andreja2000
|
želva o,bravo za tako hiter porod ,jaz sem že 4 krat rodila,pa nikoli ni bilo tako hitro.Sedaj pa se le lepo cartajte. Smo se v soboto kopali in sem v vodi spet opazila 2 zobka pri Evi,tako ima sedaj skupno 11 zobkov. Na bazenu je seveda Eva hotla bit glavna,je tako vriskala,da so jo vsi slišali,pa nenehno je plezala na robu bazena iz vode,pa potem nazaj v bazen,tam kjer pa je imela poden,pa je hodila po vodi in nam ni pustila,da jo kdo drži za roko,obročka pa tudi ni hotela imet.(bom drugič probala z rokavčki).In ker je pač nismo smeli držat,je malo večkrat vrglo in že je bila pod vodo,pa je to ni prav nič prestrašilo ali izučilo,da bi mi dala roko.Sem mislila,da se bom na bazenu malo oddahnila,pa mi to ni uspelo,ker je Eva bila neverjetno naspidirana in non stop v gibanju,jaz pa zvečer še bolj utrujena kot navadno. Včeraj pa smo zjutraj šli v trgovino in na sprehod brez vozička in je Eva ves čas hodila(beri tekala).Vrnili smo se po uri in pol in jaz sem bila tolko naivna,da sem vrjela,da bo pa mala sedaj vsaj za nekaj minut zaspala,no pa ni bilo spet z spanjem nič risanje tudi pri nas veselo rišemo,ampak vedno tako,da sem jaz zraven,ker drugače bi mala tudi pojedla voščenko ali kaj drugega ušpičla. kocke ima jih zelo, zelo rada in z njimi se kar nekaj časa zamoti.Jih lepo sestavlja eno na drugo(ampak te malo večje,ker lego kocke bi pa ona kar pojedla),potem pa ima delo,da spet da vse narazen. Zelo pa se tudi zamoti z plastično flašo z čepom,ki ga ves čas deva na flašo,zavija sem in tja,pa gor in dol.... O tašči bi lahko veliko pisala,pa se mi ne da.....