Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 13:30:14
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ninny.................lun je prevedel in mi rekel,da se z emo čist nič ne igraš,da samo kafetkaš,pa limonade gledaš in da.............ne smem vsega povedat o joj ti ti ninny.... zdaj te pa mamo Ti si kafetkala, limonade gledala.... tu pa nisi čvekala... tititi
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 13:30:38
|
|
|
|
Samsa
|
še enkrat... oooouuuujjjjjeeeeaaaa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 13:30:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Jaz bom šla po krofe kar v Hofer, so mi fenomenalni, cenovno pa tud. Za pusta bom imela pa polno stanovanje, ker smo v centru in bomo kar skoz okno gledal karneval, ne bomo nč zmrzoval zunej. Samsa, še vedno nisi prebolela tiste pice? Voziček marela: sem pred časom kupila nov voziček pikolo, predvsem je manjši od Haucka in lažji. Ko pa tamala shodi, imamo novga v kleti nek čipolino, kupljen v Srbiji.Je pa sam za sedet narejen. u spet Hofer pa krofi, Didlinaa že lansko leto si mi skomine delala
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 13:31:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ninny.................lun je prevedel in mi rekel,da se z emo čist nič ne igraš,da samo kafetkaš,pa limonade gledaš in da.............ne smem vsega povedat o joj ti ti ninny.... zdaj te pa mamo Ti si kafetkala, limonade gledala.... tu pa nisi čvekala... tititi ja res poredna
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 13:32:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ninny.................lun je prevedel in mi rekel,da se z emo čist nič ne igraš,da samo kafetkaš,pa limonade gledaš in da.............ne smem vsega povedat o joj ti ti ninny.... zdaj te pa mamo Ti si kafetkala, limonade gledala.... tu pa nisi čvekala... tititi ja res poredna Zelo zelo žalostno Ampak babe, brco v rit pa ste potrebovale. Tolk strani danes za cel teden.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 13:33:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Didlinaa maš prav ena brca v rit pa takoj par strani napišemo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 13:37:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Midve greva jest,jo slisim da se nekaj oglasa...ce je ktera lacna,vljudno vabljena,imam zadost,pa se dolgcas ne bo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 13:39:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem jo pa glih spat dala Mi skoraj nič ni hotela pojesti krompirja pa špinače, potem sem ji pa flašo nardila jo je pa skoraj vso pojedla.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 13:43:27
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Jaz sem jo pa glih spat dala Jaz tudi
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 13:44:21
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ninny.................lun je prevedel in mi rekel,da se z emo čist nič ne igraš,da samo kafetkaš,pa limonade gledaš in da.............ne smem vsega povedat Lunu se pa zahvaljujemo za prevod
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 13:48:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Še dobro da imate Luna Nič, grem za mojega krompir dat kuhat pa pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 13:58:01
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Še dobro da imate Luna Nič, grem za mojega krompir dat kuhat pa pridem nazaj .ja le glej,da se poboljšaš slovenka.......lepo,da si še ta teden prišla nazaj ,ja res mi ponucamo okoli 20 slinčkov dnevno,ker mu skoz teče,je v 15 minutah čisto moker,tako,da,mu namontiram po dva skupaj,da ne premoči takoj.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 14:00:21
|
|
|
|
Anonimen
|
bom obljubim ta prvi korak bo da neham limonade gledat
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 14:02:48
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny bom obljubim ta prvi korak bo da neham limonade gledat Maš močno odvisnost od limonad? , da se čimprej odvadiš
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 14:05:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Jaz sem jo pa glih spat dala Mi skoraj nič ni hotela pojesti krompirja pa špinače, potem sem ji pa flašo nardila jo je pa skoraj vso pojedla. Moja je vse pojedla,sem dala vmes malo kisle smetane-prvic.Sicer je res,da je blo ves cas trEba spodbujat-Meri dej AAAA...ja BRAVOOO,pa spet..
