Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:00:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Oj punce, moram vam malo pojamrat, kaj se mi je danes zgodilo sve sle z AT mal ven na sporehod, in ko sve se vračale sem ji dala liziko v roko, glih tolk da zdrži do bloka v vozičku, in kaj se zgodil, glih parkiram voziček in lizika (ceela) direkt v grlo boga moja miška komaj smo jo rešili.Tako, da mi smo od danes pa do 18 leta ( ) končali s tem nevarnim športom. Sem naredila taku uzbuno, da sem pol bloka spravla v dvorišče . Ne me narobe razumet, samo ne razumem zakaj si ji dala liziko. da je ne bo bolelo grlo in zate KER SEM DEEEEEEEEEEEBIL , sem si obljubila da nikoli več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:01:12
|
|
|
|
špelin@
|
!!! Eno resno vprašanje za vse, ki živite v hišah (za bloke je po zakonu določeno in je kontrola s strani požarnega inpektorja redna): ALI IMATE DOMA GASILNE APARATE?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:01:13
|
|
|
|
barbaw
|
za Žana in Varjo in vse ostale, ki to rabite
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:02:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Oj punce, moram vam malo pojamrat, kaj se mi je danes zgodilo sve sle z AT mal ven na sporehod, in ko sve se vračale sem ji dala liziko v roko, glih tolk da zdrži do bloka v vozičku, in kaj se zgodil, glih parkiram voziček in lizika (ceela) direkt v grlo boga moja miška komaj smo jo rešili.Tako, da mi smo od danes pa do 18 leta ( ) končali s tem nevarnim športom. Sem naredila taku uzbuno, da sem pol bloka spravla v dvorišče . Ne me narobe razumet, samo ne razumem zakaj si ji dala liziko. da je ne bo bolelo grlo in zate KER SEM DEEEEEEEEEEEBIL , sem si obljubila da nikoli več Meni so lizike ena taka zadeva, ki je ne dajem mojemu otroku, pa bo star 4 leta. Mogoče pa sem preveč panična glede lizik, HB jih ne mara (jo je poizkusil). Debil nisi, ampak verjetno nisi pomislila, da se lahko kaj takega zgodi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:02:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ !!! Eno resno vprašanje za vse, ki živite v hišah (za bloke je po zakonu določeno in je kontrola s strani požarnega inpektorja redna): ALI IMATE DOMA GASILNE APARATE? Ja!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:03:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: a kar ukinili boste AM Pri nas zaenkrat še nič ne kaže, da bi nehala, ker mlečne kaše še vedno ne je in niti ne vem kaj bi jui potem dajala za jest Kdaj je pa Jaka nehal? A si ga smo dojila, pol pa direkt na GH brez AM???Meni je A. nehal pri 10m Jaka je šel s prsi direkt na GH brez AM, ker ni maral nič mlečnega. Maja pa je tudi včeraj spila 50 ml, ostalo pa sem vrgla stran. Če ne bo hotela več pit bomo kar ukinili. Pila ga je samo zvečer, mlečni obrok pa ima na žlico 3x dnevno. Pol mi pa povej, kaj je jedel, polek hrenovk in paštete tudi naša dama, je očitno končala z AM danes je že tretji dan, brez AM, zato ji naredim benko z alpskim mlekom, pa ga spije le za silo (nejveč 60 ml )
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:04:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Oj punce, moram vam malo pojamrat, kaj se mi je danes zgodilo sve sle z AT mal ven na sporehod, in ko sve se vračale sem ji dala liziko v roko, glih tolk da zdrži do bloka v vozičku, in kaj se zgodil, glih parkiram voziček in lizika (ceela) direkt v grlo boga moja miška komaj smo jo rešili.Tako, da mi smo od danes pa do 18 leta ( ) končali s tem nevarnim športom. Sem naredila taku uzbuno, da sem pol bloka spravla v dvorišče . Ne me narobe razumet, samo ne razumem zakaj si ji dala liziko. da je ne bo bolelo grlo in zate KER SEM DEEEEEEEEEEEBIL , sem si obljubila da nikoli več Meni so lizike ena taka zadeva, ki je ne dajem mojemu otroku, pa bo star 4 leta. Mogoče pa sem preveč panična glede lizik, HB jih ne mara (jo je poizkusil). Debil nisi, ampak verjetno nisi pomislila, da se lahko kaj takega zgodi. sem debel veliki deeeebil, zavoljo miru, bi skoraj otroka pokončala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:06:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Oj punce, moram vam malo pojamrat, kaj se mi je danes zgodilo sve sle z AT mal ven na sporehod, in ko sve se vračale sem ji dala liziko v roko, glih