|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 2007
13.2.2009 12:37:57   
andreja2000
Lana38 pri nas pa ni tako lepo vreme kot zgleda na prvi pogled,ker vzunaj kar fajn piha,to pa meni ni všeč.Drugače pa jaz že prav nestrpno čakam na lepše in bolj toplo vreme...

lorch  upam,da se Tjaška čim prej pozdravi in res je zoperno tako dolgo biti z otrokom kar notri in sedaj so se ti še spravili drva basad.Ti vrjamem ,da si jezna,no upam,da se mala kljub temu ne bo zbudila.
Pri nas v bloku,pa se nemalokrat spomnejo tik pred 10 zvečer vrtat,takrat pa mi obvezno zbudijo Evo.To te res spravi v jezo.
Ma,ljudje res včasih znajo bit čudni...

Mi pa gremo danes popoldan k mojemu očetu,ki je imel včeraj roj.dan,pa ga ni bilo doma.Si je vzel malo oddiha in šel smučat...
No,tako,pa sem še jaz nekaj napisala,ko pa je danes že tako malo čtivauser posted image

lep dan!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 801
13.2.2009 13:00:06   
lana38
Tole z drvi in vrtanjem, bi mene tudi razjezilo, če bi mi Tima zbudili. Včasih res komaj zaspi, se moram tudi zraven vležt. Pa naj mu bi, se tako še malo pocartava. Ampak, če bi ga potem kdo takoj zbudil, je pa tečen, da je groza.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 802
13.2.2009 13:36:07   
Ayo
Ja, res še dobro da je želva rodila, se samo še prah nabira na našem postu.

Botrca user posted image user posted image user posted image  za Jana!!!
tejka, a zdej pa  samo še najina2 fanta tekmujeta, kdo bo prej shodil? user posted image

Gabriel nima več vročine, tudi moj je boljši, tako da ga danes pihnemo v hribe, bo baje lep sonček, se bomo lahko nasankali, juhuhuuuuuuu!! user posted image

Drugače so bile pa noči katastrofa pri nas, kar je itak že standard kadar mora Gabriel deliti sobico s taščo. user posted image  Ne vem, ali ga moti, ker tašča smrči…skratka danes smo imeli dretje na 1 uro, in se mi v službi tako spi, da je za znoret. user posted image

Je bila pa včeraj tašča užaljena, ker se je kar sama povabila na “poroko” (2.3. greva samo s pričami podpisat na občino, nobenega drugega cirkusa!), pa sem ji kar povedala, da ni pravično do predvsem mojih staršev, ker ali bi povabila vse ali pa nobenega.
Upam, da je zdej ne bo! Uf !

Preživite lep vikend !

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 803
13.2.2009 13:59:58   
lana38
Ayo, glede poroke se čisto strinjam s tabo. Saj ne more kar priti tja, ali pač... Tašče so čudne, vem iz prve roke.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 804
13.2.2009 18:30:06   
lorch
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Ayo, glede poroke se čisto strinjam s tabo. Saj ne more kar priti tja, ali pač... Tašče so čudne, vem iz prve roke.user posted image
LP

Se podpišemuser posted image

Ja, malo se res že vleče tale najina bolniška.

Kar se tiče hoje pa: Tjaša še ne hodi, pa je že polnih 14 mesecev in11 dni. Ampak mene to ne moti, enostavno še ni pripravljena, saj ni to nič posebnega, do 18 mesecev je normalno. Drugače pa ne škodi, če si še malo pošpara hrbtenico, vsaj tako pravijo pediatri. Pa tudi z buškami nimamo težavuser posted image . Naredi največ 5 korakov, ampak jaz temu še ne rečem hoja, ker se večinoma že po koraku ali dveh pokne na tla in gasa po vseh štirih.user posted image

Glede prebujanja: Smo v hiši in vsake toliko je pač treba v kurilnico nakipat drva, kar mi je čisto normalno, ampak da je treba to ravno takrat ko gre Tjaša spat, pa ne razumem.  Pa vsi so tako zaljubljeni vanjo, da so velikokrat že moteči, ampak vsa ta ljubezen kar izpuhti ko je treba mislit na njeno dobro. sam da se majo z njo fajn,kaj je fajn za njo, je pa druga zgodba.user posted image
No, danes je potem spala kar v dnevni, je pa potem njen stric, ko je končal z drvmi,uletel v dnevno, ker si je želel malo sposodit naš računalnik in jo je takrat zbudiluser posted image .  Če niso drva je pa kaj drugega, ampak spala je uro in pol tako da ni bilo hudega.

