|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
14.2.2009 22:22:50   
Anonimen
iiiiiiuser posted image kak sta dobri.....pa kok jo tarja lepo držiuser posted image ula ni šans....je tak razturatoruser posted image morm ful pazit....

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 451
15.2.2009 8:44:00   
baja*
ajvy kak sta lubaniuser posted image user posted image user posted image  pravi princeski... user posted image

Rene se skriva a vati (za vrati) in pravi ni ni Enejauser posted image  ati ga vneto išče, jaz pa žlempam kavo. Ful sem mozoljev dobla po obrazu, in to samo na desni straniuser posted image  ko ena najstnica zgledamuser posted image

razmišljamo, al bi se spokali k moji mami al bi kr doma ostali... verjetno bomo naredili premik...

aja še to, včeraj smo šli na sprehod pa me je sodelavka vidla - saj to ne more bit nič narobe, al? Mislim ker sem na bolniški, samo mi je G dovolila sprehode... no, če ne druga, majo spet nov material za šimfanje...

Lep dan vam želim pa javite se kaj... ene ste se čisto zguble...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 452
15.2.2009 9:25:48   
Češnca
Dan!

Moja dva pa šraufata pa gume menata - na avtu na daljinca. user posted image  Kolk ta mali not pade, ne morš verjet!!! user posted image user posted image user posted image
Pol gremo pa ven na sprehod, danes ne kuham, gremo k mojim na kosilo, ker Anžej že fajn pogeša svojo pato (lopato).

baja itak, da greš lohk ven na sprehod! Sicer se tud jst to stalno sprašujem, sam sej mormo mal vn, je priporočljivo! Jst sm svojo šefico srečala v trgovini, ko je bla ful dolgo na bolniški - pa kaj! Če bojo pa gofle vrtele, je pa to njihov problem. user posted image

Ajvy jooooooooj, lepotički mali lubani!!! user posted image user posted image

ulla Anžej je zaenkrat do drugih dojenčkov noro nežen, pa kr nosu, lupčkov in božov bi jih, tko je "nor" nanje, sam me skrbi, da ne bi preveč stisnu! Joj, joj, me firbec matra, kako bo, ko bomo mel doma še enga! user posted image

Tuki pa še avtomehanika oz. vulkanizerja al kaj že user posted image user posted image :
user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 453
15.2.2009 11:59:19   
bačko
Ajvy kako lepa slikica.Pravi lušni sta obe.Kako skrbno Tarja drži Tiso.Res lepo!user posted image user posted image user posted image user posted image
Baja jaz bi tudi šla na tvojem mestu malo ven.Malo okoli doma.Na en sprehod.
Mi bomo tudi zdajle kmalu šli na Zbilje.Žana je zopet hripava samo tokrat ji še iz nosa teče.Vročine nima.Upam da ne bo zbolela.Pregled sem dobro opravila.Vse je uredu.Tokrat je bila še voda superEdino pritisk sem mela malo nizek ampak je rekla G da imam raje nosečnice z nizkim pritiskom kot z previsokim.Naslednji pregled imam 13.3.Naredila pa mi bo še en ultrazvok v 32  tednu zaradi kontrole rasti ploda.Tako da je vse uredu.Lep sončen dan želim vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 454
15.2.2009 16:38:53   
Ajvy
oj...sem se htela zjutrja javit, pa je bil alarm...tak da ...evo me zdej....

Hvala za pohvale glede slikice....

Ulla, ja Tarja jo zelo lepo drži in je neče spustit user posted image ...in potem našteva, kaj Tisa vse ima....pa samo da mau pojamra...Tarja že kliče dudo, da pride na pomoč......
Pol pa hitr reče Tisa ajat...je zelo stroga user posted image user posted image user posted image

Baja..jst sem tudi imela mazolje med user posted image ...da ti ne govorim zdej...kolk jih imam...za izvoz...pa kaj čem....user posted image bom pač mau najstniška user posted image ti pa tudi user posted image user posted image user posted image
A Rene se že skrivalnice igra.....uf ..bravo...user posted image user posted image user posted image pa še en bravo za atija, ki ga bo poiskal user posted image user posted image user posted image
Kaj pa ti bo ena opravljiva sodelavka....saj imaš kot user posted image predpisane sprehode...kako boš pa rodila, če boš samo ležala...ne sekiraj se....ni vredno....

