Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 20:45:06
|
|
|
|
Estrella*
|
Anitka za 30sek sem te pihnila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 20:45:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj! Samo na hitro se javim, ker grem še k Andražu prebrat pravljico. Danes sem dobila prvi rezultat. Shujšala sem 3,5kg Torej le nisem zastonj laćna Bom skenira<la kaj lahko jem in vam pošljem po mailu Ej, bravooooooooooo Odlično ti gre Pošlji, ja, ker meni monti ne sede, je preveč togo, tvoja dieta pa izgleda bolj meni prijazna Moram zgubit teh 5 kil, da bom lahko oblekla vse, kar imam v omari Aja, sem pa od zadnjega tehtanja nekje pred enim mesecem izgubila 2 kili, pa se sploh nisem nič trudila, samo porabo sladkarij sem krepko zmanjšala za minus kg Nekje je treba začet.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 20:45:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka BARBAW ULTRA ČVEKA S POSTI Hvala tudi tebi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 20:46:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj! Samo na hitro se javim, ker grem še k Andražu prebrat pravljico. Danes sem dobila prvi rezultat. Shujšala sem 3,5kg Torej le nisem zastonj laćna Bom skenira<la kaj lahko jem in vam pošljem po mailu Meni tudi prosim Saj ni nobena znanost Ni pa lahko A ni hecno. Ni nobena znanost, me pa se tako mučimo za to. Ja res je Je preprosta matematika A je treba kaj tehtat? Ne nič ne tehtaš, šteješ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 20:47:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem vam prišla samo še lahko noč voščit, povodec bom slikala ju3, saj Anja danes ni bila razpoložena za fotkanje nočko vsem majčicam in hroščkom Nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 20:47:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka BARBAW ULTRA ČVEKA S POSTI Ohoho, barbaw, zdaj je tudi tebi uspel tale velikasnki "prestop"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 20:48:20
|
|
|
|
Estrella*
|
Kje je pa danes Ta Sončna?????A sem kaj zgrešila?? Pa mafiozar se tud ni javil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 20:50:31
|
|
|
|
špelin@
|
Opsa, sem opazila, da ste me v številu postov vse, ki sem vas prej "šišala", dobesedno povozile... Ej, Estrella*, a nisi pred časom rekla, da me ne boš mogla dohiteti? Ne vem, kaj delam narobe, saj vendar pišem ogromno postov...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 20:51:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj! Samo na hitro se javim, ker grem še k Andražu prebrat pravljico. Danes sem dobila prvi rezultat. Shujšala sem 3,5kg Torej le nisem zastonj laćna Bom skenira<la kaj lahko jem in vam pošljem po mailu pa še men prosim pa za - kile pa Špelin@ tud teb
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 20:51:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem vam prišla samo še lahko noč voščit, povodec bom slikala ju3, saj Anja danes ni bila razpoložena za fotkanje nočko vsem majčicam in hroščkom nočko pa še en filmček od AT si dolžna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:00:22
|
|
|
|
špelin@
|
Še 1x, če ste "fejsbukarce" spregledale: KLIK Meni tole ni ok... "Tako kljub ukinitvi profila na Facebooku za vedno ostanejo vse osebne informacije uporabnikov in njihovega obnašanja na strani, torej tudi, s kom so kaj govorili in nad čim so se pritoževali." Mene tam pod mojim imenom in priimkom ne bodo videli, teh hecev se pa ne grem. Tu sem špelin@, kot Ta-in-Ta pa samo osebno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:01:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Še 1x, če ste "fejsbukarce" spregledale: KLIK Meni tole ni ok... "Tako kljub ukinitvi profila na Facebooku za vedno ostanejo vse osebne informacije uporabnikov in njihovega obnašanja na strani, torej tudi, s kom so kaj govorili in nad čim so se pritoževali." Mene tam pod mojim imenom in priimkom ne bodo videli, teh hecev se pa ne grem. Tu sem špelin@, kot Ta-in-Ta pa samo osebno. jah ne vem no, itak pa nč tazga ne pišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:02:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Opsa, sem opazila, da ste me v številu postov vse, ki sem vas prej "šišala", dobesedno povozile... Ej, Estrella*, a nisi pred časom rekla, da me ne boš mogla dohiteti? Ne vem, kaj delam narobe, saj vendar pišem ogromno postov... Jaz pa vem kje si zaosatala....na precej delih nisi sodelovala z velikim številom postov v večernih maratonih. V tistih časih, sva z barbaw samo zvečer naklofali po 100 postov Jaz sem tudi precej manj na RR, n o na RR sem, samo manj pišem, ker drugače bi bila že krepooo naprej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:02:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj! Samo na hitro se javim, ker grem še k Andražu prebrat pravljico. Danes sem dobila prvi rezultat. Shujšala sem 3,5kg Torej le nisem zastonj laćna Bom skenira<la kaj lahko jem in vam pošljem po mailu pa še men prosim pa za - kile pa Špelin@ tud teb Kaj pa ti to rabiš? Ti se moraš redit. Lahko edino pogledaš kaj se ne sme in ravno to ješ. Pa hvala vsem za četitke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:02:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje je pa danes Ta Sončna?????A sem kaj zgrešila?? Pa mafiozar se tud ni javil mafi je bila dopo. dan
