Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 18:59:24
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sma nazaj iz šopinga. Zapravla ufffff preveč. Da javim naše stanje, SNEŽI KOT NORO, 15 minut že sneži in je vse belo Ej pa res. Pa sem pogledala 2 min nazaj skozi okno pa nisem nič videla. Zdaj je tudi do nas prišlo. Pr nas pa nč ne sneži, juhu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 19:00:03
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Pa še dve s snovika
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 19:00:05
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 19:08:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 19:08:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Pa še dve s snovika
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 19:08:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Pica se pa žge k tuki visim joj joj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 19:11:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Pica se pa žge k tuki visim joj joj je že v želodčku,mal zažgana ampak ok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 19:15:43
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ !!! Eno resno vprašanje za vse, ki živite v hišah (za bloke je po zakonu določeno in je kontrola s strani požarnega inpektorja redna): ALI IMATE DOMA GASILNE APARATE? ne mi tud ne, bi blo pa pametno ja pol pa nisva z mojim edina neodgovorna tle gor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 19:17:48
|
|
|
|
kasso
|
Gaja in Nejc, zelo lep parček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 19:19:01
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos sem vam pozabila povedat, da imamo mi nove ciciban čevljčke in AT že pridno (z mamino pomočjo ) hodi tudi vzunaj, danes pa smo dobili tudi povodec za hojo, bomo jutri spobali, da vidim ali je bil samo denar stran vržen kako pa to izgleda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 19:22:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos sem vam pozabila povedat, da imamo mi nove ciciban čevljčke in AT že pridno (z mamino pomočjo ) hodi tudi vzunaj, danes pa smo dobili tudi povodec za hojo, bomo jutri spobali, da vidim ali je bil samo denar stran vržen kako pa to izgleda Verjetno nekaj takega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 19:25:02
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos sem vam pozabila povedat, da imamo mi nove ciciban čevljčke in AT že pridno (z mamino pomočjo ) hodi tudi vzunaj, danes pa smo dobili tudi povodec za hojo, bomo jutri spobali, da vidim ali je bil samo denar stran vržen kako pa to izgleda Verjetno nekaj takega. Aha, ampak ne vem, jaz vseeno bi še malo počakala s hojo pri 9 mesecih. Če se pa otrok sam odloči, naj hodi, pomagala pri 9m jaz ne bi....al se motim?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 19:28:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos sem vam pozabila povedat, da imamo mi nove ciciban čevljčke in AT že pridno (z mamino pomočjo ) hodi tudi vzunaj, danes pa smo dobili tudi povodec za hojo, bomo jutri spobali, da vidim ali je bil samo denar stran vržen kako pa to izgleda Verjetno nekaj takega. Aha, ampak ne vem, jaz vseeno bi še malo počakala s hojo pri 9 mesecih. Če se pa otrok sam odloči, naj hodi, pomagala pri 9m jaz ne bi....al se motim? ne moj je drugačen, bom slikala pa pokazala kak to zgleda ja kasso a veš, tak in tak hoče vedno hodit, drugač se pa fuuul dere , vse kar lahko naredim je to, da si poskušam nekako oljšat bolečino v križu, včasih me že kar konkretno zašpika
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 19:30:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Gaja in Nejc, zelo lep parček lepa sta seveda oba, samo par nista lep superca, da ste se fajn načvekale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 19:35:30
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ !!! Eno resno vprašanje za vse, ki živite v hišah (za bloke je po zakonu določeno in je kontrola s strani požarnega inpektorja redna): ALI IMATE DOMA GASILNE APARATE? ne mi tud ne, bi blo pa pametno ja pol pa nisva z mojim edina neodgovorna tle gor Ravno zato sem to napisala sem gor, ker se zavedam, da ljudje prepogosto pozabljamo na najosnovnejše varnostne ukrepe. Če niso le-ti zakonsko obvezni in kontrolirani.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 19:36:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos sem vam pozabila povedat, da imamo mi nove ciciban čevljčke in AT že pridno (z mamino pomočjo ) hodi tudi vzunaj, danes pa smo dobili tudi povodec za hojo, bomo jutri spobali, da vidim ali je bil samo denar stran vržen za čeveljce. Kako pa povodec izgleda?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 19:37:11
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso Gaja in Nejc, zelo lep parček lepa sta seveda oba, samo par nista lep zakaj pa ne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 19:37:17
|
|
|
|
špelin@
|
Iiiii, kakšna lepotkota sta Gaja in Nejc Krasen parček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 19:38:00
|
|
|
|
špelin@
|
Pri nas je začelo močno snežit Prej je samo deževalo, zdaj pa tole
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 19:39:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso Aha, ampak ne vem, jaz vseeno bi še malo počakala s hojo pri 9 mesecih. Če se pa otrok sam odloči, naj hodi, pomagala pri 9m jaz ne bi....al se motim? ne moj je drugačen, bom slikala pa pokazala kak to zgleda ja kasso a veš, tak in tak hoče vedno hodit, drugač se pa fuuul dere , vse kar lahko naredim je to, da si poskušam nekako oljšat bolečino v križu, včasih me že kar konkretno zašpika Če hoče otrok hodit ga ne moreš ustavit, da ga pa postavljaš na silo na noge pa res ni dobro. Tudi moja se sama vstaja in hodi ob stvareh in tudi kriči, če je na riti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 19:39:59
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pri nas je začelo močno snežit Prej je samo deževalo, zdaj pa tole upam, da pri nas ne bo, ker moram zgodaj zjutraj z Varjo v PO
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.