Sem sitna? Skomplicirana? Mogoče, ampak mam živce že konkretno skravžljane in nekje se enostavno moram spraznit. Tiste ki živite s taščami, me verjetno razumeteuser posted image

< Sporočilo je popravil lorch -- 13.2.2009 18:33:06 >

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 805
13.2.2009 18:49:49   
lana38
Imamo še en novi zobek, levo spodaj.

lorch, jaz ne živim s taščo, pa te čisto razumem.
LP

lana38

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 806
13.2.2009 21:23:33   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: lorch

Tiste ki živite s taščami, me verjetno razumeteuser posted image

Pa še kako nisi edina - welcome to clubuser posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 807
14.2.2009 8:38:47   
hokejistka
Dobro jutro v sončno jutro!

J. je bila cel teden v vrtcu in kar nisem mogla verjet, da ni zbolela že po dveh, treh dneh user posted image . Joka nič več ob odhodu in se je lepo navadila. Je mazica skupine, ker še ne hodi in jo morajo naokrog prevažati. Ko gredo ven, jo dajo na poganjalčka, ko bo več otrok hodilo, pa smo zmeneni da bom pustila voziček v vrtcu.

Včeraj sem imela dopust in sva šla z user posted image v Ikeo. Sva kupila omaro, mizico in stolček ter še par malenkosti, da sva J. uredila igralni kotiček in predvsem uredila zdajšnji nered v dnevni sobi. Je zjutraj prav čukasto gledala, ko je videla novo omaro in vse stvari v škatlah pospravljene.

Zobkov ima 7. So ji začele izračati štirice, samo trojk pa ni od nikoder, spodaj pa ima tudi samo dva zobka. Mi je prav smešna.

hodi seveda še ne in je zelo zoprno, ko gremo kam in hoče ven iz vozička in se hoče plazit, zunaj pa mrzlo ali pa vse mokro.

Danes jo bo moja prijateljica malo postrigla, da ji frizuro za Valentinovo uredi user posted image

ayo upam, da je s prehladom kaj boljše in da si se malo odpočila doma. Kako kaj tvoj buši? Je že kaj večji kot pri Gabrielu? Pa da bo mali mož hitro spet zdrav! Lep datum za poroko stasi izbrala. Takrat ima moja dobra prijateljica RD, pa jaz sem naredila vozniški izpit user posted image Absolutno podpiram vajino odločitev, mi2 sva naredila podobno!

IZVIRNO SPOROČILO: lorch

Sem sitna? Skomplicirana? Mogoče, ampak mam živce že konkretno skravžljane in nekje se enostavno moram spraznit. Tiste ki živite s taščami, me verjetno razumete

Jaz sem ista, pa Hb da tašča k meni ne more prit v copatih..... To še ne pomeni, da se vzdrži vtikovanja v najino življenje. Zadnjič je čuvala Julijo, da je bila lahko 14 dni doma po prehladu in jo je čuvala pri nama in je med tem pospravila obleke v omarah- ampak samo svojemu sinčku. Je vedela, da bi bil še VEČJI požar v strehi, če bi se mojih pritaknila. Komentarja na njeno početje pa nimam. Sem bila izredno razočarna in prizadeta ob njenem početju. In še zdaleč ne vesela..... Sem bila pa modro tiho user posted image Omare so moja osebna stvar in ne maram, da kdo brska po njih. Pa da ne omenjam, da imam v kakšni omari pospravljeno tudi kaj, kar ni za vse oči user posted image

lana38  dnevi se že daljšajo in lepši postajajo, tako da ti bo tudi čas v službi hitro minil. Bi tudi meni pasalo, če bi že ob 14-ih domov prihajala. Ah, to bi bilo krasno user posted image

Uživajte!!!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 808
14.2.2009 9:02:45   
lana38
hokejistka, tega si pa še moja tašča ne bi privoščila. Brskanje po omarah, ne morem verjeti... Mislim, da bi me kap.user posted image
Zunaj je krasno vreme in si ga bomo privoščili. Zdaj že kuham do polovice, da bomo lahko dlje časa zunaj.
LP

lana38

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 809
14.2.2009 9:05:19   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Brskanje po omarah, ne morem verjeti... Mislim, da bi me kap.user posted image