tolk da zdrži do bloka v vozičku, in kaj se zgodil, glih parkiram voziček in lizika (ceela) direkt v grlo boga moja miška komaj smo jo rešili.Tako, da mi smo od danes pa do 18 leta ( ) končali s tem nevarnim športom. Sem naredila taku uzbuno, da sem pol bloka spravla v dvorišče . Ne me narobe razumet, samo ne razumem zakaj si ji dala liziko. da je ne bo bolelo grlo in zate KER SEM DEEEEEEEEEEEBIL , sem si obljubila da nikoli več Meni so lizike ena taka zadeva, ki je ne dajem mojemu otroku, pa bo star 4 leta. Mogoče pa sem preveč panična glede lizik, HB jih ne mara (jo je poizkusil). Debil nisi, ampak verjetno nisi pomislila, da se lahko kaj takega zgodi. sem debel veliki deeeebil, zavoljo miru, bi skoraj otroka pokončala Lej jo. Saj ni tako hudo. Si ji potegnila liziko ven pa ni bilo nič hudega. Saj AT pa tudi ne bo imela posledic zaradi tega, pa tusi spomnila se ne bo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:07:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Oj punce, moram vam malo pojamrat, kaj se mi je danes zgodilo sve sle z AT mal ven na sporehod, in ko sve se vračale sem ji dala liziko v roko, glih tolk da zdrži do bloka v vozičku, in kaj se zgodil, glih parkiram voziček in lizika (ceela) direkt v grlo boga moja miška komaj smo jo rešili.Tako, da mi smo od danes pa do 18 leta ( ) končali s tem nevarnim športom. Sem naredila taku uzbuno, da sem pol bloka spravla v dvorišče . Ne me narobe razumet, samo ne razumem zakaj si ji dala liziko. da je ne bo bolelo grlo in zate KER SEM DEEEEEEEEEEEBIL , sem si obljubila da nikoli več Meni so lizike ena taka zadeva, ki je ne dajem mojemu otroku, pa bo star 4 leta. Mogoče pa sem preveč panična glede lizik, HB jih ne mara (jo je poizkusil). Debil nisi, ampak verjetno nisi pomislila, da se lahko kaj takega zgodi. Moja mala pika sme lizati liziko samo pod strogim nadzorom in pri miru sede.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:09:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Oj punce, moram vam malo pojamrat, kaj se mi je danes zgodilo sve sle z AT mal ven na sporehod, in ko sve se vračale sem ji dala liziko v roko, glih tolk da zdrži do bloka v vozičku, in kaj se zgodil, glih parkiram voziček in lizika (ceela) direkt v grlo boga moja miška komaj smo jo rešili.Tako, da mi smo od danes pa do 18 leta ( ) končali s tem nevarnim športom. Sem naredila taku uzbuno, da sem pol bloka spravla v dvorišče . Ne me narobe razumet, samo ne razumem zakaj si ji dala liziko. da je ne bo bolelo grlo in zate KER SEM DEEEEEEEEEEEBIL , sem si obljubila da nikoli več Meni so lizike ena taka zadeva, ki je ne dajem mojemu otroku, pa bo star 4 leta. Mogoče pa sem preveč panična glede lizik, HB jih ne mara (jo je poizkusil). Debil nisi, ampak verjetno nisi pomislila, da se lahko kaj takega zgodi. sem debel veliki deeeebil, zavoljo miru, bi skoraj otroka pokončala Ne ga sračkat Vsi smo samo ljudje in vsakomur se lahko kaj takega zgodi. Če že ne z liziko, pa s čim drugim. Glavno, da je vse ok, ti pa se kar pomiri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:11:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Oj punce, moram vam malo pojamrat, kaj se mi je danes zgodilo sve sle z AT mal ven na sporehod, in ko sve se vračale sem ji dala liziko v roko, glih tolk da zdrži do bloka v vozičku, in kaj se zgodil, glih parkiram voziček in lizika (ceela) direkt v grlo boga moja miška komaj smo jo rešili.Tako, da mi smo od danes pa do 18 leta ( ) končali s tem nevarnim športom. Sem naredila taku uzbuno, da sem pol bloka spravla v dvorišče . Ne me narobe razumet, samo ne razumem zakaj si ji dala liziko. da je ne bo bolelo grlo in zate KER SEM DEEEEEEEEEEEBIL , sem si obljubila da nikoli več Meni so lizike ena taka zadeva, ki je ne dajem mojemu otroku, pa bo star 4 leta. Mogoče pa sem preveč panična glede lizik, HB jih ne mara (jo je poizkusil). Debil nisi, ampak verjetno nisi pomislila, da se lahko kaj takega zgodi. sem debel veliki deeeebil, zavoljo miru, bi skoraj otroka pokončala Ne ga sračkat Vsi smo samo ljudje in vsakomur se lahko kaj takega zgodi. Če že ne z liziko, pa s čim drugim. Glavno, da je vse ok, ti pa se kar pomiri hvala barbaw in špelin@ nimamo kej sej na napakah se učimo a ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:16:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Oj