Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 18:08:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso mah, trenutno bi bila prav vesela, če se posuje, ...saj vem, da me ne razumeš......mogoče me malo le estrella in sesil, ki sta pri meni že bile.... Tudi meni bi bilo lažje, če bi na novo zazidali hišo samo je nimamo s čim. In mislim, da tudi tebi ne bi bilo lahko, če bi se ti sesula. Upam pa, da boš kdaj uresničila svoje želje, ki jih imaš glede hiše. Jaz to želim vama obema
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 18:11:45
|
|
|
|
Anonimen
|
sem vam pozabila povedat, da imamo mi nove ciciban čevljčke in AT že pridno (z mamino pomočjo ) hodi tudi vzunaj, danes pa smo dobili tudi povodec za hojo, bomo jutri spobali, da vidim ali je bil samo denar stran vržen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 18:12:12
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso mah, trenutno bi bila prav vesela, če se posuje, ...saj vem, da me ne razumeš......mogoče me malo le estrella in sesil, ki sta pri meni že bile.... Tudi meni bi bilo lažje, če bi na novo zazidali hišo samo je nimamo s čim. In mislim, da tudi tebi ne bi bilo lahko, če bi se ti sesula. Upam pa, da boš kdaj uresničila svoje želje, ki jih imaš glede hiše. Jaz to želim vama obema hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 18:12:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos sem vam pozabila povedat, da imamo mi nove ciciban čevljčke in AT že pridno (z mamino pomočjo ) hodi tudi vzunaj, danes pa smo dobili tudi povodec za hojo, bomo jutri spobali, da vidim ali je bil samo denar stran vržen Zakaj boš imela povodec?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 18:13:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso mah, trenutno bi bila prav vesela, če se posuje, ...saj vem, da me ne razumeš......mogoče me malo le estrella in sesil, ki sta pri meni že bile.... Tudi meni bi bilo lažje, če bi na novo zazidali hišo samo je nimamo s čim. In mislim, da tudi tebi ne bi bilo lahko, če bi se ti sesula. Upam pa, da boš kdaj uresničila svoje želje, ki jih imaš glede hiše. Jaz to želim vama obema Hvala srce.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 18:13:35
|
|
|
|
barbaw
|
Edinaos za nakup.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 18:17:41
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: a kar ukinili boste AM Pri nas zaenkrat še nič ne kaže, da bi nehala, ker mlečne kaše še vedno ne je in niti ne vem kaj bi jui potem dajala za jest Kdaj je pa Jaka nehal? A si ga smo dojila, pol pa direkt na GH brez AM???Meni je A. nehal pri 10m Jaka je šel s prsi direkt na GH brez AM, ker ni maral nič mlečnega. Maja pa je tudi včeraj spila 50 ml, ostalo pa sem vrgla stran. Če ne bo hotela več pit bomo kar ukinili. Pila ga je samo zvečer, mlečni obrok pa ima na žlico 3x dnevno. Pol mi pa povej, kaj je jedel, polek hrenovk in paštete On je bil otrok, ki je jedel vse. Kruh z margarino, salamo, pa kot si rekla pašteto in hrenovke. To je jedel ful dolgo. Potem pa je začel jest čokolešnik in pa ko je bil večji (nimam pojma kdaj) pa kroglice v mleku pa podobne stvari. jst sem mu že zadnjič dala kroglice tekočem jogurti, une nestle čokoladne, sicer sem jih zdrobila, ker v jogurtu se ne napihnjeo tako veliko kot v mleku
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 18:17:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ !!! Eno resno vprašanje za vse, ki živite v hišah (za bloke je po zakonu določeno in je kontrola s strani požarnega inpektorja redna): ALI IMATE DOMA GASILNE APARATE? ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 18:22:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos sem vam pozabila povedat, da imamo mi nove ciciban čevljčke in AT že pridno (z mamino pomočjo ) hodi tudi vzunaj, danes pa smo dobili tudi povodec za hojo, bomo jutri spobali, da vidim ali je bil samo denar stran vržen Zakaj boš imela povodec? ker me križ boli kot sam , mala pa hoče non stop samo hodit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 18:23:05
