|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
17.2.2009 15:07:03   
Tina 28
no pa je konec moje pavze   anja je nehala rit in hoče ven   nejc poa ne mpre premagat nosoroga   grem spet v dežurstvo mojih detecuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
17.2.2009 15:07:14   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Ola
Se ena zelena se javljauser posted image .
Moja tamini tini je sele zdajle zaspala...prej je spala celih 10minuser posted image user posted image .

ooo zelenka  user posted image user posted image user posted image user posted image

Laro se fotrala in jo dala spat ... zdaj pa čakam, da moj user posted image pride iz službe, da se najeva

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
17.2.2009 15:08:52   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

no pa je konec moje pavze   anja je nehala rit in hoče ven   nejc poa ne mpre premagat nosoroga   grem spet v dežurstvo mojih detecuser posted image user posted image

uživaj, pa čimprej pridi nazaj...

sam bodi zelena user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
17.2.2009 15:10:36   
lunca14
Kaj a bomo postale stranka zelenih mamicuser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
17.2.2009 15:10:48   
Tina 28
user posted image aja   moram na zeleno...pol bo pa spet zgledal ko, da sem skoz tu  mene pa ne bouser posted image . no nosoroga sem premagala...Anja žveči moj mobitel...zamotila sem jih za en post  hahaha

jah Nejc je spet pri nosorogu in mi polzdej kle visi in me vleče tja 

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
17.2.2009 15:13:53   
Anonimen
Ok Samsa,dobro se najej,Tina fino se imasuser posted image ,Lunca je usla...zdaj grem pa se jaz.

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4356
17.2.2009 15:13:54   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

user posted image aja   moram na zeleno...pol bo pa spet zgledal ko, da sem skoz tu  mene pa ne bouser posted image .

Jaz sem pol tudi skoz tu user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , da si premagala nosoroga user posted image

Mobiteli so pa magični za naše malčke, se vidi, da bojo tehnični tipi user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
17.2.2009 15:14:43   
Samsa

Ok Samsa,dobro se najej,Tina fino se imasuser posted image ,Lunca je usla...zdaj grem pa se jaz.

Ne bit preveč pridna.. user posted image user posted image

Če boš še imela kaj volje za pospravljat, pa te povabim na obisk user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
17.2.2009 15:15:01   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Kaj a bomo postale stranka zelenih mamicuser posted image user posted image user posted image

smo ekološko osveščene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
17.2.2009 15:17:10   
Tina 28
no jaz tud zdaj res grem...sem obupala..preveč nosorogov in Moram mal skup vržt kuhno in hrenovke dat kuhat...seveda s pomočjo Anje...čavči, se vrnem, ko bom zelena...zdaj ne utegnemuser posted image user posted image

Pridne in učinkovite botte, da bo pol več časa

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
17.2.2009 15:27:12   
lunca14
user posted image user posted image user posted image jaz sem pa eko mami,eko mami,eko mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image ............no zdej pa res dirkam v vrtec,čauči,se tipkamo zvečeruser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
17.2.2009 15:45:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Nisi nič utrujena?

Haha tud če sem - to tamalga ne zanima user posted image  Ma ne moram rečt da mi ni več slabo, je blo tam okol 8. tedna, zdaj proti 14. tednu pa ne duha ne sluha o tegobah user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4362
17.2.2009 16:01:00   
Anonimen
Men je zneslo ravn v trgovino it,Tali sem narocila naj da nekaj kuhat,je kar dve plati prizgala in zazgala Marisino kosilouser posted image ...sem hitro dala novo kuhat,bucke in krompir...zdaj se je pa zbudila.Nc,bo najprej mal jogurta.
Anja,kako je pa s tvojimi kg,si shujsala po porodu...mislim ker si spet noseca.Da sem jaz zdaj,po moje na koncu ne bi mela okoli 100kg,temvec 120user posted image user posted image .
Grem,Meri trpi ob gledanju Tali,katera demonstrira najnovejse plesne akrobacijeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4363
17.2.2009 16:04:52   
Taanikaa
daan..evo se še jst malo javim,vas malo čekiram ko utegnemuser posted image ..danes nisma šla ven,ker je tako kislo vreme,ful piha,pa kr mrzlo je..upam da nebo snega spet...že tkooo kooomiii čakam to pomlad,da bomo malo več zunaj..sem si pa začela tud jst po nasvetu mnogih mamic zajtrke pripravljat vnaprej,skuham te kašice sadne in v hladilnik za 2 do 3 dni,kosila še nisem si nič pripravljala...pa sem misla da si nebom,pa če tko pomislim,nam pol vsak sonček uide,kr mali ali spi,al pa morem kuhat,tko da res ni slabo tole...
iii kake čmrleke že imate.Meri,Lara pa Maksimilijan,pa vidim,no berem da jih že kr neki stoji,se dvigujejo..bravo res...user posted image user posted image ..no pr nam nobenga napredka,še vedno samo sedimo in se igramo,se ne poberemo če nas vrže,puzamo,kotalimo,dvigujemo pa še manj...mi smo zelo počasni zgleda...se pa zelo veselim trenutka ,ko se bo kaj dogajat začelo tud pr nas...sem malemu kupila mini mobitel-igračo,ker mu je mobi tko zanimiv in si ga je danes začel na uho devatuser posted image user posted image ,kao se pogovarja,je tolk posrečenuser posted image user posted image ...
zdej ste mi pa itak vse že ušle a ne?!

