|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
16.2.2009 13:30:14   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

ninny.................lun je prevedel in mi rekel,da se z emo čist nič ne igraš,da samo kafetkaš,pa limonade gledaš in da.............ne smem vsega povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o jojuser posted image user posted image user posted image

ti ti ninny.... zdaj te pa mamo user posted image user posted image user posted image user posted image Ti si kafetkala, limonade gledala.... tu pa nisi čvekala... tititi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
16.2.2009 13:30:38   
Samsa
še enkrat... oooouuuujjjjjeeeeaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
16.2.2009 13:30:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Jaz bom šla po krofe kar v Hofer, so mi fenomenalni, cenovno pa tud.user posted image Za pusta bom imela pa polno stanovanje, ker smo v centru in bomo kar skoz okno gledal karneval, ne bomo nč zmrzoval zunej.user posted image

Samsa, še vedno nisi prebolela tiste pice?user posted image

Voziček marela: sem pred časom kupila nov voziček pikolo, predvsem je manjši od Haucka in lažji.user posted image Ko pa tamala shodi, imamo novga v kleti nek čipolino, kupljen v Srbiji.Je pa sam za sedet narejen.

u spet Hofer pa krofi, Didlinaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že lansko leto si mi skomine delalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4278
16.2.2009 13:31:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

ninny.................lun je prevedel in mi rekel,da se z emo čist nič ne igraš,da samo kafetkaš,pa limonade gledaš in da.............ne smem vsega povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti ti ninny.... zdaj te pa mamo user posted image user posted image user posted image user posted image Ti si kafetkala, limonade gledala.... tu pa nisi čvekala... tititi user posted image user posted image user posted image user posted image

ja res porednauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4279
16.2.2009 13:32:43   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

ja res porednauser posted image user posted image user posted image user posted image

Zelo zelo žalostno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak babe, brco v rit pa ste potrebovale.user posted image Tolk strani danes za cel teden.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4280
16.2.2009 13:33:51   
Anonimen
Didlinaa maš prav ena brca v rit pa takoj par strani napišemouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4281
16.2.2009 13:37:14   
Anonimen
Midve greva jest,jo slisim da se nekaj oglasa...ce je ktera lacna,vljudno vabljena,imam zadost,pa se dolgcas ne bouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4282
16.2.2009 13:39:59   
Anonimen
Jaz sem jo pa glih spat dalauser posted image Mi skoraj nič ni hotela pojesti krompirja pa špinače, potem sem ji pa flašo nardila jo je pa skoraj vso pojedla. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4283
16.2.2009 13:43:27   
Samsa

Jaz sem jo pa glih spat dalauser posted image

Jaz tudi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
16.2.2009 13:44:21   
Samsa

Lunu se pa zahvaljujemo za prevod user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
16.2.2009 13:48:55   
Anonimen
Še dobro da imate Lunauser posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, grem za mojega krompir dat kuhat pa pridem nazaj

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4286
16.2.2009 13:58:01   
lunca14

Še dobro da imate Lunauser posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, grem za mojega krompir dat kuhat pa pridem nazaj

.ja le glej,da se poboljšašuser posted image user posted image
slovenka.......lepo,da si še ta teden prišla nazajuser posted image ,ja res mi ponucamo okoli 20 slinčkov dnevno,ker mu skoz teče,je v 15 minutah čisto moker,tako,da,mu namontiram po dva skupaj,da ne premoči takoj.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
16.2.2009 14:00:21   
Anonimen
bom obljubimuser posted image ta prvi korak bo da neham limonade gledatuser posted image user posted image  

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4288
16.2.2009 14:02:48   
Samsa

bom obljubimuser posted image ta prvi korak bo da neham limonade gledatuser posted image user posted image  

Maš močno odvisnost od limonad? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , da se čimprej odvadiš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
16.2.2009 14:05:14   
Anonimen

Jaz sem jo pa glih spat dalauser posted image Mi skoraj nič ni hotela pojesti krompirja pa špinače, potem sem ji pa flašo nardila jo je pa skoraj vso pojedla. 

Moja je vse pojedla,sem dala vmes malo kisle smetane-prvic.Sicer je res,da je blo ves cas trEba spodbujat-Meri dej AAAA...ja BRAVOOO,pa spet..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4290
16.2.2009 14:12:48   
Samsa
Malo slikic:

Tako Lara pospravlja user posted image

Lara ima rada mleko user posted image

Počasi bo rabila frizerja user posted image

hmm... to pa ne izgleda najbolj za jest user posted image

Zdaj pa grem kuhat... user posted image

Vsem, ki ste že za mizo, pa dober tek user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
16.2.2009 14:16:24   
babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Jaz bom šla po krofe kar v Hofer, so mi fenomenalni, cenovno pa tud.user posted image Za pusta bom imela pa polno stanovanje, ker smo v centru in bomo kar skoz okno gledal karneval, ne bomo nč zmrzoval zunej.user posted image

Samsa, še vedno nisi prebolela tiste pice?user posted image

Voziček marela: sem pred časom kupila nov voziček pikolo, predvsem je manjši od Haucka in lažji.user posted image Ko pa tamala shodi, imamo novga v kleti nek čipolino, kupljen v Srbiji.Je pa sam za sedet narejen.

