Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 9:29:43
|
|
|
|
Anonimen
|
se mal............
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 9:30:21
|
|
|
|
Anonimen
|
kleo čakam
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 9:30:32
|
|
|
|
Anonimen
|
oujeaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 9:34:29
|
|
|
|
Anonimen
|
tkole je u vrtiljak padla
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 17.2.2009 9:38:08 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 9:42:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Greva s tamalo mal pospravit,pridem kasneje nazaj
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 9:53:01
|
|
|
|
anaj22
|
hej hoj po dolgem času kaj je novega, sem veliko zamudila? Mi smo kar ok, dobili smo 4 zobek in že čakamo 5. Čakamo pa tudi morebitne norice, smo bli v nedeljo pri prijateljih na obisku smo šli pogledat 1 mesec starega fantka, v pon. pa pokličejo da pri tavečjem v vrcu razsajajo norice . Zdej sva pa z Jakom prikrajšana za čvekanje in potepanje, saj vsi ki jih poznava še niso preboleli noric. LP
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 9:58:34
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 tkole je u vrtiljak padla Faca je in taprava rdečelična gospodična
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 10:00:18
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 hej hoj po dolgem času kaj je novega, sem veliko zamudila? Mi smo kar ok, dobili smo 4 zobek in že čakamo 5. Čakamo pa tudi morebitne norice, smo bli v nedeljo pri prijateljih na obisku smo šli pogledat 1 mesec starega fantka, v pon. pa pokličejo da pri tavečjem v vrcu razsajajo norice . Zdej sva pa z Jakom prikrajšana za čvekanje in potepanje, saj vsi ki jih poznava še niso preboleli noric. LP anaj in en poln koš za vaju še za zobke
< Sporočilo je popravil Samsa -- 17.2.2009 10:02:08 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 10:01:47
|
|
|
|
babysolza
|
Anaj, da ne bo noric. AnjaPH, kje si pa ti skrivala tega lepotca do zdaj? Kleo, vidim da je Meri v pidžamci - a jo daš spat s štunfki al brez? Mi smo še v pajacu, sam smo že nabavli enga brez stopalc. Pa kako ji je pa ratalo, da je po hudi bitki z vrtiljakom še kar spala? Midve se pa greva mal igrat, pospravljale bomo pa enkrat potem...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 11:02:45
|
|
|
|
Anonimen
|
S pospravljanjem ni bilo nic,ker se Meri ni hotela sama igrat,sva se skupaj in se zadnje dni hoce biti veliko v narocju. Anja,tvoj Maksi ima pa tako lustno cupco .Stajica mi je tvoja boljsa,ker ima vecje in bolj prakticne obroce...moja je sicer na oko ful lepa,samo obroci so iz blaga in popolnoma neprakticni,ne vem kako naj bi se otrok z njimi pomagal do vstajanja . Anaj,upam da ne bodo norice ,je se tako zgodaj. za zobek. BS,saj tamala ni vec spala,le zamizala je zaradi lucke na mobiju.Ima tudi s celga pizamico,mi je tako se najboljs,ter 2 brez stopalc,takrat ima stinfke,samo jih velikokrat slece. za zobek. Ninny,daj probaj si malo s kamilicami izpirat,sicer pa do okulista ce ne bo bolje.Oci so res...sem imela isto tezave z njimi zadnje dni,me je tko svetloba motila,da bi bila najraje ves cas v temi. Zdaj sem se pa res odlocila,da bo treba hujsat,ker tolk debela kot sem...saj sem cist druga,pa ene 100let starejsa zgledam ,in se vse te cokolade in cipsi...prav na lase se mi spravijo in na kozo. Evo,me ze tamala klice...papa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 11:11:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah saj ga ne skrivam, sam se mi ne lup karnaprej fotke s kamere dol dajat na računalnik, potem pa s polletno zamudo reportiram kako in kaj A vam nekej povem. Maksimilijan sploh noče bit v stajici Sam za sliko se je potrudil, potem pa fertik, dretje, dol v kurniku nič ne vidi kaj se dogaja, v stolu ma pa vse pod kontrolo. Kleopatra tvoja tamala je pa ena mucika
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 11:48:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj otrok je zaspal,so jo zgleda jutranje akrobacije utrudile . Junijke se kar zamirajo,vas je bilo kar nekaj "gor" a ste vse pobegnile.Tudi prav. Ker niti na FB ne morem,je spet nekaj zablokiralo,ni druge variante kot da grem res pospravljat.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 13:12:39
|
|
|
|
lunca14
|
Anja in kleo..........luštne fotke ,bi lahko bila kar parček,oba imata takolepe laske ,in anja kako se počutiš kot ? Jaz pa zdejle kuham za našga bučke v omaki in makarone,sploh neče jest nesoljene hrane,ko pa mu solim jo pa zmaže,včeraj je kar hlastal,ko sem mu dala govejo juho.Pač ne bo nič s tistim sistemom,brez soli,pa brez sladkorja,vse kuhano na pari............ja,ja, sanjaj,on i jedel tisto kar mi jemo,no pazila bom samo pri tem ,da ne o preveč soljeno,ali kakih nepotrebnih dodatkov in da bom skuhala doma,brez frutkov in kašic,ker potem vem da ne bo hotel nič drugega jest. Se mi pa še malo ,me je zjutraj zbudil ob 5
