|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
17.2.2009 9:29:43   
Anonimen
se mal............user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4326
17.2.2009 9:30:21   
Anonimen
kleo čakamuser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4327
17.2.2009 9:30:32   
Anonimen
oujeaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4328
17.2.2009 9:34:29   
Anonimen
tkole je u vrtiljak padlauser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 17.2.2009 9:38:08 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4329
17.2.2009 9:42:57   
Anonimen
Greva s tamalo mal pospravit,pridem kasneje nazajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4330
17.2.2009 9:53:01   
anaj22
hej hoj po dolgem času

kaj je novega, sem veliko zamudila?

Mi smo kar ok, dobili smo 4 zobek in že čakamo 5. Čakamo pa tudi morebitne norice, smo bli v nedeljo pri prijateljih na obisku smo šli pogledat 1 mesec starega fantka, v pon. pa pokličejo da pri tavečjem v vrcu razsajajo norice user posted image . Zdej sva pa z Jakom prikrajšana za čvekanje in  potepanje, saj vsi user posted image  ki jih poznava še niso preboleli noric.

LP

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
17.2.2009 9:58:34   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

tkole je u vrtiljak padlauser posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Faca je in taprava rdečelična gospodična user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
17.2.2009 10:00:18   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

hej hoj po dolgem času

kaj je novega, sem veliko zamudila?

Mi smo kar ok, dobili smo 4 zobek in že čakamo 5. Čakamo pa tudi morebitne norice, smo bli v nedeljo pri prijateljih na obisku smo šli pogledat 1 mesec starega fantka, v pon. pa pokličejo da pri tavečjem v vrcu razsajajo norice user posted image . Zdej sva pa z Jakom prikrajšana za čvekanje in  potepanje, saj vsi user posted image  ki jih poznava še niso preboleli noric.

LP

user posted image user posted image anaj

in en poln koš user posted image user posted image user posted image za vaju

še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zobke

< Sporočilo je popravil Samsa -- 17.2.2009 10:02:08 >

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
17.2.2009 10:01:47   
babysolza
Anaj, user posted image user posted image  da ne bo noric.

AnjaPH, kje si pa ti skrivala tega lepotca do zdaj? user posted image user posted image

Kleo, vidim da je Meri v pidžamci - a jo daš spat s štunfki al brez? Mi smo še v pajacu, sam smo že nabavli enga brez stopalc. user posted image  Pa kako ji je pa ratalo, da je po hudi bitki z vrtiljakom še kar spala? user posted image user posted image

Midve se pa greva mal igrat, pospravljale bomo pa enkrat potem... user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
17.2.2009 11:02:45   
Anonimen
S pospravljanjem ni bilo nic,ker se Meri ni hotela sama igrat,sva se skupaj in se zadnje dni hoce biti veliko v narocju.

Anja,tvoj Maksi ima pa tako lustno cupcouser posted image .Stajica mi je tvoja boljsa,ker ima vecje in bolj prakticne obroce...moja je sicer na oko ful lepa,samo obroci so iz blaga in popolnoma neprakticni,ne vem kako naj bi se otrok z njimi pomagal do vstajanjauser posted image .
Anaj,upam da ne bodo noriceuser posted image user posted image ,je se tako zgodaj.user posted image user posted image za zobek.
BS,saj tamala ni vec spala,le zamizala je zaradi lucke na mobiju.Ima tudi s celga pizamico,mi je tako se najboljs,ter 2 brez stopalc,takrat ima stinfke,samo jih velikokrat slece.user posted image user posted image za zobek.
Ninny,daj probaj si malo s kamilicami izpirat,sicer pa do okulista ce ne bo bolje.Oci so res...sem imela isto tezave z njimi zadnje dni,me je tko svetloba motila,da bi bila najraje ves cas v temi.

Zdaj sem se pa res odlocila,da bo treba hujsat,ker tolk debela kot sem...saj sem cist druga,pa ene 100let starejsa zgledamuser posted image user posted image user posted image ,in se vse te cokolade in cipsi...prav na lase se mi spravijo in na kozo.

Evo,me ze tamala klice...papa

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 4335
17.2.2009 11:11:06   
Anonimen
Ah saj ga ne skrivam, sam se mi ne lup karnaprej fotke s kamere dol dajat na računalnik, potem pa s polletno zamudo reportiram kako in kaj user posted image

A vam nekej povem. Maksimilijan sploh noče bit v stajici user posted image  Sam za sliko se je potrudil, potem pa fertik, dretje, dol v kurniku nič ne vidi kaj se dogaja, v stolu ma pa vse pod kontrolo.

Kleopatra tvoja tamala je pa ena mucika user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4336
17.2.2009 11:48:44   
Anonimen
Moj otrok je zaspal,so jo zgleda jutranje akrobacije utrudileuser posted image .
Junijke se kar zamirajo,vas je bilo kar nekaj "gor"user posted image a ste vse pobegnile.Tudi prav.
Ker niti na FB ne morem,je spet nekaj zablokiralo,ni druge variante kot da grem res pospravljat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4337
17.2.2009 13:12:39   
lunca14
Anja in kleo..........luštne fotke ,bi lahko bila kar parček,oba imata takolepe laskeuser posted image user posted image user posted image user posted image ,in anja kako se počutiš kotuser posted image ?
Jaz pa zdejle kuham za našga bučke v omaki in makarone,sploh neče jest nesoljene hrane,ko pa mu solim jo pa zmaže,včeraj je kar hlastal,ko sem mu dala govejo juho.Pač ne bo nič s tistim sistemom,brez soli,pa brez sladkorja,vse kuhano na pari............ja,ja, sanjaj,on i jedel tisto kar mi jemo,no pazila bom samo pri tem ,da ne o preveč soljeno,ali kakih nepotrebnih dodatkov in da bom skuhala doma,brez frutkov in kašic,ker potem vem da ne bo hotel nič drugega jest.
Se mi pa še malouser posted image ,me je zjutraj zbudil ob 5 user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
17.2.2009 13:36:11   
Anonimen
Lunca počutim se super, hvala user posted image  Čeprav na momente kar pozabim da nosim bitjece v sebi user posted image  

