Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 15:07:03
|
|
|
|
Tina 28
|
no pa je konec moje pavze anja je nehala rit in hoče ven nejc poa ne mpre premagat nosoroga grem spet v dežurstvo mojih detec
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 15:07:14
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ola Se ena zelena se javlja . Moja tamini tini je sele zdajle zaspala...prej je spala celih 10min . ooo zelenka Laro se fotrala in jo dala spat ... zdaj pa čakam, da moj pride iz službe, da se najeva
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 15:08:52
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 no pa je konec moje pavze anja je nehala rit in hoče ven nejc poa ne mpre premagat nosoroga grem spet v dežurstvo mojih detec uživaj, pa čimprej pridi nazaj... sam bodi zelena
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 15:10:36
|
|
|
|
lunca14
|
Kaj a bomo postale stranka zelenih mamic
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 15:10:48
|
|
|
|
Tina 28
|
aja moram na zeleno...pol bo pa spet zgledal ko, da sem skoz tu mene pa ne bo . no nosoroga sem premagala...Anja žveči moj mobitel...zamotila sem jih za en post hahaha jah Nejc je spet pri nosorogu in mi polzdej kle visi in me vleče tja
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 15:13:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok Samsa,dobro se najej,Tina fino se imas ,Lunca je usla...zdaj grem pa se jaz.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 15:13:54
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 aja moram na zeleno...pol bo pa spet zgledal ko, da sem skoz tu mene pa ne bo . Jaz sem pol tudi skoz tu , da si premagala nosoroga Mobiteli so pa magični za naše malčke, se vidi, da bojo tehnični tipi
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 15:14:43
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ok Samsa,dobro se najej,Tina fino se imas ,Lunca je usla...zdaj grem pa se jaz. Ne bit preveč pridna.. Če boš še imela kaj volje za pospravljat, pa te povabim na obisk
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 15:15:01
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Kaj a bomo postale stranka zelenih mamic smo ekološko osveščene
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 15:17:10
|
|
|
|
Tina 28
|
no jaz tud zdaj res grem...sem obupala..preveč nosorogov in Moram mal skup vržt kuhno in hrenovke dat kuhat...seveda s pomočjo Anje...čavči, se vrnem, ko bom zelena...zdaj ne utegnem Pridne in učinkovite botte, da bo pol več časa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 15:27:12
|
|
|
|
lunca14
|
jaz sem pa eko mami,eko mami,eko mami ............no zdej pa res dirkam v vrtec,čauči,se tipkamo zvečer
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 15:45:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Nisi nič utrujena? Haha tud če sem - to tamalga ne zanima Ma ne moram rečt da mi ni več slabo, je blo tam okol 8. tedna, zdaj proti 14. tednu pa ne duha ne sluha o tegobah
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 16:01:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Men je zneslo ravn v trgovino it,Tali sem narocila naj da nekaj kuhat,je kar dve plati prizgala in zazgala Marisino kosilo ...sem hitro dala novo kuhat,bucke in krompir...zdaj se je pa zbudila.Nc,bo najprej mal jogurta. Anja,kako je pa s tvojimi kg,si shujsala po porodu...mislim ker si spet noseca.Da sem jaz zdaj,po moje na koncu ne bi mela okoli 100kg,temvec 120 . Grem,Meri trpi ob gledanju Tali,katera demonstrira najnovejse plesne akrobacije .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 16:04:52
|
|
|
|
Taanikaa
|
daan..evo se še jst malo javim,vas malo čekiram ko utegnem ..danes nisma šla ven,ker je tako kislo vreme,ful piha,pa kr mrzlo je..upam da nebo snega spet...že tkooo kooomiii čakam to pomlad,da bomo malo več zunaj..sem si pa začela tud jst po nasvetu mnogih mamic zajtrke pripravljat vnaprej,skuham te kašice sadne in v hladilnik za 2 do 3 dni,kosila še nisem si nič pripravljala...pa sem misla da si nebom,pa če tko pomislim,nam pol vsak sonček uide,kr mali ali spi,al pa morem kuhat,tko da res ni slabo tole... iii kake čmrleke že imate.Meri,Lara pa Maksimilijan,pa vidim,no berem da jih že kr neki stoji,se dvigujejo..bravo res... ..no pr nam nobenga napredka,še vedno samo sedimo in se igramo,se ne poberemo če nas vrže,puzamo,kotalimo,dvigujemo pa še manj...mi smo zelo počasni zgleda...se pa zelo veselim trenutka ,ko se bo kaj dogajat začelo tud pr nas...sem malemu kupila mini mobitel-igračo,ker mu je mobi tko zanimiv in si ga je danes začel na uho devat ,kao se pogovarja,je tolk posrečen ... zdej ste mi pa itak vse že ušle a ne?!
