lorch
|
Ha, da bi mi še po omarah brskala se mi pa res utrga. Dovolj je blo že to, da sem morala več kot eno leto prenašat, da mi je hodla v dnevno pa v kopalnico okno alpa balkon odpirat, ko mene ni blo doma (sem bla v službi, kasneje v porodniški pa na sprehodu), ker, da se mora zluftat. Sej mi ne smrdi v stanovanju, si bom že sama zluftala oz sem si že prej,ampak ker je njej vedno vroče (jaz pa sem malo bolj zmrzljive sorte), nam je ona hodila luftat, pa če je kam šla, mi velikokrat ni nazaj zaprla in potem sem še sama bolj pozno prišla, pa smo meli ledenico. Se mi je večkrat zgodilo, da tjaše nisem skopala, ker je bila kopalnica premrzla . Pa sem na zelo lep in prijazen način poskušala dopovedat, pa ni šlo. pol je pa enkrat bla neki zeeeloooo konkretno sitna pa mi je film poknu in sem povedala direkt, da si bomo stanovanje že sami luftali, ker se te stvari nje ne tičejo. Pol je šele bil ogenj v strehi, ker njej pa bognedaj kaj takega rečt in to v njeni hiši. Pa uletavala mi je še celo v kopalnico, ko sem tjašo rihtala, sam velikrat sem jo samo s seboj vzela, ko sem šla na wc, alpa sem še na wc skočla, ko sem tjašo že previla. Mi je blo zelo težko držat jezik za zobmi, ko je potrkala pa kar vrata odprla. Hvalabogu sem bla zaklenjena, ker jo že poznam, se je veliiiikokrat zgodilo, da je potrkala, pa že kljuko obračala, ko sem js na wc-ju sedela. Me zanima kako bi pogledala, če bi se vrata odprla, jaz pa ravno sredi dela . po moje bi mi še o tem pamet solila. No, za lažjo predstavo, drugače vam pa lahko popestrim dan še s kako živceparajočo lastnostjo moje tašče.