Sicer je pa s hrano tako. Jest mu dam to kar skuham že od začetka. Govejo juho je od 7. meseca dalje, tako kot piščanca, purana, bele ribe, tenstan krompir, njoke, torteline itd. Tudi česen in čebulo v zelenjavni juhi. Včeraj je jedel makaronflajš user posted image  Je z veseljem pomalcal user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4339
17.2.2009 14:05:26   
lunca14
anja.........ja super,da si ok,in ne pozabit,da imaš nekaj notri,no saj tam enkrat okoli 28 avgusta se spomniuser posted image user posted image user posted image ,na ta datum ima moj starejši roj.dan.Midva pa greva zdejle ven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
17.2.2009 14:32:26   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28
Junijke se kar zamirajo,vas je bilo kar nekaj "gor"user posted image a ste vse pobegnile.Tudi prav.

Mislim, da je to čisto res.
Mogoče bi bilo bolje, če ne bi večina nas imela status osoten ( rdeč), ker pol izgleda kot da ni nobene nikjer.
Če bo kaj pomagalo, jaz grem na prisoten ( zeleno)... mogoče bo kaj bolje oz. bo vsaj videt kot da je nekdo tukaj. Alo čveke- vse na zeleno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
17.2.2009 14:33:53   
Samsa
ku ku lunca.... sva že dve tukaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
17.2.2009 14:36:10   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH
Lunca počutim se super, hvala user posted image  Čeprav na momente kar pozabim da nosim bitjece v sebi user posted image  

Super, da se tako počutiš user posted image user posted image user posted image
Nisi nič utrujena?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
17.2.2009 14:36:58   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

anja.........ja super,da si ok,in ne pozabit,da imaš nekaj notri,no saj tam enkrat okoli 28 avgusta se spomniuser posted image user posted image user posted image ,na ta datum ima moj starejši roj.dan.Midva pa greva zdejle ven.

ni ni lunce... se potepa ( prav je tako) user posted image

jaz pa imam spet monologe user posted image

< Sporočilo je popravil Samsa -- 17.2.2009 14:37:15 >

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
17.2.2009 14:42:32   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

ku ku lunca.... sva že dve tukaj user posted image user posted image user posted image

Ja jaz sem skoz zelena,sem dežurna tle gor,zunaj piha,ampak mamo pregrinjalo za vozek,tako,da lepo spi zunaj,zdej pa moram na brzino mal pospravit,ker potlej grem v vrtec.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
17.2.2009 14:51:43   
Anonimen
Ola
Se ena zelena se javljauser posted image .
Moja tamini tini je sele zdajle zaspala...prej je spala celih 10minuser posted image user posted image .

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4346
17.2.2009 14:54:21   
Anonimen
Lunca,Samsa,bo kaj debate,sicer grem,me posoda caka,in poplavo sem mela v kuhinji,moram brisace v stroj vrst...da ne govorim,mi je zmanjkalo nujnih pripomockov za na balkon..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4347
17.2.2009 14:58:01   
Tina 28
ojlauser posted image

Sem se dopoldan čist razpisala, pa me je ven vrglouser posted image
v glavnem, jazmam skoz manj časa...se vidi, da imam Nejca v vrtcu samo 4 ure...ravno toliko, da vmes nafutram tamalo in grem ven z njo...pol pa hop po Nejca in koj kuhat za tamalo   pol pa še za nas. Ko pride moj iz službe, gre Anja glih spat...tko, da mam vedno hujšo norišnico. Ta teden vozim še Nejca na tečaj smušanja. Se mi zdi škoda, da ima smuči in da mu gre, jaz pa ne morem z njim. Tko je blo že lani. To stvar še popestri, ko zjutraj z vso robo in tamalo vlačim gor na smučišče in potem še enkrat.

Danes sem čist že na oof...in bodo hrenovke za kosilouser posted image ,,,da vsaj mal pospravim. Nejc špila Tarzana, jaz pa na notebookuuser posted image hitro mal pokukat. Anja rije v posteljici, da bo zaspalauser posted image .

V glavnem...jaz bi pa ful več čvekala, pa mi kar ne znese...se mi zdi da sem v službi otrok in gospodinjstva...Anja se nikjer noče pomerkat, če me ni pet minut že grozen jok...sam mene bi mela...no pri mojmu je tud OK! čeprav do sedaj nisem čutla potrebe po tem...Amppak vsaj, da mi je ne bi blo treba vlačit z Nejcem v vrtec in na smučišče.

Sicer pa zdaj mormo čimveč sončka izkoristit, da si mal nafilamo pozitivne energije...tud če je videti, da jamram, samo opisujem dejstva...sem vseeno pozitivno naravnana, saj grem vsak dan ven..prej sem pa velikokrat (zadnji mesec) dala sam Anjo ven spat. Tud jaz to rabim...tud če je gora stvari za uštimat v hiš.

Ne bom nč komentirala, ker je preveč, pa ker sem že pozabla od zjutraj, ko sem vas prebralauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
17.2.2009 15:01:18   
lunca14
kleo,kar pejt pucat,jaz tud pucamuser posted image ............čao tinčiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
17.2.2009 15:05:18   
Anonimen
...cez 5min pa resuser posted image ,oj Tina,pa na zelenouser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?