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 13:36:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca počutim se super, hvala Čeprav na momente kar pozabim da nosim bitjece v sebi Sicer je pa s hrano tako. Jest mu dam to kar skuham že od začetka. Govejo juho je od 7. meseca dalje, tako kot piščanca, purana, bele ribe, tenstan krompir, njoke, torteline itd. Tudi česen in čebulo v zelenjavni juhi. Včeraj je jedel makaronflajš Je z veseljem pomalcal
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 14:05:26
|
|
|
|
lunca14
|
anja.........ja super,da si ok,in ne pozabit,da imaš nekaj notri,no saj tam enkrat okoli 28 avgusta se spomni ,na ta datum ima moj starejši roj.dan.Midva pa greva zdejle ven.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 14:32:26
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Junijke se kar zamirajo,vas je bilo kar nekaj "gor" a ste vse pobegnile.Tudi prav. Mislim, da je to čisto res. Mogoče bi bilo bolje, če ne bi večina nas imela status osoten ( rdeč), ker pol izgleda kot da ni nobene nikjer. Če bo kaj pomagalo, jaz grem na prisoten ( zeleno)... mogoče bo kaj bolje oz. bo vsaj videt kot da je nekdo tukaj. Alo čveke- vse na zeleno
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 14:33:53
|
|
|
|
Samsa
|
ku ku lunca.... sva že dve tukaj
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 14:36:10
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Lunca počutim se super, hvala Čeprav na momente kar pozabim da nosim bitjece v sebi Super, da se tako počutiš Nisi nič utrujena?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 14:36:58
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 anja.........ja super,da si ok,in ne pozabit,da imaš nekaj notri,no saj tam enkrat okoli 28 avgusta se spomni ,na ta datum ima moj starejši roj.dan.Midva pa greva zdejle ven. ni ni lunce... se potepa ( prav je tako) jaz pa imam spet monologe
< Sporočilo je popravil Samsa -- 17.2.2009 14:37:15 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 14:42:32
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa ku ku lunca.... sva že dve tukaj Ja jaz sem skoz zelena,sem dežurna tle gor,zunaj piha,ampak mamo pregrinjalo za vozek,tako,da lepo spi zunaj,zdej pa moram na brzino mal pospravit,ker potlej grem v vrtec.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 14:51:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ola Se ena zelena se javlja . Moja tamini tini je sele zdajle zaspala...prej je spala celih 10min .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 14:54:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca,Samsa,bo kaj debate,sicer grem,me posoda caka,in poplavo sem mela v kuhinji,moram brisace v stroj vrst...da ne govorim,mi je zmanjkalo nujnih pripomockov za na balkon..
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 14:58:01
|
|
|
|
Tina 28
|
ojla Sem se dopoldan čist razpisala, pa me je ven vrglo v glavnem, jazmam skoz manj časa...se vidi, da imam Nejca v vrtcu samo 4 ure...ravno toliko, da vmes nafutram tamalo in grem ven z njo...pol pa hop po Nejca in koj kuhat za tamalo pol pa še za nas. Ko pride moj iz službe, gre Anja glih spat...tko, da mam vedno hujšo norišnico. Ta teden vozim še Nejca na tečaj smušanja. Se mi zdi škoda, da ima smuči in da mu gre, jaz pa ne morem z njim. Tko je blo že lani. To stvar še popestri, ko zjutraj z vso robo in tamalo vlačim gor na smučišče in potem še enkrat. Danes sem čist že na oof...in bodo hrenovke za kosilo ,,,da vsaj mal pospravim. Nejc špila Tarzana, jaz pa na notebooku hitro mal pokukat. Anja rije v posteljici, da bo zaspala . V glavnem...jaz bi pa ful več čvekala, pa mi kar ne znese...se mi zdi da sem v službi otrok in gospodinjstva...Anja se nikjer noče pomerkat, če me ni pet minut že grozen jok...sam mene bi mela...no pri mojmu je tud OK! čeprav do sedaj nisem čutla potrebe po tem...Amppak vsaj, da mi je ne bi blo treba vlačit z Nejcem v vrtec in na smučišče. Sicer pa zdaj mormo čimveč sončka izkoristit, da si mal nafilamo pozitivne energije...tud če je videti, da jamram, samo opisujem dejstva...sem vseeno pozitivno naravnana, saj grem vsak dan ven..prej sem pa velikokrat (zadnji mesec) dala sam Anjo ven spat. Tud jaz to rabim...tud če je gora stvari za uštimat v hiš. Ne bom nč komentirala, ker je preveč, pa ker sem že pozabla od zjutraj, ko sem vas prebrala
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 15:01:18
|
|
|
|
lunca14
|
kleo,kar pejt pucat,jaz tud pucam ............čao tinči
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 15:05:18
|
|
|
|
Anonimen
|
...cez 5min pa res ,oj Tina,pa na zeleno
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?