Tina 28
|
ojla Sem se dopoldan čist razpisala, pa me je ven vrglo v glavnem, jazmam skoz manj časa...se vidi, da imam Nejca v vrtcu samo 4 ure...ravno toliko, da vmes nafutram tamalo in grem ven z njo...pol pa hop po Nejca in koj kuhat za tamalo pol pa še za nas. Ko pride moj iz službe, gre Anja glih spat...tko, da mam vedno hujšo norišnico. Ta teden vozim še Nejca na tečaj smušanja. Se mi zdi škoda, da ima smuči in da mu gre, jaz pa ne morem z njim. Tko je blo že lani. To stvar še popestri, ko zjutraj z vso robo in tamalo vlačim gor na smučišče in potem še enkrat. Danes sem čist že na oof...in bodo hrenovke za kosilo ,,,da vsaj mal pospravim. Nejc špila Tarzana, jaz pa na notebooku hitro mal pokukat. Anja rije v posteljici, da bo zaspala . V glavnem...jaz bi pa ful več čvekala, pa mi kar ne znese...se mi zdi da sem v službi otrok in gospodinjstva...Anja se nikjer noče pomerkat, če me ni pet minut že grozen jok...sam mene bi mela...no pri mojmu je tud OK! čeprav do sedaj nisem čutla potrebe po tem...Amppak vsaj, da mi je ne bi blo treba vlačit z Nejcem v vrtec in na smučišče. Sicer pa zdaj mormo čimveč sončka izkoristit, da si mal nafilamo pozitivne energije...tud če je videti, da jamram, samo opisujem dejstva...sem vseeno pozitivno naravnana, saj grem vsak dan ven..prej sem pa velikokrat (zadnji mesec) dala sam Anjo ven spat. Tud jaz to rabim...tud če je gora stvari za uštimat v hiš. Ne bom nč komentirala, ker je preveč, pa ker sem že pozabla od zjutraj, ko sem vas prebrala
|