|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
17.2.2009 19:42:14   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Aha,
ampak ne vem, jaz vseeno bi še malo počakala s hojo pri 9 mesecih. Če se pa otrok sam odloči, naj hodi, pomagala pri 9m jaz ne bi....al se motim?

ne moj je drugačen, bom slikala pa pokazala kak to zgledauser posted image

ja kasso a veš, tak in tak hoče vedno hodit, drugač se pa fuuul dereuser posted image , vse kar lahko naredim je to, da si poskušam nekako oljšat bolečino v križu, včasih me že kar konkretno zašpikauser posted image

Če hoče otrok hodit ga ne moreš ustavit, da ga pa postavljaš na silo na noge pa res ni dobro. Tudi moja se sama vstaja in hodi ob stvareh in tudi kriči, če je na riti.

Se pravi, da se ne motimuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
17.2.2009 19:44:42   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Pri nas je začelo močno snežit user posted image user posted image  Prej je samo deževalo, zdaj pa tole user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
17.2.2009 19:49:54   
Anonimen

Pri nas je začelo močno snežit user posted image user posted image  Prej je samo deževalo, zdaj pa tole user posted image user posted image user posted image

upam, da pri nas ne bo, ker  moram zgodaj zjutraj z Varjo v PO

joj jest tud upam da ne bo , grrrrrrrr kolk mi gre na živceuser posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2053
17.2.2009 19:50:33   
Anonimen

Gaja in Nejc, zelo lep parček user posted image user posted image user posted image

lepa sta seveda oba, samo par nista lepuser posted image user posted image user posted image

superca, da ste se fajn načvekaleuser posted image

sm vedla, da boš to napisalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2054
17.2.2009 20:03:43   
hijenca
Večer!

Kako ste?

Moj fantek pa že spi user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
17.2.2009 20:04:57   
tally
user posted image user posted image user posted image user posted image ok zdej ne vem kaj naj si mislim o sebi. danes bi mogla Emilija imeti posvetovalnico in jaz sem pozabila user posted image user posted image user posted image . morm jutri poklicat in se zmenit za naslednji teden.

o šit sploh ne morem verjeti. a me bodo kaj nap.i.z.d.i.li?user posted image user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
17.2.2009 20:05:29   
tally
lušne slikice Gaje in Nejca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
17.2.2009 20:08:06   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Pa še dve s snovika
user posted image
user posted image

he he frajerka mala

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
17.2.2009 20:08:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tally

user posted image user posted image user posted image user posted image ok zdej ne vem kaj naj si mislim o sebi. danes bi mogla Emilija imeti posvetovalnico in jaz sem pozabila user posted image user posted image user posted image . morm jutri poklicat in se zmenit za naslednji teden.

o šit sploh ne morem verjeti. a me bodo kaj nap.i.z.d.i.li?user posted image user posted image user posted image user posted image

ja kako ti je pa to ratal? ma pomoje te ne bojo

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 2059
17.2.2009 20:08:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Večer!

Kako ste?

Pridn Vid, kako pa to da že spi?

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2060
17.2.2009 20:12:04   
hijenca

Večer!

Kako ste?

Pridn Vid, kako pa to da že spi?

Po novem ima nov ritem spanja. Zbudi se okrog 7 ure, prva runda spanja je potem ob 10., naslednja ob 14 in potem več ne spi. Danes se je zbudil popoldan ob 14.30 in ni več nič spal.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
17.2.2009 20:12:43   
tally

ja kako ti je pa to ratal? ma pomoje te ne bojo

ej sploh ne vem pa še včeraj sva se z mojim pogovarjala, da nam bodo kuhinjo 17.3 montirali in sva rekla sej 17. 2 ma pa ona posvetovalnico, nobenmu pa ni kapnilo da je 17. danes. haloooo. pa enkrat sem že prestavilauser posted image , pa una sestra je itak zoprna k sto user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
17.2.2009 20:15:11   
tally

Večer!

Kako ste?

večer user posted image .
naša je tudi omagala, čeprav je spala do 18 h user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
17.2.2009 20:22:28   
barbaw

Se zgodi. Nič te ne bodo napizdli. Reči, da si nekaj imela pa je. Če bo sesttra kaj težila ji pa kaj ostrega reči pa je. Klinc, saj ne rabi vedet, da si pozabila.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
17.2.2009 20:22:31   
barbaw

Večer!

Kako ste?