Češnca....hi hi tale tvoj Anžej je prav faca user posted image user posted image user posted image
iiii kera hud slikica....čist je not padu user posted image user posted image user posted image user posted image
KAko bo, ko bosta dva...zanimivo user posted image

Bačko...vav Zbilje...nisem bila tam že dolgo časa...tam je tako lepo poleti kavo pit....
Super za uspešen pregled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me veseli, da je z vodo vse v redu....pridna punca.....
a zdej že imaste potrjen spol???
Držim pesti, da Žana ne zboli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 15.2.2009 16:39:43 >

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 455
15.2.2009 18:11:21   
bačko
Ajvy ne vem še spola.user posted image user posted image Ja na Zbilju je bilo lepo.Imajo super palačinke.user posted image user posted image user posted image Žana pa je hranila labode in račke.Bilo ji je zelo všeč.Prav lepo smo se imeli.Samo problem ji bil ko smo hoteli iti domov ker Žana kar ni hotela iti.Je jokala.Ampak se je do avta že pomirila.Mi tudi že dolgo časa nismo bili.Ja resnično upam da ne bo zbolela.Zdajle ji bom vročino še enkrat zmerila.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 456
15.2.2009 18:49:49   
yudit
Dober večer, pa sem dobila mal časa da vas mal preberem.user posted image   Vsem nosečkam čestitkeuser posted image in novim mamicam veliko cartnjauser posted image Mi smo tak zasedeni da je groza, tu pa tam vas preberem ampak ni časa za pisanje.....baja-čeastitke za nosečnost, nič te ni za videt večuser posted image ma sodelvke gor al dol sam da boš boljše se počutila...Jaz tud delam na šolstv7u zaenkrat, pa ni neke sile je pa res da jaz ne poučujem.Delam še do konca meseca, ker sam menjala eno bolniško, in sem tak zasedena od septembra da nevem ki imam glavo, te pa popolnoma razumem kak ti jeuser posted image ....Lea je vredi ima 16 zobekov, v torek imama posvetovalnico pri enem letu in pol, pa še neko cepljenje upam da bo vredu. Zaenkrat ni bila bolana trkam, smo pa bile novembra v bolnici zaradi bruhanja, upam da se več ne ponovi. Fajn vas je brat, ampak mi ne zanese ker imam ogromno dela pa povrh vsega še v šolo hodim tak dasam čist s cajtom skregana..... Ko bom zdaj doma se bom mal spet oglasila če lahkouser posted image user posted image . Lepo vas je brat in videt kak lepo julijčki rastejo lp in nočkouser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 457
15.2.2009 19:59:58   
baja*
o yudit lej jo... ja, res se nič ne srečavauser posted image  čudno, kaj? kot da je bistrca neko velemesto... očitno ga vsaka po svoje pičiuser posted image user posted image
Kje pa delaš? Lea hodi v vrtec?
Mi smo meli prejšnji tedn cepljenje, je mel Rene pol dva dni ful zatečeno stegno pa rdeč krog se mu je naredil... sem mu skoz obkladke šibala. Zdaj mamo pa do OŠ mir s tem cepljenjem...user posted image mendauser posted image
daj nam kaj pokaži svojo pupo...user posted image
bačko super za lep dan!user posted image  In super za dobro opravljen pregled!user posted image

ajvy lepo je brat, da je Tarja tak skrbna sestrcauser posted image A Tisa jo kaj uboga - ko ji reče, da mora ajat?user posted image

češnca madonca, kakšna mojstra maš ti domauser posted image user posted image  pravo timsko delouser posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 458
15.2.2009 20:53:33   
yudit
Ja res je kot da v velemestu živimauser posted image ,  drugač pa neznam tu gor slike prilepit bom naredila album, pa dala kako sliko....album pod Lea....nočko...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 459
15.2.2009 21:34:36   
Ajvy
Yudit ...zgubljenka....naša...kako lepo da si se javla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Baja....veš, da uboga user posted image user posted image user posted image user posted image
Ah ...sej ne vam kaj naj ti rečem....nikoli si nisem misnla, da bom imela taki princeski....vedno sem govorila, da svojih otrok ne bom nikoli imela....vedno...poglej me zdej....mami....uf...še vedno ne morem verjet....moji princeski....zdej bom pa nehala, ker že cmeram......

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 460
15.2.2009 22:04:13   
Ajvy
nočko.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 461
15.2.2009 22:37:09   
pupi
user posted image user posted image user posted image   Ajvy si mi prav večer polepšala s to slikico!!!

Lep pozdrav vsem, brala vas nisem konkretno zato se ne bi spuščala v komentarjeuser posted image .

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 462
16.2.2009 6:53:05   
Ronči
JUTRO

za več sm pa preveč zmantrana user posted image

You can't fix stupid.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 463
16.2.2009 8:14:17   
baja*
jutrouser posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 464
16.2.2009 8:26:01   
corfu
Dobro, slabo jutro...

No, danes grem jaz zaključit bolniško zase, ima pa Aljaž že od četrtka temperaturo user posted image  ravnokar sem mu spet namerila 39.8 jedel praktično že dva ni nič, vsaj veliko pije, samo v temi počiva, večino dneva pa prespi, sva bila včeraj zjutraj pri dežurnem, pa je kri pb. Manca je šla v vrtec, zaenkrta trkam je zdrava, jaz pa trenutno pijem kavo in zračim stanovanje na polno.

Toliko od mene...