u spet Hofer pa krofi, Didlinaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že lansko leto si mi skomine delalauser posted image

user posted image user posted image  Ja, sem ravno študirala, od kje mi je ta tema znana. Sem se ravno v službi z enim novim pravilnikom ubadala, ve pa s temi krofi. user posted image user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
16.2.2009 14:20:48   
babysolza
Pridna Lara, ti kr vse pospravi. user posted image user posted image

Sabinči je pa ravno popapcala, zdejle grem pa še za naju skuhat. Mejte se in

Didli, hvala za brco! Ob naslednjem zatišju ponovi vajo. user posted image user posted image

Samsa, ja upam da se res vidmo kej spomladi, še preden bo treba v službo. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
16.2.2009 14:22:53   
Cofijana
Zivjo cveke vidm da ste kr veliko napisale od petka naprej. No da vam povem dons imamo 9 mesecov pa pri zdravniku smo bili tako da kri je uredu vodo mu morem naslednic prnest, smo ze 2 probal pa nic edino takrat ko vzemem vrecko dol se polula. Pa se za v seznam imamo 10.500 g in smo veliki 73 cmuser posted image in se vidimo cez 3 mesece spet pri zdravnikuuser posted image razen ce bo bolan kej upam da ne.In kaj kej vi pocnete moj cmrl spancka tako da malo pospravljam za njim ko vse razmece, zdaj pa grem na kavo da se malo k seb spravm lepo se mejte in veliko smejte. Caw bawuser posted image

http://cofijana.moj-album.com/

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
16.2.2009 15:09:41   
Lianna

christy a pri vas je sonček? Pri nas oblačno pa mrazuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image isto................glede KM ,samo v razmislek,zdej imajo ljub.mlekarne,novo mleko brez laktoze,je baje boljše od navadnega

Mislim, da novo mleko brez laktoze ni nič bolje kot navadno mleko za zdravega otroka. To mleko je namenjeno nam, ki imamo intoleranco na laktozo, ne pa otroku, ki je zdrav. Ker veš laktoza je tudi v jogurtu, siru, pašteti, hrenovkah, kruhu, piškotih itd. Laktoza je v večini hrane, tako da je neumno komplicirat, če je otrok zdrav. Ker potem bi lahko rekli, da je vse kar je brez laktoze bolje za otroka. Pa poiščite hrano, ki ne vsebuje laktoze. Laktoza otroku ne bo čisto nič škodila, tako da priporočam, da pije navadno mleko (ne alpskega).

< Sporočilo je popravil Lianna -- 16.2.2009 15:10:09 >

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
16.2.2009 16:38:43   
Anonimen
lianna,hvala lepauser posted image .
Samsa tamala ima zdaj ze vec lask,se kar vidi razlikauser posted image .
Tamalo sem dala mal ajat,bi lahko za kake pol urce zaspala,sicer bo kasnej fajn tecka.Bomo vidli.

(odgovor članu Lianna)
  Neposredna povezava do sporočila: 4296
16.2.2009 16:56:22   
lunca14
samsa.............zdej vidim,zakaj pripravljaš tako slastne zajtrke,ko pa maš doma tak cukerčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede mleka brez laktoze,je pa tako,da eni otroci je ne prenašajo in tisti,ki želijo prej poiskusiti mleko pred enim letom,je bolje da začnejo s tem,je manjše tveganje za alergijo na kml.Jaz sem podala samo v informacijo da obstaja,v razmislek,jaz vem,da pred enim letom ne bom dajala lunu mleka-kravjiga,pa imamo doma krave.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
16.2.2009 16:57:35   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Cofijana

Zivjo cveke vidm da ste kr veliko napisale od petka naprej. No da vam povem dons imamo 9 mesecov pa pri zdravniku smo bili tako da kri je uredu vodo mu morem naslednic prnest, smo ze 2 probal pa nic edino takrat ko vzemem vrecko dol se polula. Pa se za v seznam imamo 10.500 g in smo veliki 73 cmuser posted image in se vidimo cez 3 mesece spet pri zdravnikuuser posted image razen ce bo bolan kej upam da ne.In kaj kej vi pocnete moj cmrl spancka tako da malo pospravljam za njim ko vse razmece, zdaj pa grem na kavo da se malo k seb spravm lepo se mejte in veliko smejte. Caw bawuser posted image

uuuuuuuuuuuuuu,mašinka,ste stari že 9 mesecev,pa lepo napreduje vajin škratek,samo v vrečko noče lulat,tittiiii,lumpekuser posted image

(odgovor članu Cofijana)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
16.2.2009 17:08:12   
Cofijana
Ja se 3 mesece pa bomo eno leto stari koko hitro gre cas, ja ocitno prov ve kdaj mora lulat user posted image

http://cofijana.moj-album.com/

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
16.2.2009 17:11:25   
Samsa
cofijana: user posted image user posted image user posted image za 9. mesecev ( kako hitro gre čas user posted image )

Lianna: hvala za pojasnilo

Lara se zahvaljuje oz. se bo pol, ko se zbudi ( sem jo ravno nazaj potučkala - bomo videli kako dolgo ) user posted image

(odgovor članu Cofijana)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?