zadavim jo da mi kaj takega naredi, svojo naj si pospravi saj ima kaj za delat...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 810
14.2.2009 11:22:14   
lorch
Ha, da bi mi še po omarah brskala se mi pa res utrga. Dovolj je blo že to, da sem morala več kot eno leto prenašat, da mi je hodla v dnevno pa v kopalnico okno alpa balkon odpirat, ko mene ni blo doma (sem bla v službi, kasneje v porodniški pa na sprehodu), ker, da se mora zluftat. Sej mi ne smrdi v stanovanju, si bom že sama zluftala oz sem si že prej,ampak ker je njej vedno vroče (jaz pa sem malo bolj zmrzljive sorte), nam je ona hodila luftat, pa če je kam šla, mi velikokrat ni nazaj zaprla in potem sem še sama bolj pozno prišla, pa smo meli ledenico. Se mi je večkrat zgodilo, da tjaše nisem skopala, ker je bila kopalnica premrzlauser posted image .  Pa sem na zelo lep in prijazen način poskušala dopovedat, pa ni šlo. pol je pa enkrat bla neki zeeeloooo konkretno sitna pa mi je film poknu in sem povedala direkt, da si bomo stanovanje že sami luftali, ker se te stvari nje ne tičejo. Pol je šele bil ogenj v strehi, ker njej pa bognedaj kaj takega rečt in to v njeni hiši.user posted image
Pa uletavala mi je še celo v kopalnico, ko sem tjašo rihtala, sam velikrat sem jo samo s seboj vzela, ko sem šla na wc, alpa sem še na wc skočla, ko sem tjašo že previla. Mi je blo zelo težko držat jezik za zobmi, ko je potrkala pa kar vrata odprla. Hvalabogu sem bla zaklenjena, ker jo že poznam, se je veliiiikokrat zgodilo, da je potrkala, pa že kljuko obračala, ko sem js na wc-ju sedela. Me zanima kako bi pogledala, če bi se vrata odprla, jaz pa ravno sredi delauser posted image . po moje bi mi še o tem pamet solila.
No, za lažjo predstavo, drugače vam pa lahko popestrim dan še s kako živceparajočo lastnostjo moje tašče.user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 811
14.2.2009 16:42:46   
t*e*j*k*a
AH taščeuser posted image

Ko tole berem vidim, da je moja super, čeprav ima tud svoje izpade. V ponedeljek recimo z mojim nisva "smela" it k frizerju, kr njej pač ni pasalo in ji nisva naprej povedala. No in nisva šla, kr je moj mogu nujno neki nardit.

Kar se tiče brskanja po omarah ... user posted image mislim, da si nebi privoščila kej tazga. Na WC včasih uleti ampak ne namenoma, pač ne ve da sm notri, se tud men zgodi...user posted image

Jan trenutno spi, ponoči je veliko bedel in jokaluser posted image , mislim,d a so zobki, ker ima na mestih kjer pridejo 4 ful zatečeno. Poleg tega mu je začelo malo iz noska tečt in bolj redko kaka  - to se nam ponavadi dogaja ob izraščanju zobkov. Upam,da bo čimprej zunaj, da ne bomo preveč trpeliuser posted image .

Ja Ayo mi tud še ne hodimo, mislim da se frajerju nč ne mudi, je čist zadovoljen če gre po vseh štirih, zunaj pa mi ne sili iz vozeka.

By

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 812
14.2.2009 17:41:23   
lana38
Tim tudi ne sili iz vozička, čeprav gre že po 2. Še ni pogruntal. Meni pa bolj paše, da je zdaj, ko je še mrzlo, lepo notri skrit.
Danes je bil pa že masica-žabica. Smo imeli v mestu otvoritev kurentovanja.
Popoldan je pa tako grozno pihalo, da sploh ni bilo ven za it. Pa taki lepi sonček je bil.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 813
14.2.2009 19:15:24   
hokejistka
Hvala vsem za komentarje o tašči in pospravljanju omare user posted image . Sem jih pokazala user posted image , da se prepriča, kako mislijo ostali. njemu se to namreč ni zdelo nič tako tragičnega. Mu seveda ni bilo všeč in ji je to tudi povedal, ampak mislim, da je to naredil bolj zaradi mene.

Imam svojo teorijo, zakaj je to naredila, ampak bom raje modro tiho. Mislim, da mi zameri, ker ne dovolim, da se vtika v vzgajanje J. , hranjenje, oblačenje in podobno. jo hitro održem in ustavim in mislim, da mi je zamerila, ker ne poslušam njenih nasvetov, ampak naredim (narediva) po svoje. Potem je pa našla nekaj, kjer lahko vtakne svoje prste zraven user posted image . Se pa namenoma nisem z njo kregala oz. sploh nisem omenila njenega početja. Je potemn morala sinčka vprašati, kaj sem rekla user posted image . Jo načrtno ignoriram in ji gre to še bolj v nos. HB pa vsaj nima ključev od stanovanja, čeprav je stanovanje pravzaprav njeno.Jo pač več ne spustim v stanovanje, če mene ni noter. Pa amen....

