|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 2007
17.2.2009 13:19:23   
lana38
želvauser posted image , zakaj si pa mislila, da bo v drugo kaj lažje?
LP

lana38

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 851
17.2.2009 13:45:00   
andreja2000
hojla!

Bom spet malo pojamrala glede našega nočnega spanja,ki je še vedno katastrofalno.Sedaj pa se to prebujanje vleče že celo leto in če se mala zbudi samo 5 krat na noč je to za nas že veliki praznik.Zjutraj se vstajam zelo utrujena,brez moči in volje...
No,pri nas zgleda nočno spanje nekako takole: po kaki uri(včasih še prej) nočnega spanja se že prvič zbudi in treba je k njej,včasih zadostuje malo čaja in duda,včasih pa se ne pomiri kar nekaj časa.Potem se je zmožna zbujati celo na 10-15minut.Če jo prestaviva v najino posteljo ni nič drugače(le to,da se ne rabiva vstajat)Če imamo srečo,vmes zaspi za kako uro,potem spet pride na vrsto zbujanje na 10-15 minut.Sem mislila,da bo počasi šlo z spanjem na bolje,pa temu ni videti konca in se zjutraj vstanem nenaspana in posledično,utrujena,znervirana....čez dan je pa mala itak skoz v pogonu...Počasi me tole naše nespanje ponoči že ubija,res ne vem več kaj storiti.....ko to povem zdravnici,pa pravi,da takšna pač je in naj se na to navadimo,ja kako ,saj človek vendar rabi počitek in spanec,ki ga mi že dolgo nismo imeli...
Eh,pa sem malo zjamrala,ampak resno mi tole že načenja živce in opažam,da se že kar v naprej bojim noči,ponoči si želim jutra,da se že enkrat neha jamranje in cviljenje,pa premetavanje vso noč.In ko mala izvoli ponoči le odspati kako uro,pa jaz od sile ne morem zaspati,ko zaspim,pa je že ona spet budna....ma res ne vem več kaj tu storiti.

želva  vidiš,tudi mi imamo burne noči!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 852
17.2.2009 14:13:04   
vetrnica
andreja2000 - da te malo potolažim. Pri nas ni kaj veliko boljše z nočnim spanjem.
Zvečer jo spravim v posteljo nekaj čet 7 in ležim zraven nje (se še doji) skoraj eno uro. Nato pa se itak že po eni uri zbudi in moram biti spet zraven. Če imam srečo, zaspi kmalu nazaj (beri 5 min), drugače pa lahko traja tudi pol ure (in po možnosti potem zaspi na moji roki, da je še to problem ven dobit). Bujenje na eno uro (oz včasih tudi bolj pogosto) je dokler ne prideva spat. Tako, da če imava kakšno stvar z možem za predebatirat, se to kar razvleče zaradi prekinitev.
No, ko prideva midva spat (okoli polnoči), se ponavadi spet zbudi. Potem pa še kar spi ene 4 ure (danes se je zbudila okrog pol 5h zjutraj). Potem pa do pol 6h ravno nazaj zaspi, ko je treba vstat.

To se nam dogaja že kakšen mesec dni. Pred tem se je mogoče zbudila enkrat ali dvakrat predenj sva prišla spat ali pa samo takrat, ko sva prišla spat, in je potem spala do jutra. Ravno tako sva jo že navajala, da če se je slučajno zbudila, je šel k njej mož. Zdaj je pa čista zmeda. Zbujanje na eno uro in vedno moram biti zraven jaz. Saj se niti ne doji vedno. Včasih se samo k meni stisne in zaspi.
Mislim, da se je to začelo ravno takrat, ko je varuška rekla, da zdaj pa v varstvu nič več ne joče (prej je še zajokala zjutraj, ko sem jo oddala, in potem, ko sem jo prišla iskat).

