Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 22:39:24
|
|
|
|
sasa.vracko
|
halooooooo punce pri nas je pravi snežni metež sicer pa vse po starem. vidim, da ste se že spet neki sfajtale pa sej je res včasih kr dolgcajt tle gor, zato sm js tud bolj mal zraven... sem pa ful navdušena nad slikcami otrok: AnjaPH (me zmeraj spravi v smeh), pa NInka... Kleo pa tvoja Meri seveda je tolk zlata z rdečimi lički
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 22:40:10
|
|
|
|
sasa.vracko
|
ooooooooouuuuuujeeeeeaaaa, po dolgem cajtu pridem, pa kar stran obrnem
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 22:41:02
|
|
|
|
sasa.vracko
|
aja Samsa, pa tvoja čmrlika je sevede tud super, se mi zdi da se je čist spremenila, pa fajn komentarje si dala zraven...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 22:44:24
|
|
|
|
Anonimen
|
O lejo si probala komolc polizat...jaz sem
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 22:47:50
|
|
|
|
Anonimen
|
No,kaj je zdaj...probavas ? Malo iscem svoje zacetne korenine na rr,pa mi ne gre prevec.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 22:53:37
|
|
|
|
sasa.vracko
|
hahahahaha, ne nism probala
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 22:56:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa,koj avtomatsko...imam zgleda prekratek jezik
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 22:57:44
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Jaz pa,koj avtomatsko...imam zgleda prekratek jezik ej, js grem pa to soboto končno mal ven s kolegicami, je mela ena roj. dan, pa mal se bomo našemle (js se nism že iz šole ) in bo prav pasal
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 23:01:27
|
|
|
|
Anonimen
|
O fino,ti kar uzivaj. Se spomnim,sem imela ze tali,sem sla na neko pustovanje,pa me en kao starcek-maskorca,cel vecer osvaja...skos za ritjo,pa kr neki...no,ko so se odlozile maske,je bil.................................................................................................. bla BABA
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 23:02:51
|
|
|
|
sasa.vracko
|
no, js si obetam predvsem veeeeelik smeha, se bomo verjetn mal poslikale, ti bom kej poslala
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 23:05:46
|
|
|
|
Anonimen
|
ok.Ti bom tut jest en filmcek poslala,ga moram se dol dat,sem te imela ze v mislih,da vidis mojo smesno Meri ...no da jo sevede tamalmu pokazes .Pa obratno se priporocam.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 23:08:10
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 ok.Ti bom tut jest en filmcek poslala,ga moram se dol dat,sem te imela ze v mislih,da vidis mojo smesno Meri ...no da jo sevede tamalmu pokazes .Pa obratno se priporocam. ja velja...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 23:09:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo,enega ti bom zdejle...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 23:09:48
|
|
|
|
sasa.vracko
|
no zdej pa grem počas, me neki glava boli, moj je že zdavnaj šel spat, se še kej slišmo... nočko
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 23:12:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Nocko,bom sla tut jaz pocasi.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 23:12:31
|
|
|
|
Tina 28
|
vam samo lahko noč zaželim...pa ploskam a vse uspehe...najbolj Meri, ki je sama sedla.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 23:19:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina hvala,in lahko noc
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 7:35:08
