Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Joj Didlina, sam se kr strinjam s tabo. Zamert pa - po pravici je najboljše povedat, iskrenost še zmeri neki velja. Včasih smo res bl klepetale pa hec je bil, zdej pa vsaka uleti sm gor ob drugi uri in ni več to to. Morda ns bo pa pomlad mal pognala pa bomo začele bl čvekat. No jaz se pa ne bom strinjala s tem,meni pa ni teško enim ploskat,če kaj dosežete,ali vas potolažiti,če je to potrebno,mislim,da je problem bolj v tem,da vas je večina na fb,ker je tam več novega in svežega.Pa tud v tem,da se naši škorčki razvijajo različno,in eni napredujejo hitreje kot drugi in potem smo malo nevošćljivi in se raje ne primerjamo z drugimi,pa tudi služba prihaja,in se počasi navajate nazaj na normalno okolje,ne več virtualnih prijateljev ampak prijateljev iz službe.Meni je pa prav teško,ko vidim,da se to dogaja,ker mislim,da smo spletle eno tako prijatelsko vez,vsaj po moje in bi bilo prav žalostno je kar tako prekinit,no prijatelstvo,pravo pa itak ostane. Če sem katero,kakor koli dregnila-negativno,se ji opravičujem,ni bil moj namen,sploh se ne nanaša na nobeno osebno,ampak kot celoto.Moj življenski moto je v dobrem in slabem spoznaš pravega prijatelja. Ja Lunca, sej je res. Smo prijatelji, pravi ostanejo....ampak kolkr je tukaj enga jamranja zadnje čase, to zame ni normalno,mogoče zato, ker sem tako potrpežljiv človek.Sam ko mi je dovolj, mi je pa dovolj. Rada pomagam, če lahko, brez problema, itak. In rada dam ramo za zjokat. Sam, če pa prideš sem na RR, pa vidiš samo še ploskanje, jokanje....te pač mine, da bi karkol napisal. Sej ni problema, da se pohvališ, pojokaš, ampak to je blo včasih med pogovorom, dolgimi posti in mnogo obrnjenimi stranmi, pa veliko smo se hecali. Ko napišeš o GH, te napadejo kot največjega kriminalca (ne govorim zdej o sebi, so ble tud druge, katere že vedo).....itak pa je sonce zunaj, ptički se oglašajo in komaj čakam, da grem spet ven. Nimam jaz časa zabušavat pri lepem vremenu po forumih. Niti nimam srca, da se mi tam otrok igra v svojem kotičku v kotu, jaz pa tukaj tipkam kot nora. HB ni bilo tega niti do sedaj. Jes, lej sama sebi ploskam, sej ne morem verjet. Punce, pomlad je tu, sonček kar kliče ven. Pa lep dan še naprej. No moja se ne zalosti sama v kotu ker spi.....mas lep uc,mi je koj v oko padel Ne dvomim v nobeno od tukaj junijk. Tolk vas pa še poznam menda. Aha ze vem,potem mislis za ..j.e,..pt.....e,..li..e...
|