Opa. A ne bi šla ti danes prej v posteljo, da se spočiješ? Pa povej kdaj jutri pa kje.

A pustim tole št. postov do jutri? user posted image

< Sporočilo je popravil barbaw -- 17.2.2009 20:23:01 >

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
17.2.2009 20:24:06   
Estrella*

tally, a veš, da sem te hotla že vprašat zakaj ne napišeš podatkovuser posted image Ah se zgodi.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
17.2.2009 20:24:13   
Estrella*

Kajjjjj a po gre že J in v Z del?????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
17.2.2009 20:24:20   
Estrella*

Kam gre ta svet? user posted image

http://24ur.com/novice/svet/12-letno-dekle-pricakuje-otroka.html

OMGuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
17.2.2009 20:24:28   
Estrella*

Pa še dve s snovika
user posted image
user posted image

Opa, kaka mačkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
17.2.2009 20:24:36   
Estrella*

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image kaj sta dobra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
17.2.2009 20:24:42   
Estrella*

Midva sma nazaj iz šopinga. Zapravla ufffff preveč.

Da javim naše stanje, SNEŽI KOT NORO, 15 minut že sneži in je vse belouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja saj sem rekla da bo udarilo po V Slovenijeuser posted image Upam, da neha in to čim prej!!!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
17.2.2009 20:24:47   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

aurora28, velikanski  za službo!!! Ej, a ni prej nekaj slabo kazalo? Kako pa to, da so te poklicali nazaj?

Ja sprva je kazalo, da ne bom mogla priti nazaj, ker ni projektov, od katerih se večinoma financiramo, sem pa danes izvedela, da baje pridejo ven projekti aprila-maja, to je en razlog zakaj pridem nazaj, drugi razlog pa je ta, da je sodelavka noseča in gre v bolniško in nato v porodniško. Je pa hecno to, da ta ista sodelavka, ko je bila 1. noseča sem jaz poirbala njeno delo in jo nadomeščala, ko je zaključila s porodniško sem jaz bila noseča in zdaj ko jaz končujem s porodniško je spet ona noseča. user posted image user posted image

Edinaos
ne se sekirat, na napakah se učimo. Važno, da je AT dobro, je pa res, da je bilo malo nespametno od tebe, da daš tako majhnemu otroku liziko. user posted image

aurora, potem veš kdaj v akcijouser posted image  

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
17.2.2009 20:24:55   
Estrella*

Oj punce, moram vam malo pojamrat, kaj se mi je danes zgodilouser posted image

sve sle z AT mal ven na sporehod, in ko sve se vračale sem ji dala liziko v roko, glih tolk da zdrži do bloka v vozičku, in kaj se zgodil, glih parkiram voziček in lizika (ceela) direkt v grlouser posted image user posted image user posted image boga moja miška komaj smo jo rešili.Tako, da mi smo od danes pa do 18 leta (user posted image ) končali s tem nevarnim športom. Sem naredila taku uzbuno, da sem pol bloka spravla v dvoriščeuser posted image .

Ne me narobe razumet, samo ne razumem zakaj si ji dala liziko. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da je ne bo bolelo grlo in zate

KER SEM DEEEEEEEEEEEBILuser posted image user posted image user posted image user posted image , sem si obljubila da nikoli več

Meni so lizike ena taka zadeva, ki je ne dajem mojemu otroku, pa bo star 4 leta. user posted image  Mogoče pa sem preveč panična glede lizik, HB jih ne mara (jo je poizkusil).
Debil nisi, ampak verjetno nisi pomislila, da se lahko kaj takega zgodi.

Moja mala pika sme lizati liziko samo pod strogim nadzorom in pri miru sede.

To je ta najtežji del pri mulcihuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
17.2.2009 20:24:58   
tally

Se zgodi. Nič te ne bodo napizdli. Reči, da si nekaj imela pa je. Če bo sesttra kaj težila ji pa kaj ostrega reči pa je. Klinc, saj ne rabi vedet, da si pozabila.

ma ful sem jezna sama nase, pa danes sem imela cel dan občutek da sem neki pozabila in sem res. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
17.2.2009 20:25:00   
Estrella*

!!!

Eno resno vprašanje za vse, ki živite v hišah (za bloke je po zakonu določeno in je kontrola s strani požarnega inpektorja redna): ALI IMATE DOMA GASILNE APARATE?

Mi ga imamo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.