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:03:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest bom mogla počas dol z rač. , ker gre moj poker igrat , zdej je kr neki navalu na ta poker eeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:03:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Opsa, sem opazila, da ste me v številu postov vse, ki sem vas prej "šišala", dobesedno povozile... Ej, Estrella*, a nisi pred časom rekla, da me ne boš mogla dohiteti? Ne vem, kaj delam narobe, saj vendar pišem ogromno postov... Jaz pa vem kje si zaosatala....na precej delih nisi sodelovala z velikim številom postov v večernih maratonih. V tistih časih, sva z barbaw samo zvečer naklofali po 100 postov Jaz sem tudi precej manj na RR, n o na RR sem, samo manj pišem, ker drugače bi bila že krepooo naprej Saj tudi nimam več toliko volje za pisanje. Berem pa kar redno. Nekaj sem sicer izpustila ampak vseeno skušam sledit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:04:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest bom mogla počas dol z rač. , ker gre moj poker igrat , zdej je kr neki navalu na ta poker eeeeeeeee
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:04:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj! Samo na hitro se javim, ker grem še k Andražu prebrat pravljico. Danes sem dobila prvi rezultat. Shujšala sem 3,5kg Torej le nisem zastonj laćna Bom skenira<la kaj lahko jem in vam pošljem po mailu pa še men prosim pa za - kile pa Špelin@ tud teb Kaj pa ti to rabiš? Ti se moraš redit. Lahko edino pogledaš kaj se ne sme in ravno to ješ. Pa hvala vsem za četitke. sej ni zame
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:05:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj! Samo na hitro se javim, ker grem še k Andražu prebrat pravljico. Danes sem dobila prvi rezultat. Shujšala sem 3,5kg Torej le nisem zastonj laćna Bom skenira<la kaj lahko jem in vam pošljem po mailu pa še men prosim pa za - kile pa Špelin@ tud teb Kaj pa ti to rabiš? Ti se moraš redit. Lahko edino pogledaš kaj se ne sme in ravno to ješ. Pa hvala vsem za četitke. sej ni zame Mi je blo malo čudno, ampak za kontra varianto bi pa mogoče šlo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:05:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj! Samo na hitro se javim, ker grem še k Andražu prebrat pravljico. Danes sem dobila prvi rezultat. Shujšala sem 3,5kg Torej le nisem zastonj laćna Bom skenira<la kaj lahko jem in vam pošljem po mailu pa še men prosim pa za - kile pa Špelin@ tud teb Kaj pa ti to rabiš? Ti se moraš redit. Lahko edino pogledaš kaj se ne sme in ravno to ješ. Pa hvala vsem za četitke. Enako sem tudi jaz pomislila. Saj to je način zdrave prehrane, jaz imam količinsko omejeno in zato je to dieta, Nina 7 pa se lahko nažira do onemoglosti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:05:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj! Samo na hitro se javim, ker grem še k Andražu prebrat pravljico. Danes sem dobila prvi rezultat. Shujšala sem 3,5kg Torej le nisem zastonj laćna Bom skenira<la kaj lahko jem in vam pošljem po mailu Ej, bravooooooooooo Odlično ti gre Pošlji, ja, ker meni monti ne sede, je preveč togo, tvoja dieta pa izgleda bolj meni prijazna Moram zgubit teh 5 kil, da bom lahko oblekla vse, kar imam v omari Aja, sem pa od zadnjega tehtanja nekje pred enim mesecem izgubila 2 kili, pa se sploh nisem nič trudila, samo porabo sladkarij sem krepko zmanjšala za minus kg Nekje je treba začet. ooo špelin@ tudi tebi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:05:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Opsa, sem opazila, da ste me v številu postov vse, ki sem vas prej "šišala", dobesedno povozile... Ej, Estrella*, a nisi pred časom rekla, da me ne boš mogla dohiteti? Ne vem, kaj delam narobe, saj vendar pišem ogromno postov... Jaz pa vem kje si zaosatala....na precej delih nisi sodelovala z velikim številom postov v večernih maratonih. V tistih časih, sva z barbaw samo zvečer naklofali po 100 postov Jaz sem tudi precej manj na RR, n o na RR sem, samo manj pišem, ker drugače bi bila že krepooo naprej Saj tudi nimam več toliko volje za pisanje. Berem pa kar redno. Nekaj sem sicer izpustila ampak vseeno skušam sledit. tole se pa men velikokrat dogaja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:06:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest bom mogla počas dol z rač. , ker gre moj poker igrat , zdej je kr neki navalu na ta poker eeeeeeeee
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.