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 853
17.2.2009 14:40:28   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Ayo večinoma je drugi porodkr hitrejši od prvega, tko da se lahk s tem tolažiš. Jaz sem prvič rodila v 45minutah, tko da zdej upam, da bo šlo v ene 20 minutkahuser posted image

Pri meni se je začelo zjutraj 19.12., rodila sem pa opoldne 20.12.
Ob 17h sem bila odprta sele 1cm, ob 4h zjutraj 4cm.
Pa se to se je potem ob 6h ustavilo in sem pristala na CR.
No, tako da če bo v drugo vse skupaj za  polovico krajse, bo se zmeraj dolgo. user posted image

Želva, zato pa z dojenjem in dretjem NIKOLI ni bilo težav, hihihihi, vsak dobi svoj kos pogače a ne! user posted image user posted image user posted image

Hokejistka, sem včeraj pozabila, user posted image  za Julijo in vrtec. Bos videla, da se bo uredilo, nas je tudi zdaj manj bolan (že trkam!), organizem razvije protitelesa!

Spanje: mi smo trenutno v fazi, ko se zbudi 1-2x na noč in se hoče v dnevno sobo igrat. Se dere tudi v naročju. user posted image  Tako da porabimo več kot eno uro, da zaspimo nazaj.
Jaz sem v službi čisto fertik. user posted image

Tasča: zdej ko ne more na poroko, se je pa že povabila na morje z nami poleti ! user posted image user posted image  Ja pa kaj se!!

No, drugače pa moram povedat, da je Gabriel včeraj shodil! user posted image user posted image user posted image
Ko sem ga zagledala, ko je kar naenkrat prihajal proti meni po dveh, sem začela kar vriskat od veselja. user posted image
Po vseh stirih je seveda se zmeraj aktualno, ampak recimo da smo včeraj prebili led.

Aja, pa zadnje čase kar nekaj noče več jest in se zmrduje. user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 854
17.2.2009 14:43:56   
t*e*j*k*a
želva sej bo,  anima tvoj dopusta, da bi ti mal pomagal v teh prvih dneh. Sej čez kak mesec bo že bolš, ko mala ne bo več skoz na zizi.

Andreja in vetrnica upam, da se čimprej dobro naspitauser posted image Mi še vendo spimo 2x na dan po eno urco in potem gremo spat ob osmih, zaspi okrog pol devetih in če je vse po sreči spi do sedmin zjutraj. se pa velikokrat tudi zbudi ponoči, ampak samo 1-2x, pa še to večinoma takoj nazaj zaspi.
Tko da smo mi z nočnim spanjem kr zadovoljni, se pa spomnim časov, ko se je non stop zbujal in ostajal buden tudi po dve uri.

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 855
17.2.2009 15:06:39   
želva
Gabriel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kmalu bomo vsi decembrčki na 2user posted image

Vedno več nas je!

Neposredna povezava do sporočila: 856
17.2.2009 16:49:45   
andreja2000
vetrnica no,torej nismo edini z slabim spanjem,vendar je to naš standardni problem in od Evinega drugega meseca,bi lahko na prste preštela noči,ko smo se lahko naspali.Ker pa se to vleče že kar celo leto,človeka rez izčrpa.No,čez dan sem se sprijaznila da ne spi ali pa samo 10-15 minut,ampak noči so pa povsem nekaj drugega in se težko navadiš spat tu in tam po uro,včasih dve,potem budnica,pa ura mine ,da spet zaspi,nato spet budnica.......zjutraj si kot bi te povozil tramvaj,potem pride nova noč,pa spet isto....Že dolgo več ne štejem kolikokrat se zbudimo,ker je enostavno tega na noč preveč.Res ne vem,kdaj se bo to izboljšalo.

t*e*j*k*a  o,kaj bi jaz dala za tako spanje kot ga imate vi,še posebaj tisto ponoči....zaenkrat so to le naše sanje!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 857
17.2.2009 17:10:21   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

želvauser posted image , zakaj si pa mislila, da bo v drugo kaj lažje?
LP

upala sem na otroka, ki bo lepo jedel, spal 3 ure, spet jedel...user posted image ne pa na kričačko

andreja2000, tole vaše spanje je pa res obupno, ampak človek se nekak kar navadi živeti brez konkretnega spanja, samo ne vem koliko časa lahko zdržiuser posted image

ja, ayo vsak dobi svoj kos pogače, pa bi rajši zamenjala s tabouser posted image

sicer pa ne vem kaj bi brez taščice, ji res veliko pomaga zdaj, kuha in Manco pelje vsako dopoldne ven

Moj pa še nekaj hodi delat dopoldne, pa včasih še popoldne skoči, tak da

Vedno več nas je!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 858
17.2.2009 18:13:38   
lorch
Glede moje tašče: se tudi sama včasih vprašam a misli it kaj delat al kaj, ampak verjemite, da sem gledala na uro , ker sem mislila, da se to samo meni tako vleče in da ni tako dolgo gor, pa se mi nič ne zdi, je res velikokrat gor. vmes gre kaj naredit alpa moža nagnat kaj naredit, ker sta oba v penzijiuser posted image .
Zato, pa pravim, da se taaakoooo rada spraznim tu user posted image .