punce, moram vam malo pojamrat, kaj se mi je danes zgodilo sve sle z AT mal ven na sporehod, in ko sve se vračale sem ji dala liziko v roko, glih tolk da zdrži do bloka v vozičku, in kaj se zgodil, glih parkiram voziček in lizika (ceela) direkt v grlo boga moja miška komaj smo jo rešili.Tako, da mi smo od danes pa do 18 leta ( ) končali s tem nevarnim športom. Sem naredila taku uzbuno, da sem pol bloka spravla v dvorišče . Ne me narobe razumet, samo ne razumem zakaj si ji dala liziko. da je ne bo bolelo grlo in zate KER SEM DEEEEEEEEEEEBIL , sem si obljubila da nikoli več Meni so lizike ena taka zadeva, ki je ne dajem mojemu otroku, pa bo star 4 leta. Mogoče pa sem preveč panična glede lizik, HB jih ne mara (jo je poizkusil). Debil nisi, ampak verjetno nisi pomislila, da se lahko kaj takega zgodi. sem debel veliki deeeebil, zavoljo miru, bi skoraj otroka pokončala Ne ga sračkat Vsi smo samo ljudje in vsakomur se lahko kaj takega zgodi. Če že ne z liziko, pa s čim drugim. Glavno, da je vse ok, ti pa se kar pomiri hvala barbaw in špelin@ nimamo kej sej na napakah se učimo a ne važno je, da je vse ok
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:16:49
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Oj punce, moram vam malo pojamrat, kaj se mi je danes zgodilo sve sle z AT mal ven na sporehod, in ko sve se vračale sem ji dala liziko v roko, glih tolk da zdrži do bloka v vozičku, in kaj se zgodil, glih parkiram voziček in lizika (ceela) direkt v grlo boga moja miška komaj smo jo rešili.Tako, da mi smo od danes pa do 18 leta ( ) končali s tem nevarnim športom. Sem naredila taku uzbuno, da sem pol bloka spravla v dvorišče . o kriza, jaz še danes skoz pazim, ko jo ima Petja...ker se zelo rade snamejo...sploh une ta okrogle. samo, da se je dobro izteklo
< Sporočilo je popravil kasso -- 17.2.2009 17:17:27 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:19:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ !!! Eno resno vprašanje za vse, ki živite v hišah (za bloke je po zakonu določeno in je kontrola s strani požarnega inpektorja redna): ALI IMATE DOMA GASILNE APARATE? Ja!!!!! Sprašujem zato, ker ga tašča in tast nimata in sem včeraj čisto popenila, ko sem to izvedela. Sva potem z za zapoznelo darilo tašči za RD kupila gasilni aparat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:21:09
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ !!! Eno resno vprašanje za vse, ki živite v hišah (za bloke je po zakonu določeno in je kontrola s strani požarnega inpektorja redna): ALI IMATE DOMA GASILNE APARATE? Ja!!!!! Sprašujem zato, ker ga tašča in tast nimata in sem včeraj čisto popenila, ko sem to izvedela. Sva potem z za zapoznelo darilo tašči za RD kupila gasilni aparat. Ne imamo pa gasilce 1,2 km stran
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:23:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ !!! Eno resno vprašanje za vse, ki živite v hišah (za bloke je po zakonu določeno in je kontrola s strani požarnega inpektorja redna): ALI IMATE DOMA GASILNE APARATE? Ja!!!!! Sprašujem zato, ker ga tašča in tast nimata in sem včeraj čisto popenila, ko sem to izvedela. Sva potem z za zapoznelo darilo tašči za RD kupila gasilni aparat. Ne imamo pa gasilce 1,2 km stran In kaj bi naredila, če bi ti zagorelo na elektroinstalacijah, električnem podaljšku ali kakšnem gospodinjskem aparatu? Jaz imam gasilce 800 m stran, ampak sem zelo pomirjena, ker vem, da imam gasilni aparat pred vrati.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:24:17
|
|
|
|
aurora28
|
aurora28, velikanski za službo!!! Ej, a ni prej nekaj slabo kazalo? Kako pa to, da so te poklicali nazaj? Ja sprva je kazalo, da ne bom mogla priti nazaj, ker ni projektov, od katerih se večinoma financiramo, sem pa danes izvedela, da baje pridejo ven projekti aprila-maja, to je en razlog zakaj pridem nazaj, drugi razlog pa je ta, da je sodelavka noseča in gre v bolniško in nato v porodniško. Je pa hecno to, da ta ista sodelavka, ko je bila 1. noseča sem jaz poirbala njeno delo in jo nadomeščala, ko je zaključila s porodniško sem jaz bila noseča in zdaj ko jaz končujem s porodniško je spet ona noseča. Edinaos ne se sekirat, na napakah se učimo. Važno, da je AT dobro, je pa res, da je bilo malo nespametno od tebe, da daš tako majhnemu otroku liziko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:25:22