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro babe hja... zdaj pa ne vem a naj še kuham kave ali ne in ali naj še pripravljam zajtrke Eko mamice nočete bit ( ne vem zakaj ), pol pa vedno izgleda kot da tukaj duhovi strašijo Mislim, da bi bilo škoda, da čvek zamre, saj ste preživele skupaj nosečnost, porod, novorojenčke, uvajanje GH... (jaz sem se vam pridružila kasneje), marsikdaj ste si ( mi ) pomagale z nasveti.... zdaj pa se nekaj trudite s čvekom pod prisilo... Še prehitro bomo šle nazaj v službo in se bojo vezi med nami v veliki večini zgubile. Saj vem... ste "samo" virtualne prijateljice, ampak velikokrat čez dan pomislim na vas, kaj počnete vi in vaši čmrlji, če je vse OK z vami....Imamo skupno točko... naše čmrlje... samo včasih pa tudi paše, da dam možgane na off in da vas/nas prebiram in se nasmejim ali da mi je težko, ko berem kaj se vam dogaja ( bolezni, težave v zakonu...) Malo sem zabluzila... sem zgleda take volje .... Bi vas najraje v vrsto postavila in vas nabrcala v vaše Kavico in zajtrk vam bom vseeno servirala.. mi je v veselje, da vas vsaj malo razvajam
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 7:45:55
|
|
|
|
Samsa
|
Čestitke obmesečnikom - Sabina (babysolza) - Malakai (tancho) - Liam (Rosali ) - Tjaša ( mateOja)
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 8:02:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Čestitke obmesečnikom - Sabina (babysolza) - Malakai (tancho) - Liam (Rosali ) - Tjaša ( mateOja) se kar podpišem pod tole
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 8:05:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro Pri nas je bila danes že ob pol šestih budnica, potem je pa ene pol sedmih nazaj zaspala. Dajte mi malo povedat kaj dajete za jest čez dan. Nimam idej,ker Ema noče polente pa gresa tud ne, riž bolj tako tako,potem mi pa ostanejo samo kakšne juhe in krompir.Rada so banane pa kakšen piškot ji dam noter-samo da ni jabolk potem pa je. Sem ji kupila kašice z mlekom za zmešat pa komaj pol pojeva, pa še to jo je treba zraven mal animirat da usta odpira
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 8:06:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Samsa-zajtrk zgleda odlično,jaz k se trudim biti na dieti bom pojedla malo tistega sadja,ostalo pa drugim pustim Kako pa kaj Lara?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 8:07:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 O fino,ti kar uzivaj. Se spomnim,sem imela ze tali,sem sla na neko pustovanje,pa me en kao starcek-maskorca,cel vecer osvaja...skos za ritjo,pa kr neki...no,ko so se odlozile maske,je bil.................................................................................................. bla BABA
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 8:08:49
|
|
|
|
Samsa
|
zdaj pa komentarji ( ne bo veliko, bo pa od srca ) IZVIRNO SPOROČILO: christy a veste kaj o tem,da če je otrok v bolnici,ti naj nebi bolniška pripadala????? kljub temu da si kot starš zraven otroka v bolnici????? pa še to,če si v bolnici zraven otroka in imaš kot starš bivanje brezplačno,ti hrana naj nebi pripadala??? veste kaj o tem??? Ko sva bile midve decembra v bolnici, sem imela "poln" penzion brez doplačila IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Mene pa zuanima kolkokrat na teden perete puzzle?Meni so sicer zelo vsec,samo pranje in susenje je zamudno,in tam kjer so ne morem vsak dan sesat(ceznje ze),Meri jih pa ves cas hoce "okusat" Jaz jih ne perem - zvečer, ko gre Lara spat, jih obrišem z vročo vodo, ker ne vem kje bi 30 kom posušila ( nimamo sušilca) IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Novica dneva,Marisa se je VSEDLA SAMA .In to na previjalni,kjer dela najhujse akrobacije.Jutri jo bom imela po veckrat brez zabic,pa na jogi.Na previjalni ni problem po kolenih,na puzlah ali tleh ni sans . Meri NinKa: krasna slikica v avatarju, pravi lepotec je in razturaj danes pri izpitih IZVIRNO SPOROČILO: ninny No, da malo temo dvignem,ker spet nobene ni tukaj hmmm... meni se to čez dan večkrat naredi IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ploskam zato k je moderno sasa.vracko: lej jo zgubljeno dušo... fajta ni blo... je bil samo poskus oživitve čveka
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 8:09:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Si grem eno kavico skuhat pa mal časopis prebrat , pa pridem kasneje še mal nazaj,če bo katera tukaj.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?