Hoja: Tjaša se je enostavno odločila, da sama pa že ne bo hodila, takrat ko drugi rečejo da bi morala.user posted image
zdajle se je npr. sprehajala po dnevni in z roko potiskala poganjavčka, potem ga je spustila, naredila dva koraka do naslednje opore in spet naprej, če pa ni opore, pa po parih korakih pridno na rito in gasa dalje.Največ pet korakov naenkrat, ampak to bolj poredko, večinoma do tri korake. Ko se bo odločla, bo šla na sprehod, do takrat pa svoj ritem in konecuser posted image .

Spanje: Pri nas imamo že kar dolgo tako, da se po približno uri in pol zbudi in jo moram pocartat, da zaspi nazaj, jo dam v kinderpet in potem se v različnih intervalih tako zbuja. Šele, ko jo vzamem k sebi spimo normalno do jutra, ampak med spanjem se velikokrat začne premikat in brcat in grabit naokoli, dokler me ne najde, malo me za lase pocuka, se stisne k meni in spi dalje. Ampak verjemite, če me v takem trenutku ni ob njej , če je takrat v kinderpetu, začne v spanju povseh štirih plazit po kinderpetu in me iskat in nato v jok. Takoj ko me začuti, pa mirno spi dalje. Zato tudi vsako noč en del spi z nama, samo prvi del vedno spi v svoji posteljiciuser posted image

< Sporočilo je popravil lorch -- 17.2.2009 18:15:51 >

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 859
17.2.2009 18:22:42   
loncica
Čav!

Mi smo ravno iz Ikee, smo spet malo zapravljali.

Spanje: pri nas fantastično, trkam. Že skoraj pol leta isti ritem: dvakrat na dan po eno uro, potem pa od 19h-6h30 brez prebujanja. Zaspi vedno sam.

Drugače pa nas dajajo zobki in trma. Hkrati poganjajo vsr trojke in je kar bogi. Trmari pa v nulo. Noče, da ga držim za rokico ko hodi po cesti on bi kar sam. Ker ne more mi potem tuli in se dobesedno meče po tleh. Take reakcije so vedno, kadar mu je kaj onemogočenouser posted image .

Lp

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 860
17.2.2009 18:23:58   
andreja2000
Pri nas pa ni situacija nič boljša tudi če jo vzameva k sebi v posteljo,ko se zbudi,se vstaja gor,me vleče za nos,mi prstke tiši v oči,plazi po mojem in po meni,skratka ni miru in to zna dostikrat kar trajat preden spet zaspi nazaj.
Pri Lari pa je bilo čisto drugače,lepo je spala čez dan(2-3ure),zvečer je ob 18,30 že zaspala in spala lepo do jutra 7,30.Čudovito ne,drugo pa je bilo,če je bila bolana.No,sin pa je bil kar fejst podoben Evi,le tako na gosto se ni zbujal,no danes pa že lepo spiuser posted image .

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 861
17.2.2009 18:27:01   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: loncica

Noče, da ga držim za rokico ko hodi po cesti on bi kar sam. Ker ne more mi potem tuli in se dobesedno meče po tleh. Take reakcije so vedno, kadar mu je kaj onemogočenouser posted image .

Lp

tule se pa še jaz podpišem.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 862
17.2.2009 18:57:52   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Punce, bodite vesele ko imate "velike"otroke doma. Jao, sem že pozabila kako je to. Dojenje non stop, če dam dol se dere, noč smo celo pretulili.user posted image Prej sem Manci dajala jest, v naročju dojila Jerco, mah  se še spomnete? V drugo ni nič lažjeuser posted image .