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 14:12:48
|
|
|
|
Samsa
|
Malo slikic: Tako Lara pospravlja Lara ima rada mleko Počasi bo rabila frizerja hmm... to pa ne izgleda najbolj za jest Zdaj pa grem kuhat... Vsem, ki ste že za mizo, pa dober tek
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 14:16:24
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Jaz bom šla po krofe kar v Hofer, so mi fenomenalni, cenovno pa tud. Za pusta bom imela pa polno stanovanje, ker smo v centru in bomo kar skoz okno gledal karneval, ne bomo nč zmrzoval zunej. Samsa, še vedno nisi prebolela tiste pice? Voziček marela: sem pred časom kupila nov voziček pikolo, predvsem je manjši od Haucka in lažji. Ko pa tamala shodi, imamo novga v kleti nek čipolino, kupljen v Srbiji.Je pa sam za sedet narejen. u spet Hofer pa krofi, Didlinaa že lansko leto si mi skomine delala Ja, sem ravno študirala, od kje mi je ta tema znana. Sem se ravno v službi z enim novim pravilnikom ubadala, ve pa s temi krofi.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 14:20:48
|
|
|
|
babysolza
|
Pridna Lara, ti kr vse pospravi. Sabinči je pa ravno popapcala, zdejle grem pa še za naju skuhat. Mejte se in Didli, hvala za brco! Ob naslednjem zatišju ponovi vajo. Samsa, ja upam da se res vidmo kej spomladi, še preden bo treba v službo.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 14:22:53
|
|
|
|
Cofijana
|
Zivjo cveke vidm da ste kr veliko napisale od petka naprej. No da vam povem dons imamo 9 mesecov pa pri zdravniku smo bili tako da kri je uredu vodo mu morem naslednic prnest, smo ze 2 probal pa nic edino takrat ko vzemem vrecko dol se polula. Pa se za v seznam imamo 10.500 g in smo veliki 73 cm in se vidimo cez 3 mesece spet pri zdravniku razen ce bo bolan kej upam da ne.In kaj kej vi pocnete moj cmrl spancka tako da malo pospravljam za njim ko vse razmece, zdaj pa grem na kavo da se malo k seb spravm lepo se mejte in veliko smejte. Caw baw
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 15:09:41
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: ninny christy a pri vas je sonček? Pri nas oblačno pa mraz isto................glede KM ,samo v razmislek,zdej imajo ljub.mlekarne,novo mleko brez laktoze,je baje boljše od navadnega Mislim, da novo mleko brez laktoze ni nič bolje kot navadno mleko za zdravega otroka. To mleko je namenjeno nam, ki imamo intoleranco na laktozo, ne pa otroku, ki je zdrav. Ker veš laktoza je tudi v jogurtu, siru, pašteti, hrenovkah, kruhu, piškotih itd. Laktoza je v večini hrane, tako da je neumno komplicirat, če je otrok zdrav. Ker potem bi lahko rekli, da je vse kar je brez laktoze bolje za otroka. Pa poiščite hrano, ki ne vsebuje laktoze. Laktoza otroku ne bo čisto nič škodila, tako da priporočam, da pije navadno mleko (ne alpskega).
< Sporočilo je popravil Lianna -- 16.2.2009 15:10:09 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 16:38:43
|
|
|
|
Anonimen
|
lianna,hvala lepa . Samsa tamala ima zdaj ze vec lask,se kar vidi razlika . Tamalo sem dala mal ajat,bi lahko za kake pol urce zaspala,sicer bo kasnej fajn tecka.Bomo vidli.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 16:56:22
|
|
|
|
lunca14
|
samsa.............zdej vidim,zakaj pripravljaš tako slastne zajtrke,ko pa maš doma tak cukerček Glede mleka brez laktoze,je pa tako,da eni otroci je ne prenašajo in tisti,ki želijo prej poiskusiti mleko pred enim letom,je bolje da začnejo s tem,je manjše tveganje za alergijo na kml.Jaz sem podala samo v informacijo da obstaja,v razmislek,jaz vem,da pred enim letom ne bom dajala lunu mleka-kravjiga,pa imamo doma krave.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 16:57:35
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cofijana Zivjo cveke vidm da ste kr veliko napisale od petka naprej. No da vam povem dons imamo 9 mesecov pa pri zdravniku smo bili tako da kri je uredu vodo mu morem naslednic prnest, smo ze 2 probal pa nic edino takrat ko vzemem vrecko dol se polula. Pa se za v seznam imamo 10.500 g in smo veliki 73 cm in se vidimo cez 3 mesece spet pri zdravniku razen ce bo bolan kej upam da ne.In kaj kej vi pocnete moj cmrl spancka tako da malo pospravljam za njim ko vse razmece, zdaj pa grem na kavo da se malo k seb spravm lepo se mejte in veliko smejte. Caw baw uuuuuuuuuuuuuu,mašinka,ste stari že 9 mesecev,pa lepo napreduje vajin škratek,samo v vrečko noče lulat,tittiiii,lumpek
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 17:08:12
|
|
|
|
Cofijana
|
Ja se 3 mesece pa bomo eno leto stari koko hitro gre cas, ja ocitno prov ve kdaj mora lulat
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 17:11:25
|
|
|
|
Samsa
|
cofijana: za 9. mesecev ( kako hitro gre čas ) Lianna: hvala za pojasnilo Lara se zahvaljuje oz. se bo pol, ko se zbudi ( sem jo ravno nazaj potučkala - bomo videli kako dolgo )
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?