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ !!! Eno resno vprašanje za vse, ki živite v hišah (za bloke je po zakonu določeno in je kontrola s strani požarnega inpektorja redna): ALI IMATE DOMA GASILNE APARATE? ne Imamo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 18:27:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer. Pica se peče, tko da mam mal časa za rr . Je blo dons pri Jani prov luštn, je Nejc Gajo tolk zmatru, da je spala 2 uri v avtu pol sm jo šla pa kr zbudit . Sm pa ugotovila da se boji balonov Čim si ji ga približal na pol metra je bil jok Bo treba večkrat kofetkat, ker smo ubistvu čist blizu, domov sm se vozila dobre pol urce In kaj novga na rr? Ste ble full zgovorne tko da ne grem brat za nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 18:28:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ !!! Eno resno vprašanje za vse, ki živite v hišah (za bloke je po zakonu določeno in je kontrola s strani požarnega inpektorja redna): ALI IMATE DOMA GASILNE APARATE? ne mi tud ne, bi blo pa pametno ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 18:30:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Pica se peče, tko da mam mal časa za rr . Je blo dons pri Jani prov luštn, je Nejc Gajo tolk zmatru, da je spala 2 uri v avtu pol sm jo šla pa kr zbudit . Sm pa ugotovila da se boji balonov Čim si ji ga približal na pol metra je bil jok Bo treba večkrat kofetkat, ker smo ubistvu čist blizu, domov sm se vozila dobre pol urce In kaj novga na rr? Ste ble full zgovorne tko da ne grem brat za nazaj za čvek. A Gaja si teren pripravlja, ko bo hodila v Celje žurat ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 18:31:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos sem vam pozabila povedat, da imamo mi nove ciciban čevljčke in AT že pridno (z mamino pomočjo ) hodi tudi vzunaj, danes pa smo dobili tudi povodec za hojo, bomo jutri spobali, da vidim ali je bil samo denar stran vržen Zakaj boš imela povodec? ker me križ boli kot sam , mala pa hoče non stop samo hodit Sva čisto na istem, le ti imaš nekaj cm več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 18:31:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Pica se peče, tko da mam mal časa za rr . Je blo dons pri Jani prov luštn, je Nejc Gajo tolk zmatru, da je spala 2 uri v avtu pol sm jo šla pa kr zbudit . Sm pa ugotovila da se boji balonov Čim si ji ga približal na pol metra je bil jok Bo treba večkrat kofetkat, ker smo ubistvu čist blizu, domov sm se vozila dobre pol urce In kaj novga na rr? Ste ble full zgovorne tko da ne grem brat za nazaj za čvek in spanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 18:36:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Pica se peče, tko da mam mal časa za rr . Je blo dons pri Jani prov luštn, je Nejc Gajo tolk zmatru, da je spala 2 uri v avtu pol sm jo šla pa kr zbudit . Sm pa ugotovila da se boji balonov Čim si ji ga približal na pol metra je bil jok Bo treba večkrat kofetkat, ker smo ubistvu čist blizu, domov sm se vozila dobre pol urce In kaj novga na rr? Ste ble full zgovorne tko da ne grem brat za nazaj za čvek. A Gaja si teren pripravlja, ko bo hodila v Celje žurat ? ja ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 18:38:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Pica se peče, tko da mam mal časa za rr . Je blo dons pri Jani prov luštn, je Nejc Gajo tolk zmatru, da je spala 2 uri v avtu pol sm jo šla pa kr zbudit . Sm pa ugotovila da se boji balonov Čim si ji ga približal na pol metra je bil jok Bo treba večkrat kofetkat, ker smo ubistvu čist blizu, domov sm se vozila dobre pol urce In kaj novga na rr? Ste ble full zgovorne tko da ne grem brat za nazaj za čvek. A Gaja si teren pripravlja, ko bo hodila v Celje žurat ? ja ja Se zgleduje po mami.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 18:40:00
|
|
|
|
Anitka
|
Madonca ste načvekale v moji odsotnosti. Ne vem, če bom uspela kaj prebrati za nazaj. Opozorite me, če je bilo kaj takšnega . Sem pa jezna ko 100 , ker pri nas fajn sneži
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 18:41:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Madonca ste načvekale v moji odsotnosti. Ne vem, če bom uspela kaj prebrati za nazaj. Opozorite me, če je bilo kaj takšnega . Sem pa jezna ko 100 , ker pri nas fajn sneži o šit, a res? Joj upam, da ne pride še k nam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 18:43:52
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 18:44:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa še dve s snovika
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 18:45:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Pica se pa žge k tuki visim joj joj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 18:48:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jeeeeej, kakšno prijateljstvo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.