He, heuser posted image ......lahko ti samo rečem, da hitro mine, potem je pa prav lušno.....Men sta zdaj naša dva tako cort, ko gresta po cesti, se držita za roke, zraven se pa režita, ker jima je to noro zabavnouser posted image . Zdaj sta ratala že prava zaveznika, tako da sta pri vseh lumparijah skupaj. V glavnem, Želvica, v tadrugo se leto obrne kot bi mignil.......

No, drugače smo pa pri nas še kar bolni. Tamaladva si na izmene podajata bolezni. Najprej je Zoja fasala vnetje ušes, istočasno še norice, zdaj ima pa še Lovro vneta ušesa, Zojino vnetje se pa tudi še ni pozdravilo. In tako je že več kot dva meseca. Z eno besedo: veselica!

Spet tašče na tapeti? Kaj bi jaz dala za eno babico ali kaj podobnega....a kdo renta svojo?user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 863
17.2.2009 20:10:43   
hokejistka
dober večer!

J. že spi. vrtec jo popolnoma zdela in je ponavadi že ob 7-ih čisto preč. Danes je v vrtcu 2 krat kakala in je šlo ven iz pleničke. Mogoče ima še vedno malo driske, čeprav je čisto Ok in tudi doma ni več kakala. So jo šli moji starši iskat in je vzg. rekla, da me je skoraj klicala, naj jo pridem iskat, ker se je dvakrat čez pleničko pokakala . OK, si mislim, mogoče pa je imela drisko..... Potem jo pa doma razvijem in ugotovim, da so ji dali pleničko št. 5???? Julija ima pa dobrih 10 kg. A ni čudno, da je kaj ven ušlo?

želva ostajam brez besed, kako hitro si opravila Veliko se cartajte in uživaj v vsakem trenutku!!!! Pa želvak naj ostane doma, kaj bo naokrog hodil!

andreja2000 ko berem tvoje zgodbe o vašem nespanju, me kar zmrazi. Jaz bi bila že zdavnaj na tabletah, če bi J. take zganjala ponoči. Si prepričana, da ni mogoče Eva toliko neprespana, da ima zato tudi ponoči težave? Samo ugibam. Vem da so si otroci različni, ampak strnjen spanec vsaj min 9-10 ur pa rabijo vsi. Jaz bi poiskala že kakšno pomoč. Pa ne nujno pri njenem pediatru, mogoče kje drugje. tebi pa vsaka čast, da zdržiš

ayo bravo za prve korake

matcar kdaj pa imaš CR?

loncica pri vas imate pa super sistem spanja. J. zaspi na mojih rokah, medtem ko jaz gledam TVC in jo potem na pol zaspano prenesem v posteljico, kjer spi do zgodnjih jutranjih ur, ko roma v najino posteljo, da ni ravno ob 6-ih pokoci.

pikica hodiš sploh kaj v službo?

Če katero zanima, bom spet naročila copatke za J. in še za eno prijateljico in če katera želi mi lahko sporoči na ZS.

Grem pred Tv. Sem sama doba, možek je šel na obisk k prijatelju v Prekmurje in se vrača pozno....

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 864
17.2.2009 20:31:33   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

matcar kdaj pa imaš CR?

Ja,to pa bom zvedla v marcu. Imam pregled 12.3.,takrat me bo moja G poslala v P,da mi določijo datum. Baje jih delajo v 38.tednu. Bomo vidli,kaj bojo rekli. Javim vam v vsakem primeru!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 865
17.2.2009 20:56:10   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

pikica hodiš sploh kaj v službo?

Glede na njuno zdravstveno stanje sem v bistvu veliko v službi. Je pa zato naš ritem peklenski. Za par ur jaz v službo, potem mož, potem jaz malo od doma delam, pa zvečer itd. Parkrat sva svaka ponucala, da ju je prišel počuvat itd. Vsak dan sproti se nekako usklajujemo. Kot sem rekla......nujno bi rabili eno babicouser posted image . Sem bila pa od vsega tega že tako obupana, da sem razmišljala, da kar eno na Sezamu najamem.

O kakšnih copatkih je govora?

Želva, pa to ti je bilo čisto ekspresno. A je bilo tiste dni kaj v zraku?user posted image  Sprašujem namreč zato, ker je en dan za teboj rodila ena znanka. Ob 6h zjutraj sta doma še kofetek pila, ob 6:40 so pa že cartali punčico. Je pa res, da je bil to tretji porod.  

