|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
16.2.2009 12:41:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Joj Didlina, sam se kr strinjam s tabo. Zamert pa - po pravici je najboljše povedat, iskrenost še zmeri neki velja. user posted image user posted image  Včasih smo res bl klepetale pa hec je bil, zdej pa vsaka uleti sm gor ob drugi uri in ni več to to. Morda ns bo pa pomlad mal pognala pa bomo začele bl čvekat. user posted image user posted image user posted image

No jaz se pa ne bom strinjala s tem,meni pa ni teško enim ploskat,če kaj dosežete,ali vas potolažiti,če je to potrebno,mislim,da je problem bolj v tem,da vas je večina na fb,ker je tam več novega in svežega.Pa tud v tem,da se naši škorčki razvijajo različno,in eni napredujejo hitreje kot drugi in potem smo malo nevošćljivi in se raje ne primerjamo z drugimi,pa tudi služba prihaja,in se počasi navajate nazaj na normalno okolje,ne več virtualnih prijateljev ampak prijateljev iz službe.Meni je pa prav teško,ko vidim,da se to dogaja,ker mislim,da smo spletle eno tako prijatelsko vez,vsaj po moje in bi bilo prav žalostno je kar tako prekinit,no prijatelstvo,pravo pa itak ostane.
Če sem katero,kakor koli dregnila-negativno,se ji opravičujem,ni bil moj namen,sploh se ne nanaša na nobeno osebno,ampak kot celoto.Moj življenski moto je v dobrem in slabem spoznaš pravega prijatelja.

Ja Lunca, sej je res. Smo prijatelji, pravi ostanejo....ampak kolkr je tukaj enga jamranja zadnje čase, to zame ni normalno,mogoče zato, ker sem tako potrpežljiv človek.Sam ko mi je dovolj, mi je pa dovolj. Rada pomagam, če lahko, brez problema, itak. In rada dam ramo za zjokat.
Sam, če pa prideš sem na RR, pa vidiš samo še ploskanje, jokanje....te pač mine, da bi karkol napisal. Sej ni problema, da se pohvališ, pojokaš, ampak to je blo včasih med pogovorom, dolgimi posti in mnogo obrnjenimi stranmi, pa veliko smo se hecali. Ko napišeš o GH, te napadejo kot največjega kriminalca (ne govorim zdej o sebi, so ble tud druge, katere že vedo).....itak pa je sonce zunaj, ptički se oglašajo in komaj čakam, da grem spet ven.user posted image Nimam jaz časa zabušavat pri lepem vremenu po forumih. Niti nimam srca, da se mi tam otrok igra v svojem kotičku v kotu, jaz pa tukaj tipkam kot nora. HB ni bilo tega niti do sedaj.user posted image Jes, lej sama sebi ploskam, sej ne morem verjet.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, pomlad je tu, sonček kar kliče ven. Pa lep dan še naprej.user posted image

No moja se ne zalosti sama v kotu ker spi.....mas lep uc,mi je koj v oko padeluser posted image

Ne dvomim v nobeno od tukaj junijk.user posted image Tolk vas pa še poznam menda.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4251
16.2.2009 12:42:34   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Eno vprašanje? Rabi katera kaj slineeee? user posted image user posted image user posted image user posted image

Na, pa mam konkurenco. user posted image  Samsa kr lepo tiho, mi boš zbila ceno, jo že jaz okrog ponujam. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
16.2.2009 12:42:58   
Anonimen
BS,najprej vrocina potem pikice.Je imela tudi na obrazu 2pikci prej,sem mislila da zaradi vrocine...seveda ni receno,da je pri vas to,ce je pa se zobek pokukal potem sploh.

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 4253
16.2.2009 12:43:29   
lunca14

Eno vprašanje? Rabi katera kaj slineeee? user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi jo mamo za izvoz,zamenjam po ene 20 slinčkov na dan.
didlinna...........meni se pa ni zdelo,da bi blo toliko jamranja in tarnanja,prej več ploskanja,ker se zdej toliko dogaja,pa zobki ,pa papanje,pa kobacanje,fotke............no sej tud jaz ne živim za forum,samo se mi vseno fajn zdi,ko pridem mal gor pogledat,da vidim,kaj se dogaja s sovrstniki in mamicami.No midva tud greva zdejle mal ven na zrak,da ne bo tak tečko,pa da stanovanje preluftam in sebe.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
16.2.2009 12:44:20   
Anonimen

Joj Didlina, sam se kr strinjam s tabo. Zamert pa - po pravici je najboljše povedat, iskrenost še zmeri neki velja. user posted image user posted image  Včasih smo res bl klepetale pa hec je bil, zdej pa vsaka uleti sm gor ob drugi uri in ni več to to. Morda ns bo pa pomlad mal pognala pa bomo začele bl čvekat. user posted image user posted image user posted image

