je tud sladka.
Corfu, ja vsak svojo sobico, to je res ideal. Pri nas bosta oba v eni sobi, ne gre drugace...Me je ze zdaj strah tega navajanja...
Backo, ti ne morem pomagat, verjetno je pri nas vse drugace kot tu.

Mi smo pa sedaj 1,5h spali. enostavno se nisem mogla vec drzat pokonci, sem dala Dina v posteljo, zaspal v trenutku, Niasa v posteljo na josko in tako smo spali vsi. Sedaj sem malo boljse, ampak groza, kak sem bila zaspana.
Bomo sli spet na rundo sprehoda, kaj skuhamo in gremo se 1krat spatuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 520
19.2.2009 11:37:08   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Baja, a se dela tipkovnica?

delauser posted image  sem pa pravi štor kar se tega tičeuser posted image sem že uničla eno tipkovnico in enga daljinca.. polivam pa kr naprej neka, samo na srečo nena vedno crkneuser posted image

no, sam da ste se naspaliuser posted image  mene je že zaj groza, ko se samo spomnim teh neprespanih nočiuser posted image  se je celo zgodilo, da sploh nisem vedla, al sem pravkar podojila reneja al ga še moramuser posted image user posted image  zmedena 100 na urouser posted image user posted image  je pa res, da čez dan nisem hodla nikol spatuser posted image  v drugo te napake ziher ne bom ponovilauser posted image

madejka kam grete na morje?user posted image  

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 521
19.2.2009 11:52:29   
madejka
Kapica nisem skuhala kave... se mi ni dalouser posted image Dobim popoldan obisk, pa ga bom takrat kuhalauser posted image
Kak dobro, da ste tak spaliuser posted image

Baja tu v Portorož bomo šli... nam je bolj enostavno kot pol poleti z mesec in pol starim user posted image . Pa poleti ziher ne bomo šli na slo. obalo.
Glede spanja čez dan... misliš da boš poleg Reneja in user posted image lahko hodila čez dan spat???user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 522
19.2.2009 13:33:50   
baja*

Glede spanja čez dan... misliš da boš poleg Reneja in user posted image lahko hodila čez dan spat???user posted image

ka pa teuser posted image kapico si še enkrat preberiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Mi smo pa sedaj 1,5h spali. enostavno se nisem mogla vec drzat pokonci, sem dala Dina v posteljo, zaspal v trenutku, Niasa v posteljo na josko in tako smo spali vsi.

viš da greuser posted image

zdaj pa šibama na luftuser posted image  

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 523
19.2.2009 13:41:21   
Češnca

Češnca nikamor posebej ne bomo šli med počitnicami... kak obisk, izletek, za dalj časa pa ne. Pa za bajtico mormo papire skup rihtat in bo tole ar nekaj laufanja... Na morje pa gremo konc aprilauser posted image user posted image user posted image

No, sej je tud to luštno - pa važno, da ste skupi!!! user posted image user posted image user posted image
Mi mamo pa možnost it na morje konc maja, pa še ne vem, kako bo zarad moje (ne)bolniške??? Pol pa verjetno še v septembru s tamalim detecem, se je že pri Anžeju izkazalo za fajn varjanto.

kapica ne tud sadja noče, se je sicer zapodu v banano, pol pa sam 1x ugriznu... In ful je zdejle težko zaspal, bi čaja tud 2l spil, če bi ga dala - po mojem zato, ker ma prazen želodček. Ampak jest pa ne. user posted image
Pri moji sestrični ni blo težav, ko je dala svoja fanta skupi v sobo spat, pa sta bla oba precej problematična kar se spanja in uspavanja tiče - pol pa kot bi odrezal. user posted image  Nimam pojma - ni recepta! Če bo tudi ta drugi pri nas lepo spal, bosta verjetno lepo skupaj spala, drugače pa... Vržem svoje starše iz hiše in jima stanovanje prepustim! user posted image
user posted image  za lepotni spanec!

baja se zgodi... user posted image  Važno, da dela!
Kar se bruhanja tiče, je povsem verjetno, pri nas tud pes bruha, kadar dobro ne prežveči. Pa ne se za glavo držat zarad primerjave... Sej vem, da Rene ni kuža, ampak en krasen fantek! user posted image  user posted image

Midva sva mela pa dopoldne en luštkan obisk, po kosilu (če bo sploh kaj jedel) greva pa mal vn na sonček in na lubija počakava, skupi gremo pa na en mini obisk (še predzadnje vabilo oddat).

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 524
19.2.2009 13:49:38   
Freycha
dan!

jaz sem pa že doma iz službe user posted image me je danes zjutraj tako zaštihalo v hrbtenici, da sem sicer šla v službo, ampak nisem kaj dolgo zdržala tamuser posted image ..... sem šla k zdravnici po injekcijo in domov počivat...... Zdej se mi edino sanja ne, kako bom, ko pride Dita domov, ker ji obe trojki izraščata in je tečna do amena in bi se samo cartala. Včeraj sem jo celo popoldne prenosila, ker je bila taka tečka, pa tako jo je bolelo user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......