Neposredna povezava do sporočila: 866
17.2.2009 21:26:44   
hokejistka

pikica O tehle copatkih tukaj:

http://stores.ebay.ie/Shoes-Zoo_W0QQssPageNameZstrkQ3amefsQ3amesstQQtZkm

Enkrat sem jih že naročila. Sedaj jih bom pa spet, da ma ene za doma, pa ene za v vrtec.

Drugače te pa čisto razumem glede tempa. Da se ti zmeša. En dan tako, drugi dan drugače. Otroci so bolani, moraš mislit na vse, vedno se ti mudi,..... problem pri Sezamu je, da ti lahko vsakič drugo pošljejo- to pa ni fino.

Še perilo naštimam, potem grem pa spat, sem preveč utrujena,da bi housa gledala user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 867
17.2.2009 22:12:18   
tea78
Ojla vsem, po dolgem času se vam malo javljam, želvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Jerco, pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za hiter porod.
Vrtnica79 za seznamček. imamo nove tri zobke. Berem, da imate ene težave s spanjem vaših malčkov, jjjjooooojjjjjj meni bi se zmešalo, če bi pri nas bilo tako, Andreja2000 ti verjamem, da si nervozna, kako ne bi bila, če pa imaš tako pestre noči. Naja meni zaspi ob osmih večer in brez prebujanje mi spi do osmih zjutra,j res moram dati kapo dol glede tega. Že trkam na les, res je pridna glede tega, pa saj drugače je tudiuser posted image . Zelo rada riše, pa knjigice ima zelo rada, spolh tisto če poznate 10 pogumnih paglavcev, ko na koncu žabice ven skočijo.
Gabrieluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za hojo.
Nič, lepo mi bodite, aja pri nas imamo pravi snežni vihar, bye bye.
Pozdravček vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 868
18.2.2009 9:25:41   
lorch
Dobro jutro!
A še vsi spite?
No, midve sva včeraj šle na kontrolo in sva še do konca tedna doma. Od zdaj naprej pa morava hodit na sprehode, da se nazaj okrepi. Hvalabogu, ker sem pa že čist zmešana od tega da sva ves čas noter. Danes je sicer 15. dan bolniške in je hotla zdravnica dat na komisijo, ker četrtek in petek še morava bit doma, pa sem ji kar rekla da ni treba, bom dala dva dni dopusta, ker še mam malo starega. Bom v februarju imela 5 šihtov, dva dni dopusta, ostalo pa bolniška. Boga moja plačauser posted image  Ampak, če je treba, je treba. glavno, da se Tjaša pozdravi. So jo dva tedna zdravili z napačnimi antibiotiki, zato se je pa vse skupaj tako zavleklo.
Čeprav sem komaj čakala, da bo  zdrava in bo konec bolniške, pa mi je po eni strani kar malo hudo, ko pomislim, da grem v pon nazaj v službo, sem se v treh tednih spet navadila na to, da sva nonstop skupaj.

No, sem nas spravila nazaj na 1. stran, zdaj pa grem tjaši pomagat, ker jo jezi ena kockauser posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 869
18.2.2009 9:50:21   
lana38
Pri nas sem pa jaz zakuhala. Včeraj mi je bilo slabo user posted image za user posted image , da sploh nisem mogla biti pokonci. Pa vročino sem imela zvečer. Danes pa še driska. Upam, da ne bo Tim kaj dobil. Zjutraj ga je mama odnesla k sebi. Zdaj grem pa počivat.
Snega imamo polno. V 5 minutah je bilo vse belo včeraj.
LP

lana38

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 870
18.2.2009 10:07:56   
Vrtnica79
Dobro jutro še od meneuser posted image . Jaz pa zdaj ko je Vana v vtrcu imam še manj časa kot prejuser posted image  skozi nekaj pospravljam in prčkam sem in tja pa tako dopoldan hitro mine in že moram v vrtec po njo. Tam se je še vedno dopade, ni neke sile.