No jaz se pa ne bom strinjala s tem,meni pa ni teško enim ploskat,če kaj dosežete,ali vas potolažiti,če je to potrebno,mislim,da je problem bolj v tem,da vas je večina na fb,ker je tam več novega in svežega.Pa tud v tem,da se naši škorčki razvijajo različno,in eni napredujejo hitreje kot drugi in potem smo malo nevošćljivi in se raje ne primerjamo z drugimi,pa tudi služba prihaja,in se počasi navajate nazaj na normalno okolje,ne več virtualnih prijateljev ampak prijateljev iz službe.Meni je pa prav teško,ko vidim,da se to dogaja,ker mislim,da smo spletle eno tako prijatelsko vez,vsaj po moje in bi bilo prav žalostno je kar tako prekinit,no prijatelstvo,pravo pa itak ostane.
Če sem katero,kakor koli dregnila-negativno,se ji opravičujem,ni bil moj namen,sploh se ne nanaša na nobeno osebno,ampak kot celoto.Moj življenski moto je v dobrem in slabem spoznaš pravega prijatelja.

Ja Lunca, sej je res. Smo prijatelji, pravi ostanejo....ampak kolkr je tukaj enga jamranja zadnje čase, to zame ni normalno,mogoče zato, ker sem tako potrpežljiv človek.Sam ko mi je dovolj, mi je pa dovolj. Rada pomagam, če lahko, brez problema, itak. In rada dam ramo za zjokat.
Sam, če pa prideš sem na RR, pa vidiš samo še ploskanje, jokanje....te pač mine, da bi karkol napisal. Sej ni problema, da se pohvališ, pojokaš, ampak to je blo včasih med pogovorom, dolgimi posti in mnogo obrnjenimi stranmi, pa veliko smo se hecali. Ko napišeš o GH, te napadejo kot največjega kriminalca (ne govorim zdej o sebi, so ble tud druge, katere že vedo).....itak pa je sonce zunaj, ptički se oglašajo in komaj čakam, da grem spet ven.user posted image Nimam jaz časa zabušavat pri lepem vremenu po forumih. Niti nimam srca, da se mi tam otrok igra v svojem kotičku v kotu, jaz pa tukaj tipkam kot nora. HB ni bilo tega niti do sedaj.user posted image Jes, lej sama sebi ploskam, sej ne morem verjet.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, pomlad je tu, sonček kar kliče ven. Pa lep dan še naprej.user posted image

No moja se ne zalosti sama v kotu ker spi.....mas lep uc,mi je koj v oko padeluser posted image

Ne dvomim v nobeno od tukaj junijk.user posted image Tolk vas pa še poznam menda.user posted image

Aha ze vem,potem mislis za ..j.e,..pt.....e,..li..e...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4255
16.2.2009 12:45:38   
babysolza
Na, zdej moram pa držat pesti, da bo res zobek. Hvala za ifo Kleo.

Didli, a grema ta teden na kak kofi? Kak četrtek npr? Sam upam, da Sabinči ne bo zbolela.

Smo bili namreč v soboto na Cerkniškem jezeru in smo šli na tisto veliko pico, pa me mal skomine dajejo. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
16.2.2009 12:45:40   
Anonimen

Aha ze vem,potem mislis za ..j.e,..pt.....e,..li..e...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4257
16.2.2009 12:47:13   
babysolza
Kleo, dej šepni mi na uho cele besede, ker teh tvojih .... ne zaštekam. user posted image  Je daleč do Nemčije. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4258
16.2.2009 12:48:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Didli, a grema ta teden na kak kofi? Kak četrtek npr? Sam upam, da Sabinči ne bo zbolela.

Smo bili namreč v soboto na Cerkniškem jezeru in smo šli na tisto veliko pico, pa me mal skomine dajejo. user posted image user posted image

Hm, dobra ideja.user posted image   Se bodo zmenil tekom dneva ali dveh.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4259
16.2.2009 12:49:12   
babysolza
Aha, pa eno vprašanje - počasi razmišljam o nakupu marele. Katero imate oz. katero boste kuple ve?

Neposredna povezava do sporočila: 4260
16.2.2009 12:50:29   
babysolza

Hm, dobra ideja.user posted image   Se bodo zmenil tekom dneva ali dveh.user posted image

Ockej, sam da mi tamala ne zboli. Sej do jutri bomo že vidli, pri čem smo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
16.2.2009 12:51:47   
Samsa

Mi jo mamo dovolj.Že preveč časa.user posted image

Veeemm... sem te prejšnjič spraševala, če prodate kak zobek, pa nekako nisi bla za biznis user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
16.2.2009 12:51:54   
Anonimen
BS,saj ni po"nase"user posted image ,vec ne povem,da ne bo kaka panika, itak je bolj hec.
Krofe sem jaz kupilauser posted image ,ne vem ce jih bom pekal,ker se bojim,da bom mogla sama vse pojest,pa tolk dela in zivcev...je tudi Meri mal probala in bila navdusenauser posted image .

user posted image user posted image mal caram.

