Taanikaa
|
daan..evo se še jst malo javim,vas malo čekiram ko utegnem ..danes nisma šla ven,ker je tako kislo vreme,ful piha,pa kr mrzlo je..upam da nebo snega spet...že tkooo kooomiii čakam to pomlad,da bomo malo več zunaj..sem si pa začela tud jst po nasvetu mnogih mamic zajtrke pripravljat vnaprej,skuham te kašice sadne in v hladilnik za 2 do 3 dni,kosila še nisem si nič pripravljala...pa sem misla da si nebom,pa če tko pomislim,nam pol vsak sonček uide,kr mali ali spi,al pa morem kuhat,tko da res ni slabo tole... iii kake čmrleke že imate.Meri,Lara pa Maksimilijan,pa vidim,no berem da jih že kr neki stoji,se dvigujejo..bravo res... ..no pr nam nobenga napredka,še vedno samo sedimo in se igramo,se ne poberemo če nas vrže,puzamo,kotalimo,dvigujemo pa še manj...mi smo zelo počasni zgleda...se pa zelo veselim trenutka ,ko se bo kaj dogajat začelo tud pr nas...sem malemu kupila mini mobitel-igračo,ker mu je mobi tko zanimiv in si ga je danes začel na uho devat ,kao se pogovarja,je tolk posrečen ... zdej ste mi pa itak vse že ušle a ne?!
< Sporočilo je popravil christy -- 17.2.2009 16:11:22 >
|