Tukaj pa nas je včeraj spet presenetil sneguser posted image . In to ga je v eni uri nametalo toliko da je bilo že vse belo. Se mi je za hip zazdelo da prihaja božičuser posted image . Danes pa je katastrofa na cestah. Led, led, led........... tako da previdno vsem ki ste na cesti. Jaz sem zjutraj ko sem peljala punci v vrtec in šolo skoraj zletela na pločniku. In tukaj na našem križišču so se prometne kar vrstile................ Bomo videli če nam bodo kutenti drug teden pregnali zimo in sneguser posted image . Jaz je imam že dovolj..........pa tako imam raje poletjeuser posted image .

Lorch to pa si imela zdaj res dolgo bolniško. Pa kaj hočeš če ne gre drugače. Upam da boste zdaj zdravi. Pa saj ti je verjetno pasalo da si lahko bila doma, neuser posted image .

Hokejistka za copatke pa škoda da nisi prej omenila. Jaz sem naši že šla po ene super-fitke  za v vrtec. Za doma pa še zdaj včasih ima one ko si mi jih ti poslala. Še vedno so ji prav in so res prav super. Zdaj trenutno jih ne rabimo, ko pa bo te vse prerastla pa če še boš kaj naročala se priporočamuser posted image .

Pikica se strinjam z tabo da je vedno bolj lušno ko imaš 2 navihančka doma. Vidim pa da je tudi pri vas pestro z boleznimiuser posted image . Pozdravite se!

Andreja tebe pa res občudujem. Ker res je težko če si toliko neprespan, povrh vsega pa še vse kar se ti je zgodilo v zadnjem času. Drži se user posted image

Želva ja, sranje ki ni tako kot si zamisliš. Pa saj bo prišel tvoj čas in boš videla kako bo lepo ko se bosta punci skupaj igrali, ti pa boš držala noge v luftuser posted image .

Ayo user posted image user posted image user posted image  za prve korake!!!!

Tako, sem vam malo naklofala da boš imela Lana kaj za čitat med malicouser posted image

< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 18.2.2009 10:11:34 >

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 871
18.2.2009 10:09:32   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Pri nas sem pa jaz zakuhala. Včeraj mi je bilo slabo user posted image za user posted image , da sploh nisem mogla biti pokonci. Pa vročino sem imela zvečer. Danes pa še driska. Upam, da ne bo Tim kaj dobil. Zjutraj ga je mama odnesla k sebi. Zdaj grem pa počivat.
Snega imamo polno. V 5 minutah je bilo vse belo včeraj.
LP

Ojej, sem komaj zdaj videlauser posted image . Pozdravi se, verjetno je kaka viroza.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 872
18.2.2009 10:14:08   
Vrtnica79

user posted image

04.11.2007
LINA (1920g-44cm) Nana22 user posted image 15x

28.11.2007
VANA (2860g-45.5cm) Vrtnica79 user posted image 11x

29.11.2007
ALEKSEJ (3330g-51cm) Skaana user posted image 16x

30.11.2007
VICTORIA (2040g-44cm) in SARA (1830g-45cm) Soncek.djukelica
  user posted image 4x                            user posted image 2x

01.12.2007
ANJA (3360g-50cm) Ursa1981 user posted image 9x
FOXINEC Foxina user posted image 8x
AŽBE (3460g-51cm) Copatek user posted image 2x

02.12.2007
TJAŠA (3200g-49,5cm) Lorch user posted image 12x
LARA (2890g-48cm) Kim80
ZOJA (3090g-50cm) Lilprincess user posted image 5x
LEA (3500g-51cm) Puhica26 user posted image 2x

03.12.2007
ELLA (3450g-53cm) Diduska user posted image 8x
GAL (3250g-50cm) Mižek user posted image 6x

04.12.2007
MAJA ( 3640g-55cm) Kajča user posted image 5x

05.12.2007
AJDA (3630g-51cm) Danvari user posted image 6x

LILI (4060g-52cm) Bsasab user posted image 6x

06.12.2007
EVA (4300g-54cm) Andreja2000 user posted image 11x
IVA (3780g-54cm) Trdozimc user posted image 9x

07.12.2007
MANCA (3130g-51cm) Želva user posted image 7x
ALJA (3420g-50cm) Nian user posted image 8x

08.12.2007
NICK (3430g-51cm) Mat3ja22 user posted image 8x
ZOJA (3700g-55cm) Vetrnica user posted image 8x
ŠPELA (3320g-50cm) Klarisima user posted image 4x
ZALA (3290g-51cm) Lili8 user posted image 8x
JAN (3170g-52cm) Botrca user posted image 5x