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 16.2.2009 12:53:20 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4263
16.2.2009 12:52:49   
Samsa

Na, pa mam konkurenco. user posted image  Samsa kr lepo tiho, mi boš zbila ceno, jo že jaz okrog ponujam. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Nekaj nama slabo ratuje ta biznis user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4264
16.2.2009 12:58:11   
babysolza
Uuu kleo, dobro da si me spomnila, da moram danes kupit tudi krofe. Meni se jih res ne da peč, bomo čez teden papali kar tiste iz štacune. V nedeljo gremo pa najbrž k tašči ki nardi najboljše! user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
16.2.2009 12:59:05   
Samsa

hmmm... ko se jaz spomnem na to pizzo, mam za kar nekaj časa dovolj user posted image user posted image user posted image

Za prvomajske bi se pa midve pridružile na kavi user posted image user posted image user posted image tam nekje

Neposredna povezava do sporočila: 4266
16.2.2009 13:05:56   
slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

christy a pri vas je sonček? Pri nas oblačno pa mrazuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image isto................glede KM ,samo v razmislek,zdej imajo ljub.mlekarne,novo mleko brez laktoze,je baje boljše od navadnega

Sem ravno včeraj vidla reklamo. Se opravičujem za nevednost, sam zakaj je pa to boljše? V čem je sploh fora te laktoze? user posted image user posted image user posted image

Jaz sem sklenila, da bom z mlekom in jogurti počakala vsaj do pregleda pri 9. mesecih, potem bom pa vidla, kaj bo rekla P. Čeprav najbrž ne bo nič hudega, ker Sabina je že vse živo in doslej HB vse bp.

Jaz bom tudi tako naredila. 1. aprila imamo.

Lunca, me vidiš? user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Neposredna povezava do sporočila: 4267
16.2.2009 13:08:37   
slovenka

Aha, pa eno vprašanje - počasi razmišljam o nakupu marele. Katero imate oz. katero boste kuple ve?

Ja, jaz tudi. Pa o naslednjem avtosedežu.

Ta voziček bi pa lahko dali sestrici...

Naša se tudi slini, samo 20 slinčkov? user posted image user posted image user posted image Naša nima slinčka, jo brišem z robčki okrog ust, sicer pa po tleh teče. user posted image Za hranjenje sem pa kupila v BC tistega plastičnega, ko kar notri hrana pada spredaj, je ful fajn...

Neposredna povezava do sporočila: 4268
16.2.2009 13:10:36   
slovenka

Uuu kleo, dobro da si me spomnila, da moram danes kupit tudi krofe. Meni se jih res ne da peč, bomo čez teden papali kar tiste iz štacune. V nedeljo gremo pa najbrž k tašči ki nardi najboljše! user posted image user posted image

Jaz jih moram pa naslednji torek v službo nesti, je to vsako leto moja naloga, ker sem Ptujčanka user posted image Pa glih se semester začne, tako da še dve uri spredavam obenem user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4269
16.2.2009 13:20:40   
Anonimen

Ockej, sam da mi tamala ne zboli. Sej do jutri bomo že vidli, pri čem smo. user posted image

No super. Sej bo zdravauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4270
16.2.2009 13:24:46   
Anonimen
Jaz bom šla po krofe kar v Hofer, so mi fenomenalni, cenovno pa tud.user posted image Za pusta bom imela pa polno stanovanje, ker smo v centru in bomo kar skoz okno gledal karneval, ne bomo nč zmrzoval zunej.user posted image

Samsa, še vedno nisi prebolela tiste pice?user posted image

Voziček marela: sem pred časom kupila nov voziček pikolo, predvsem je manjši od Haucka in lažji.user posted image Ko pa tamala shodi, imamo novga v kleti nek čipolino, kupljen v Srbiji.Je pa sam za sedet narejen.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4271
16.2.2009 13:26:30   
Anonimen

hmmm... ko se jaz spomnem na to pizzo, mam za kar nekaj časa dovolj user posted image user posted image user posted image

Za prvomajske bi se pa midve pridružile na kavi user posted image user posted image user posted image tam nekje

Kul user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa za poletje ne pozabi Bloško jezero, mislim brunarco ob jezeru.user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4272
16.2.2009 13:27:48   
Anonimen

ninny.................lun je prevedel in mi rekel,da se z emo čist nič ne igraš,da samo kafetkaš,pa limonade gledaš in da.............ne smem vsega povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o jojuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4273
16.2.2009 13:29:04   
Samsa

Kul user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa za poletje ne pozabi Bloško jezero, mislim brunarco ob jezeru.user posted image

itak, da ne... to mora bit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
16.2.2009 13:29:30   
Anonimen

Jaz imam Jane Energyuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?