J. je danes nekaj driskala. Pa sem user posted image se toliko hvalila, da je cel teden vrtca preživela. Zaenkrat je 4 krat kakala, bomo pa videli, kaj bo sledilo.

Sedaj grem pa skupaj z njo v banjo na kopanje. Se greva malo crkljat user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 814
15.2.2009 8:05:25   
lana38
hokejistka, dobro, da je tvoj na tvoji strani.user posted image

Mi2 s Timom pa kraljujeva sama doma. Blaž in ati sta šla smučat. Upam, da ne bo vetra in se bova lahko potepala zunaj.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 815
15.2.2009 8:23:29   
hokejistka
Dobro jutro!

Mi2 sva že od 7-ih pokonci user posted image . J. je ponoči še enkrat driskala, potem je bilo pa konec. user posted image pa še spi....

Sem izkoristila zgodnje vstajanje za pospravljanje in obešanje perila, umivanje las, v miru sem zajtrk pojedla. Sedaj bom šla pa v Supernovo takoj ko se odpre in ne bo še gužve, potem pa na sonček z J. trenutno nič ne piha in upam, da ne bo začelo.

A vaši tudi tako radi rišejo? Danes grem kupit haljico za občet, da bo lahko še z prstnimi barvami packala. edino, kar me moti je, da vse barvice in voščenke hitro po tleh zmeče in se bodo kmalu začele lomit.user posted image

uživajte!!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 816
15.2.2009 12:34:11   
želva
Danuser posted image

Vas nisem še brala za nazaj, bom kasneje obljubim. Vem, da ravno ne spada na to temo pa vseeno.
Z Jerco sva že doma, vse super, zdrava, rada je...
Kot je ElaM napisala, da je 2. porod poezija je čisto res. Ne da ne boli, je pa popolnoma bolj sproščeno. Vsegaskupaj sem bila točno 20 min na porodni mizi in je bilo vsega konec.
Kako se bomo štimali, bo še čas pokazal.

Hvala vsem za čestitke, lp

Vedno več nas je!

(odgovor članu diduska)
Neposredna povezava do sporočila: 817
15.2.2009 13:02:15   
lorch
Bravo Želva!user posted image user posted image user posted image
20 minut? super!

Hokejistka: Imaš srečo, da se tvoj postavi za tebe in da mamo postavi tja kamor spada.
Moj ji vse odpusti in pravi da sem jaz preveč skomplicirana, ker je itak vsepovsod tako, da se vse mame in tašče tako mešajo v vse. Ampak sama sem malo okoli preverla, pa ni res. Moja je res malo bolj tečna, ampak tako se je navadla, ker je dala veliko skozi in ji vsi gledajo skozi prste oz. so ji, zdaj si pa kar sama jemlje pravico do vmešavanja in zahteva da je vse po njeno. Mojuser posted image  jo ima v spominu kako boga je bla, ko je hodila na kemoterapije in ji seveda vedno pogleda skozi prste. Pa tudi sama sem to prej vedno delala, ampak že kar nekaj let je od tega in gospa se je na to navadila in s pridom izkorišča, čeprav je z njenim zdravjem zdaj vredu, kolikor je pač lahko vredu pri onkoloških bolnikih, ampak jaz ne morem plačevat za njeno bolezen, ker bom na koncu samo še jaz zbolela. Pa ne me narobe razumet, ne omalovažujem njene bolezni, samo zaenkrat nima nobenih težav, če pa bi jih spet imela, bi ji seveda pomagala na vse načine. Ampak bolezen pa vsekakor ne opravičuje vmešavanja v vzgojo otroka in vmešavanja v naše stvari nasploh.

Tejka: mi imamo svojo kopalnico in mi ne more pomotoma uletet, tako da je malo drugače če ti v kopalnico pride na obiskuser posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 818
15.2.2009 13:06:23   
lorch
sem pozabla: tudi naša obvlada risanje, ampak jo moram pogosto opozarjat ker čez nekaj časa začne tolčt z barvico in tako lomi špice, drugače pa zelo lepo "barva".
Na prstne barve se pa večkrat spomnim, ampak nikoli v trgovini zato jih še nisem nabavla.
Sem pač bolj pozabljiva, če si ne napišem, ne kupim, razen kadar je treba kupit kaj takega kar sploh ne rabimuser posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 819
15.2.2009 17:22:23   
botrca
Me je ven vrglo user posted image  že drugič.