Ajvy res imaš lepi princeski user posted image user posted image user posted image

Češnca, naša Manca tud obožuje sestavljanje, raztavljanje...je Aljažu že večinoma vsa vrata na avtih potrgala, zdaj se pa igramo, da imamo avtoodpaduser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 465
16.2.2009 8:40:54   
baja*
corfu user posted image user posted image  bošček Aljažuser posted image  zgleda je kakšna viroza al kajuser posted image  držim pesti, da hitro mineuser posted image user posted image user posted image
Kako se pa ti držiš?

ronči kaj pa je tebe tak zmatralo? Slaba noč? Mater, jaz že par dni ful slabo spim, najprej me vrže v dnevni na kavču, pol se pa sredi noči prestavljam v spalnico in ne morem nazaj zaspatuser posted image  kr neke misli mi šibajo... pa moj ma nos zaštopan in diha ko ena stara lokomotivauser posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 466
16.2.2009 9:04:47   
corfu
Naša mala afna user posted image

user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 467
16.2.2009 9:44:57   
rumba
corfu, kaka lepotička je Manca!user posted image user posted image  Bogi, Aljaž, verjetno je res kaka viroza. Pri nas v vrtcu ravnokar razsaja ena viroza z visoko vročino..... Boščki mali. user posted image user posted image user posted image  da čim hitreje mine!
Ajvy, lepi princeski!user posted image  Ko se spomnim naših dveh...... Res so luštni, mame pa v jok, ko jih gledamo.user posted image user posted image Tebe si pa ne predstavljam brez otrok. Si prava mamica.user posted image user posted image
bačko, super za uspešen pregled. Se mi zdi, da sem ti kar pravo G svetovala, a?user posted image  Me res veseli.user posted image  Meni je ona res zlata.
Češnca, pri nas imamo že nekaj let vulkanizerstvo.user posted image  Samo še s.p. moram prijavit.user posted image   
baja*, meni se zdi normalno, da se nosečka tudi sprehaja.user posted image  Če bodo babe čvekale, pa naj..... Važno, da ti poskrbiš zase.user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 16.2.2009 9:45:25 >

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 468
16.2.2009 9:50:51   
Češnca
Joj, corfu kolk je luškana vaša pozerčica! user posted image  Za Aljaža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo čimprej zdrav! Ja, tkole se nabere - res komaj čakam pomlad, da odžene vse bacile!
user posted image user posted image user posted image  a kar odpad mate? Fino, prineste kakšen avto za popravit, če ni totalka. user posted image  Anžej zaenkrat še ni demolišn man, ampak nikol ne veš, kdaj ga prime. user posted image  Zadnjič je eno knjigico začel trgat - in samo pri tisti ga to prime. user posted image

yudit lepo, da si nas mal prišla pozdravit! user posted image  Se že veselim slikice tvoje srčice! user posted image

Šibam, me je sin okupiral... user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 469
16.2.2009 10:44:26   
Freycha
no tko, sem bila na mojem blogu kregana od Baje, da se nič več ne oglasim, ker sem se pritoževala, da nihče ne bere več mojega bloga user posted image  zdej pa se moram menda bolj pogosto javljat user posted image user posted image

Ajvy kolk sta lepi tvoji princeski user posted image user posted image

češnca tvoj je pa res pravi mali avtomehanik user posted image user posted image

corfu Manca je pa vedno lepša, pa že takrat, ko sem jo v živo videla je bila srček mali user posted image  Pa za Aljaža user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravi

rumba to virozo z visoko vročino je imela Dita...... pač je treba počakati tistih 5-7 dni, da mine user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 470
16.2.2009 11:23:28   
Anonimen
iiiii mancauser posted image  user posted image res je lepotička.....se bo ati med jagre vpisal user posted image user posted image

evo, še našga dobrovoljčkauser posted image

user posted image

zdej oba spita, neo sicer neki cmevka, bo cajt za na joško zgleda...

je bil pa včeri grozn dan, dretje, vpitje, metanje ob tla, tmarjenjeuser posted image in posledično še ubitačna noč...kr naprej se je neki drlauser posted image vsako uro skor....

eh ja....

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 471
16.2.2009 13:34:04   
corfu
Joj, Ulla kakšna mala štručka, pa kako je dobro razpoložen, lepotec mali user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 472
16.2.2009 15:20:47   
Ajvy
Punce...katere kapljicem i priporočate, da pupi pomagam pri prabavi...jo mau zvija....pa bi ji rada pomagala...kaj so že une od enih koroških lekarn, al kuko??KJe se pa to da dobit??
Že vnaprej hvala.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 473
16.2.2009 15:29:10   
corfu
Ajvy, mislim, da so vetrovne kapljice proti krčem koroških lekarn, midva sva jih hodila iskat v lekarno deteljica v tržiču, mislim, da ti jih pošljejo tudi po pošti.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 474
16.2.2009 15:33:03   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Ajvy, mislim, da so vetrovne kapljice proti krčem koroških lekarn, midva sva jih hodila iskat v lekarno deteljica v tržiču, mislim, da ti jih pošljejo tudi po pošti.

a res...a maš kak e mail naslov od teh lekarn???

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......