< Sporočilo je popravil christy -- 17.2.2009 16:11:22 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
17.2.2009 16:08:21   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image jaz sem pa eko mami,eko mami,eko mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image ............

važička user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
17.2.2009 16:11:49   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH
Haha tud če sem - to tamalga ne zanima user posted image  Ma ne moram rečt da mi ni več slabo, je blo tam okol 8. tedna, zdaj proti 14. tednu pa ne duha ne sluha o tegobah user posted image

To pa čisto verjamem, da tamalega ne zanima a si utrujena ali ne user posted image Zdaj ga čistoooo vse stvari zanimajo ..... res so posrečeni tile naši mali čmrlji. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
17.2.2009 16:12:31   
Samsa
Grem,Meri trpi ob gledanju Tali,katera demonstrira najnovejse plesne akrobacijeuser posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
17.2.2009 16:15:53   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: christy
zdej ste mi pa itak vse že ušle a ne?!

kje pa... jaz sem tu, Lara mi pa hoče pomagat tipkat... a ji ne pustim, da ne bo Lun spet kaj prevedel user posted image user posted image user posted image

Pridi na eko stran user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Samsa -- 17.2.2009 16:16:14 >

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
17.2.2009 16:55:50   
Taanikaa

a veste kaj o tem,da če je otrok v bolnici,ti naj nebi bolniška pripadala????? kljub temu da si kot starš zraven otroka v bolnici?????

pa še to,če si v bolnici zraven otroka in imaš kot starš bivanje brezplačno,ti hrana naj nebi pripadala???

veste kaj o tem???

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
17.2.2009 17:09:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: christy

a veste kaj o tem,da če je otrok v bolnici,ti naj nebi bolniška pripadala????? kljub temu da si kot starš zraven otroka v bolnici?????

pa še to,če si v bolnici zraven otroka in imaš kot starš bivanje brezplačno,ti hrana naj nebi pripadala???

veste kaj o tem???

Sem ti pisala na tvoji temi.user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4370
17.2.2009 17:16:37   
Anonimen
Vidim, da kar pridno dobivate zobke.user posted image No, mi še vedno čakamo 8-ega . Bi moglo prodret danes, pa očitno bo jutri. Včeraj sem ji prvič dala calpol, ker je bilo res neznosno njeno tečnarjenje. In je zaspala brez problema.user posted image

Ven nismo šli pa nič danes, ker preveč piha. Pri nas brije kraška burja.user posted image

Pa lepi so otročički na slikicah.user posted image

Samsa, kaj pa je to zaena stran eko stran?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4371
17.2.2009 17:19:01   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Nismo več med rdečimi ( odsoten), ampak smo med zelenimi ( prisoten) - zdaj smo eko mame user posted image user posted image user posted image ( spremeni nastavitve v profilu) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
17.2.2009 17:26:40   
Anonimen
Mene pa zuanima kolkokrat na teden perete puzzle?Meni so sicer zelo vsec,samo pranje in susenje je zamudno,in tam kjer  so ne morem vsak dan sesat(ceznje ze),Meri jih pa ves cas hoce "okusat"user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4373
17.2.2009 17:29:09   
Anonimen

Nismo več med rdečimi ( odsoten), ampak smo med zelenimi ( prisoten) - zdaj smo eko mame user posted image user posted image user posted image ( spremeni nastavitve v profilu) user posted image

Aha.user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4374
17.2.2009 17:31:01   
Anonimen

Aha.user posted image

Jauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?