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ !!! Eno resno vprašanje za vse, ki živite v hišah (za bloke je po zakonu določeno in je kontrola s strani požarnega inpektorja redna): ALI IMATE DOMA GASILNE APARATE? Ja!!!!! Sprašujem zato, ker ga tašča in tast nimata in sem včeraj čisto popenila, ko sem to izvedela. Sva potem z za zapoznelo darilo tašči za RD kupila gasilni aparat. Niti na kraj pameti mi ni prišlo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:26:04
|
|
|
|
kasso
|
Je pa Varja zdaj pojedla 2 skutki v luftu, ker je bila očitno lačna in v luftu tudi vse zbruhala...zdaj mi je pa od hudega zaspala na rokah, pa še preoblekla je nisem Mi je pa moja zlata tašča priskočila na pomoč, tako da bosta mulca danes pri njej spala, da ji ne bo dolgčas, ker je sama (je šel tudi tast smučat). Danes bo očitno večer z Varjo na rokah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:26:38
|
|
|
|
hijenca
|
Midva sma nazaj iz šopinga. Zapravla ufffff preveč. Da javim naše stanje, SNEŽI KOT NORO, 15 minut že sneži in je vse belo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:26:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 aurora28, velikanski za službo!!! Ej, a ni prej nekaj slabo kazalo? Kako pa to, da so te poklicali nazaj? Ja sprva je kazalo, da ne bom mogla priti nazaj, ker ni projektov, od katerih se večinoma financiramo, sem pa danes izvedela, da baje pridejo ven projekti aprila-maja, to je en razlog zakaj pridem nazaj, drugi razlog pa je ta, da je sodelavka noseča in gre v bolniško in nato v porodniško. Je pa hecno to, da ta ista sodelavka, ko je bila 1. noseča sem jaz poirbala njeno delo in jo nadomeščala, ko je zaključila s porodniško sem jaz bila noseča in zdaj ko jaz končujem s porodniško je spet ona noseča. Vidve imata pa to super zmenjeno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:27:25
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sma nazaj iz šopinga. Zapravla ufffff preveč. Da javim naše stanje, SNEŽI KOT NORO, 15 minut že sneži in je vse belo Kaaaaaaaaj??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:27:26
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: a kar ukinili boste AM Pri nas zaenkrat še nič ne kaže, da bi nehala, ker mlečne kaše še vedno ne je in niti ne vem kaj bi jui potem dajala za jest Kdaj je pa Jaka nehal? A si ga smo dojila, pol pa direkt na GH brez AM???Meni je A. nehal pri 10m Jaka je šel s prsi direkt na GH brez AM, ker ni maral nič mlečnega. Maja pa je tudi včeraj spila 50 ml, ostalo pa sem vrgla stran. Če ne bo hotela več pit bomo kar ukinili. Pila ga je samo zvečer, mlečni obrok pa ima na žlico 3x dnevno. Pol mi pa povej, kaj je jedel, polek hrenovk in paštete tudi naša dama, je očitno končala z AM danes je že tretji dan, brez AM, zato ji naredim benko z alpskim mlekom, pa ga spije le za silo (nejveč 60 ml ) naša je z AM komaj začela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:28:56
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Je pa Varja zdaj pojedla 2 skutki v luftu, ker je bila očitno lačna in v luftu tudi vse zbruhala...zdaj mi je pa od hudega zaspala na rokah, pa še preoblekla je nisem Mi je pa moja zlata tašča priskočila na pomoč, tako da bosta mulca danes pri njej spala, da ji ne bo dolgčas, ker je sama (je šel tudi tast smučat). Danes bo očitno večer z Varjo na rokah Varja, hitro se pozdravi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 17:29:10
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Oj punce, moram vam malo pojamrat, kaj se mi je danes zgodilo sve sle z AT mal ven na sporehod, in ko sve se vračale sem ji dala liziko v roko, glih tolk da zdrži do bloka v vozičku, in kaj se zgodil, glih parkiram voziček in lizika (ceela) direkt v grlo boga moja miška komaj smo jo rešili.Tako, da mi smo od danes pa do 18 leta ( ) končali s tem nevarnim športom. Sem naredila taku uzbuno, da sem pol bloka spravla v dvorišče . Ne me narobe razumet, samo ne razumem zakaj si ji dala liziko. da je ne bo bolelo grlo in zate KER SEM DEEEEEEEEEEEBIL , sem si obljubila da nikoli več HB, da se je vse dobro izteklo . Ne sedaj sebe mučit s tem, se zgodi, samo da je vse OK.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.