Vglavnem, Želva bravo za 20 minut...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vsem bolančkom pa user posted image user posted image user posted image , naj se čim prej pozdravijo.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 820
15.2.2009 19:07:32   
lana38
želva, bravo za 20 minut poroda!user posted image user posted image user posted image  Meni se je pa zdelo hitro, ko sem jaz Tima v eni uri rodila.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 821
15.2.2009 22:20:04   
Skaana
user posted image

naj še jaz popestrim tole čvekanje.

Pri nas je veliko novega, a nič presenetljivega... Aleksej je shodil 6.1. tako da je prehodil celo kuhinjo, jedilnico in dnevno, ampak do pred nekaj dnevi mu to ni bilo primarno gibanje, tako da... Kako si kdo tolmači user posted image . Jaz sem (končno) zaključila s porodniško, sem ravno začela za dober teden delat, pa že imam dopust (beri počitnice). Aleksej je vrtec odlično sprejel, čeprav je bil ravno na začetku moje službe zelo bolan (že tretja runda vročine..., ah pa saj poznate). Potem pa še pikice - sumijo na alergijo - tako da smo imeli oz. še imamo tudi po tej plati pestro. Z Ateno smo bili končno na testiranju in ji je pokazalo hudo alergijo na pršice. Ampak osredotočam se na trenutno zdravje in upam, da bo samo boljše... Glede risanja. Ja seveda, Atena itak ne sme nič delat, da ne bi bil mali zraven. Je že kar spreten, najbolj se obnesejo debele barvice (res maksi mina) ali pa voščenke, čeprav potem moram res dobesedno sedeti zraven, ker jih zelo rad gloda. Nasploh izredno rad zadeve še pokusi in daje v usta, česar pri Ateni nisem poznala in sem toliko bolj v strahih, da se mu kdaj kaj ne bi zaletelo user posted image . Čeblja še vedno po svoje, zelo težko oblikuje smiselno besedo, se pa trudi. Tako da bo že enkrat user posted image . Aja, predvčerajšnjem sem opazila, da se zna tudi brez opore vstat in da mu razni pragovi in kaj nižjega ne dela več težav pri hoji. Kocke obožuje (zadnjič je na obisku celo sestavil dve tisti mali legici skupaj (tanki dvojni)). Tako da vsaj nekaj od Atene bom lahko porabila zanj user posted image . Zobkov že ima 16. Ja, prav ste prebrale. Vsaj v nečem prehiteva vrstnike user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka
ayo ... Lep datum za poroko stasi izbrala. Takrat ima moja dobra prijateljica RD, pa jaz sem naredila vozniški izpit user posted image Absolutno podpiram vajino odločitev, mi2 sva naredila podobno!

Še ena, ki lahko potrdi, da je to srečen datum - jaz sem takrat prvič postala mami user posted image .

Nič, lepo lepo bodite, pocmokajte naše malčke.

Mami, kdaj bo spet včasih?

Neposredna povezava do sporočila: 822
15.2.2009 22:31:21   
oro
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Danuser posted image

Vas nisem še brala za nazaj, bom kasneje obljubim. Vem, da ravno ne spada na to temo pa vseeno.
Z Jerco sva že doma, vse super, zdrava, rada je...
Kot je ElaM napisala, da je 2. porod poezija je čisto res. Ne da ne boli, je pa popolnoma bolj sproščeno. Vsegaskupaj sem bila točno 20 min na porodni mizi in je bilo vsega konec.
Kako se bomo štimali, bo še čas pokazal.

Hvala vsem za čestitke, lp

Bravo Želva! Iskrene čestitke!!!user posted image  
Pa vse najlepše povečani družinici! user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 823
15.2.2009 22:55:23   
Skaana
Želva, ti si pa itak carica user posted image user posted image user posted image . Pa res lepo, da si še pri naši temi to zapisala. Saj veš, smo ena sama velika družina user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu oro)
Neposredna povezava do sporočila: 824
16.2.2009 8:54:03   
matcar
Dobro jutro!
se že lep čas nisem oglasila pri vas,upam da ne zamerite. Meni pa je moja G rekla,da me bo poslala 12.3.v P,da mi določijo datum za CR. Maks pa je spet dobil en zobek. Dvojko spodaj.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?