< Sporočilo je popravil christy -- 17.2.2009 16:11:22 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 16:08:21
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 jaz sem pa eko mami,eko mami,eko mami ............ važička
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 16:11:49
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Haha tud če sem - to tamalga ne zanima Ma ne moram rečt da mi ni več slabo, je blo tam okol 8. tedna, zdaj proti 14. tednu pa ne duha ne sluha o tegobah To pa čisto verjamem, da tamalega ne zanima a si utrujena ali ne Zdaj ga čistoooo vse stvari zanimajo ..... res so posrečeni tile naši mali čmrlji.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 16:12:31
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Grem,Meri trpi ob gledanju Tali,katera demonstrira najnovejse plesne akrobacije .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 16:15:53
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: christy zdej ste mi pa itak vse že ušle a ne?! kje pa... jaz sem tu, Lara mi pa hoče pomagat tipkat... a ji ne pustim, da ne bo Lun spet kaj prevedel Pridi na eko stran
< Sporočilo je popravil Samsa -- 17.2.2009 16:16:14 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 16:55:50
|
|
|
|
Taanikaa
|
a veste kaj o tem,da če je otrok v bolnici,ti naj nebi bolniška pripadala????? kljub temu da si kot starš zraven otroka v bolnici????? pa še to,če si v bolnici zraven otroka in imaš kot starš bivanje brezplačno,ti hrana naj nebi pripadala??? veste kaj o tem???
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 17:09:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: christy a veste kaj o tem,da če je otrok v bolnici,ti naj nebi bolniška pripadala????? kljub temu da si kot starš zraven otroka v bolnici????? pa še to,če si v bolnici zraven otroka in imaš kot starš bivanje brezplačno,ti hrana naj nebi pripadala??? veste kaj o tem??? Sem ti pisala na tvoji temi.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 17:16:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Vidim, da kar pridno dobivate zobke. No, mi še vedno čakamo 8-ega . Bi moglo prodret danes, pa očitno bo jutri. Včeraj sem ji prvič dala calpol, ker je bilo res neznosno njeno tečnarjenje. In je zaspala brez problema. Ven nismo šli pa nič danes, ker preveč piha. Pri nas brije kraška burja. Pa lepi so otročički na slikicah. Samsa, kaj pa je to zaena stran eko stran?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 17:19:01
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Samsa, kaj pa je to zaena stran eko stran? Nismo več med rdečimi ( odsoten), ampak smo med zelenimi ( prisoten) - zdaj smo eko mame ( spremeni nastavitve v profilu)
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 17:26:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa zuanima kolkokrat na teden perete puzzle?Meni so sicer zelo vsec,samo pranje in susenje je zamudno,in tam kjer so ne morem vsak dan sesat(ceznje ze),Meri jih pa ves cas hoce "okusat"
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 17:29:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Samsa, kaj pa je to zaena stran eko stran? Nismo več med rdečimi ( odsoten), ampak smo med zelenimi ( prisoten) - zdaj smo eko mame ( spremeni nastavitve v profilu) Aha.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 17:31:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Samsa, kaj pa je to zaena stran eko stran? Nismo več med rdečimi ( odsoten), ampak smo med zelenimi ( prisoten) - zdaj smo eko mame ( spremeni nastavitve v profilu) Aha. Ja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?