10.12.2007
IRAJA ŽIVA (3480g-52cm) Raho user posted image 8x

12.12.2007
TIA (3200g-49cm) Oro user posted image 2x

13.12.2007
TIMOTEJ IAN (3860g-52cm) Loncica user posted image 11x

14.12.2007
MANCA (2680g-49cm) ElaM user posted image 3x

LANA (3330g-49cm) AndrejaLana user posted image 8x

17.12.2007
NAJA (3260g-49cm) Tea78 user posted image 6x

18.12.2007
TARAS (4330g-56cm) Magi* user posted image 6x
KLEMEN (3880g-55cm) 15.7. user posted image 6x

19.12.2007
EMA (3210g-53cm) Skyline user posted image 4x
TIM (3940g-51cm) Lana38 user posted image 12x
TEJA (3230g-52cm) Karmy85 user posted image 6x
MIA (3340g-52cm) Baby27
NIK (3660g-47cm) Barby_nik user posted image 7x

20.12.2007
GABRIEL ( 4540g-55cm) Ayo user posted image 12x

23.12.2007
LOVRO (3850g-54cm) Pikica*  user posted image 5x 

24.12.2007

MAKS (3150g-49cm) Matcar user posted image 9x

25.12.2007
JULIJA (4055g-54cm) Hokejistka user posted image 7x

26.12.2007
AŽBE (4710g-57cm) Poka1 user posted image 2x

31.12.2007
JAN (3215g-50cm) T*e*j*k*a user posted image 8x

NOSEČNIŠKI ČVEK 1

NOSEČNIŠKI ČVEK 2 

DECEMBRČKI 1.DEL

DECEMBRČKI 2.DEL

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 873
18.2.2009 12:46:47   
t*e*j*k*a

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

EVA - andreja2000 - ??? pri 10 mesecih in 1 tednu
ZOJA - lilprincess -          ????        pri 10 mesecih in 2 tedni
MAKS
- matcar - 6.11.2008 pri 10 mesecih in 2 tednih
NICK -
mat3ja22 - 5.11.2008 pri 11 mesecih
LINA -
Nana22 - 15.10.2008 pri 11 mesecih in 2 tednih
IRAJA ŽIVA
- Raho - 21.11.2008 pri 11msesecih in 2 tednih
AJDA - DANVARI  -  21.11.2008 pri 11 mesecih in 2 tednih
ANJA - ursa1981 -         ???       pri 11 mesecih in 2 tednih
NAJA - tea78 - 10.12.2008 pri 11mesecih in 3 tednih
TEJA - karmy85  -  15.12.2008 pri 11 mesecih in 3 tednih
ELLA - diduska - 28.11.2008 pri 11 mesecih in 3 tednih
MANCA
- ElaM - 18.12.2008 pri 12 mesecih
KLEMEN - 15.7. - 18.12.2008 pri 12 mesecih
TIM - lana38  -  20.12.2008  pri 12 mesecih
ZOJA - vetrnica - 14.12.2008 pri 12 mesedin in 1 tednu
MANCA - želva  -   ????        pri 12 mesecih in 2 tednih
VANA - Vrtnica79  -  25.12.2008 pri 12 mesecih in 3 tednih
IVA - trdozimc - 31.12.2008 pri 12 mesecih in 3 tednih
VICTORIA in SARA - soncek.djukelica pri 13 mesecih
LOVRO - Pikica* - 23.1.2009 pri 13 mesecih
ALEKSEJ - Skaana - 6.1.2009 pri 13 mesecih in 1 tednu
TIMOTEJ IAN - loncica - 20.1.2009 pri 13 mesecih in 1 tednu
LANA - AndrejaLana - 7.2.2009 pri 13 mesecih in 3 tednih
GABRIEL
- Ayo - 16.2.2009 pri 13 mesecih in 3 tednih
JAN
- botrca - 12.2.2009 pri 14 mesecih in 4 dneh

Neposredna povezava do sporočila: 874
18.2.2009 12:47:27   
t*e*j*k*a
ayo čestitke za hojo, no vidiš, da je šlo!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?